wojownik1988 01.10.15, 10:05 Siedzą dwa g****a na ławce i jedno mówi do drugiego: - Jak masz na imię? - Sraczka! - Aaa, to bardzo rzadkie imię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yabol428 Re: Kawały o dupie! 04.10.15, 01:02 W góralskim kościółku wystrojone gaździny klęczą przed ołtarzem i modlą się żarliwie. Nagle jedna pierdnęła. Zaczerwieniona, próbując odwrócić od siebie uwagę innych, chwyciła się za nos i zaczęła się rozglądać wokół pytając: - Która to, która? Stara Maciejowa ze zdziwieniem: - A cóż to, Jaśkowa? Dwie dupy macie, że nie wiecie, która? Odpowiedz Link Zgłoś
wojownik1988 Re: Kawały o dupie! 17.11.15, 16:10 Przychodzi facet do pracy taki smętny, siada z kolegami a ci się go pytają: - Ej ty, coś ty taki smętny? - A teściowa mnie wk*rwia. - To zabij sukę. Na drugi dzień przychodzi do pracy a koledzy się pytają: - I co zabiłeś? - No pewnie że tak. Idą i widzą zakopaną ładnie tylko d*pa wystaje - Ty a d*py czegoś nie zakopał - pyta ze zdziwieniem kolega? - A zrobiłem sobie stojak na rower. Odpowiedz Link Zgłoś
wojownik1988 Re: Kawały o dupie! 17.11.15, 16:13 Zostało 3 pacjentów w domu wariatów i postanowili ich wypuścić. Ale nie mogą ich przecież wypuścić bez powodu. Wymyślili więc sposób aby spytać się ich co by sobie kupili gdyby mieli 1000 zł. Wołają pierwszego i się pytają: - Co byś sobie kupił gdybyś miał 1000 zł? - No, ja bym pojechał do Hiszpanii. To było normalne, więc go wypuścili. Drugiego się pytają: - Co byś sobie kupił gdybyś miał 1000 zł? - No, ja bym sobie kupił rower górski. To też było normalne, więc go wypuścili. Trzeci wariat oglądał sobie d*pę w lusterku. Dyrektor zadał mu to samo pytanie co pozostałym: - Co byś sobie kupił gdybyś miał 1000 zł? A wariat odpowiada: - No, ja bym sobie kupił nową d*pę, bo ta mi chyba pękła na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
wojownik1988 Re: Kawały o dupie! 17.11.15, 16:14 Idzie sobie zając po torach, aż tu nagle przejechał pociąg i obciął mu d*pę. d*pa potoczyła się kilkanaście metrów dalej, na inne tory. Zajączek za nią pobiegł, schyla się i już ma ja podnieść gdy... przejechał drugi pociąg i obciął mu głowę. Jaki z tego morał? Nigdy nie trać głowy dla głupiej d*py. Odpowiedz Link Zgłoś