Gość: Ewa Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 213.76.146.* 28.04.04, 13:52 Familiada: - co robią koty? - skakają Umarłam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:28 kilka lat temu w teleturnieju 5x5: jako pierwsza byla literka C, dziewczyna mowi: " Czcina (trzcina) ce zet ce i en a " :D nie wierzylam wlasnym oczom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeida teraz ja:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:24 w tym samym teleturnieju: wyraz na literke W, pani wyrwalo sie WZWOD, prowadzacy wydukal "prosze przeliterowac", pani juz cala buraczana W-Z-W-O-D :-) Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: teraz ja:-) 10.02.05, 14:48 Jakiś teleturniej, nie wiem jaki: -[Prowadzący]: W spodniach albo na świadectwie? -[Gracz]: Pała. Chodziło oczywiście o pasek :) --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: teraz ja:-) 20.02.05, 17:06 hahahaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahhahhahahahha aaaaaaaaaaaaahahahahahahahahhhahahahahahhahahahahahahaha mam całą zupę na monitorze :) powinien zdobyć punkt za to skojarzenie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia225 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.icpnet.pl 03.09.04, 00:07 Najsłabsze ogniwo: kraj kojarzący się z bałaganem. Kobita: harmider, chodziło o Meksyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 16:01 1 z 10: -Jaki narzad umozliwia rybom oddychanie pod woda? -Syfon. Najslabsze Ogniwo (po zakonczeniu rundy, zawodniczka tlumaczy sie z blednej odpowiedzi): -Pustka w glowie... Kazimiera: Ciemnosc? -Nie, ja mam po prostu skorupe zamiast mozgu... Kazimiera(czemus niezmiernie uradowana): To okropne... Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 29.04.04, 17:48 Jeden z 10 Pan Sznuk : ile nóg ma salamandra ? Zawodniczka :Trzy Pan Sznuk : to chyba kulawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musca Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:41 quba napisał: > Jeden z 10 > > Pan Sznuk : ile nóg ma salamandra ? > Zawodniczka :Trzy > Pan Sznuk : to chyba kulawa eheheheheh, najlepsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 16:03 "wideoteka doroslego czlowieka": Dodzwonila sie jakas Pani z zamiarem spiewu na antenie. Prowadzaca: -No to trzymamy palce... Ja tam mam 5... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rael Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 01:23 W 1 z 10 - Postać z mitologii i znany klub piłkarski? Dla ułatwienia na literę A? Odpowiedź po zastanowieniu równo z bipem (nota bene policjanta): AC Milan. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Familiada i szkolny Omnibus 08.05.04, 15:55 Zasłyszane w Familiadzie: - proszę podać ciasta, których nazwa pochodzi od nazwy własnej: - Napoleonka - Wu-Zetka - kokosanka Podczas szkolnego Omnibusa: - Czym zajmuje się profesor Miodek? Odpowiedź zawodnika: Pszczołami. - Pokarm bogów? Odpowiedź zawodnika: whiskas. pozdrawiam fajny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17 Re: Familiada i szkolny Omnibus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:40 katarsis napisała: > - Pokarm bogów? Odpowiedź zawodnika: whiskas. Hihihi, trochę racji miał...Kazdy, kto ma kota wie o tym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Familiada i szkolny Omnibus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 22:38 Blisko był:-) Znacie to: Pies myśli sobie: Ci ludzie są tacy dobrzy! Karmią mnie, głaszczą, dbają o mnie! To chyba bogowie! Kot myśli: Ci ludzie są dziwni - karmią mnie, głaszczą mnie, dbają o mnie - chyba jestem dla nich bogiem! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 15:40 FAMILIADA - czyli bedzie smiesznie: -Wymien panstwo w Azji -Rosja (padla tez odp. Nepal, a nikt nie wpadl na Japonie...) -Czym strzelamy, nikogo przy tym nie raniac? -Przyssawki, takie gumowe! -W grach komputerowych, tymi postaciami! -Wzrokiem. (na tablicy pojawil sie napis.........OCZY) Odpowiedz Link Zgłoś
pentagonium Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 15.05.04, 20:45 > -Wymien panstwo w Azji > -Rosja (padla tez odp. Nepal, a nikt nie wpadl na Japonie...) hm.... a co w tym smiesznego, bazz? Nie wiedziales, ze Rosja lezy m.in. w Azji??? A Nepal? Wez sobie lepiej atlas poogladaj zanim takie glupoty napiszesz i sie osmieszysz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.play-internet.pl 27.08.12, 17:16 Przecież Rosja leży też w Azji, więc o co cho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski głupek kiedys w kole fortuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 23:40 kiedys w kole fortuny na nową grę pokazało sie mnóstwo literek a pijanowski zapowiedział : a teraz nowe hasło z kategorii:słoń w składzie porcelany: i koleś-zawodnik zamiast lecieć wszystkie literki po kolei odsłonił :słoń: i podał hasło prawidłowo niestety był to jedyny raz gdy dorwał sie do koła i kasy duzo nienatłukł, taki wiejski głupek po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: kiedys w kole fortuny IP: *.retsat1.com.pl 15.05.04, 19:23 Pamiętam tę wpadkę Pijanowskiego :) Później na stwierdzenie zawodnika, że "Pan podał hasło jako kategorię", odparł "A bo czasem tak robię dla ułatwienia":) Heh, swoją drogą chętnie bym teraz obejrzał kilka z pierwszych odcinków Koła Fortuny :) Tak dla ożywienia wspomnień. Przecież kiedyś występy ludzi w kole fortuny były komentowane nawet podczas rozmów na ulicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: kiedys w kole fortuny 06.11.04, 09:15 tez bym chetnie zobaczyla, wlasnie pierwsze odcinki, kiedy byl tzw. sklep i za punkty ludzie kupowali rozne rzeczy. szczyty popularnosci bila wtedy "gofrownica" do wlosow:-))) pozniej chyba zmienili zasady i zakupow juz sie nie robilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: kiedys w kole fortuny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 13:27 > kiedys w kole fortuny na nową grę pokazało sie mnóstwo literek a pijanowski > zapowiedział : a teraz nowe hasło z kategorii:słoń w składzie porcelany: i > koleś-zawodnik zamiast lecieć wszystkie literki po kolei odsłonił :słoń: i > podał hasło prawidłowo niestety był to jedyny raz gdy dorwał sie do koła i kasy > > duzo nienatłukł, taki wiejski głupek po prostu Niezupełnie tak - to była kobieta, która zgadła. Ale reszta się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.retsat1.com.pl 15.05.04, 19:20 Jakiś telefoniczny teleturniej w Polsacie -Która wyspa jest większa: Sri Lanka czy Grenlandia? -yyyyy....Srilandia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Źle zadane pytanie IP: *.tpnets.com 15.05.04, 21:43 Audycja w Radiu Łódź o Łodzi. Pod koniec konkurs dla słuchaczy. Prowadząca go zapowiada: "a teraz pytania dotyczące Placu Kościelnego*. Pierwsze: na jakim placu stoi kościół pod wezwaniem NMP?" Odpowiedź słuchaczki: "na Placu Kościelnym?" Aż mnie zamurowało. * Plac Kościelny - najstarsza część miasta, układ ulic prawie taki sam jak przed kilkuset laty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:25 był taki teleturniej gdzie mogla poidpowiadać publika i padło pytanie w którym odpowiedż była Brytni Spirs.publika krzyczy do kobiety i ona biedaczka nie zrozumiała i mówi Śpritni Śpirs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:24 "Najsłabsze ogniwo" Kazia: Części ciała. Gdzie w gazecie znajdziemy informacje o składzie i adresie redakcji? Gościu: W głowie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CD Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.it / 62.233.189.* 22.05.04, 15:59 A wiecie, ze Magda Masny, ta z kola fortuny jest teraz PR-owcem w firmie Troll??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubikson Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.dtcentrum.pl 27.12.05, 19:41 hej! dzięki! kiedyś pytałem na FH "co robi teraz magda masny?" bo to taka barwna postać była. No proszę - się powodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cazioo Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 21:53 Kidyś w "Życiowej szansie" było pytanie o zespól 'Banda i Wanda' i facet nie wiedział jak odpowiedzieć. Wyglądało to tak: -Ibisz: O jaki zespól chodzi? - facet: Eeeeee Wanda i jej banda,eee może Wanda z bandą -Ibisz: Jaka jest pana odpowiedź? -facet: Stawiam na Banda i jej Wanda:))))))) Albo w familiadzie: -Karol: Co robimy jak wstajemy z łóżka? -Odpowiedź: SIKU:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 22.05.04, 22:47 Dawno temu w kole fortuny: Koło zatrzymuje się - nie pamiętam - na 200zł i Pijanowski mówi: proszę podać literę Uczestnik - R jak rodzić Odpowiedz Link Zgłoś
heja_heja Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 23.05.04, 10:45 Familiada: K.S. - Podaj juczne zwierzę... Gosciu: Wróbelek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SharpShark Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.04, 02:34 Sytuacja z dzisiejszej Awantury o kasę: Finałowe pytanie,0zł w puli, Mistrzowie mają ok. 16000 zł, przeciwnicy 5 lub 6 tys, przyjmijmy ,że 6000. Zaczyna się licytacja i..... facet z drużyny mistrzów krzyczy: 6000! Jest pierwszy, uśmiecha się zadowolony z siebie, że zablokował przeciwników. Ibisz ze zdziwioną miną nie wie za bardzo co powiedzieć, facet jest cały w skowronkach,że moga odpowiadać na pytanie. Prowadzący pyta się dlaczego tak zagrał- facet na to: bo to awantura...o kasę. Myślę, że Ibisz nie chciał go na siłę uświadamiać, jaką głupote tamten zrobił, przedstawił więc pytanie- wynik meczu widzewa sprzed 10 lat. Mistrzowie biorą podpowiedź- za 1500zł....i odpowiadają błędnie. 7500 tys w plecy, wraca do druzyny facet,który przegrał chwilę wcześniej pojedynek jeden na jeden. Ten jeden chyba skapnął się jaką głupotę strzelił kolega, reszta drużyny raczej nie....... Ciekaw jestem co powiedział temu kolesiowi po programie...bo ten chyba do końca nie wiedział, co zrobił podczas licytacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski głupek a kiedys w :za chwile dalszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 20:50 a kiedys w :za chwile dalszy ciag programu: byla taka wersja kola fortuny odsloniete pierwsza litera :b: i ostatnie :ch: kategotria czteroczlonowy przymiotnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ida Re: a kiedys w :za chwile dalszy... IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 11.11.04, 05:57 przecież to nie jest zaden czteroczłonowy przymiotnik - bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekmk Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 24.05.04, 21:04 nie bardzo rozumieim o co chodzi mozesz troche jasniej, albo szerzej to opisac?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia38 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 09.06.04, 12:01 Nic z tego nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.13, 14:25 Dzisiejsza Familiada : Pyt. Z jakiego kraju mamy herbatę? Uczestnik 1 - Wielka Brytania (nie ma takiej odpowiedzi) Uczestnik 2 - Anglia może? Pyt. Gdzie można ćwiczyć? Uczestnik - na rowerze. Pyt. Jakie są mole? Uczestnik - Natrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 14.09.13, 17:21 Familiada. Pyt. Co można powiesić bez wieszaka? Odp. Trupa... Na miejscu jego znajomych z drużyny, zaniepokoiłabym się o stan psychiczny kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 10.02.05, 15:01 Też z koła fortuny. Uczestnicy przedstawiają się, a jeden z nich mówi:"K jak Krzysztof". Pijanowski mówi żeby się gość najpierw przedstawił. Typ się po prostu nazywał Krzysztof Kajak :) --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reia Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 30.05.05, 00:26 to chodziło jako dowpcip a nie autentyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuo Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.btsnet.pl 14.10.05, 23:59 Nie tak. Ibisz: gracz telefoniczny proszę! gr tel: Wanda i banda Ibisz: teraz pan (do gr w studio) gr w studio: wanda i jej banda Ibisz: niech pan powtórzy gr w studio: wanda i jej banda Ibisz: moze graczz tel niech powtórzy gr tel: Wanda i banda Ibisz: teraz pan gr w studio: wanda i jej banda Gr tel: wanda i banda gr w studio: Odpowiadam tak jak gr telefoniczny - Wanda i jej banda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.05.04, 15:42 Wczoraj w Najslabszym Ogniwie: -Jaka jest polska nazwa Kaliningradu? -Stalingrad. W ogole mozna bylo odniesc wrazenie, ze tytulowe Najslabsze Ogniwo, podobnie jak 1 z 10 to miano przyslugujace zwyciezcy - niewiasta ktora wygrala byla 4 czy 5 razy najslabsza... W 1 z 10: -Jak nazywa sie kwasna substancja, ktora wydziela sie podczas produkcji masla? -Kazeina! (chodzilo rzecz jasna o maslanke...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimiera Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.siec2000.pl 27.05.04, 14:42 Najsłabsze ogniwo wczoraj: Jak miał na imię pierwszy prezydent USA? odp: Churchill Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmela-s Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:33 Miloinerzy pytanie jedno z pierwszych Jak nazywa sie osoba płacąca co miesiąc za telewizor i radio?(albo telefon-juz nie pamietam) przykłady odpowiedzi a)abonent b)abonament c)i d) nie pamietm nieistotne kobitka odpowiada -"ABONAMENT" -Urbański pyta czy jest pewna,babka-"tak jestem sama płace". :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasolka Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.bb.online.no 27.05.04, 20:36 jeden z dziesięciu Pytanie :Jak nazywa się mężczyzna którego żona wyjechała na wakacje? odp słomiany wdowiec odpowiedz jednego z graczy: Rogacz Autentyk!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 13:38 To mi się przypomniało z "Familiady na czym można zjeżdżać ze śnieżnego stoku 1 odp. na sankach 2 odp. na nartach 3 odp. na łyżwach Strassburger (zdziwiony) - "trochę dziwne, ale może nasi ankietowani faktycznie tak mówili" sport, w którym biorą udział zwierzęta odp. - walka jeleni na rykowisku były premier odp. - Rakowiecki owoc, który nie rośnie na drzewie odp. - ogórek rodzaj metalu odp. - stal I to trudno uznać za głupotę, ale ciekawy przypadek: Finał, startują dwie siostry. Pytanie - rzeka na W. Pierwsza odpowiada - Warta. Trochę punktów jest, ale nie za dużo. Druga odpowiada - Wołga - podobna sytuacja. Strassburger wyjaśnia - najwyżej punktowaną odpowiedzią była oczywiście - Wisła. Babka - ale ja byłam pewna, że siostra już powiedziała "Wisła" Pamiętam też taki teleturniej na Polsacie, gdzie widzowie dzwonili , prowadził Dariusz Korderk, który w pewnym momencie stwierdził - większość z pańśtwa niestety nie grzeszy inteligencją. A z Milionerów pamiętam - W jakim mieście odbywa się festiwal Rawa Blues? Odpowiedź - W Rawie Mazowieckiej. Oraz - Centralna figura w szachach? Odpowiedź - goniec. Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 31.05.04, 13:41 > owoc, który nie rośnie na drzewie > odp. - ogórek przeciez to prawda:) ogorek, podobnie jak pomidor, jest owocem z botanicznego punktu widzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 08.02.08, 12:46 Hm. Ale ta część o drzewie trochę nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
magdafil Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 27.08.08, 15:09 Bo wg Ciebie ogorek rosnie wlasnie na drzewach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 19:44 "Najsłabsze ogniwo" z ostatniego piątku Kazia: Jaskinia. Jakiego komina nie musi czyścić kominiarz? Zawodnik: CZYSTEGO? Kazia: Krasowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 29.05.04, 23:13 Teleturniej w telewizji TVN. Prowadzącą jest Pani któa definitywnie ma niską samoocenę i szydzi z uczestników. Oglądalem ten teleturniej dwa razy. W pierwszym. Prowadząca: Jak nazywają sie potrawy przyrządzane z morskich zwierząt? Uczestniczka: Frutti di mare. Prowadząca: Nie. Owoce morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 17:01 Gość portalu: Qba napisał(a): > Teleturniej w telewizji TVN. Prowadzącą jest Pani któa definitywnie ma niską > samoocenę i szydzi z uczestników. Oglądalem ten teleturniej dwa razy. > W pierwszym. > Prowadząca: Jak nazywają sie potrawy przyrządzane z morskich zwierząt? > Uczestniczka: Frutti di mare. > Prowadząca: Nie. Owoce morza. Tutaj jesteś w błędzie (albo celowo kłamiesz). Kategoria była "JĘZYK WŁOSKI", a zawodnik odpowiedział "owoce morza"! Nie oglądaj tego teleturnieju więcej, bo on jest tylko dla inteligentnych (ci mniej inteligentni nie dostrzegają związku pomiędzy kategorią, pytaniem a odpowiedzią - zaliczasz się do nich, stary!)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peen.doll Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 16:58 KAZIA: Jak brzmi polski tytuł serialu „Baywatch” z Pamelą Anderson? GRACZ: "Naga plaża"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emer Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 213.241.67.* 31.05.04, 15:12 nie wiem czy było czy nie, bo nie dałem rady zczytać odpowiedzi, ale kiedys w Miliardzie w rozumie facet miał pytanie o drugie imie elvisa Presleya.... kiedy juz zblizał się koniec czasu facet blady ja sciana walnął: Marian! :P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dzaff Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 01.06.04, 12:13 w podobnym stylu było w Pajacykach hasło w krzyżówce - imię japońskiego reżysera Kurosawy (na trzy litery) odpowiedź - JAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:45 imię japońskiego reżysera Kurosawy (na trzy litery) > odpowiedź - JAN A to ciekawe, bo lubię filmy Kurosawy i o ile pamiętam jego imię brzmi Akira. A to by było pięć liter. Więc może Roman? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:12 Ja to pamietam,tak odpowiedział:Jan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betola Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:06 Jesteście pewni, że Akira to imię? Japończycy podają nazwisko jako pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.zabrze.net.pl 15.02.06, 20:56 O ile wiem, to Węgrzy podają nazwisko jako pierwsze, co do Japończyków, to nie jestem pewna, może też. Ale tak czy tak, imię Kurosawy to Akira, a nie jakiś Jan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 212.160.172.* 29.11.07, 00:55 A może to nie japoński reżyser (Akiro Kurosawa) tylko fiński Aki Kauurasmaaki Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 02.06.04, 11:35 kiedys był taki teleturniej prowadzony przez Pijanowskiego (wyleciała mi jego nazwa, ale to był 1 z pierwszych teleturniejów). Gościa zapytali jakiego drewa owocem jest kasztan, klient odpowiedział: "kasztaniec" Urechotałem sie do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi79 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.04, 12:29 ktos umiesil posty z tego watku na joemonster.org w dwoch czesciach i chyba nie podal zrodla :-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reszka Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.szczecin.mm.pl 05.06.04, 21:30 Ktoś podał źródło. Odpowiedz Link Zgłoś
marrtawu Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 03.06.04, 23:50 To z konkursu radiowego: Jak się nazywał pierwszy król Polski? Odp: Mieszko. Spiker: ja nie pytam o pierwszego władće, ale króla, koronowanego. Odp: No, Mieszko. Spiker: Nie, to nie Mieszko. Odp: A, jak nie Mieszko, to ja nie wiem. I drugie: Jakijest trzeci kolor flagi francuskiej poza niebieskim i bialym? Słuchacz:???? Spiker: No, były też takie filmy Kieślowskiego, "Trzy kolory niebieski", "Trzy kolory biały" i...? Słuchacz: pomarańczowy? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: Ostatnio u Kazi 04.06.04, 10:50 Kategoria przyslowia: Kazia: Nosil wilk razy kilka........ Gosc: ...ponioslo i wilka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Ostatnio u Kazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 00:47 ...ponioslo i wilka? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Wyobrażam sobie, jak wilka ponosi! :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciacho Jak pan ma na imię:) IP: *.jtb.pl 04.06.04, 21:56 Znów Familiada. Strasburger przedstawia wszystkich uczestników. Jako pierwszego pyta pana, głowę rodziny: jak pan ma na imię?, na co głowa rodziny: Stefan. Nie, przepraszam! Jan :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panfred Re: Jak pan ma na imię:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:31 Można byc mniej pewnym siebie: 1 z 10, gość odpowiada po namyśle: -Będę strzelał. -Proszę. -Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 62.244.145.* 08.06.04, 10:53 Najsłabsze ogniwo Kazimiera: "Prymitywne zwierze slużące do mycia" Odpowiadająca: Małpa Chodziło o gąbke Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach 08.06.04, 12:22 Wczoraj też u Kazi. Kategoria - znaki interpunkcyjne. W czym możemy być zamknięci w sytuacji bez wyjścia ? odp. - w trzykropku.... :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.laser.pl 09.06.04, 09:39 wczoraj w 1 z 10 Sznuk: jaki nazywa się drzewo które przedstawia sagę rodzinną (jakoś tak to było) Zawodnik: dąb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayder Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.robisoft.com.pl / *.robisoft.com.pl 09.06.04, 14:08 Najslabsze ogniwo: K: Po jakiej orbicie krazy Ksiezyc wokol Ziemii? G: Ksiezyc nie krazy wokol Ziemii / :D i jeszcze jedno, K: (Pytanie dotyczylo polskiego generala z czasow kampanii wrzesniowej) G: gen. Anderson!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedy Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: 217.17.35.* 02.11.04, 12:56 Ludzie chyba mają problemy z tą gąbką... Kiedyś tez w jakimś teleturnieju było - założmy ze w Va Banque: "Szkielet tego zwierzęcia często spotykamy w łazience" odp. zawodnika "Czym jest PIES?" I w sumie trudno sie przyczepic, moze np. facet sam trzyma w łazience szkielet psa i myslał ze wszyscy tak robią...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Idiotyczne wypowiedzi w teleturniejach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:30 Koło fortuny. Gość: - K, jak koparka. Pijanowski: - Ładne imię - Koparka... Odpowiedz Link Zgłoś