myszka_211 02.07.04, 15:33 Robię małą konkurencję Freddowi i zakładam wątek poświęcony Naszemu Piecykowi Gazowemu. Niech nam żyje Piecyk miły W szczęściu i radości Niech nam humor jego świetny Na tym Forum zawsze gości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 02.07.04, 15:35 Przepraszam już się poprawiam, ofkors że chciałam napisać FRREDOWI a nie Freddowi. Przepraszam Cię Frredi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piecyk_Gazowy Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.zory.msk.pl 02.07.04, 16:11 Tylko proszę się pode mnie nie podszywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Jestem przeciw! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 16:48 Ale dzięki... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:05 Piecyk gazowy cieplutki przecie To wszyscy już na tym Forum wiecie. Gdy wirusa w poczcie miałam To z Piecykiem rozmawiałam. Pomoc zawsze gotowy nieść Jak niesie forumowska wieść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuna Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.arcor-ip.net 02.07.04, 17:20 Do fanklubu sie wpisuje, i za wszystko piecykowi serdecznie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:26 Piecyk zawsze ci pomoże W każdej dnia i nocy porze Piecyk chłop nie bagatela Dobry jest na przyjaciela Piecyk przyznać trzeba rację Wątki czyta na kolację Komentuje i doradza I nikomu nie przeszkadza Każdy ceni jego zdanie Przez wysokie uważanie :) oto co udało mi się spłodzić w tramwaju po "ciężkim dniu pracy " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Huta Stalowa Wola Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.acn.waw.pl 02.07.04, 18:31 Piecyk piecykiem, ale o mnie tez moglibyscie cos milego napisac:D Pozdrawiam, piecyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwyka Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 02.07.04, 19:32 PIECYK UCZY, PIECYK RADZI, PIECYK NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI I w ogóle niech żyje nam sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.z.szarego.tlumu Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 04.07.04, 09:51 no i dla piecyka zyczymy zeby nie zabraklo gazu Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 04.07.04, 10:59 ale zeby tez nie byl za bardzo "na gazie":P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerek Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 11:03 Jestem tu od niedawna, ale juz zdążyłam zauważyć ten nick- PIECYK... i już zdążyłam zaznać Jego ciepła,życzliwości i wogle :-)))) pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 05.07.04, 13:06 no bo Piecyk to kulspoxmadafaka koleś :) wielkie buziaki Piecyku Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 05.07.04, 15:51 Frredzik - Tobie też niczego nie brakuje też kulspoxgitkolo jesteś buziaki 4U Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 06.07.04, 09:03 nie, no ja nie pozwolę temu wątkowi umrzeć!!!! Piecyk, PiecykPiecyk,Piecyk,PiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecyk PiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPi ecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiec ykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecyk PiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPi ecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiec ykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecyk PiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPi ecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiec ykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecyk PiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPi ecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiec ykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecykPiecyk Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 07.07.04, 09:45 PiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGa zowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiec ykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowy PiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGa zowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiec ykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowy PiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGa zowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiec ykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowy PiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGa zowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiec ykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowy PiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGazowyPiecykGa zowyPiecykGazowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulka Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 17:50 Upór Myszki bardzo tu znany By Piecyk nie był zapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sklerroza Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 11:57 Dopisuję się do fankulbu za to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=14045519&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwu Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 09.07.04, 13:05 Dobrze Piecyka nie znam, Ale lubię grzanie, Więc mnie do klubu przyjmijcie, Panowie i Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea To skandal! 15.07.04, 22:39 Wątek spadł na drugą stronę! Tak być nie może ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom jezdem za 16.07.04, 01:23 i mam cos dla was! jeszcze ani razu nie publikowane tutaj na forum informacje o piecyku... www.gzg.pl/komiks_9.htm sa i inne...ale nie wiem czy moge ujawnic... Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: jezdem przed 16.07.04, 01:35 Piecyki są zawsze albo za zimne albo za gorące, a te gazowe są niebezpieczne, bo wybuchowe, zaczadzić się można, zanieczyszczenie powietrza, dziura ozonowa... Tak donoszą najnowsze badania amerykańskich naukowców... A tymczasem [cytat]: "...ma on służyć wyłącznie do ogrzewania pomieszczeń..." Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: jezdem przed 16.07.04, 11:40 a nasz Piecyk wcale trujący nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk jezdem przed, a może obok, ale jeszcze nie za 16.07.04, 12:43 myszka_211 napisała: > a nasz Piecyk wcale trujący nie jest Oj nigdy nie wiadomo - gaz ulatniający się z piecyków jest bezzapachowy, a jak śmiertalnie zabójczy. Ja się boję piecyków gazowych, elektryczne chyba lepsze... A czy ten piecyk ma odpowiedni certyfikat bezpieczeństwa (B), zgodny z normami UE, czy ma certyfikat JAK-OŚCI (Q)? No...? Jeźli nie to uważajcie - bydzie katastrofa --> Boooom.... Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet cos dla fanow: forum piecyka 16.07.04, 19:32 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16672 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.07.04, 22:42 mój piecyku mój gazowy czy wydoisz moje krowy??? może być? eee... chyba takie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 25.08.04, 09:13 Podbijam wątek z racji tego że Nasz Piecyk jest sławny na całą Polskę :D bo przez gg Odpowiedz Link Zgłoś
ambjutiful Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 25.08.04, 14:41 Wpisójem siem do cloobu. I fcionrz czekam na ałtograw, Piedzygó :) Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 25.08.04, 14:46 nasz piecyku nasz malutki rosnij duzy okraglutki:) prost! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_211 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 26.08.04, 09:36 ten wątek umżeć nie może PODBIJAM jako prezes - założyciel Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Popatrzcie na to - piecyk sam to znalazł:D 26.08.04, 11:13 piecyk.gazowy.w.interia.pl/b582.swf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Popatrzcie na to - piecyk sam to znalazł:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:35 Nie znalazł, tylko to jest kopia banera z okienka Gadu-Gadu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: Popatrzcie na to - piecyk sam to znalazł:D 26.08.04, 20:39 Napisałem tak, żeby nie było, że sam znalazłem... Ja tego bannera wcześniej nie widzałem, dopiero go zoczyłem na forum komputery:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Popatrzcie na to - piecyk sam to znalazł:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 21:32 Ja, żeby go zobaczyć, musiałem włączyć reklamy w GG. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
isam Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 26.08.04, 23:11 piecyk gazowy i dzidka :D są najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_oszolomow Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) 27.08.04, 21:20 Ja bardzo lubie piecyka gazowego choc nie zawsze sie z nim zgadzam ale piecyk zawsze mnie rozsmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maten55 Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:38 Piszę Wam z małego miasta piecyk SUPER jest i basta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 06:49 Oj tylko, żeby od tych peanów, Piecykowi sodówa do głowy nie uderzyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moab-ruth Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 10:50 jestem za!!! nie ma to jak porządny piecyk gazowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: FANKLUB PIECYKA GAZOWEGO :) IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.04, 12:56 dolaczam do wyrazow sympatii pomogles mi wyjsc z apatii. swa pomoca sluzysz wszedzie, niech Ci zawsze dobrze w zycu bedzie !!! :))))))))))))))))) sto lat sto lat........... Odpowiedz Link Zgłoś
legenda_o_wilku_lobo PEAN NA CZEŚĆ 31.08.04, 12:19 (smutny jesienny dzień, szaruga, zniechęcenie) Był raz sobie piecyk gazowy co mu sodówa nie biła do głowy Piecyk Piecyk żyj nam sto lat i niech ci para nie idzie w blat! (oklaski, podziw, ogólne rozweselenie,kurtyna) Odpowiedz Link Zgłoś