drzejms-buond 25.01.12, 00:59 czy dowcipy mają prawa autorskie? Kto ma prawo do tego co my tu piszemy? Jeśli prawdą jest,że slowo pisane jest formą patentu radzę wydać ksiąźkę "z życia pilotów" a potem żyć z odsetek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: ACTA w akcji 25.01.12, 15:22 ja chyba nigdy nie zajrzałam do tego wątku. hmmm, przemyślę to. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ACTA w akcji 25.01.12, 16:38 drzejms-buond napisał: > czy dowcipy mają prawa autorskie? Kto ma prawo do tego co my tu piszemy? Koncern na A, mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary.ataryniarz Re: ACTA w akcji IP: 94.75.112.* 25.01.12, 22:29 Gość portalu: ZX napisał(a): > Atari czy Amiga ? Amstrad! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ACTA w akcji 26.01.12, 15:33 Alea iACTA est . Przepadło! Podpisane, zaklepane;( Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: 26.01.12, 15:44 <color=rey> size=1 7 b Alea ACTA es /b /size /color> . Przepadło! Podpisan > e, zaklepane;( dzidziu :- najwyzszy czas dorosnac , nie przyklepuj zanim nie sprawdzisz ( co i dla czego piszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: 26.01.12, 19:39 Cytat dzidziu :- najwyzszy czas dorosnac , nie przyklepuj zanim nie sprawdzisz ( co > i dla czego piszesz:) Ale o co cho? Wiem co piszę. I dla czego. ACTA podpisana w Tokio, teraz musi parlament przyjąć. Myślisz, ze nie przyjmie? Czyli, że podjęto kroki, których już nie da się powstrzymać. Czyli, że ważna decyzja zapadła nieodwołalnie. Czyli związek frazeologiczny, którego użyłam jest adekwatny. I co ma do tego moja, według Ciebie, niedojrzałość? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond pacze w ACTA a tam orgia 08.02.12, 11:15 :-D))) dostałem linka do tvn z wczory umarłem ,jak wypaczyłem tę panią... www.tvn24.pl/2500475,28377,0,1,1,wieje-sandalem,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: pacze w ACTA a tam orgia 08.02.12, 11:25 W przeszłości, na całym świecie podpisywano różne traktaty międzynarodowe, które miały przetrwać "wieki", i które były gwarantowane "honorem narodu". Jeśli ktoś ciekaw do podcierania czego służyły, niech zajrzy do jakiegokolwiek podręcznika historii. Miłej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś