fig-ga 29.12.10, 22:53 Wzgórza wołają z oddali Kuszą moje krowie serce Ach, paść się w soczystych dolinach Ach, pognać w dół do zielonych traw Niestety nie mogę... Cholerne ogrodzenie pod prądem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 29.12.10, 23:03 O ku...!!! Kochanowski to cienias przy tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
fig-ga Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 29.12.10, 23:07 O, jak zwykle, miła i błyskotliwa wacikowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjdeztego Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 29.12.10, 23:08 i co odchamilas/es sie juz? bardzo wszyscy jestesmi ciekawi szczegolow, az kliknelam kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 00:27 fig-ga napisała: > Wzgórza wołają z oddali > Kuszą moje krowie serce > Ach, paść się w soczystych dolinach > Ach, pognać w dół do zielonych traw > Niestety nie mogę... > Cholerne ogrodzenie pod prądem figgin trochę za wysoko mierzysz=w twoim przypadku odchamianie należałoby zacząć od nauki jedzenia w restauracji przy użyciu sztućców. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 00:36 fig-ga napisała: > Kuszą moje krowie serce > Ach, paść się w soczystych dolinach > Ach, pognać w dół do zielonych traw > Niestety nie mogę... > Cholerne ogrodzenie pod prądem Wywaliłabym słowo "krowie". Czytelnik i tak domyśli się,że o krowę chodzi (paść się, ogrodzenie pod prądem). A będzie mniej nachalnie. Ukłony, R. P.S. A może "kuszą moje oczy" zamiast "kuszą krowie serce? A moze "kuszą moje nozdrza"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
albina.siwa Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 00:38 Pompie powinno się spodobać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 00:39 > Wzgórza wołają z oddali > Kuszą moje krowie serce > Ach, paść się w soczystych dolinach > Ach, pognać w dół do zielonych traw > Niestety nie mogę... > Cholerne ogrodzenie pod prądem Ja wiem, ze nie o tym, ale mnie sie tak teskno za halami alpejskimi zrobilo... I w ogole kiedy Cie odblokuja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 01:01 a za co ją zablokowali, za co?????? bo raz żem próbowała i nie wyjszło Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 01:05 Zdaje sie ze za rozdwojenie jazni, ale nie wiem na pewno:) Ale kara - kara, juz jej wystarczy; sa gorsze trolliska na tym forum i nigdy kary nie poniosly:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kokolina_koko Piękne! Porusza dogłębnie, to ja też: 30.12.10, 02:01 Szumią kłaki koło sraki Bądźmy jak te dwa kuraki Jeb aki Jeb aki Małpka makaki Odpowiedz Link Zgłoś
wyjdeztego Re: Piękne! Porusza dogłębnie, to ja też: 30.12.10, 03:19 ha ha przypomnial mi sie kurt i albin na wieczorze poezji :))) www.youtube.com/watch?v=yWRXiBnDT8s albo tu Odpowiedz Link Zgłoś
coelka Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 04:05 A ja bym chciała tak bardzo opowieziec komuś o moimżyćiu, o moichmpragnieniach, oczekiwaniach, marzeniach a ostatnniomusłysłam przez telefon , ze byłoby lepiej gdybym może umówiła sie z kimś innym OPdmówiłam randki zfajnym lekarzem ze względu na tego typa a lekarz fajny ma pracę , mieszkanie i to co mnie krei najbardziej innteligencję. Teraz siedzę i myślę od nienawiści do tego , że moeże jakoś bedzie sama sietego boję . Dzisiaj dostałam propozycję od innego kolesiia ,że chce być ze mną też ma mieszkanie, pracę,, wyszedł nieadano a ten do którego dzoniłam nie odebrał telefonu. Problem w tym , że Ci dwaj chca być ze mna umowiałm sie żeby coś sobie udowodnić, ale wcale nie czuje sie z tym lepiej , czuje się gorzej. Siedzę i ryczę bo to ,że moge mieć inych wale nie wpływa na to , że czuje się psychicznnnnie lepiej, czce kogoś kochać a ten , którego mogłabym ewentualnie pokochac tego nie chce a inni pomomo spotkań seksu n nie było nie dająmnie zsczęścia po każdym spotkaniu czuje sie gorzej psychicznie a nie lepiej. Mam Problem tak rzadko nie sie ktoś podoba. Siedzę i płacze właśnie wyszedł odemmnie kolega, który chce ze mną być , ale ja z nim niechcę, czuje sie podle. Wiem , że moge byc z kimś innym , ale co to mnie da może głupią krotkofalową satysfakcje, ale szczęsia nie bez sensu . Musze to w sobie przerobić swoje przepłakac i iśc dalej, ale boli wcale nie mniej niż za piewsym razem. Njagorsze jest to , że nie można sobie poprawic humoru kims kto chce sie spotkac i nawet obiektywnie jest fajny bo lekarz nr izynier obaj ustawienbi z własnymi mieszkanami i interesami , jeden prywatny gabinet , drugi firma własna na siłę nic nie można siedzę i płaczę.Ten inżynier własnie nieawno wyszedł odemnie teksty typu pomogr ci , podobasz mnie się od dawna nie działaja na mmnnnnnie, chcę kogos kochać a to nie jest takie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Pora się odchamić, trochę poezji. 30.12.10, 06:33 jassssna ch....jak sie wzruszyłam z tego łkania serca Odpowiedz Link Zgłoś