Gość: ;) IP: 82.113.106.* 13.09.10, 23:04 Czyli rzeczy powiedziane/ napisane pod wpływem. Potem żałowane albo wcale nie. Gafy albo "bez alko bym się nie odważył". Czyli odsteresowywania się skutki różne. Macie? Podzielcie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaricia_szalona O/t 13.09.10, 23:06 Hmm, a może byś tak nick-nielog zmienił odrobinę. Tu już jeden taki hula i mi się myli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majkaaa60 Re: O/t 13.09.10, 23:10 Poważnie? Sorry, nie jest moją intencją podrabianie nikogo :) Zwyczajnie nie lubię się logować... Daje mi to poczucie bycia trochę autsajderem, rozumiesz... ;) Btw. udzielam się tu tak rzadko, że możesz z góry przyjąć że ja to on, chyba że ja to ja :=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 13.09.10, 23:54 Nie, ja to ja, moja racja jest mojsza, niż twojsza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: O/t IP: *.cable.smsnet.pl 13.09.10, 23:53 Nie wierzę, poza tym nie mam nań monopolu. Szczwana bestia posługuję się tą samą argumentacją co ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś