Gość: mazyy IP: 195.117.1.* 01.03.05, 01:35 Jak wam docinali starzy ??? Gdy ja byłam w twoim wieku itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Docinki rodziców IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.03.05, 06:59 ,,Gdy ja byłam w twoim wieku to byłam o wiele szczuplejsza". Moja mamuśka potrafi dopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Docinki rodziców 01.03.05, 12:01 ja w twoim wieku, cale wakacje przy murarzu pomagalem, zeby sobie jawke kupic. tak ja tez pojde pracowac na budowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apja Re: Docinki rodziców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 16:46 "A ja w dzień komuni musialam krowy paść" - tylko że my ich nie mieliśmy i co mialam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Docinki rodziców 02.03.05, 08:38 a propos komunii,to moja babcia zawsze mowila, ze ona jak szla do komunii, to cala droge szla boso, a buty dopiero przez kosciolem wlozyla. a wszyscy narzekaja,ze teraz mamy zle czasy, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_br Jak ja byłam w twoim wieku... 02.03.05, 04:51 Weszłam po kłótni do kuchni i nieśmiało i przymilnie zaczęłam: - Mamusiu... - na co zagadnięta w pół słowa wpadła mi: - Jak nigdy do swojej mamy tak nie powiedziałam! Osłupiałam i wyszłam. Dopiero po kilku minutach usłyszałam, że się zreflektowała i się poprawia: - To znaczy "matka" nigdy do mamy nie powiedziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieuk Re: Docinki rodziców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:46 Ucz sie języków - bo bez tego ani rusz! Naucz się codziennie 10 słowek po angielsku...(i tu w skutek skomplikowanych obliczeń liczba słówek nauczona w ciągu paru lat urastała do jakichś astronomicznych rozmarów...trudno odmówic logiki temu argumentowi, ale żygać się chciało...)pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś