mnop2 o! 28.06.11, 20:42 przypomniało mi się z jakiego powodu jęczę. Otóż od jakichś 3 miesięcy nie mogę zidentyfikować piosenki, chyba samby, są tam takie słowa: ooooooooooo aiiiyyyaaaaaayoooo koma koma koma może ktoś kojarzy ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: o! 28.06.11, 20:49 Kojarzę! Tylko nie pamiętam ani tytułu ani wykonawcy lecz melodię mam teraz w głowie i pobrzmiewa wytrwale: oooooeeeooooa, ooooeeeoooa, oooooeeeooooa, eeoooea Teraz będzie mnie prześladować przez Ciebie! Jeeeny! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: o! 28.06.11, 20:58 A może o to chodzi, www.youtube.com/watch?v=dv-P7jWbY74 Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: o! 28.06.11, 21:03 Dzięki! ale to nie to... oooooooooooooaaaaiiiiiiyaaaaaaaaayyyooooooo KOMA KOMA KOMA koma jest trzy razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: o! 28.06.11, 21:11 A mnie chodziło właśnie o to:)) Red box! No właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: o! 28.06.11, 21:14 O jeno, no! Mnopcia, wiem o co chodzi, to było w jakiejś reklamie sportowej chyba. Szukam i znaleźć nie mogę. Aleś bobu zadała. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: o! 28.06.11, 21:17 szukaj, proszę Cię! ja już cały internet przeszukałam i nic! oooooooooooooaaaaaaiiijjjjjjaaaaaaaajjjjjooooooooooo koma-koma-koma jeny no Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: o! 28.06.11, 21:23 I po tych komach facet zaczynał tak szybko nawijać: Sambaaaaa, taratitati sambaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: o! 28.06.11, 21:27 he, he, he:)) A ja się tylko przyglądam bo swoją piosenkę już mam! Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: o! 28.06.11, 21:29 Dzidzia, no. Nie bądź taka, pomóż szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: o! 28.06.11, 21:31 tak! potem coś było samba piririri a potem (obowiązkowo!): ooooooooooooaaaaaaaaiiijjjjjjjjjaaaaaaaaaajjjooooo komakomakoma! Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: o jeny no 28.06.11, 21:57 www.youtube.com/watch?v=ucD0gTr66ho Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: o jeny no 28.06.11, 22:04 Princessa, jesteś wielka! Dzięki. Słusznie mi się ze sportem skojarzyło. Tu wersja oryginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: o jeny no 28.06.11, 22:09 Mnie to jeszcze z Black Eyed Peas się skojarzyło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: o jeny no 28.06.11, 22:29 Oaria raio Oba Oba Oba Oaria raio Oba Oba Oba mas que nada black eyed peas came in to make it hotter we beat the party starters bubblin up just like lava like lava heat it like a sauna penetrating into your body armor rhythmically we message ya with hip hop mixed up with samba with samba so yes yes yall :))))))))))))))) you know we never stop we never rest yall the black eyed peas are keeping it funky fressh yall and we wont stop until we get you, til we get you Oaria raio Oba Oba Oba Oaria raio Oba Oba Oba peter piper picked peppers but Tab rocked ryhmes 1,2,3 for several times heavy rotation made by every kind of radio stations blessing every mind and we crossing boundaries like everyday ???????????????????????? we got we got tab magnification tab magnafied like every day so yes yes yall you know we never stop we never rest yall yall the black eyed peas are keeping it funky fressh yall and we wont stop until we get you, til we get you sayin Oaria raio Oba Oba Oba (la la la la la) Oaria raio Oba Oba Oba drop hot hot be my daily operation got to put a right in this crazy occupation gotta keep it movin' thats the motivation gotta ride the waves and keep a tight relation with my team keeping moving and doing it right i've been in a lab every day til daylight thats the way things move in this monkey business we took a old samba song and remixed it Mas que nada Sai da minha frente Eu quero passar Pois o samba esta animado O que eu quero e sambar Este samba Que e misto de maracatu E samba de preto velho Samba de preto tu mas que nada, we gonna make you feel lil hotter peas and Sergio Mendes heating up sambaaaa badabababababaaaaaa sergio play your piano sergio play your yo yo yo yo piano (echoing) check it out Oaria raio Oba Oba Oba (la la la la la) Oaria raio Oba Oba Oba (la la la la la) Oaria raio Oba Oba Oba Este samba Que e misto de maracatu E samba de preto velho Samba de preto tu (la la la la la) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: o jeny no 28.06.11, 22:52 Wszystko pięknie, ale gdzie to KOBA, KOBA, KOBA? Miało być koba! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: o jeny no 28.06.11, 23:12 he he he :))) śmiałam się z tego przed chwilą pod prysznicem :D ooooooooooooooaaaiiiijjjjjaaaaaaaajjjjjjjooooooooo komakomakoma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: o jeny no 28.06.11, 23:26 racja, racja KOMA! Więc gdzie ta koma? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: o jeny no 28.06.11, 23:30 nie-nie, masz rację! to jest koba koba koba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: o jeny no 28.06.11, 23:43 no teraz już wiem, aleś mnie zmylyła mówiąc, że koma . to jak ja miałam zgadnąć, ha? Szukałam koma i takie cóś znalazłam, o!: www.youtube.com/watch?v=3LKhbUSXNak Do niczego nie podobne! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: o jeny no 28.06.11, 23:50 ahahaha i'm lost :D dlatego właśnie boję się japączyków! Odpowiedz Link Zgłoś
mikiqu Re: o jeny no 07.07.11, 13:21 o jeny jeny! zabijnude.com/smieszne/satisfaction-w-wersji-dla-kobiet/ jak to zobaczyłam to padłam z wrażenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame Re: o jeny no IP: *.tktelekom.pl 07.07.11, 13:42 o jeny ,nawet forum humorum bez humorum ,o jeny jeny Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: o jeny no 07.07.11, 13:42 Mielonka, mielonka, mielonka i ...odrzucone zaręczyny Nowa telenowela? Odpowiedz Link Zgłoś