leszek_fedorowicz 28.06.04, 12:39 Czy jesteś w ciąży? a) TAK b) NIE c) NIE WIEM PS Inspirowane przez "albański wirus komputerowy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec Re: Albański test ciążowy ;-))) 28.06.04, 16:38 Leszek jak Cię zobaczyłem w telewizorze to się w Tobie zakochałem. Twój Supermisio. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Albański test ciążowy ;-))) 28.06.04, 16:54 Misio koala Erekcję wyzwala. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: Albański test ciążowy ;-))) 28.06.04, 17:50 Lechu, Lechu, Lechu, Lechu Tyś jedyny bokser wart grzechu O ciebie chodzi Mi, O Ciebie chodzi Mi Mówię to Ci, mówię to Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur A znacie ruski test ciazowy? IP: *.sasknet.sk.ca 28.06.04, 17:56 Pojdzcie na strone: emagia.narod.ru/index.htm Nalezy dotknac kciukiem kwadratu prze 2 minuty. Jezeli kwadrat zmieni kolor na czerwony tzn, ze jestes w ciazy, jezeli na niebieski tzn ze nie. Czulosc testu 95% wg ruskich uczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: A znacie ruski test ciazowy? 28.06.04, 18:56 no i jestem :( niepokalane poczęcie tyklo jak to rodzicom wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zaasia Re: A znacie ruski test ciazowy? 28.06.04, 19:14 a ja nie jestem na lewym, a jestem na prawym kciuku... hmmm, Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: A znacie ruski test ciazowy? 28.06.04, 19:59 zaasia napisała: > a ja nie jestem na lewym, a jestem na prawym kciuku... > hmmm, Będą bliźniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: A znacie ruski test ciazowy? 28.06.04, 22:52 a ja nie dotykałam i się zrobił niebieski. Chyba jestem mocno w ciąży :D. pic na wode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Albański test ciążowy ;-))) IP: *.elpos.net 28.06.04, 23:30 leszek_fedorowicz napisał: > Czy jesteś w ciąży? > > a) TAK > > b) NIE > > c) NIE WIEM > > PS > Inspirowane przez "albański wirus komputerowy" i jeszcze punkt d jestem troche w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś