Dodaj do ulubionych

nastepna gra - dla cierpliwych...

11.02.05, 15:51
guniak, z podziekowaniem dla ciebie za link:)
deathball.net/notpron/
ja sie juz mecze, ktos moze tez ma nadmiar czasu?;) to zapraszam, wszelka
pomoc sie przyda, cos czuje...

Pauli
PS. guniak, czy ty jestes Amphimallus? guniak czerwczyk?:)
Obserwuj wątek
    • saabb Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 16:00
      pauli czy mozesz rzucic podpowiedz do wczesniejszej rozgrywki jak rozgryzc ten
      sejf za lustrem??? Mecze sie i nic mi nie przychodzi do glowy:( Bede wdzieczny
      za pomoc.
    • Gość: guniak Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:24
      Dzieki ale ten link to niestety nie moja zasluga znalazlam go na innym forum
      gazety

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=514&w=19008465

tam tez sie juz od jakiegos czasu duzo osób meczy z ta gra i bardzo ich wciaga:)
      a jesli chodzi o Amphimallus'a to nie ja!!:)
    • kanapkazserem Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 16:29
      ok, wprawdzie tamtego pokoju jeszcze nie przeszłam, ale zabbieram sie za to!
      • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 16:33
        to lepsze, tam jak klikasz na wszystko to w koncu trafisz:)) tu nie:)))

Pauli
        • kanapkazserem Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 16:50
          3 pomieszczenię!! o co chodzi??
          • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 16:56
            doczytaj, co mowi pojawiajacy sie napis...
            a potem poczytaj uwaznie url

ja czekam na 6 tym:/

Pauli
            • kanapkazserem Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 17:14
              udało sie :D
              • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 17:40
                kurcze, da sie przerobic kodowanie strony na ascii? czy mowie jakies herezje??

Pauli
    • Gość: itek Re: nastepna gra - dla cierpliwych...-SPOILER lvl7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:53
      Gra typu "co autor mial na mysli". Zero logiki. Ja nie jestem tak cierpliwy.
      Podam przyklad - rozwiaznie poziomu 7 wyczytane w jednym z opisow. Poziom 7 to
      zamazany obrazek na ktorym nie wiadomo co jest. Rozwiaznie jest nastepujace:
      "Change the url to the name of the candy wrapper in the picture.
      If you try deathball.net/notpron/sdrawkcab/twix.htm, you'll get the
      message "wenoot".
      If you try deathball.net/notpron/sdrawkcab/xiwt.htm,
      you'll get the message "too new".
      So, you're trying to find the OLD name of Twix.
      Twix used to be called "Raider". Type it backwards in the url.
      deathball.net/notpron/sdrawkcab/rediar.htm"
      I teraz pojawia sie pytanie: skad ja mam wiedziec, ze to niby jest papierek po
      Twixie??? I skad mam wiedziec jak brzmi stara nazwa Twixa, jesli nawet nie
      wiem, ze Twix nie nazywa sie tak od poczatku??? Bez sensu. Szkoda czasu.
      • bialeoko Re: nastepna gra - dla cierpliwych...-SPOILER lvl 19.02.05, 00:52
        po to masz googla poniżej. to gra 'na myślenie'. jak ktoś chce, oczywiście.
    • Gość: basala Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 22:25
      4 poziom- o co chodzi z tym użytkownikiem i hasłem??? Please, napiszcie co z
      tym zrobic.
      • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 11.02.05, 22:29
        no wlasnie o to chodzi - masz je sama wykombinowac!
        szukaj wskazowek na calym ekranie, ze tak powiem:)

Pauli
      • xemxija Re: ooo...to na pewno nie jest dla mnie 11.02.05, 22:59
        nawet nie wiem jak zaczac...chromole, nie gram
    • Gość: M. Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.chello.pl 12.02.05, 00:17
      Ja bym z chęcią pograła, ale jesli mogę prosić o linka do solucji wszystkich
      poziomów... Frustruje mnie jak się zacinam i nic nie moge sobie oszukać... a
      podpowiedź na stronie nic mie nie daje:(
      • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 12.02.05, 14:38
        hehe o ile wiem, to nie ma takowego do tej gry, bo ciagle zmieniaja
        odpowiedzi... za duzo ludzi by poszlo na latwizne, a na razie moga sie
        poszczycic tym, ze gre skonczyl tylko jakis ULAMEK PROCENTA(!!) grajacych...
        zawsze mozesz szukac wskazowek i podpowiedzi w necie, ja kilka znalazlam ale
        jasna odpowiedz to chyba tylko do 1 poziomu:)

poki co zastopowalo mnie na 19, nie mialam juz dalej sily:)
        ale cierpliwosci!
        moja podpowiedz do wszystkich poziomow: trzeba bardzo wnikliwie czytac wszelkie
        napisy, takze te pokazujace sie przy zadaniu hasla, tytul strony, adres url a
        od szostego chyba poziomu - trzeba sie zaglebiac w kod zrodlowy strony, tam
        zazwyczaj jest znaczna czesc rozwiazania:)

moze poczekam az ktos do mnie dolaczy, bo samej nudno i idzie jak po grudzie:)

Pauli
        • Gość: do Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:11
          Na 14 wydaje mi się, że wiem co wpisać. Nawet z uwzlędnieniem tych znaczków a
          jakoś nie chce zadziałać. A może źle kombinuję?
          • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 12.02.05, 16:25
            nie wiem co masz na mysli piszac "te znaczki"... nie pamietam dokladnie, co
            bylo akurat w 14...

Pauli
            • Gość: do Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:47
              W 14 była płyta która już się wczesniej pojawiła
              • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 12.02.05, 19:12
                aha, to juz wiem:) no dobra, ale o jakie znaczki ci chodzi?

Pauli
                • Gość: do Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:49
                  0 akcenty we francuskim zwrocie. Ale może się myle i hasło jest inne. Już sama
                  nie wiem.
                  • Gość: do Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:45
                    Bardzo dzwine dziasiaj zadziałało mi hasło, które wczoraj nie chciało. Ale
                    jednek dobrze myślałam :)
                    • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 13.02.05, 15:24
                      nie grajcie w to, ta wstretna gra uzaleznia!!
                      znowu pol nocy nad nia spedzilam....:))) no, ale bylo warto....:)

Pauli
                      • mglista_do Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 14.02.05, 14:38
                        Ja sobie zrobiłam krótką przerwę od Not Prona i na razie jestem na 5 poziomie w
                        zest.inpixel.pl/
                        Zasady podobne, czyli kombinować jak się da :)
                        • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 14.02.05, 15:06
                          ja sobie tez zrobilam przerwe zeby nie zgupiec do reszty... uktwilam na chyba
                          44 poziomie a w zest.inpixel tez na 5tym:))

Pauli
                          • Gość: amigo Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:32
                            witajcie maniacy notproma ;P ja jestem obecnie na levelu 16 - ufff , a z tą 14
                            to faktycznie szlak człowieka trafia.. raz dziala orginalna nazwa, a raz ta
                            która zapiisana jest gdy zmieni sie url na spolszczoną wersję...

pozdrawiam wszystkich - do zobaczenia w następnym levelu :D
                            • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 17.02.05, 22:08
                              czy ktos tu jeszcze gra w zest?
                              bo mam problem z 6tym poziomem...:(

Pauli
                              • bialeoko Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 18.02.05, 00:20
                                ja nie gram jeszcze w to /za 15 sekund będę/ ale PRZEZ ;) CIEBIE! trafiłam na
                                chorer.. notprona.. i męczę się 2. dzień z lvl 76... UWAGA UWAGA!! kto wie jak
                                wywołać skrzynkę un/pw lvl 76? pomocy... ratunku... sos... ...---...
                                • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 18.02.05, 00:26
                                  hehe, ja caly czas jestem na 44, od kilku dni nie zagladalam...
                                  widze, ze jestes niezla w te klocki, wiec poczekam na podpowiedz do 6 (zest)
                                  powodzenia;)

Pauli
                                  • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 18.02.05, 00:28
                                    ups, poprawka, 48 nie 44:) jak to kurcze skleroza nie boli...:))

Pauli
                                    • bialeoko 48 nastepna gra - dla cierpliwych 18.02.05, 14:29
                                      TGT CGG ATT ATG ATT AAC GCC CTT musisz to rozkodować
                                      pomocny link /ale i tak trzeba sporo cierpliwości... 2. tabelka;)
                                      users.rcn.com/jkimball.ma.ultranet/BiologyPages/C/Codons.html
                                      pozdr., powodzenia
    • Gość: gwiazdka Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.acn.waw.pl 18.02.05, 09:45
      www.11somerset.com/jeu/
      Polecam
      • xemxija Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 18.02.05, 15:16
        o, to mi sie podoba...ale chwilowo utknelam w rozwiazywaniu zagadki niemocy
        Laurie...brakuje mi punktow
        • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 18.02.05, 20:57
          bialeoko, dzieki za wskazowke, nie byla potrzebna na szczescie:))
          ale baaardzo by sie przydala do 6go w zest riddle...

Pauli
          • Gość: do Re: nastepna gra - dla cierpliwych... IP: *.diame.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:55
            A może jakaś podpowiedź do piątego?
          • bialeoko Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 19.02.05, 01:01
            jestem właśnie na tym 'drugim piątym' :] słówka, słówka ... ale muszę przyznać,
            że przynajmniej ciekawa muza... nie tak dołująca jak w pronie
            • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 19.02.05, 14:29
              bialeoko, no i jak? dotarlas juz do 6tego?:)

Pauli
              • bialeoko Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 19.02.05, 15:03
                do 6 właśnie tak, po prostu zrobiłam... co należy. Tylko teraz te cholerne
                pociągi... mi na wątrobie siędzą... nic nie wychodzi mi z Psh może przerobię
                format albo co... albo chodzi o intuicję... /własnie sięz abieram za to/
                p.s. wpisałam 'devil' :))
                p.s.2 naprawdę fajna gra
                • pauli7 Re: nastepna gra - dla cierpliwych... 19.02.05, 20:20
                  no to ja coraz niecierpliwiej czekam na efekty twojego myslenia:) podobno
                  trzeba po prostu wisac co sie widzi, ale ja tam nic nie widze:(((

Pauli
                  • bialeoko nihil novi :( zest no.6 21.02.05, 00:03
                    ja tam nic nie widzę! wcale nie jestem mądra /i znowu kogoś zawiodłam.../
                    normalnie, głupio się przyznać, ale ni chorera - chyba go nie łapię, czy co??
                    mam cały czas wrażenie... ale to niemożliwe przecież... że obrazek jest zbyt
                    zamazany /dla detektywa chyba / albo to niestety ja nawalam ....no na pewno,
                    inaczej nie wierzę w zagadki. nie wiem co o tym myśleć. chyba nie będę już
                    myśleć w ogóle /z pronem też stoję/
                    pozdr. powodzenia. jak mi się coś uda na pewno się pochwalę :)
                    • Gość: Silesu zest no.5b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:21
                      Poratujecie wskazowka (ale konkretna dosyc:P) do drugiej strony lustra w
                      poziomie 5 zesta???:) Wiem ze haslo trzeba ulozyc z liter tych wyrazow, ale jak
                      je brac i w jakiej kolejnosci?
                      Pzdr
                      • Gość: Silesu Re: zest no.5b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:01
                        Juz nieaktualne:)
                        • pauli7 Re: zest no.5b 21.02.05, 23:25
                          ja teraz utknelam na 7...
                          mam 7liter i nie wiem, jaki z nich zrobic uzytek...:(

Pauli
                          • bialeoko zest 6 22.02.05, 00:55
                            jak... jak?? chociaż malutenką wskazóweczkę... plzzz....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka