Gość: JULKA EEEEE TAAAAAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 13:45 z milosnikiem kobiet nie nawiazemy kontaktu, raczej Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk NOOO COOOO TAAAAAM!!! 27.07.04, 17:21 Ja tu, a Ty tam. No i co tam? Tu jak tam, a tam? Jam mam tam, nie mam tu...A tam! Jak by co to jesteśmy w kontakcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: NOOO COOOO TAAAAAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:11 Hmmmmmm........ wydaje mi sie, ze masz jakis problem......Czy chcesz moze o tym porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: NOOO COOOO TAAAAAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:26 Po przeczytaniu innych Twoich postow pytam, czy jestes non stop pijany, czy jestes tak troche humanistycznie teges? Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk NOOO NIEEEE TAAAAAM!!! 27.07.04, 23:43 Skoro pytasz to i odpowiadam. No nie nie, gdzie tam pijany? Ja? Ani trochę teges! Gdzieżbym śmiał! To nie wypada! Ślę ukłony, choć trochem zmęczony! Colorowych snów. Więcej optymizmu! Spokoju ducha! Śmiechu od ucha do ucha życzę z okazji zbliżającej się północy...No a ty śpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: NOOO NIEEEE TAAAAAM!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:20 Sen pieknosci sprzyja ;) Co do optymizmu to juz mi sie wiecej nie zmiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet ale takie watki polegaja wlasnie na tym ze: 27.07.04, 23:51 jest tylko temat i do tematu dopisywana jest liczba .zaraz podam kilka przykladow z innych forow. Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet przyklad 1 27.07.04, 23:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=10536393&v=2&s=7 Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet chyba zniknal watek gigant 28.07.04, 00:05 nie ma go pod jedynka i dwojka wiec moze admin go skasowal czy co ? bo ja juz wlasnym oczom nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet Nie zniknal z tej sennosci juz mam zwidy 28.07.04, 00:09 dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet a ha przyklad 2 28.07.04, 00:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=6182966&v=2&s=45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: a ha przyklad 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:24 co by nie bylo to oni cos tam pisza, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA zeby nie bylo ze jedno pisze drugie robie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:26 to uprzedzam, ze teraz bede w milczeniu nabijac posty :) Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_kobiet Re: a ha przyklad 2 28.07.04, 09:07 Gość portalu: JULKA napisał(a): > co by nie bylo to oni cos tam pisza, nie? To prawda jeden wpis na 20 jest pelny, co nie zmienia faktu ze glownym celem takich watkow jest tylko to aby bylo jak najwiecej postow. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Tak sobie myślę przed zaśnięciem 28.07.04, 23:44 "dłoń zamknięta w pięść... uwielbiam kiedy trzymasz moje palce między swoimi, splecione zaciśnięte milcząco we wspólną pięść rozwalić nią świat można by kiedyś" ........................Anna Agata Tomaszewska Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk BEZSENNOŚĆ 28.07.04, 23:49 "bezsenność drażni piaskiem odpędzasz ją przesuwając między palcami szklane kulki z podobiznami owiec a z oddali słyszysz tylko urągliwe milczenie księżyca co trąc zmęczone powieki całuje świt na dobranoc" ....................Anna Owczarz Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk ludzie maja......... 29.07.04, 00:12 ludzie maja swój świat w którym krzyczą na siebie na ciebie wywrócony na inną stronę wywrócony to ja mam świat krzyku na ciebie na siebie na inną stronę na innej stronie wywrócony masz i ty krzyk świata na siebie na ciebie na wywróconej stronie innej ciebie siebie ma świat krzyk z rozpaczy 14-07-99 ..........Rafał "Jazzus Kris T." Bażant Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk świat z babcią 29.07.04, 00:18 "czekałam przy jej łóżku aż rozbudzi dzień sama nie umiałam nawet zawiązać sznurowadła obok kucały kapcie coraz większe coraz mniejsze po kolei mrużyłam oczy posapywał księżyc wystrychnięty a w kuchni pod strychem zapach spokojnej kawy lanej do pełna mlekiem dopełniało się dzieciństwo" ................Magdalena Komoń Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Kraina szczęśliwa 29.07.04, 00:23 "cicho, cichutko płyną dni w krainie szczęśliwej nikt nie obawia się nocy niepotrzebni są poeci ze swoją tęsknotą cicho, cichutko płyną noce w krainie szczęśliwej tu każdy jest astronomem a gwiazdy są jakby piękniejsze... nad ranem zasypiają... szczęśliwe dzieci gwiazd bez marzeń" ...................Dominik Kaszuba Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk OKNO 29.07.04, 00:33 "Każdemu dano dzień który minął i okno by myśleć że jest coś jeszcze" ................Tomasz Kozłowski Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk świt 29.07.04, 00:38 "z lipowych liści wypływa poranek jeszcze powietrze nocą rozedrgane rozprasza słońca upalne skupienie oddycha cisza ziewają kamienie" .............Mikołaj Król Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk ptaki 29.07.04, 00:42 "widziałem ptaki o świcie zbierające się do odlotu a niebo jeszcze się nie zdecydowało w jakich kolorach ma wystąpić" ...................Hieronim Wonago Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk PORANNE ILUZJE 29.07.04, 00:50 "od wschodu słońca na wschodzie od zachodu słońca na zachodzie tak trwa dzień pomiędzy jest to co chcemy co będziemy jeść po podróży i przychodzi sen poranne iluzje od rzeczywistości do pociągu z punktu do punktu od stacji do stacji pomiędzy jest nie to co chcemy lecz co chcą inni i tak będziemy jeść po podróży czekać na nierealny dzień od wschodu słońca na wschodzie od zachodu słońca na zachodzie" ................Honorata Demczuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA HA, wiedziałam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:48 ze jesteś humanistycznie teges!!!!!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA pewnie, ze damy rade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:49 A co? My nie damy rady, my nie damy rady??!! Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk damy rade, bo się nie poddamy!!! 29.07.04, 11:41 Jeszcze wątek nie zaginął, póki Julka na tym forum "żyje"!!! Pozdrowienka z rana, o qrcze to już połednie!!! ARC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: damy rade, bo się nie poddamy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:45 Czy masz jakies obiekcje na temat Julki?? Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk AAAAAA.... aaaaaaaaa...... AAAAAAA.... 29.07.04, 11:51 AAA... a psiiiik!!! To chyba przez tą pogodę tak mi się kicha! Ciągle pada, pada i pada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA na zdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:59 Przeciez piekna pogoda jest, ani jednej chmurki, wiec o co chodzi ;D Wlasnie przed chwila sie opalalam, a Ty kichasz Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Dziękuję 29.07.04, 12:05 No tak, tylko u mnie deszcz stuka w okno wściekle od niedzieli bez przerwy, jakby chciał zmyć resztki ostatnich wspomnień... Gratuluję słońca, widocznie są tacy co na taką pogodę wakacyjną zasłużyli... PS. "Podaruj mi trochę słońca..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:49 I to nad morzem, i to od paru tygodni, i to pod miastem (zeby nie powiedziec i to na wsi). Za gratulacje dziekuje choc podejrzewam, ze to zasluga nie moja, a pradow atmosferycznych. Ps. deszcz nie jest zly, a najfajniejsza jest ciepla deszczowa jesien......... sie rozmarzylam:D Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Jesień+deszcz=ciepłe wspomnienie. 29.07.04, 13:28 Tak morze+słońce to najbardziej pasujące do siebie słowa... Korzystaj z chwili póki jeszcze trwa. Przypominają mi się wakacje z wczesnego dzieciństwa (w 3mieście) u moich nieistniejących już "dziadków". A póki co z deszczem melancholia nadchodzi - ciepła deszczowa jesień tuż za rogiem... ++++++++++++DESZCZ++++++++++++++ "Nie boję się Smutku... I cieni nocnych Opowieści Jakże daleko Jest - Właściwie to Co tak Blisko być Mogło... Czy tak naprawdę Mogło ? Kołatałem nie raz W drzwi spiżowe Lecz nikt - Nie otworzył Mi Teraz idę W deszczu Już bez Parasola Twoich dłoni..." ............Zbigniew Barteczka (z tomiku "Joanna") Ja mimo to wierzę, że prawdziwa jesień złotymi promieniami słońca tkana wkrótce nadejdzie... PS. Słony zapach morza czuję - nie! to tylko wspomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Jesień+deszcz=ciepłe wspomnienie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:15 Morza to jednak nie czuje, musialabym sie kopsnac jakies 10 kilometrow. Może jutro? :D Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Bursztynowy smak lata 29.07.04, 15:00 10 km!!! To jakieś 2 godziny piechotą, 20 minut rowerem! Cuuuudowna sprawa... kraina szczęścia... Ja bym musiał iść jakieś 7-10 dni piechotą, 3 dni rowerem, samochodem 12 godzin...coś ponad 600 km (bliżej mam do Pragi, Wiednia, Budapesztu) PS Błękitnego nieba zazdroszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Bursztynowy smak lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 16:04 2 godziny piechota........... poszlabym, ale bym musiala przedrzec sie przez caly Gdansk (upal wsrod spalin i niemieckich turystow-miodzio). Rowerem tez lepiej nie. PS. Nie ma czego zazdroscic, bo wydaje mi sie, ze to bardzo rzadkie, ze nad morzem jest ladniejsza pogoda niz w innych czesciach kraju. Niedlugo pewnie bedziemy mieli na odwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Gdańsk? To magiczne miasto!!! 29.07.04, 17:32 Gdańsk mówisz! W tych okolicach spędzałem często wakacje. Ale się rozmarzyłem, gdy te słowo usłyszałem. Moja babcia właśnie pochodziła z tych okolic - Matarnia Poza tym znam dobrze też Orunię, bywałem też w Żukowie...Ach same wakacyjne wspomnienia...Na plaże najczęściej jeździło się na Stogi, czasem na Wyspę Sobieszewską... PS. Co do pogody nad naszym pięknym Bałtykiem to się zgadzam, rzadko bywa taka dobra jak teraz. Mogę Ciebie zapewnić, że taka pogoda utrzyma się jeszcze przez wiele dni...Skoro mieszkasz w tych okolicach to może umiesz mówić po kaszubsku? Pozdr ARC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Gdańsk? To magiczne miasto!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:47 Nie nie umiem. A co do Oruni to mieszkam zaraz obok (tam gdzie konczy sie Orunia, tam zaczyna sie moja wies). A na plaze nie jezdze na Stogi, bo co to za przyjemnosc w takim tloku. Wole Górki Zachodnie-czysta plaza i woda, a jak zdarza sie jacys ludzie to 100metrow dalej-SUPER :D Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Górki Zachodnie, Wschodnie... 29.07.04, 20:25 O tak, to prawda Górki Zachodnie najlepiej nadają się na plażowanie. C:-] A bywałaś może też na Górkach Wschodnich nad tym jez. Ptasi Raj (o ile się nie mylę)? Niesamowite miejsce... Cha, pewnie teraz nad 3miastem słońce zachodzi, u mnie ciemno, zimo i mokro (nadal pada-już piąty dzień!). ARC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Górki Zachodnie, Wschodnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:45 Nie no, jasno jest....W Ptasim Raju to lepiej nie bywać, bo tam komary jak latajace krowy są.... Ja sie boje :) Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: Górki Zachodnie, Wschodnie... 29.07.04, 21:20 Ja bym proponował zmienić nazwę tego miejsca na "Komarzy Raj" (albo "Piekło"). O tak niesamowite to miejsce, aż sierść na grzbiecie się jerzy. Ale z drugiej strony to dla ptaków to na pewno jest raj - tyle żarcia. PS. Uppps i 500 się zbliża! Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Górki Wschodnie...jeszcze fotka... 29.07.04, 22:11 www.wyspa.pl/galeria/grabowiecki/images/s-zach6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak :-) IP: *.udn.pl 30.07.04, 00:01 A ja się chciałam tylko dopisać... żeby było więcej... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Górki Wschodnie...jeszcze fotka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:32 Super to zdjęcie :) lepsze niz oryginal;) Odpowiedz Link Zgłoś
iulka Jejku, jejku, jak pusto na tej stronie :( 30.07.04, 08:37 Aż się boję.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: A ku ku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 11:16 Kto spi, ja nie widze zeby ktos spal........ Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk A ku... Ach tak... 30.07.04, 11:52 Chi nie śpicie! Coś mi się chyba przyśniło... Odpowiedz Link Zgłoś
pampelune Re: A ku... Ach tak... 30.07.04, 12:10 ja nie mam już siły. gonimy i gonimy a wciążeśmy we tyłach. buu. Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: A ku... Ach tak... 30.07.04, 12:52 to moj pierwszyy wpis tutaj;) gonimy do tego zeby taki wynik osiagnac trzeba: czasu systematycznosci ambicji checi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: A ku... Ach tak... 30.07.04, 13:53 Tak-mysle,ze systematycznosc jest najwazniejsza.Mnie jej brakuje:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Dogonić... ale co? 30.07.04, 14:09 Już po 500-ce, a ja jeszcze nie wiem - za czym my gonimy? Albo kogo? PS. Cha słońce świeci!!!! NARESZCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: Dogonić... ale co? 30.07.04, 14:21 a tak sobie biegniemy...troche ruchu nie zaszkodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: Dogonić... ale co? 30.07.04, 14:24 a gdzie wreszcie zaswiecilo?bo tu gdzie ja jestem swieci od tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 14:56 Ano na południu - mniejwięcej na czesko-słowacko-polskim pograniczu! Lało, lało i lało od niedzieli aż [ło matko] do wczoraj! A dzisiaj po raz pierwszy słoneczko wyszło. Nie wyobrażacie sobie jak piękne błękitne jest niebo po tak długim okresie niepogody... PS. No to biegniemy, chi, chi w podskokach... Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:03 Aaaa-jak na południu to fajnie,ze Wam zaświeciło,bo normalnie już straszycie powodziami... To do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:03 Tylko się nie spalcie na tym sloncu. Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:37 biegać? w taki upał? Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:37 i po co się tak męczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:38 Siądźmy, pogadajmy Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:39 Ach, co za szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk No to sobie gadamy... 30.07.04, 15:49 Nie rozumiem za czym wszyscy tak lecą...Ja tam sobie chwilkę posiedzę... Zapach czarnej kawy...Trudno tak razem (...) Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to sobie gadamy... 30.07.04, 15:53 powolność, może uda Ci się jakiś pean? poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:45 nie? A jakie cudne uczucie, gdy promienie słońca wpadają przez zdezelowane żaluzje i jedna połowa wypala ci dziurę w plecach, a druga oślepia odbijając się od monitora. No, siódme niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:53 To może wypalić tatuaż na plecach - naznaczeni słońcem... PS. Oślepiający blask szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 15:57 Jak trudno milczącym zaistnieć. Złotousty jest Bogiem (Ra) Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 16:01 Spaleni słońcem biegną pod wiatr Złoty blask oślepia im drogę Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 16:06 biegną do apteki, fiuuuuuuuu nic nie widzą, bo piach w oczach (z tego mogą być perły} no i ta rozjarzona droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 16:09 Nie no swiezo spalonym to nie tak zle byc.......ale pozniej, kiedy wyglada sie jak pomidor i czuje jak pomidor......A wlasciwie jak myslicie, czemu ludzie podswiadomie klepia po plecach spalona osobe(nie mowie o tych zlosliwych). Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 16:13 Ciekawi mnie bardziej od tego dziwnego zachowania niektórych (tj. poklepywania po spalonych plecach) skąd wiesz droga Julko jak czuje się pomidor? I o którym momencie życia pomidora mówisz - gdy jest parzony i ściągają mu skórkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 17:02 O tym momencie wlasnie mowie. A wiem jak sie czuje pomidor z autopsji(moj dziedek byl pomidorem z pochodzenia i raz na rok ujawnia sie u mnie takie cos, ze czuje sie jak pomidor-ah te geny.........) Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 16:16 Cosik mi się zdaje, że dla pocieszenia ofiary. PS. Chuuuuura! słońce świeci, słońce świeci, a jakie jasne, jakie piękne. A jeszcze rano tak mokro było! Nareszcie wszystkie kałuży wysychają, chi i komputer już nie jest mokry! Piiiiikny dzionek! Hej ze ino! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 16:22 Trzeba więc podsmażyć też lico, więc wyjść trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 17:04 Ja sie podsmazalam dzis rano....Mysle, ze najmilej sie opalac kolo 10. Odpowiedz Link Zgłoś
intryga100 Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 16:23 A to oznacza, że muszę Was opuścić. Pożegnania są takie trudne, jestem rozdarta :::(((( Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Re: No to biegniemy w stronę słońca!!!! 30.07.04, 16:28 Żegnamy z dużym smutkiem... Czekamy z ogromną nadzieją na wielki powrót... Adieu! PS. Słońce świeci nad nami... Tra la la! Sia la la... "pijany słońcem" ARC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 09:30 Jest letni, sloneczny, sobotni "poranek", a wy spicie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Spokojnie dopiero po 11:00.... 31.07.04, 11:06 Jaaaaki krzyk, hałas! Słychać aż na dalekim południu! Ło matko, syćkie niedźwiedzie się pobudziły!!! W samo południe w sobotę? Toż to cisza (po)nocna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Błe........sinice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 13:43 Byłam na plaży i nawet nie mogłam popływać taki syf i smród :[. Weszłam tylko ojcu próbę wziąć i musiałam wychodzić, a taka cieplutka i milutka woda <szloch>:(.Tak mi smutno...... Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Sinice....to potworność.... 31.07.04, 14:57 Niby piękna pogoda nad morzem - a tu sinice!!! Hmm! Nasze piękne, "czyste", polskie morze, ło mój Boże! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Ale nie ma to jak meduzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 15:01 No wlasnie, juz wole te zdechle galaretowate meduzy. Tez sa co roku (pamietam kiedys sie ich strasznie brzydzilam, wiec brat nimi we mnie rzucal-meduza we wlosach-poezja!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Meduzy???? 31.07.04, 16:40 *********Meduza********** Meduzy, o nieszczęsne głowy Ciągnące warkocz fioletowy, Upodobanie macie w burzy I mnie tak samo ona służy Guillaume Apollinaire www.ewa.bicom.pl/chwile/images/Medusa_Top_Image.gif MEDUZA ma potworne i potężne ciało kobiety o zielonkawej skórze, skrzydła na plecach i szponiaste stopy. Jej głowa jest masywna i kragła, rysy płaskie, nos szeroki, zęby wystajace jak u dzika, do tego rozdwojony wywieszony język. Oczy sa płomiennie czerwone a co najbardziej odrażajace, zamiast włosów ma wijaca się mase jadowitych węży... PS. Chyba nie o takie meduzy Ci chodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Re: Meduzy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 18:43 No taka to chyba trudno by bylo rzucac................. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Księżyc w pełni!!! 01.08.04, 00:32 Na ciemnej toni nieba, w gwieździstej otoce księżyc sobie świeci. Jasnością swą poraża, jakby chciał wypalić tą chłodną czerń. Ale atmosferka, aż się wyyyyyć chce! No tak ale wszyscy śpią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Juz rano!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 09:49 Prawie 10, a w Gdańsku ciągle słońca nie widać............. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Przedpopołudnie 01.08.04, 13:59 Popołudnie dopiero za godzinę się zacznie. O! Słońce gaśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA No jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 16:03 Jest popoludnie i juz. A slonca to dzis jeszcze nie widzialam! Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk No i popołudnie chyli się ku upadkowi... 01.08.04, 17:32 Czyli wszystko wraca do normy nad morzem pochmurno, a na południu słońce przyświeca. Odpowiedz Link Zgłoś
arcus_sk Po prostu... na szczęście! 01.08.04, 18:20 ________###_______###____ ______#######__#######___ _____##################__ ______################___ _______#############____ _____################___ ___####################__ __##__######__#######____ _##____###______####_____ _##______________________ __##_____________________ ___##________N__A________ ___##__S_Z_C_Z_Ę_Ś_C_I_E_ Bo tych trójlistnch jest za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Psiiiiiiiiiiik kocurze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 11:11 bo mi szczura wystraszysz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA Trzeba troche podgonic z rana!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 11:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULKA To by bylo na tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 11:21 jak narazie oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś