Dodaj do ulubionych

zbieramy spamy

23.11.10, 17:02
kiedyś wyrzucałem codziennie. od tygodnia na gazecie pl
zbieram! ciekaw jestem jaki jest rekord- ponoć gazeta pl. ma masę filtrów
a spamy są usuwane automatycznie, po jakimś czasie.
tylko po jakim?

mój rekord na dziś 441
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 23.11.10, 17:14
      Załóż skrzynkę na o2 i podawaj jako adres do weryfikacji, usługodawca przysyła więcej spamu, niż powiększacze penisów. Albo nigeryjska bank co informować, że ty wygrywać sto tysiąca dolar amerykańska w gra losowa i ty być jego milionowa szczęśliwy klienta!

P.S. Gazeciana poczta jest na gmailu, więc skąd tyle tego? Ruskie stronki, da?
    • maitresse.d.un.francais Re: zbieramy spamy i odsyłamy wszystkie nadawcy 23.11.10, 19:27
      hehehe

Dżejms, zrób tak, jak ci się poczta zatka.
    • Gość: mnop2 Re: zbieramy spamy IP: *.chello.pl 23.11.10, 19:47
      szczęść boże!
      a będziesz czytał?
      • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 24.11.10, 09:36
        449 i nadal rośnie!
        ;-]

czy czytam?....wstydzę się
        • mnop2 Re: zbieramy spamy 24.11.10, 10:07
          Drzejms... daj spokój...
          dosco polo też podobno nikt nie słucha...
          :F
          :)

• kasiaba1 Re: zbieramy spamy 24.11.10, 10:19
      E, a ja już mam wszędzie takie filtry że ani jednego nie widuję :(
      A nawet lubiłam z rana zobaczyć te tytułki jak to mi penisa powiększą, żonę zadowolą itp.
      ---
      • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 24.11.10, 10:52
        powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona poczta Twoja- przesłać?
        ;]
        • Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 24.11.10, 11:32
          Zaprawdę ohydna to blasfemia, a fe!
          • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 24.11.10, 13:19
            phi...biorąc pod uwagę ostatnie traktaty kościelne na temat prezerwatyw...
            kto pierwszy jest bez winy niechaj rzuci kołkiem z oka swego co to przez ucho igielne wylazł
            !
            • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 30.11.10, 10:36
              ktoś mi ukradł 100 spamów!
              wczoraj było 436
              a dzisiaj tylko 320
              aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!
              złodzieje!
              • Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 10:48
                Gugiel zapierdolił a potem na wikileaks umieszczą, że chciałeś penisa powiększać!
                • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 30.11.10, 11:03
                  a kto by nie chciał?
                  :-D)))
                  • Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 14:21
                    Godej za sia:)))))
                    • Gość: nienaukowo Re: zbieramy spamy IP: 201.229.248.* 13.12.10, 00:44
                      myslalam, ze bedzie bardziej ambitnie, ze jakie fajnie rzeczy wymyslaja.
                      kiedy jeszcze pracowalam kolekcjonowalam te najlepsze, niestety, przepadly.
                      teraz dostaje tylko perly, ktore ostrzymuja kolezanki, ja radosnie odpisuje. czasem korespondencja troche trwa :)
                      • agulha Re: zbieramy spamy 13.12.10, 01:13
                        Zbieracze spamu, nie zapomnijcie kliknąć na górze na I stronie Gazety! Tak, tak, jest tam niezgrabnie i z błędami przetłumaczona nie-do-końca-ukryta reklama jakiegoś specyfiku na odchudzanie. Pod spodem seria pochwał, niczym z karabinu maszynowego (po prostu tak przypadkiem jakoś tej niedzieli przy monitorach zasiadły całe kohorty entuzjastycznych użytkowników i spontanicznie postanowiły podzielić się wrażeniami). Miód, lukier, sacharyna i wazelina aż kapią. Na końcu są ze dwa rozsądne wpisy ("myślę, że to ściema") itp. A na końcu nasz dziennik opiniotwórczy zablokował wpisy "z powodu spamu". Ciekawe, czy spam to te sacharynowe pochwały, czy może pierwsze głosy rzeczywistych userów (Internetu, nie powiem, że preparatu, nic o tym nie pisali, żeby to brali). I stałe peany "mam mnóstwo energii". Dopalacz jakiś, choroba, czy co?!
                        • Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 13.12.10, 01:28
                          Dzięki, prawie tak beznadziejne jak forum wafli ryżowych:) Agulha, zadbaj o higienę psychiczną i zainstaluj adblocka z polskimi filtrami.

--
                          "Komentarze są zamknięte ze względu na spam. Prosimy spróbować ponownie później."
                          Same pozytywne opinie w tym gówienku a wystarczyło dla równowagi dać jakieś obojętne, a nie takie pisane co 20 minut i każde z dużej litery i ze znakami przestankowymi, podpisane całym imieniem... :)))
                          • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 13.12.10, 09:43
                            ba! adblock to za mało. Chodzi o spamy , które dostajemy w pakiecie z pocztą gazetową.
                            Ja dostaję same reklamy dla dziadków, bo wpisałem w rubryce rejestracyjnej wiek 99 lat.
                            Mam też służbowy adres na gmailu( niby to samo miejsce, nie?) i tam zero spamu.
                            Wynika z tego, że Gazeta sprzedaje nasze dane osobowe.
                            Ale jestem zaskoczony, w piątek było 376 a dzis 301...ktoś mi przez łikęd posprzątał...
                            ;]
                            • Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 13.12.10, 20:19
                              > Wynika z tego, że Gazeta sprzedaje nasze dane osobowe.

Sęk w tym, że przy zakładaniu konta ptaszkujesz w umowie zgodę na taki spam i politykę prywatności, więc so kryci, staruszku:))
    • mnop2 Re: zbieramy spamy 17.01.11, 16:26
      Od kilku dni pisze do mnie niejaki Groupon czy Pompon. Odpowiadać?????
      • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 18.01.11, 13:07
        zależy co oferuje
        ;]

• Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 18.01.11, 15:54
          Jak to co? Grupowego pompona!
          • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 19.01.11, 12:01
            o! to mi przypomina,ze zawsze chciałem spytać...
            (osobny wątek)
            • Gość: ;) Re: zbieramy spamy IP: *.cable.smsnet.pl 19.01.11, 15:15
              Łi, ja myślał, że ło cosik barzij zbereźnego zapytowywać kciałeś!
              • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 20.09.11, 09:59
                rekord poczty gazetowej : PIŃCET CZTERNAŚCIE!
                • niezmiennick Re: zbieramy spamy 20.09.11, 10:24
                  A nie myślałeś o założenia konta od razu na gmailu? I wtedy gazeta nic nie wysyła...
                  • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 21.09.11, 10:08
                    ależ myślałem, tylko wtedy jakbym pisał TU?
                    • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 21.09.11, 10:12
                      pińcet czyterdzieści czy!
                      • misiania Re: zbieramy spamy 21.09.11, 13:49
                        Aż poszłam sprawdzić u się. u mię jest zwykle po kilka spamów dziennie, ale w sumie niedużo. hm.. nikt mnie nie lubi???
                    • niezmiennick Re: zbieramy spamy 21.09.11, 17:50
                      Jak jakbyś pisał? Tak samo jak ja.
                      • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 22.09.11, 12:09
                        ilość spamów ma niewiele wspólnego z lubieniem. spamują w zależności od czytanych artykułów i przeglądanych podstron...gdyby to zależało od lubienia byłbym gwiazdą internetu a tymczasem jestem jeno burym karłem, żeby nie powiedzieć czarną dziurą...
                        no co ja poradzę że mnie wiele rzeczy interesuje i jestem nieufny więc wszystko muszę sprawdzić U ŹRÓDEŁ...no i mam com kciał...tyle że gazeta chwali się niespamalnością wielką...
                        stąd ten wątek...
                        • drzejms-buond Re: zbieramy spamy 22.09.11, 12:10
                          580!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka