Gość: Foxy IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 02.09.04, 00:13 Wzrokowo(sluchowo tez nie lepiej) moze byc niebezpieczna dla ogladajacego-kto ja ubiera, mama ktora pracowala w sp. pracy "Drelichy dla wszystich"?Trauma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dami Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! IP: *.maxnet.66.pl / 62.87.177.* 02.09.04, 14:11 Zgadzam sie w 100%. Nie wiem kto lansuje ta kobiete, ja nie rozrozniam jej piosenek, bo wszystkie sa tak samo zalosno-placzace... A najwieksza zgroza jak w samochodzie przelaczam stacje radiowe i wszedzie leci Bajm:( Nieda sie natomiast ukryc, ze z wiekiem wyglada coraz lepiej na twarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! 02.09.04, 14:30 Piszesz tak, bo nie wiesz jak wygląda Majka Jeżowska. ;) Jeśli chcesz, opiszę - gruba baba po 50, ubrana bardzo kolorowo rozciągnięte swetry warstwami, do tego miniówa z falbankami (nogi, powtarzam, grube) i kolorowe skarpety robione na drutach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! IP: *.maxnet.66.pl / 62.87.177.* 02.09.04, 14:39 Wiem jak wyglada Majka. Image niezmienny od 20 lat, te falbaniaste spodniczki, ale skoro spiewa dla dzieci to widac tak musi byc... 15 lat temu widzialam ja z bliska na koncercie, potwornie gruba i niesympatyczna, zupelnie inna niz w telewizorze. Mimo to Jej tworczosc jest stokroc ciekawsza i weselsza niz Beaty Kozidrak:) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! 02.09.04, 14:43 "ale skoro spiewa dla > dzieci to widac tak musi byc... " A potem co wrażliwsze moczą się w nocy i boją ciemności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEENKA Jeżowska to teraz laska:) IP: *.net.pulawy.pl 02.09.04, 20:06 Jeżowska teraz to zgrabna laska--śpiewa dla dzieci dlatego ma te falbaniaste kiecki.Kozidrak natomiast to sobowtór Wiśniewskiego i Mandaryny---KICZ,OBCIACH I BRAK GŁOSU.ŻENADA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nazwa6 beataaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 21:08 beata wyglada zajebiscie 'ekxtravagandzko'- ale lepsze sa jej teksty - sprobojce kiedys sie wschluchac, nie wiadomo o co chodzi, ona jak surrealisci francuscy po prostu zestawia wersy do rymu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 22:05 I świtnie spiewa, co można stwierdzić słuchaja c Jej na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 23:37 włączam radio-kozidrak,włączam tv-kozidrak,w gazetach-kozidrak....kto ją promuje????boję się otworzyć lodówkę -pewnie wyskoczy kozidrak..tragedia -i z wyglądu i ze słuchu...ta jej poezja doprowadziła mnie do depresji.więc już jej nie słucham,gazet z tą panią też już nie kupuję a gdy leci w radio włączam inną stację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomidor Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:43 W internecie jest tendencja do dowalania Beacie. Znam jej twórczość od zawsze i wiem, że nigdy nie zeszła poniżej pewnego poziomu przyzwoitości, czego nie można powiedzieć np o Boskiej Maryli, czy obfitym Krzychu. Dodatkowo jej atutem jest zdrowe ciało, które do teraz wzbudza apetyt. O czym świadczę ja, trener drugiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuzima Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! 04.09.04, 01:09 wszedzie strasznie dużo tej kozidrak!!!ja tez mam jej po kokardki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.04, 23:09 To ona spiewa "Niech spadnie na mnie złoty deszcz"? Nie jestem perwersem, ale po mojemu, to ona chce byc osikana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona14 Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.04, 23:32 ja sie po czesci wstawie za nia; glos ma wyrobiony do perfekcji, wysokie tonacje, chociaz za takimi nie przepadam, manipulacja i niesamowita sila glosu jest zawsze ekspresyjna, teksty tez ma niesamowite, czesto spiewa o milosci, szablonowo i trafnie okresla uczucia - jak ci serce krwawi-ryczysz przy nich, ze niemilo prawdziwe...........ale fakt, ubiera sie fatalnie. Kiedys bedac bermeciem jej nie lubilam. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: Najwiekszy kiczor-Beata Kozidrak!!!!!!!!!!!!! 04.09.04, 01:48 A ja sie nie zgadzam. Lubie bajm, mam do niego ogromny sentyment, a niektóre piosenki sa piękne. Odpowiedz Link Zgłoś