Gość: GECKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 22:20 na nerwowego jełopa: ja nie wiedziałem, ja się uczyłem, ale z nerwów zapomniałem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y_Sam Re: "na kogo" studiowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 10:46 Na syna towarzysza Gierka, który podobno dzwonił czasem do dziekanatu, przedstawiał się i pyta: "Na którym to ja semestrze teraz jestem? .... dopiero na trzecim? Oj, słabo się staracie, słabiutko..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: "na kogo" studiowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:07 ...jaaa mysleee?? .. na alterglobalistycznego embieja o orientacji biseksualnej ,rozpoczynajac drugi fakultet z biologii i konczac go specjalizacja wolne rodniki a mechanizmy biostrukturalne,w miedzyczasie poswiecajac sie badaniu starozytnego Egiptu i ryb z jeziora Tanganika .Fajna wizytowka bylaby pozniej ..manager.egiptolog.ichtiolog.biolog.Jozef Magdalena Drygalski.. z takim czyms wszystko nalezy do Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grylzdyl.fataan Re: "na kogo" studiowac? 10.04.05, 00:36 suuuper... zostan moim niedorzecznikiem prasowym, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: "na kogo" studiowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 18:40 spotyka sie dwoch studentow -gdzie idziesz? -na wodke -no namawial namawial i namowil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szafir Re: "na kogo" studiowac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 19:37 Ja studiuję na poniekąd, niejako, w pewnym sensie, swoisty, generalnie, wiadomym jest że, względnie, quasi... Kiedy jeden z profesorów kazał mi powtórzyć swoją wypowiedź z powyższych wtrętów, pozostały same spójniki. Ale przeważnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica na misia pande IP: *.biz.mindspring.com 10.04.05, 02:14 "pan da trzy na zaliczenie" Odpowiedz Link Zgłoś