Gość: Redakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:36 Nie wiem czy łamiemy regulamin czy nie, ale jest nowy numer Suchara. www.sucharonline.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Ale SUCHAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 00:38 Ale fajny ten Wasz Suchar!\ www.sucharonline.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnientus Re: Ale SUCHAR! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 09:47 publiczna rozmowa ze sobą to nie jest objaw zdrowie psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Ale SUCHAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:12 Ale mi się naprawdę podoba ten suchar... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mctiggle Re: Ale SUCHAR! 10.02.05, 12:28 Gość portalu: Ja napisał(a): > Ale mi się naprawdę podoba ten suchar... :) mi też podoba się wszystko, co robię. przy okazji; czemu na okładce Nr 3-go widnieje marzec, a w dalszej części luty 2005? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Ale SUCHAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 12:41 Jesteś spostrzegawczy! Bardzo to cenimy! Napisaliśmy już do 'ja' żeby nie robił sobie takich dowcipów! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ale SUCHAR! 10.02.05, 15:28 a tak jako ciekawostka regionalna... nie mogłem się oprzeć, jako że to nasza atrakcja turystyczna: Suchar - śródleśne jeziorko w puszcz, o zabarwieniu często rdzawym oto dokładniejszy opis i trochę zdjęć: www.wolf-5.suwalki.com.pl/gal.php?kat=wpn&gal=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ale SUCHAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:20 Wiem! Już im to wysłałem, mówią, że może będzie w następnym numerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: Ale SUCHAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:25 Wiemy wiemy . My wszystko wiemy ;) Umiescimy ta informacje w nastepnym numerze :) Ale dzieki za porady. Wszelkie formy wspolpracy z sucharem mile widziane!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ale SUCHAR! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:49 A tak właściwie to podoba się Wam ta gazeta? Ogólnie to śmieszna, ale archiwum nie działa... :P Odpowiedz Link Zgłoś