bombany_przez_mirke 07.09.04, 09:58 www.deansplanet.com/nomakeup.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka o rany ale pasztety........... IP: *.net.pulawy.pl 07.09.04, 11:00 dzięki za linka---ale się uśmiałam.Żeby te osoby "pomalować"to trzeba chyba ciężarówkę make-up.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:12 Ale niektóre IMHO lepiej wyglądają bez makijażu! Takie mają świeże i ładne buźki, a potem bum i pomalowane. Na przykład Jodie Foster i WInona Ryder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:05 Droga Kingo, czy Ty naprawdę nie widzisz, że na pierwszej fotce Wynona Ryder TEŻ ma na sobie mnóstwo makijażu? :) Po prostu nie tak "wampowego" jak ten z fotki drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:03 O, to ja chyba ślepa :-( W każdym razie wygląda lepiej niż na drugiej. W ogole większość bez maikjażu wygląda ciekawiej. Niektóre zdecydowanie ładniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkarolina Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:33 A zrób ty sobie zdjęcie takiej jakości i zobacz jak pięknie wyjdziesz. A tego typu krytykowanie to jest zwykla złośliwość i zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: o rany ale pasztety........... 12.09.04, 15:41 pierdu pierdu, uczestnicy tego forum nie pchają się na salony i nie są vipami. takie stronki to właśnie ryzyko bycia vipem (zresztą niewiele im to robi, skoro i tak zarabiają kupę szmalcu i i tak są idolami dla tysięcy nastolatków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:04 Skąd wiesz? Może jestem vipem, ale pod pseudonimem? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: o rany ale pasztety........... 14.09.04, 20:48 jeśli tak, to na twoim miejscu poczekałbym na komentarze o swojej osobie. wolałbym to, czyli prawdę, niż włażące w dupę dziennikarki brukowców:). wprawne oko odróżni czyste bluzgi rzucane z nudów czy zblazowania od szczerej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: o rany ale pasztety........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:56 Ale lustro zawsze prawdę powie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: o rany ale pasztety........... 15.09.04, 10:16 na forum lustrem są opinie innych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 12:42 choć niektóre z tych porównań są naciągane, a autorzy z niektórymi gwiazdami obchodzą się łagodniej, to moje typy: Ashanti (ktokolwiek to jest) Linda Evans J. Lopez 2 Liz Hurley (która dla mnie nawet w makijażu jest brzydka ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
asica23 Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 12:43 Fajna stronka! :) Ashanti mnie rozbiła :D Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 13:02 Takie czasy - nawet z kucharki da się zrobić miss. Choć nie zawsze - niektórym nic nie pomoże. A wg mnie Angelina Jolie wygląda fajnie i bez make-up'u). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vp Re: Gwiazdy - No make-up IP: 195.117.30.* 14.09.04, 18:52 > Choć nie zawsze - niektórym > nic nie pomoże. A wg mnie Angelina Jolie wygląda fajnie i bez make-up'u). A według mnie Angelinie Jolie nic nie pomoże. Tyle silikonu ma wpompowane w usta (i biust ale tu nie widać), że tylko siąść i płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 01:47 Wiesz, usta Angelina Jolie chyba takie naprawdę ma. Przyjrzyj się ustom jej tatusia. Identyczne. I miał je takie już ze trzydzieści pięć lat temu w czasach "Nocnego kowboja", więc wątpię, żeby sobie facet w tamtych czasach wstrzykiwał w wargi silikon :) Określano go nawet mianem pillow-lipped Jon. Co do biustu A. Jolie się nie będę wypowiadać, bo z bliska nie widziałam... :P Porównań do tatusia też nie mogę rozwijać, bo biustu kobiecego Jon Voight nie posiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 07.09.04, 13:06 Yasmine Bleeth, Catherina Zeta-Johnsonowa (ze wsi Kozia Wólka hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
klee777 Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 13:31 www.ebaumsworld.com/celeb.html to też jest niezłe. Christina Aguilera najbardziej mnie rozbawiła:) Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Gwiazdy - No make-up 07.09.04, 14:58 Czy tylko ja odniosłem takie wrżenie, ale Goldie Hawn chyba zagrała role mistrza Yody w "Gwiezdnych Wojnach". A co do ponoć seksownej Jennifer Lopass, zawsze miała twarz stałej klienki monopolowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.acn.waw.pl 07.09.04, 16:40 Jesli chodzi o Chalize Theron, to zastosowano chwyt ponizej pasa- zdjecie bez makijazu jest zdjeciem z Monster, gdzie specjalnie ucharakteryzowano aktorke (a byl to zabieg dlugi i skomplikowany), tak, by byla podobna do niezbyt urodziwego pierwowzoru. Rownie dobrz mogliby Nicholsona dac i jego zdjecie z Wilkolaka. A Nicole jest sliczna bez makijazu, moze jeszcze bardziej, tak jak Salma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgvljgv Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 19:52 hieh, a na tej pierwszej stronce jest tez zdjecie Twiggiego Ramireza (ex-Merlin Męson, teraz A Perfect Cirkel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 21:13 Nie tylko fotka Theron jest z filmu; również te rzekomo "bez makijażu" zdjęcia Holly Hunter i Demi Moore... jeszcze wszystkich nie przejrzałam. I część (albo i większość) tych "bez makijażu" z filmu są "zrobione" tak, żeby aktorka mimo wszystko była atrakcyjna. A "Nicole jest śliczna i bez makijażu"? Nicole Kidman? O gustach się nie dyskutuje... ale ja nie mogę się oprzeć i wyrażę swoja opinię: Nicole Kidman nie podoba mi się ani w makijażu, ani bez. Nie wiem, co ludzie w niej widzą :P Salma mi się podoba, ale to zdjęcie "bez makijażu" jakieś takie niewyraźne, więc trudno ocenić... Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Gwiazdy - No make-up 08.09.04, 13:05 znam ta stronke od dawna i zdjęcie Charlize było tam wcześniej niz film Monster. Aleja bym sie tak na waszymmiejscu nie ekscytowała tymi zdjęciami bo widać, ze są tu wybrane specjalnie złe ujęcia a p. zdjecie Lopez jest zrobone jak przez bombkę (efekt roszerzenia twarzy) Jak sie chce to z najpiekniejszej mozna zrobic potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: Gwiazdy - No make-up 08.09.04, 13:55 Angelina Jolie lepiej wygląda bez niż z. !! To jest prawdziwe piekno urody mulatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 02:02 Tylko z której strony ona jest Mulatką?.. Jej matka ma w sobie trochę krwi rdzenno-amerykańskiej (czyli indiańskiej), jej ojciec miał przodków Czechów i jest bielszy niż biały. Mulat to ktoś kto ma ojca Murzyna i białą matkę, albo matkę Murzynkę i ojca białego. Jeśli już, to Angelina jest trochę Metyską... ojciec biały a matka miała jakiegoś przodka Indianina. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Gwiazdy - No make-up 08.09.04, 23:35 trochę przesadzona ta stronka, niektóre panie wyglądają fatalnie bo zdjęcie jest zrobione z zaskoczenia i maja głupie miny np Alicia Silverstone. Poza tym niektóre pochodzą z filmów, np. zdjęcie Holly Hunter ("szkarłatna litera"?), na którym wcale nie wygląda tak źle; czy zdjęcie Demi Moore z "G.I.Jane". Do niektórych twórcy stronki się prostu chamsko przyczepili, nie widzę nic paskudnego w zdjęciu Rene Russo czy Mandy Moore. Niektóre są faktycznie paskudne: Twiggy Ramirez, co to za monstrum? A niektóre budzą wątpliwości: czy to na pewno Kylie Minogue na tym zdjęciu z lewej. W każdym bądź razie jak ktoś nie wierzy, że gwiazdy holiłudu to normalni ludzie to ma okazję się przekonać :) Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: Gwiazdy - No make-up 12.09.04, 16:07 1. część fotek pochodzi z filmów 2. jak Ty wyglądasz z rana, po imprezie? 3. czy ktoś ma taką stronę z facetemi? Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Gwiazdy - No make-up 13.09.04, 11:46 muza24 napisała: > 3. czy ktoś ma taką stronę z facetemi? H.Stern, uwzględniony wyżej, niewątpliwie jest facetem. M.Manson podobno też. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Gwiazdy - No make-up 13.09.04, 14:13 Cameron Diaz jest piękniejsza bez makijażu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixin Re: Jodie Foster też IP: *.rivrw2.nsw.optusnet.com.au 13.09.04, 16:45 no to tak: uczciwie przejrzalam foty i stwierdzam - wiekszosc jest kiepska i fatalna jakosciowo, wiec nie ma sensu nawet brac pod uwage... dalsza kategoria - i te "w" i te "bez" rownie ladne ;)) kolejna - takie, ktore wiadomo, ze nie za fajnie wygladaja, bo sie glownie "zrobily"... kolejna - stare kobity nie beda przeciez zajebiscie wygladac ;)) no i faktycznie, kilka fatalnych panien, ale nie przesadzajmy, zeby od razu wszystkie pasztety ;))) ale milo sie robi, fakt.... niezle bym wygladala w dobrych rekach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:04 bożesz... jak jestem piękna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jon Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.04, 17:47 Ee... niekóre te zdjecia to nawet badziewnie przerobione (patrz: okulary domalowane chyba w paincie osobie, która ma byc madonną). W kazdym razie, jeżeli te zdjęcia to autentyki,to Uma Thurman to tak naprawdę Woody Allen- zobaczcie sami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAga Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:35 Te stronki mnie nie za bardzo pasiły.. Bo nie było tam zdjęć tego bezużytku, Paris Hilton. Sama sobie znalazłam... www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_003.jpg www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_004.jpg www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_008.jpg www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_009.jpg www.hosting-hub.com/filedeposit/uploads/01082004/HILTON_SINIAKI1_006.jpg z make-up'em, czy bez jest po prostu brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubaku Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:17 Ale zdjęcia Pink bez makijażu są autentyczne! Paskudna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubaku Re: Gwiazdy - No make-up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 20:21 jest i drag queen ;0 www.deansplanet.com/z/images/celebs/no_makeup/rupaul.jpg rupaul czy jak mu tam Odpowiedz Link Zgłoś