Gość: zielona milka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 18:38 z filmu "Dawno temu w trawie" komar w barze: "Barman! Krwawa bańka R H plus!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retiro Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:31 Nick Nolte we "Wschody i zachody księżyca": "Mój ojciec był odwrotnością króla Midasa. Wszystko, czego się dotknął, zamieniało się w gó.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lg Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.dyndsl.zonnet.nl 03.01.05, 00:15 poszukiwany poszukiwana - Marysia musi za mnie wyjsc. - Mowilem Marysi kilogram cukru w kazdym sklepie i do domu (cytat ten prawdopodobnie a nawet na pewno jest nie dokladny) no i niesmiertelna "zawartosc cukru w cukrze";-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.gregor Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 03.01.05, 00:13 Kompletnie niepoprawne politycznie. Film "Plotka". Szef do podwładnego kiedy dowiaduje sie ze jeden z jego pracowników jest gejem: "Nie mam nic do gejów... i cedząc przez zęby: Wkurza mnie ten pedał..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 01:44 "sami swoi" bodajze -oddaj konia!! -ukradli?? hehehe jak cie granatem podrzuce to go z gory zobaczysz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camilen Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 21.01.05, 13:23 Gość portalu: :P napisał(a): > "sami swoi" bodajze > -oddaj konia!! > -ukradli?? hehehe jak cie granatem podrzuce to go z gory zobaczysz!! Można jeszcze dodać : "A taki był ładny, Amerykancki....hehehe" Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 11.01.05, 15:51 Z filmu "jerry Mcguire" gdy Tom Cruise rozmawia z chłopczykiem licytując się kto co widział lepszego. Chłopczyk mówi w końcu: "A wiesz że suczka [sąsiada] urodziła 2 pieski?" Rozbraja mnie ten tekst! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 11.01.05, 16:05 Jeszce mi się przypomniało: Kariera Nikosia Dyzmy. Piją na grobie wódkę ze zniczy i Pazura czyta zaproszenie na przyjęcie. Kumpel uwalony jak messerschmitt odpowiada: "Ja nnie rozzumiem coo ty do mnie rozzmawiasz" :) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 11.01.05, 17:47 Latarnik :zaraz będzie ciemno! Plemię:zamknij się! p.s.z filmu "rrrrrrrr" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konim691 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.01.05, 18:33 Gwiezdne wojny: "Użyj mocy, Luke" Chłopaki nie płaczą: "Nie będzie żadnych udziwnień. My jesteśmy normalni":))) "To jakaś zorganizowana akcja?" Poranek kojota: "Chcesz mnie qrwa oślepic???" Miś: "Wyngiel! Wyngiel je we wiosce!":))) Pulp Fiction: "Mam na imię Pitt, a tobie nie pomoże żaden kit" "Zrobię ci z dupy jesień średniowiecza" "Jest ku..ko daleko od OK!" "To był cud! Uznaj ten fakt!" pozdr:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 11.01.05, 18:54 mam na imie bond,james bond Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłopiec z gitarą Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:45 Pulp Fiction "Jestesmy jak trzej bolkowie, czyli wiesz jacy? Jestesmy wyluzowani" "Teraz posadz dupe, a robiac to rob to spokojnie" "moze ten garnitur jest wiesniacki, ale taki wlasnie ma byc" Chlopaki nie placza "wiem ze ten stek nie istnieje" Matrix "uwielbiam te krotkie chwile ciszy przed burza, przypominaja mi Bethovena" Leon Zawodowiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:07 Seksmisja: Maks:Co, wojna? A co nas obchodzi jakaś wasza wojna! Tyszkiewicz: Nasza? To była wasza wojna. Albercik: I kto wygrał? Tyszkiewicz: Co wygrał? Maks: No, tę wojnę, mówi, przecież! hi hihi! -Co, to się porobiło, Albercik, fuj! -Zeżarli święte jabłka!! -Święte???Te psiary, święte??? -Jedzenie? -Pięć. A może nawet sześć. Zwłaszcza to różowe bardzo się poprawiło... -Samopoczucie? -nie, no przy pani! Siedem. Na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 12.10.05, 12:20 "Vinci" (może niedokładny cytat, ale taki był tego sens): - Dlaczego ty mówisz Vinci, a nie da Vinci? - Nie będę mówił "da" tak jak Ruscy! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 16.05.05, 04:09 - Ty stary, budź się! Budź się! Bier siekiera! Przywieźli wyngiel! Wyngiel! Wyngiel je we wiosce! - Wojna będzie, przed wojną tyz był! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:09 -Ludzie, wyngiel je we wiosce! -Bydzie wojna. Przed wojną tyz był. -Babciu, a ja będę za Heroda! -Za młody jesteś na Heroda. -A co, Herod nigdy nie był młody? -Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryvvin Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 12.01.05, 22:46 ...bo to zła kobieta była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki te i inne teksty IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 13.01.05, 00:17 www.kakofonia.pl gdyby ktos (jeszcze) nie wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka888 Re: te i inne teksty 13.01.05, 04:21 kaczki, kury, gesi, drob... droga na ostroleke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: te i inne teksty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:55 Psy: "Ok, najadlam sie, teraz mozesz mnie przeleciec" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Gateknienosze Re: te i inne teksty IP: 195.150.233.* 14.04.05, 13:05 "Ty! Kur.a Ty! Co Ty? Ty!" "Psy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Gateknienosze Re: te i inne teksty IP: 195.150.233.* 14.04.05, 20:24 To ty się mylisz!!!! Tę kwestię wypowiedział Czarek Pazura do Marka Konrada na wysypisku, gdy palili śmieci! po tym jak Olo zabrał mu aparat fotograficzny i chciał go zastrzelić. Tak było???? A w "Psy 2", była inna kwestia Pazury: "- Franz - Uje..li mi kciuk! Co ja zrobię, bez prawego kciuka?! - Będziesz sobie trzepał lewą ręką." Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: te i inne teksty 14.04.05, 22:01 Ja pamietam tez z amerykanskiego jednego filmu tak: "madafaka"- ale orginalni sa ci amerykanie. To chyba Washington jak stal na sygnalizacji swietlnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schiza Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:30 "Dzień świstaka" ludzie lubią kaszankę - ludzie to debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 10:43 Hehe, z tego samego filmu, Phil Connors do kierowniczki pensjonatu: - Czy miewa pani deja vu ? - Nie wiem, ale zaraz zapytam w kuchni! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 15.01.05, 18:50 Wiem, że miało być krótko, lae nie mogę się oprzeć. "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" - Ja to Proszę Pana mama bardzo dobre połączenie. Wstaję rano. Za piętnaście siódma. Latem to już widno. Za piętnscie siódma jestem juz ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jem na kolację, więc tylko wstaję i wychodzę. - No, ubierasz się Pan. - W płaszcz. Jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu. - Fakt. - Do pks mam 5 kilometry. O czwartej za piętnascie mam pks. - I zdążasz Pan? - Nie. ale i tak mam dobrze, bo jest zapełniony i nie zatrzymuje się. I tak dalej o codziennych peregrynacjach do pracy. Polecam zobaczyć to w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 15.01.05, 19:35 Odpowiadasz na : katmoso napisała: > Wiem, że miało być krótko, lae nie mogę się oprzeć. > "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" z tego samego filmu jeden z moich ulubionych cytatów(ale to trzeba zobaczyć): "co mi zrobisz jak mnie złapiesz"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:31 nie wiem czy ktoś widział film "przekręt" ale tam jest takie hasło "a na ch..j mi przyczepa bez kół" mówię tak wtedy jak ktoś mi coś daje, proponuje, ale to nie jest do końca to czego chcę. w tym filmie zreszta jest wiele haseł Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 15.01.05, 19:33 sędzina:porwał pan autobus z pasażerami.jak pan to wyjaśni? oskarżony:ano tak,że ze mnie niesamowicie spokojny człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:19 panie to złodziej i pijak, bo każdy pijak to złodziej (czy jakoś tak) :) Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 16.01.05, 20:09 ".. to pijak!!! I złodziej!!! Bo każdy pijak to złodziej!!" Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.01.05, 21:37 ten film jest zajefajny! a ten dialog: -O k..wa, Tomy co to jest? -To moj pasek Turkish -Nie Tomy masz spluwe w spodniach. Co spluwa robi w twoich spodniach? -To do obrony! -Obrony przed czym? Niemcami? I inny: -Turkish co bedzie jak pieski dogonia zajaca? -Bedzie mial przej....ane -porzadnie przej...ane? -Tak Tomy, porzadnie przej..ane. Zanim przyjda Niemcy! No i oczywiscie monologi, ten o usowaniu ciala, i ten o rodzajach jaj i pistoletow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:18 haha 'Dzien swira'-moja kolezanka czasami prosi bym jej kaptur od bluzy poprawila, wtedy poprawiam i mowie'jak asa dziubek postawi to nie ma h**a we wsi' :))))))))))))no w filmie zamiast asa jest 'tatus' chyba. ale ubaw mamy po pachy zawsze:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 16.01.05, 20:13 ja swojego tatę nieraz proszę, żeby mi poprawił kurtkę z tyłu, i zgadnijcie z jakiego tekstu wtedy tata korzysta ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.01.05, 21:35 z "Wesela". Ogolna popijawa, wszyscy juz chodza na czworakach, wodka sie leje strumieniami. Jeden facet proponuje drugiemu przepitke: -Moze wody? -W wodzie ryby sie pie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.it-net.pl 18.01.05, 15:46 "wniebowzieci" : -ej, guptaku , guptaku Odpowiedz Link Zgłoś
kusiasta Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 18.01.05, 17:34 Z"Góry Dantego": z tym jest jak z jazdą na rowerze - nigdy się nie zapomina :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viciu Fulik Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:49 No jak to, tylko raz cytowano Rejs? Hańba! "Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć" "Jak męski jest zajęty, to wchodzę tam, gdzie jest wolne" "Nam chodzi o odgłos paszczowo..." "Pytania są tendencyjne!" "Zachował się bardzo nieprzyzwoicie. Pozbawił mnie posiłku" "-Bardzo mi przykro, inżynier Mamoń jestem. -Bardzo mi przykro, Sidorowski" "Susza wywarła wielkie spustoszenie" no i oczywiście: - monolog o polskim kinie - wypowiedzi Filozofa - bardzo optymistyczna piosenka kolegi Poety Zresztą, co ja się będę rozpisywał... www.rejs.art.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Rejsu Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.local.pl / *.crowley.pl 19.05.05, 22:36 w tych pięknych okolicznościach przyrody.... i niepowtarzalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.01.05, 21:41 chyba w "co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" jest taka scena: Milicjant: nazwisko! Nietrzezwy obywatel: (belkot) M: Obywatelu, nazwisko! NO: No wlasnie sie zastanawiam (w bardzo charakterystyczny sposob) czesto uzywam tego ostatniego textu:) No i oczywiscie z misia: -Prosze o cisze gdyz adm do mnie dzwoni! i cala scena w kotlowni -Panowie pozwola, moja zona zofia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:20 Nic śmiesznego: -No. -Co "no"? -no...tu -co: tu? -no...to. -tu? -gdzie? -no...tu. - Ten, ta to..Chcesz powiedzieć, że obiekt znajduje się w zasięgu mojego wzroku? -No..tak. -Możesz pokazać mi go palcem? -No, to... -Co:to? -No, las. -A możesz mi powiedzieć, po ch..j mi las??? -Jak to po ch..j, jak to po ch..j, przecież w scenariuszu pisze, jest napisane " Zeszli ze wzgórza i ich oczom ukazał się las"... -Przewróć kartkę. -O, k...a -Czytaj. -Nie.. -Czytaj! - "I ich oczom ukazał się las...krzyży..." Kocham tę scenę! -Możesz mi go pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 20.01.05, 07:14 U nas w pracy modne są teksty z Seksmisji zwłaszcza : - żeby chłop z gołą babą w windzie i nic ... - te psiury ??? - kobieta mnie bije... - Kopernik też była kobietą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:59 Kopalnią fajnych tekstów jest saga o Pawlakach i Kargulach-uwielbiam: -"ano podejdź no" -"sąd sądem,a sprawiedliwość musi być po naszej stronie" -"pić się chce jak w żniwa" -"tak dla zdrowotności" -"choć bierz i smołę gotuj" -"Shirley,słyszy mnie?tu ja mówię" -"i ja mam tu rodzić?" -"ot,szlifierka się znalazła" -"ja tylko pociągnął" -"Mania tam już pewno podoiła" -"Jadźka!Pomóc ci? -Nie dam se rade -A może ci pomóc? -Nie -No to ci pomogę" -"widać taka nasza rodzinna tradycja" -"ty konusie" -"a taki był ładny amerykanski" -"dzięki Bogu ,u nas dzików nie ma" -"poszli do domu,wesela nie będzie" -"Kaźmirz,nowiuśkie koszuli" -"co mnie na moje niebo wlata" -"na okoliczność" -"bo jak prawdziwy chłop płacze,to musi być święto" albo KIler: -"w sumie nic" -"już mi się nie chce" -"jest git" -"o..jałeś?Co ja sobie za to kupię?Waciki?" -"cycki se lepiej usmaż" -"a wy nie wiecie ,kto to jest Kudłaty" -"ja?..ja bym się nadawał?" -"ale jak to było zorganizowane" -"moja żona lafirynda" -"i co my teraz z tym zrobimy?nie martw się jakoś to bedzie" -"masz być jak bulterier -będę -jak Tomy Lee Jones w Ściganym" jak coś mi się jeszcze przypomni,to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:04 Albo nadal Kiler: "Memory, find, Siara - i wszystko jasne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:15 "Miś" -polubiłem cię chłopie, -wszystkie Ryśki to fajne chłopy -klient w krawacie jest mniej awanturujący się -głupi by był, gdyby się dał WZIĄŚĆ na ministra -jeem przeecież -piure ze smalcem, nie ma ze smalcem, jest z dżemem -czy konie mnie słyszą?! -ja dla was wszystko wyśpiewam -parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE! -ja w twoim wieku nie jadłam -panowie pozwolą, moja żona Zofia -a ja, jeżely pan pozwoly, z przyjemnością -cham się uprze mu daj, a skąd ja wezmę jak nie ma ... i mogę tak bez końca... i z "Rejsu": -pytania są tendencyjne -nam chodzi o odgłos paszczą -moja żona przeprasza,że nie przyjdzie gdyż właśnie śpi -a jaką metodą wybierzemy metodę głosowania? qrcze, wszystko wyleciało mi z głowy, muszę obejrzeć "Rejs" jeszcze raz i dopiszę No i moja ulubiona kwestia z "Bruneta wieczorową porą" -popatrz jakie te ludzie pijane teraz jeżdżą - w twarz? Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 21.01.05, 09:50 Ali G: Bujaka, buajaka... O, ten supek jest bardzo brudny, trzeba go porzadnie wypolerowac. Jak ktos ogladal, to wie o co chodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 21.01.05, 10:25 Terminator: Arnold idzie goly w strone grupy punkow. - (punks) nice night for a walk! - (arnold)nice night for a walk - (punks)laundry day tomorrow? Nothing clean? - (arnold) nothing clean. Your clothes. Give them to me. Now. Arnold wchodzi na komende policji: - I am a friend of Sarah Connor. May I see her? - she's busy now - (arnold sie rozglada) I'll be back. Po chwili wjezdza w drzwi samochodem. Woody Allen: - jestes wspanialym kochankiem - wiem, duzo cwiczylem w samotnosci - spotkajmy sie o polnocy. Bede w swoim pokoju. - swietnie. ja bede w swoim. - ona puszczala Wagnera! Gdy slucham Wagnera mam ochote najechac na Polske. - powiedzial "i co, obrzydzil ci zycie". Slyszalem "Zydzie"! Powiedzial, i co "obrzydzil ci Zydzie!" (genialnie tlumaczenie podobnego brzmienia "did you = d'you" i "Jew" po angielsku) Rejs - wlasciwie kazdy dialog jest klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:56 Psy: "Na pohybel czarnym" "Bezapelacyjnie, do samego konca. Mojego lub jej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona milka Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:26 "South Park" - What would Brian Boytano do? "You Only Live Twice" Moneypenny: James, nawet gdy jesteś martwy, to się spóźniasz! "Diamonds are Forever" 007: Rude mają parszywy charakter Tiffany: To mój prawdziwy kolor włosów. Jakie ty lubisz, brunetki, czy blondynki? 007: Ważne, żeby kolor włosów pasował do bielizny. Ktoś 1: Ten sztywniak, panie Franks, to pański brat? 007: Tak, był. Ktoś 2: Ja też mam brata. 007 (po chwili, odwracając się): Jakiż mały jest ten świat. (Kolesie wyrzucają Plenty za okno z wysokiego piętra, dziewczyna wpada do basenu.) 007: Niezły rzut. Koleś: Nie wiedziałem, że tam jest basen… 007 (do Tiffany): Jeśli zobaczysz szalonego naukowca, to uśmiechnij się. Plenty: Cześć, jestem Plenty (ang- obfitość) 007: Ależ oczywiście że jesteś. Plenty: Plenty O’Toole. 007: Nazwisko to masz po ojcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezo67 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:05 Oj, wszystko juz było... ale jeszcze jeden tekst chodzi mi po głowie Sami Swoi: Wicia jedzie ! Nie może być , na kocie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabulla Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 23.01.05, 01:55 "kiler": <muszę odcedzić kartofelki> <gówna nie jadam> <-gdzie jest Mietek? -Mietek dusiciel - cela numer sześć> fajny wątek, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yapon Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 23.01.05, 10:53 Tego jeszcze nie było;) Seksmisja: " dzień dobry zastałem Jolkę?" " WC, WC i barykaduj" " nie poznaje kolegi... cicha woda, - Ja tylko niose pomoc!" " a miło być tak pięknie! wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy miały być" " widzisz jak ty nic o życiu nie wiesz" " żeby jajo o jajo? - nie przy jedzeniu na Boga" " nasi! nasi tu byli" "liga żądzi, liga radzi, liga nigdy Cie nie zdradzi" " a może Cuire Skłodowska też była kobietą?!" " a jutro też wam uciekniemy!" " dosyć tych podziemnych ciuciubabek!" " bocian, bocian hahaha jesteśmy uratowani!" " mam Cie głaskać czy nie głaskać?" " Albrcik nie zostawiaj mnie samego!" " małżonka sie nie pokoi!" " co to? co to ? odkurzacz:)" " a jaką ma ładną panią, tylko pani jakaś taka poważna? rozumie na służbie" Killer: " ta sklonowana owca? to gó.. w błyszczącym dresie?" " jak nie, jak tak!" " popiedułka? sam jesteś popierdułka!" " siara! i wszystko jasne" " lewa jego, lewa jego. lewa jego mać!!!" " poszedł mi z tym szprejem!" " i 600 chłopa pooszłoo w Polske" " yes of corse,naturlich ja wol" Kiler-ów 2-óch: " bueno dias senior Siarra! - Bueno Aires senior Morales" " killer? to Ciebie jest dwóch?" " mam wszysztko w dupie!" " w pizzzdu! i wylądował!" Poranek kojota: " a ja mam paszport Polsatu!" " reinkarnacja! słyszałeś w swoim życiu kiedyś taki długi wyraz?" " za bezpieczeństwo na drogach" " Bąbel gazu! i no powoli" Narazie bedzie :) Pozdrawiam wszystkich fanów Seksmisji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:06 To z Kingsajz; nie kop pana, bo się spocisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
fatum Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 19.05.05, 23:53 > yapon napisał > Poranek kojota: > " a ja mam paszport Polsatu!" > " reinkarnacja! słyszałeś w swoim życiu kiedyś taki długi wyraz?" > " za bezpieczeństwo na drogach" > " Bąbel gazu! i no powoli" a to jest z "chlopaki nie płacza" ;p > Odpowiedz Link Zgłoś
free.woman Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 02.04.05, 12:56 "Ludzie to buraki, Rito" (Bill Murray w "Dniu Świstaka"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.dsl.frsn02.pacbell.net 03.04.05, 09:03 I tak qrwa do zaje..nia!!! (Nic smiesznego) Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 03.04.05, 20:51 ciało -szkarlatyna dzieci ze szkarlatyną -a to się pobrze skała jestem pediatrą -a ja hirurgiem i wypierd.laj :DDD kingsajz ciurlać się chcą a co...:DD nie lubię poniedziałku kurka wodna... no i wieczny miś(takie może mniej znane) -każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu -no to tradycyjnie panowie na prawo a panie na lewo -ale pani kierowniczko jak jest zima to musi być zimno takie są odwieczne prawa natury -po drodze wstąpimy po winko jest okazja córeczka mi się urodziła -znowu?? -nie ta sama co cztery lata temu ale dziecko jest dziecko wypić zawsze można -Jakiś lepszy cwaniak - matkę po szosie wozi, staruszkę, żeby nas tylko wrobić ! -Zadzwońcie do rady ministrów, że zaraz tam jadę. -Mój mąż miał przeziębiony pęcherz, to ja wiem co to za ból. -No to jest słuszna koncepcja. -Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi? -Ja w tym wieku nie jadłam. -to jest policzek w twarz dla całej ekipy ... i wiele wiele innych misia jak ktoś nei zna tego filmu to niech obejrzy gorąco polecam....bo nie znać..... Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 03.04.05, 20:56 no i hydrozagadka....też ciekawy film alkohol wróg prawdziwego mężczyzny zasady bhp są bardzo ważne szczególnie tu na kolei... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eptaś Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:46 z Hydrozagadki: - jestem bezwzględnie inteligentny, - zaraz geniusz pokłoni się mamonie, Odpowiedz Link Zgłoś
mef_40i4 Re: Najfajniejsze teksty z filmów. 04.04.05, 17:44 z "Grala": - Skąd wiecie, że jest czarownicą? - Zamieniła mnie w trytona! - Trytona???? - Ale już czuje się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epoche Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 18:45 mój ulubiony z "Chłopaki nie płaczą": - Laska, otwórz drzwi! - Ja przedwczoraj ściszałem telewizor!!! no i: "Mój ojciec był królem sedesów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lifter Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.wroc.bauer.pl / 195.94.215.* 05.04.05, 13:14 A w pewnym antywesternie (Sedzia z Teksasu) jest scena jak do miasteczka przyjechal szalony (i to jak!) rewolwerowiec, chcacy sie pojedynkowac z szeryfem (ktory wcale nie byl od niego lepszy ale nosil gwiazde). I gdy stal przed jego chalupa i go wyzywal (szeryfa znaczy) do walki, to nagle padl strzal i wybil w rewolwerowcu dziure wielkosci futbolowki i to od strony plecow. A zaraz potem pojawil sie szeryf z dymiaca strzelba w lapie. - Szeryfie, pan strzelil mu w plecy - oburzyl sie jakis facet. I tu padla kultowa dla mnie odzywka - JESLI SZUKAL UCZCIWEJ WALKI, MOGL JECHAC DO INNEGO MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 05.04.05, 15:24 kiler ale ze mnie głupia nimfomanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 15:40 z Pawlaków Mania, Anielcia kury bić, jutro cywilne wesele a rosół na dwóch nogach spaceruje, Ja kury nie zabiję za bardzo przejmujący Kaźmierz Wicia wierzchem jedzie nie może być, na kocie Jadźka pomóc Ci Nie trzeba dam se rade Jak chcesz to Ci pomoge No to Ci pomoge Kargul podejdź no do płota a na co mi to podejdź tak jak i ja podchodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Najfajniejsze teksty z filmów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 15:49 seksmisja -Liga rządzi liga radzi liga nigdy Cie nie zdradzai -Samiec twój wróg -Ja chciałbym zaproponowac pożycie intymne -Zbeszcześcili rezerwat przyrody zeżarli nasze święte jabłka Co święte te psiary świętę -Kobeta mnie bije, dajcie mi wszyscy święty spokój Lalalalalalalala -Ucieczka to nasz obowiązek -Mam już dość tych podziemnych ciucibabek -Ooo Bocian, bocian jezeli on żyje to znaczy że my też możemy -Nie. wyginęli? przecież to nie były mamuty -Okazuje się, że tak w pewnym sensie -Do czego służyli mężczyźni? -Kartofel prawdziwa skrobia nie jakieś tam syntetyki Odpowiedz Link Zgłoś