Dodaj do ulubionych

Gwiazdy - No make-up

07.09.04, 09:58
www.deansplanet.com/nomakeup.html
Obserwuj wątek
    • Gość: anka o rany ale pasztety........... IP: *.net.pulawy.pl 07.09.04, 11:00
      dzięki za linka---ale się uśmiałam.Żeby te osoby "pomalować"to trzeba chyba
      ciężarówkę make-up.:))))
      • Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:12
        Ale niektóre IMHO lepiej wyglądają bez makijażu! Takie mają świeże i ładne
        buźki, a potem bum i pomalowane. Na przykład Jodie Foster i WInona Ryder.
        • Gość: naiwna Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:05
          Droga Kingo, czy Ty naprawdę nie widzisz, że na pierwszej fotce Wynona Ryder
          TEŻ ma na sobie mnóstwo makijażu? :) Po prostu nie tak "wampowego" jak ten z
          fotki drugiej.
          • Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:03
            O, to ja chyba ślepa :-( W każdym razie wygląda lepiej niż na drugiej. W ogole
            większość bez maikjażu wygląda ciekawiej. Niektóre zdecydowanie ładniej!
      • Gość: kkkarolina Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:33
        A zrób ty sobie zdjęcie takiej jakości i zobacz jak pięknie wyjdziesz. A tego
        typu krytykowanie to jest zwykla złośliwość i zazdrość
        • blinski Re: o rany ale pasztety........... 12.09.04, 15:41
          pierdu pierdu, uczestnicy tego forum nie pchają się na salony i nie są vipami.
          takie stronki to właśnie ryzyko bycia vipem (zresztą niewiele im to robi, skoro
          i tak zarabiają kupę szmalcu i i tak są idolami dla tysięcy nastolatków)
          • Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:04
            Skąd wiesz? Może jestem vipem, ale pod pseudonimem?
            • blinski Re: o rany ale pasztety........... 14.09.04, 20:48
              jeśli tak, to na twoim miejscu poczekałbym na komentarze o swojej osobie.
              wolałbym to, czyli prawdę, niż włażące w dupę dziennikarki brukowców:).
              wprawne oko odróżni czyste bluzgi rzucane z nudów czy zblazowania od szczerej
              krytyki.
              • Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:56
                Ale lustro zawsze prawdę powie :-))))
                • blinski Re: o rany ale pasztety........... 15.09.04, 10:16
                  na forum lustrem są opinie innych;)
    • Gość: tatanka_iotanka Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:42
      choć niektóre z tych porównań są naciągane, a autorzy z niektórymi gwiazdami
      obchodzą się łagodniej, to
      moje typy:
      Ashanti (ktokolwiek to jest)
      Linda Evans
      J. Lopez 2
      Liz Hurley (która dla mnie nawet w makijażu jest brzydka ;) )
    • asica23 Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 12:43
      Fajna stronka! :) Ashanti mnie rozbiła :D
    • wichura Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 13:02
      Takie czasy - nawet z kucharki da się zrobić miss. Choć nie zawsze - niektórym
      nic nie pomoże. A wg mnie Angelina Jolie wygląda fajnie i bez make-up'u).
      • Gość: Vp Re: Gwiazdy - No make-up IP: 195.117.30.* 14.09.04, 18:52
        > Choć nie zawsze - niektórym
        > nic nie pomoże. A wg mnie Angelina Jolie wygląda fajnie i bez make-up'u).

A według mnie Angelinie Jolie nic nie pomoże. Tyle silikonu ma wpompowane w
        usta (i biust ale tu nie widać), że tylko siąść i płakać.
        • Gość: naiwna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 01:47
          Wiesz, usta Angelina Jolie chyba takie naprawdę ma. Przyjrzyj się ustom jej
          tatusia. Identyczne. I miał je takie już ze trzydzieści pięć lat temu w
          czasach "Nocnego kowboja", więc wątpię, żeby sobie facet w tamtych czasach
          wstrzykiwał w wargi silikon :) Określano go nawet mianem pillow-lipped Jon. Co
          do biustu A. Jolie się nie będę wypowiadać, bo z bliska nie widziałam... :P
          Porównań do tatusia też nie mogę rozwijać, bo biustu kobiecego Jon Voight nie
          posiada :)
    • Gość: Konik Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 07.09.04, 13:06
      Yasmine Bleeth, Catherina Zeta-Johnsonowa (ze wsi Kozia Wólka hehe)
      • klee777 Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 13:31
        www.ebaumsworld.com/celeb.html
        to też jest niezłe. Christina Aguilera najbardziej mnie rozbawiła:)
    • ron_obvious Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 14:58
      Czy tylko ja odniosłem takie wrżenie, ale Goldie Hawn chyba zagrała role
      mistrza Yody w "Gwiezdnych Wojnach".

A co do ponoć seksownej Jennifer Lopass, zawsze miała twarz stałej klienki
      monopolowego.
      • Gość: baba Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.acn.waw.pl 07.09.04, 16:40

Jesli chodzi o Chalize Theron, to zastosowano chwyt ponizej pasa-
        zdjecie bez makijazu jest zdjeciem z Monster, gdzie specjalnie
        ucharakteryzowano aktorke (a byl to zabieg dlugi i skomplikowany), tak, by byla
        podobna do niezbyt urodziwego pierwowzoru.
        Rownie dobrz mogliby Nicholsona dac i jego zdjecie z Wilkolaka.
        A Nicole jest sliczna bez makijazu, moze jeszcze bardziej, tak jak Salma.
        • Gość: jhgvljgv Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:52
          hieh, a na tej pierwszej stronce jest tez zdjecie Twiggiego Ramireza (ex-Merlin
          Męson, teraz A Perfect Cirkel)
        • Gość: naiwna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:13
          Nie tylko fotka Theron jest z filmu; również te rzekomo "bez makijażu" zdjęcia
          Holly Hunter i Demi Moore... jeszcze wszystkich nie przejrzałam. I część (albo
          i większość) tych "bez makijażu" z filmu są "zrobione" tak, żeby aktorka mimo
          wszystko była atrakcyjna.

A "Nicole jest śliczna i bez makijażu"? Nicole Kidman? O gustach się nie
          dyskutuje... ale ja nie mogę się oprzeć i wyrażę swoja opinię: Nicole Kidman
          nie podoba mi się ani w makijażu, ani bez. Nie wiem, co ludzie w niej widzą :P

Salma mi się podoba, ale to zdjęcie "bez makijażu" jakieś takie niewyraźne,
          więc trudno ocenić...
          • mojave Re: Gwiazdy - No make-up 08.09.04, 13:05
            znam ta stronke od dawna i zdjęcie Charlize było tam wcześniej niz film Monster.
            Aleja bym sie tak na waszymmiejscu nie ekscytowała tymi zdjęciami bo widać, ze
            są tu wybrane specjalnie złe ujęcia a p. zdjecie Lopez jest zrobone jak przez
            bombkę (efekt roszerzenia twarzy)
            Jak sie chce to z najpiekniejszej mozna zrobic potwora.
    • hamsterek Re: Gwiazdy - No make-up 08.09.04, 13:55
      Angelina Jolie lepiej wygląda bez niż z. !! To jest prawdziwe piekno urody
      mulatki.
      • Gość: naiwna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 02:02
        Tylko z której strony ona jest Mulatką?.. Jej matka ma w sobie trochę krwi
        rdzenno-amerykańskiej (czyli indiańskiej), jej ojciec miał przodków Czechów i
        jest bielszy niż biały. Mulat to ktoś kto ma ojca Murzyna i białą matkę, albo
        matkę Murzynkę i ojca białego. Jeśli już, to Angelina jest trochę Metyską...
        ojciec biały a matka miała jakiegoś przodka Indianina.
    • reirei Re: Gwiazdy - No make-up 08.09.04, 23:35
      trochę przesadzona ta stronka, niektóre panie wyglądają fatalnie bo zdjęcie
      jest zrobione z zaskoczenia i maja głupie miny np Alicia Silverstone. Poza tym
      niektóre pochodzą z filmów, np. zdjęcie Holly Hunter ("szkarłatna litera"?), na
      którym wcale nie wygląda tak źle; czy zdjęcie Demi Moore z "G.I.Jane". Do
      niektórych twórcy stronki się prostu chamsko przyczepili, nie widzę nic
      paskudnego w zdjęciu Rene Russo czy Mandy Moore. Niektóre są faktycznie
      paskudne: Twiggy Ramirez, co to za monstrum? A niektóre budzą wątpliwości: czy
      to na pewno Kylie Minogue na tym zdjęciu z lewej.
      W każdym bądź razie jak ktoś nie wierzy, że gwiazdy holiłudu to normalni ludzie
      to ma okazję się przekonać :)
    • muza24 Re: Gwiazdy - No make-up 12.09.04, 16:07
      1. część fotek pochodzi z filmów
      2. jak Ty wyglądasz z rana, po imprezie?
      3. czy ktoś ma taką stronę z facetemi?
      • frred Re: Gwiazdy - No make-up 13.09.04, 11:46
        muza24 napisała:

> 3. czy ktoś ma taką stronę z facetemi?

H.Stern, uwzględniony wyżej, niewątpliwie jest facetem. M.Manson podobno też.

PZDR
        • ihopeyouwilllikeme Re: Gwiazdy - No make-up 13.09.04, 14:13
          Cameron Diaz jest piękniejsza bez makijażu !!!!
          • ihopeyouwilllikeme Jodie Foster też 13.09.04, 14:15

• Gość: mixin Re: Jodie Foster też IP: *.rivrw2.nsw.optusnet.com.au 13.09.04, 16:45
              no to tak:
              uczciwie przejrzalam foty i stwierdzam -
              wiekszosc jest kiepska i fatalna jakosciowo, wiec nie ma sensu nawet brac pod
              uwage...
              dalsza kategoria - i te "w" i te "bez" rownie ladne ;))
              kolejna - takie, ktore wiadomo, ze nie za fajnie wygladaja, bo sie
              glownie "zrobily"...
              kolejna - stare kobity nie beda przeciez zajebiscie wygladac ;))
              no i faktycznie, kilka fatalnych panien, ale nie przesadzajmy, zeby od razu
              wszystkie pasztety ;)))
              ale milo sie robi, fakt.... niezle bym wygladala w dobrych rekach ;)))
        • klymenystra Re: Gwiazdy - No make-up 15.09.04, 11:27
          i twiggy ramirez...
    • Gość: piękna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:04
      bożesz... jak jestem piękna
      • Gość: Jon Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.04, 17:47
        Ee... niekóre te zdjecia to nawet badziewnie przerobione (patrz: okulary domalowane chyba w paincie osobie, która ma byc madonną).
        W kazdym razie, jeżeli te zdjęcia to autentyki,to Uma Thurman to tak naprawdę Woody Allen- zobaczcie sami :P
    • Gość: SAga Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:35
      Te stronki mnie nie za bardzo pasiły.. Bo nie było tam zdjęć tego bezużytku,
      Paris Hilton.
      Sama sobie znalazłam...
      www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_003.jpg
      www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_004.jpg
      www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_008.jpg
      www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_009.jpg
      www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_006.jpg
      z make-up'em, czy bez jest po prostu brzydka
      • Gość: dziubaku Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:17
        Ale zdjęcia Pink bez makijażu są autentyczne! Paskudna jest.
    • Gość: dziubaku Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:21
      jest i drag queen ;0
      www.deansplanet.com/z/images/celebs/no_makeup/rupaul.jpg
      rupaul czy jak mu tam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka