klymenystra Re: pierwsza miłość z TV 26.08.04, 17:27 a ja sie kochalam w kreskowkach :/ zboczenie jakies tym bardziej ze to byly anime klasy "zorro" "general daimos" i takie tam. najabardziej lubilam diego z "zorro". a potem mi sie zaczeli podobac wokalisci (bon jovi hehehe). i bylo ich sporo :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: pierwsza miłość z TV 26.08.04, 17:32 aj. i kochalam sie jeszcze w tym rudym z "kapitana planety". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: pierwsza miłość z TV IP: *.acn.pl 29.08.04, 12:58 Jak ja sie ciesze, ze istnieja jeszcze inni szlency kochajcy sie w bohaterach kreskowek :)))) Ja tez sie kochalam w rudym z kapitana planety, no i w samym kapitanie planecie oczywiscie.A poza tym to moja pierwsz miloscia byl kapitan kloss, janek z czterech pancernych, poczywiscie michael pread- jak ja plakalm jak umarl i guy z gisbourne (chyba nawet bardziej niz robin hood)i piekny czarnowlosy nazir wladajacy 2 sztyletami ach ach. Nastepnie Dempsey, Don Johnson, i Janosik ( jego smierc to traumatyczne przezycie mojego dziecinstwa - jak on tak stal przed tym hakiem, to normalnie tragedia)i Buzka z Druzyny A. Ale jak tak sobie mysle teraz, to absolutny number 1 to byl jednak kapitan kloss. A teraz pozostaje pod wrazeneiem japonskiego kulomiota kojiego mirofushi- co za smaczny kasek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dill Re: pierwsza miłość z TV IP: *.acn.waw.pl 31.08.04, 14:05 hehehe a ja w jednym z bohaterow "Zalogi G" a zawsze chcialam byc jak bohaterka z jasnymi wlosami z "Bialy Delfin UM"... z zywych kochalam Don Johnsona, Bruce Boxcostam (?) z "Jak zdobywano dziki zachod", Robin Hooda ale tego blond...i pewnie kilku innych a dzis gdybym miala oszalec na kogos punkcie to bylby to Pitt...ale ze nie ma szans to jak zaczynam czuc miekkie nogi na jakims filmie to szybko glosno oddycham i licze do 23... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:52 Chyba wszystkie moje milosci zostaly juz tu wymienione:) Morten Harket z A-ha za zabojczy blekit oczu,Joey Tempest z Europe za sliczna buzke i te wlosy (rozbuchana trwala),a z panow grajacych w filmach 'kopanych' Michael Dudikoff,nie tak slawny jak Sylwek czy Arnie,ale jaki piekny...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: pierwsza miłość z TV 26.08.04, 21:23 Ja z czterech pancernych najbardziej kochałam Olgierda (Janek odpadał przez tę szczerbe między zębami. Ale a to szarika mu zazdrościłam). Potem równiez wymieniany już Wołodyjowski (oczywiście Łomnicki, a nie Zamachowski :-)). Jak ja Baśce zazdrościłam... A z książek bohater :opowieści o prawdziwym człowieku" (niestety nie pamiętam autora). Jak mi go było żal..... Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: pierwsza miłość z TV 26.08.04, 22:28 wołodyjowski tak pięknie mówił (beczał;)) :"Baaaśka!!!" hihihi jeden z lepszych ostatnio wątków:))) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: pierwsza miłość z TV 26.08.04, 22:24 jezuuu, przypomniala mi sie kolejna zenada mojego dzieciństwa: Axel Rose (mialam oblepione cale sciany;))) no i jeszcze mi sie Atreju w "niekonczącej..." podobal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: pierwsza miłość z TV IP: 213.77.101.* 26.08.04, 22:57 nie wiem czy sie powtarzam bo czytałem od końca ale dla mnie Jolanta Fajkowska. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erba Re: pierwsza miłość z TV IP: 217.97.164.* 27.08.04, 22:22 heheh Ja jak miałam 12 lat kochałam się w Bruce Willisie :D:D cały pokój miałam wytapetowany plakatami z filmów z jego udziałem... rodzice tylko się dziwili, że zamiast uwielbiać jakiegoś 20-letniego piosenkarza czy kogoś w tym rodzaju ja szaleję za staruchem :D heh nawet list do niego napisałam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: pierwsza miłość z TV IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 27.08.04, 23:48 Mi tez Bruce Willis strasznie sie podobal , szczegolnie w "Na wariackich papierach", albo Rob Lowe (on sie chyba nigdy nie zestarzeje :) ) aha i jeszcze Brandon Lee (RIP :( swego czasu "Kruk" z nim w roli glownej byl moim ulubinym filmem, ogladalam go 2 razy dziennie ) www.firstuniversal.clara.net/brandon-lee.html www.geocities.com/Hollywood/Trailer/4495/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet Re: pierwsza miłość z TV 28.08.04, 00:02 Mmmmmmmm... Willis... A Butch w Pulp Fiction? Mniodzio. Do dziś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: pierwsza miłość z TV IP: *.devs.futuro.pl 01.10.04, 21:45 1. Antkowiak 2. Edward Nożycoreki 3. Heathcliff(Fiennes) i Kathleen (Binoche) z "Wichrowych Wzgórz" 4. Włóczykij (taki był tajemniczy;) 5. Batman, tylko co tu robil ten Antkowiak?! Odpowiedz Link Zgłoś
joneczka Re: pierwsza miłość z TV 28.08.04, 07:45 Moje fascynacje szly w kierunku sportowym:Kazimierz Deyna, Jacek Wszola, Renat Dasajew-bramkarz rosyjski no i przede wszystkim i dlugo dlugo Zbigniew Boniek, jeju jak ja go uwielbialam. A jaka bylam zla gdy dowiedzialam sie ze ma zone, obrazilam sie na niego, gdy wyjechal do Turynu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaa Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 18:41 glen medeiros!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiak Re: pierwsza miłość z TV IP: *.pronet.lublin.pl 02.09.04, 09:32 ja straszliwie kochałam się w śp. Rivierze Phoenixie. Mam do tej pory 1 stronę z Bravo z jego sylwetką i jest tam napisane, że on prowadzi bardzo zdrowy tryb życia-nie pali i nie pije...niedługo potem zmarł z przedawkowania narkotyków... (to był szok....zrozumiałam, że bravo wciska mi kit;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: pierwsza miłość z TV IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 02.09.04, 12:06 Mi tez sie podobal River... no i jeszcze Johnny Deep, jak gral w 21 Jump Stree (chociaz teraz tez jest niezly ;O) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: pierwsza miłość z TV IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 02.09.04, 12:07 Street oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_c Re: pierwsza miłość z TV 08.09.04, 00:17 Czy ja już jestem taki stary.Nikt nie pamięta Poly Raksy z czterech pancernych? To dopiero była miłość! A propo "Bonanzy" przypomniał mi się kawał. Na religię miał przyjechać biskup.Więc pani zakazała Jasiowi zgłaszać się do odpowiedzi. Przyjechał biskup i zadał pytanie:Kto był pierwszym człowiekiem na świecie? Skoro nikt się nie zgłaszał Jasiu podniósł rękę do góry. Zauwarzył to biskup i poprosił Jasia o odpowiedż. Hans,proszę biskupa-powiedział Jasiu ,z czego pani była zadowolona bo Jasiu nie przeklnął (a strasznie przeklinał). Nie Jasiu,Adam-poprawił go biskup. Kurwa wiedziałem , że to któryś z Bonanzy-odpowiedział Jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmumba Re: pierwsza miłość z TV 10.09.04, 02:12 a ja, jak mialam jakies 17 lat kochalam sie na zaboj w Taxido. Niesamowity facet, ach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabłonka Re: pierwsza miłość z TV IP: 62.244.133.* 05.11.04, 08:41 Nie żartuj! ten Taxido z Czarodziejki z Księżyca? Ja, hm, hm, muszę przyznać, że przepadałam za Seyą ( ostatnia seria) i za Haruką -hiii hiii. Podobał mi się także Nazir z Robin Hooda. Obecnie lubie sobie popatrzeć na Rafała z serialu M jak miłość Odpowiedz Link Zgłoś
anika78 Re: pierwsza miłość z TV 02.09.04, 18:24 Atreyu, Atreyu i jeszcze raz Atreyu czyli Noah Hathaway. Do tej pory go pamiętam i wspominam z sentymentem... "Niekończącą się opowieść" oglądałam chyba z 1000 razy, tylko dla niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: pierwsza miłość z TV 02.09.04, 18:59 Hi hi... Mały Joe i Adam z Bonanzy... Diego/Zorro Disneya (Guy Williams) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: pierwsza miłość z TV IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.09.04, 18:22 McGajwer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: pierwsza miłość z TV IP: *.bwl.de / *.bwl.de 02.09.04, 20:17 To dorzuce moje typy... 1)czy pamietacie serial "Pokolenia"? Wystepowal tam porucznik Masters... Wlasnie on byl moim idolem. 2)drugi typ to Mc Gyver - w czasach, gdy serial lecial na Polonii1, gdzies pierwsza polowa lat 90. 3)z tego samego okresu - mlody Indiana Jones, gdy jedynka puszczala ten serial w niedziele po dzienniku w wersji dubbingowanej. Odpowiedz Link Zgłoś
mydickisbig Re: pierwsza miłość z TV 02.09.04, 21:28 porucznik Gruber z "Allo allo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zixi Re: pierwsza miłość z TV IP: 212.160.150.* 02.09.04, 22:11 Patrick Swayze[Dirty dancing] i jego filmowy przyjaciel z "Polnoc Południe"-hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mał.mi Re: pierwsza miłość z TV IP: *.pronet.lublin.pl 03.09.04, 09:28 a mój chłopak ma 25 lat i do tej pory kocha się w Patricku Swayze;))) i nic go nie oderwie od powtórek "północ-południe". Może powinnam się zaniepokoić?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: pierwsza miłość z TV 04.11.04, 22:13 Przede wszystkim (ale juz bylam calkiem spora nastolatka)porucznik Masters z serialu "Pokolenia",bylam tak zakochana ze nagrywalam sobie odcinki a pozniej ogladalam je 2 razy dziennie, a oprocz tego Superman, ale w wykonaniu serialowym, gral go Dean Cain-milosc mojego zycia chyba, bylam omotana miloscia do niego;) do dzis mam ogromny sentyment, a naprawde pierwsza milosc to Zbigniew Wodecki-bo spiewal pieknie Pszczolke Maje-bajka mojego dziecinstwa. Pozniej jeszcze byla "Dynastia" i wiele innych wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
crazyhorse80 Re: pierwsza miłość z TV 03.09.04, 10:34 Hmm...pozwólcie,że i ja dorzucę troszkę swoich wspomnień...facetem,który bardzo mi się podobał w dzieciństwie był Dieter z Modern Talking, nieśmiertelny Kojak czyli Telly Savalas (tak na marginesie,nie wiecie gdzie można zdobyć płytkę z jego nagraniami??)oczywiście Frredy Mercury,a także Don Johnson (który zresztą podoba mi się do dziś),George Michael(szczególnie jego wizerunek z płytki "Older")...a z polskich oczywiście porucznik Borewicz i Ryszard Rynkowski, PZDR crazyhorse80 ps Frred przyznaj się w kim Ty się kochałeś ;)???? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: pierwsza miłość z TV 04.09.04, 15:00 Mnie się jeszcze przypomniało, że się na zabój kochałam w Wesley'u Jordach'u z serialu "Pogoda dla bogaczy". Miałam wtedy jakieś 11 lat. I gotowa byłam umrzeć za niego, kiedy został pobity przez Falconettiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loleńka Re: pierwsza miłość z TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.04, 23:36 - Patrick Swayze z Dirty Dancing oczywiscie i naturalnie -Sally z Dr Quinn (czy Queen?) -zapomnieni dzis sportowcy ktorych nazwiska pewnie poza mna nikomu nic nie mowia: bramkarz reprezentacji olimpijskiej Polski z Barcelony 1992, Aleksander Klak i lyzwiarz kanadyjski Elvis Stojko (za co??? nie rozumiem) a do bramkarzy to slabosc mialam dlugotrwala, bo potem byl jeszcze dlugoletni bramkarz Legii Maciej Szczesny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: pierwsza miłość z TV IP: *.petrus.com.pl 05.09.04, 17:33 bije sie w piersi: Johnny Depp, totalne zauroczenie wieku szczeniecego, jakis amok, plakaty i wycinki....i ciagle mam do niego sentyment:)ale juz niegrozny na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istvan Re: pierwsza miłość z TV IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.04, 21:13 Nie pamietam jak sie nazywala bohaterka, chyba Georgina Vitoy (jak to sie pisze?). Wegierski serial o szkole z internatem podczas II wojny, w ktorym ukrywala sie corka przywodcy konspiracji. Taka sliczna czarnulka... Bylem calkiem pograzony Kto pamieta tytul? "Abigeil"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:15 Oooo kurde! Ktoś to pamięta! Myśmy się potem miesiącami bawili na podwórku w "internat", i bałyśmy się tego internatu jak cholera :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Abigail !!! 15.09.04, 19:40 Super serial!!! Chyba tylko raz go grali w TV :(. Zupełnie o nim zapomniałam :) Ale z tego co pamiętam dziewczątko rzeczywiście było niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
loel Re: Abigail !!! 29.09.04, 17:53 > Super serial!!! Chyba tylko raz go grali w TV Jestem pewien że co najmniej 2 razy. Była chyba też polska wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: pierwsza miłość z TV IP: *.pronet.lublin.pl 07.09.04, 09:41 a ja w czasie olimiady chyba w Albertville (tak to się pisze?;)zraszanie zakochałam się w Tonim Nieminenie, który wtedy miał 16 lat i święcił wielki triumfy:) Wtedy to był mój zdecyzowany typ: blada cera, rudawe włosy i perkaty nos;))) troszke mi nawet do dziś zostało:))) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: pierwsza miłość z TV 07.09.04, 23:50 Lori Loughlin -> to byla moja 1. milosc znana z serialu Pelna Chata jako Rebecca, jezeli ktos nie kojarzy to zapraszam www.imdb.com/name/nm0521753/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolex Re: pierwsza miłość z TV IP: *.ko.com 08.09.04, 11:05 Han Solo (Harrison Ford) - dwie noce nieprzespane po pierwszym razie (a mialam z 10 lat) - ryczalam patrzac w nocne niebo - wypatrujac statku kosmicznego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bja74 Re: pierwsza miłość z TV 08.09.04, 13:28 Poza wymienionymi: Pawłem Stasiakiem, Janosikiem i Robin Hoodem brunetem - bezwzględnie i przez klika lat Pierre Brice - który grał Winnetou w tej uroczej niemieckojęzycznej wersji:) Jego zdjęcie leżało pod moją poduszką gdzieś do 12- go roku życia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan Re: pierwsza miłość z TV IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:07 no tak, może nie tyle miłość co zauroczenie - iście młodzieńcze, bo miałem jakieś 7 może 8 lat :) to była dziewczyna (kobieta :)) z teledysku ub40 cholera, pamiętam jak przez mgłę, ale piosenka była hiciorem wtedy i dziś to klasyk ;) no a potem to chyba paula abdul :) taki pociąg do muzykujących kobiet - został do dziś, z tym że teraz pociągają mnie dziewczyny grające na czymś - nazwisk nie wspominam, bo miało być o pierwszych zauroczeniach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała.mi Re: pierwsza miłość z TV IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 15.09.04, 12:36 hmm może jeszcze ktoś? Chciałabym żeby ten wątek był na pierwszej stronie jak się posortuje wg ilości wypowiedzi-tak mało brakuje;))) całuski dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam a kto pamięta ??? 15.09.04, 19:53 Głównego bohatera z "Gniewko syn rybaka" - chodzi oczywiście o tytułowego Gniewka (zdaje się, że w tej roli Kołbasiuk czy jakoś tak, ale młooody bardzo). Boże jak ja go kochałam ;) i kompletnie nie mogłam zrozumieć, cóż on widział w tej cherlawej dziewoi. A miałam też króciutki epizod "miłosny" z Lemoniadowym Joe (ahaaahaaaaaaaaaa) :)). Nie wiem ile mogłam mieć lat. 6 lub 7. To były moje pierwsze miłości z "okienka". A póżniej wiadomo: Janosik, Janek, Grigorij, Olgierd (kolejno - z wiekiem zmieniał mi się gust:), Shakin Stevens (pisałam nawet wiersze o nim :)))). Han Solo i Indiana (mniam)w jednym - tu ciepełko pod sercem czuję do dziś (a Kalisty nienawidzę szczerze ;), aaaaa - przed Hanem był oczywiście młody Skywalker :))). Hana dostrzegłam dopiero w Imperimu kontratakuje. W ogóle kochliwa byłam jakaś taka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomko Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 15:44 Lidka z "Czterech Pancernych"!! A najpiękniejsze było to, że w zabawach każdy z kolegów chciał być Jankiem lub Gustlikiem, a "kuminiorzem z Sandómierza" tylko ja:-) Bo jak wszystkim wiadomo Grigorij Sakaaszwili ożenił się z LIDKĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyczka,rocz80 Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 16:04 Hi,hi-było tego trochę, teraz sobie poprzypominałam, zamyśliłam,(byłam bardzo kochliwa platonicznie :D) dałam mężowi kartkę, co by spisywał kolejno i tak: -KAZIMIERZ KOWALSKI-miałam lat 6 czy jakoś tak, a on w tv śpiewał "Bylaś mi maaamo wszystkim na świecie"-nadal nie rozumiem, czemu to wtedy tak na mnie działało, że aż wyłam-teraz też wyje, ale ze śmiechu na wspomnienie tego, -SEWERYN KRAJEWSKI-dostawałam spazmów, nie chciałam jeść...miałam również ok. 6 lat wtedy.. później: -MORTEN HARKET z A-ha -MICHAEL PRAED-ach, ta walecznosć, męskość,szlachetność... -Dwóch najstarszych z NEW KIDS ON THE BLOCK -JOHN i PADDY KELLY z Kelly Family... -ADRIAN PAUL-grał "Nieśmiertelnego"-serial, ależ on mi się podobał.. -PATRICK SWAYZE-ciało, taniec...uuh.. - grający HANK'a- właściciela saloonu w serialu "Dr.Quinn"-William Stockley- niedawno widziałam jego aktualne zdjęcie-to juz nie to :-) Generalnie pociągali mnie (nawet jako małą dziewczynkę..) samotni, tajemniczy mężczyźni z romantyczną duszą... Hi Hi.. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: pierwsza miłość z TV 18.09.04, 17:44 Lubię ten wątek. Na żadnym się tak nie spłakałam ze śmiechu, jak na tym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: pierwsza miłość z TV 19.09.04, 23:09 Panowie z zespołu Pet Shop Boys - Neil Tennant i Chris Lowe. To ich właśnie plakatami miałam wytapetowany pokój, a słuchając "Rent" czy "Always on my mind" tak jakoś miękko mi się robiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vp Re: pierwsza miłość z TV IP: 195.117.30.* 29.09.04, 16:42 Gdy miałam 8 lat - Gerard Philippe. Akurat kilkakrotnie były powtarzane wtedy "Piękności nocy" z najbardziej śmiałą sceną jak piękna pani wchodzi do basenu - widać było nagie plecy do pasa (!!!) a ja się czerwieniłam i zazdrościłam :-))) I gdy mi ktoś powie, że ośmioletnia dziewczynka nie może jeszcze mieć fantazji erotycznych (przyznaję że w bardzo łagonym wydaniu - żadne seksy) to niech się w ucho pocałuje... A potem był Christopher Reeve jako Superman... szkoda gościa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:13 Jako dziecięcie chciałam by zostali moimi mężami: - Jordan z zespołu NKOTB - młody Indiana Jones - Tom Massik z serialu o sawannie (niedawno spotkałam jego sobowtóra w realu i zakochałam się po uszy) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: pierwsza miłość z TV 01.10.04, 23:13 Hejhej! Limahl jak żywy leci na TV Poloni teraz. Szewczyk siwiutki jak gołąbek go wywiaduje! :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 02:46 Widziałam! Widziałam! Ahahaha niezłe :-) Teraz dopiero zauważyłam, jakie on dziwne miny robił przy śpiewaniu "Neverending story", jakieś takie grymasy jakby :-) No, ale fryzura "na małpę" teraz jest znowu modna - i trendy podobno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joannka2 Re: pierwsza miłość z TV 02.10.04, 11:19 A pamiętacie "Rodzine Połanieckich"? Miałam ok 5 lat i byłam smiertelnie zakochana w Stanisławie Połanieckim. Miał takie piękne blond loki i był niesamowicie szarmancki! Jego ukochana, Marynia, była dla mnie ideałem kobiety. Postanowiłam, że jak będę dorosła, będę nosiłą takie same sukienki jak ona! Cała rodzina miała ze mnie ubaw, bo ze wszystkich sił starałam mówić i poruszać sie tak Marynia (i np. zawsze siadałam na krzesle tylko półdupkiem, jak to podejrzałam w filmie). Uznałam, że jedynie takie 'Marynie" mogą mieć takich cudownych, romantycznych mężczyzn jak Stanisław. Teraz preferuję dżinsy i trampki, ale Stanisław Połaniecki ze swoją płową grzywką, wyrył się w moim sercu na zawsze. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abija Re: pierwsza miłość z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:12 Moją pierwszą miłością był Janek Kos. Tak marzyłam, że przyjedzie kiedyś pod moje przedszkole tym czołgiem i zabierze mnie hen... Odpowiedz Link Zgłoś