Dodaj do ulubionych

jak sie pozbyc namolnego wielbiciela?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:57
chyba taki watek juz byl ale mam pytanie: jak sie pozbyc namolnego
wielbiciela, ktory przyczepil sie i od dwoch lat - ale ostatnio intensywniej -
smsuje z propozycjami spotkania, dzwoni, domaga sie spotkan i twierdzi ze
nie chce byc uciazliwy ale musimy sie zobaczyc i byc kolezenstwem. Brr
obrzydliwy typ, dla jasnosci dodam ze to robotnik ktory pracowal przy
remoncie mojego mieszkania i ktory uparcie mowil mi na ty podczas gdy ja do
niego Panie taki a taki... aha, jest ode mnie mlodszy z 10 lat. Wymyslcie
jakis skuteczny sposob bo do tego typa nie dociera ze skoro nie odpisuje to
nie mam ochoty na zadna znajomosc?
Obserwuj wątek
    • magda985 Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 11.04.05, 17:16
      A skąd on ma twój nr.tel? Nie prościej zmienić numer telefonu? Tacy ludzie są
      okropni,coś sobie ubzdurają i oczekują niewiadomo czego.... Chora głowa.....
      ZMIEŃ NUMER TELEFONU,TO JEDYNE SKUTECZNE ROZWIĄZANIE. Pozdrawiam :)
      • nefrata Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 11.04.05, 17:31
        Pracował przy remoncie mieszkania:) więc będzie ją nachodził w domu.
        Ostatnio ja miałam takiego wielbiciela;) pracował u sąsiadów a co lepsze jest z
        Ukrainy. Co zarobił to kupował mi prezenty tak zgłupiał. W domu troje dzieci a
        On kase na mnie wydawał i nie dawał sobie przemówić do rozsądku że NIC Z TEGO
        NIE BĘDZIE:)
      • Gość: Sweet Revenge Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:47
        no numer ma bo sie umawialam na roboty w mieszkaniu przez telefon... nr
        zmieniam wkrotce bo umowa wygasa ale zmeczyl mnie na tyle ze chce mu sie
        jakos "odwdzieczyc"
        • magda985 Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 11.04.05, 17:51
          Wystarczająco dostanie "po nosie",jak zmienisz numer. :))))
        • Gość: siedemgrzechow Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.net-serwis.pl 11.04.05, 18:18
          nie wiem czy odwdzieczanie sie jest dobrym
          pomyslemforum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=529&w=10509958
          • magda985 Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 11.04.05, 18:37
            To żadne odwdzięczanie,zmienia numer i już. A "on" niech sobie pisze w
            eter... :)
    • laurra Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 11.04.05, 17:33
      wynająć mordercę:P
      • Gość: G. F. Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:03
        Słusznie, na takich nie ma rady... ktoś musi zginąć!
      • Gość: leon Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 22:17
        ja znam się na sprzątaniu, jak trzeba to mogę tego wielbiciela sprzątnąć i w
        sadzie zakopać
        • wujek_staszek Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 12.04.05, 07:24
          Możesz też oblać się kwasem . Zazwyczaj faceci dają w tym momencie spokój, jeśli
          jednak nie to cóż musisz mu się oddać (oczywiście kwasem musisz oblać się
          całą).Jeśli po tak traumatycznym przeżyciu gość nadal będzie nalegał to
          pozostaje już rozwiązanie ostateczne - małżeństwo. Po roku jesteś wolna.
          Powodzenia
    • slotna Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 11.04.05, 18:15
      Moja przyjaciolka ma ten sam problem od ladnych paru lat:) Poznala kolesia,
      ktory na poczatku wydawal sie interesujacy, ale szybko przestal:) Niestety nic
      do niego docieralo, wysylal jej maile (potworne!!! w sumie smieszne, ale
      straszne, skladnia a la "Nad Niemnem", mnostwo bledow itp), smsy, malo tego -
      uparcie stara sie o prace w firmie jej ojca:) (zebyscie widzieli, jaki list
      motywacyjny napisal...). Kumpela nie odzywala sie do niego bardzo dlugo, az
      kiedys bojac sie, ze nie odzyska juz plyt, ktore kiedys mu nieopatrznie
      pozyczyla, wyslala maila o tresci "czy moglbys zostawic moje plyty w
      sekretariacie liceum?". On na to zasypal ja mailami i smsami rozpoczynajac je
      tradycyjnie od "droga przyjaciolko" i jak to cieszy sie, ze sie wreszice
      odezwala... Mowie wam, cudo.
      • no_login Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 12.04.05, 08:52
        Jeśli dzwoni na stacjonarny to zadzwoń na sexlinie (albo wymyśl i nagraj sama
        odpowiedni text) nagraj początek(kiedy podają cenę) i ustaw na swojej
        sekretarce. Jak "wielbiciel" usłyszy ile PLN za minutę to może się odczepi.
    • Gość: Mar symuluj kiłę! IP: *.skorosze.2a.pl 12.04.05, 11:02
      albo syfilis (czy kiła to to samo co syfilis, czy rzeżączka?). Umów się z nim,
      a jak przyjdzie co do czego, to powiedz, że go możesz zarazić. Możesz też
      umówić się z nim i przyjść z koleżanką, która będzie twierdzić, że jesteście
      lesbijki.
      • koza16 Re: symuluj kiłę! 12.04.05, 11:50
        Tak, kila to syfilis. Jeszcze inaczej Lues.
    • olus_stad Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 12.04.05, 11:52
      Kiedys byla taka strona: www.gluchacz.prv.pl -> dawalo sie numer natreta
      i internauci meczyli go/ja gluchymi do upadlego. Jednakze od jakiegos czasu
      strona nie dziala. Chyba ludzie troche przeginali. Moze wyjsciem jest zrobienie
      na Forum Humorum takiego watku w ktorym mozna bedzie wpisywac ludzi to
      gluchowego odstrzalu?;)
      • Gość: Grylzdyl Fataan Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:18
        Zgiń, przepadnij ciemiężycielu ludzkości!
    • marc.fugnac Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 12.04.05, 17:54
      Wejdź na stronę www.gejowo.pl i tam, w anonsach zamieść jego numer telefonu.
    • Gość: heheh Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:31
      pojdz z nim na randke i zachowuj sie najoblesniej jak tylko sie da.
      • Gość: Sweet Revenge Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:08
        oj skoro to taki namolny niedomyslny i oblesny typ to chyba by mu sie tylko
        takie zachowanie spodobalo...
        • Gość: Pan_o_nicku_X Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: 80.51.94.* 13.04.05, 23:29
          Gość portalu: Sweet Revenge napisał(a):

> oj skoro to taki namolny niedomyslny i oblesny typ to chyba by mu sie tylko
          > takie zachowanie spodobalo...

Ale jakbyś zaczęła puszczać bąki, bekać, dłubać w nosie i strzelać do niego babolami to myślę że dał by sobie spokój.
          Albo powiedz mu że jesteś les to może się odczepi ;)

-----------------------------------
          Jednym słowem przywozicie do kraju 8 kg opywatela mniej.
    • Gość: ?! Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:44
      Młodszy o 10 lat...
      Może nie warto go tak definitywnie odrzucać :-)
      Za kilka/kilkanaście lat może się jeszcze do
      czegoś przydać :-)
    • Gość: nome aldia Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: 213.25.20.* 13.04.05, 11:23
      Powiedz, że ślubowałaś zachować dziewictwo do końca życia
      • Gość: yoma Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.crowley.pl 13.04.05, 14:11
        Wy się nie śmiejcie. Miałam takiego wielbiciela w czasach licealnych. I umarł.
        • Gość: n_l Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:22
          >Powiedz, że ślubowałaś zachować dziewictwo do końca życia
          >> Wy się nie śmiejcie. Miałam takiego wielbiciela w czasach licealnych. I umarł.
          ??????????????????????????????????/
          Do tej pory to dziewice były męczennicami palonymi na stosie
          (vide Joanna D`Arc) a tu okazuje się że z powodu dzewictwa facet zmarł.
          • wujek_staszek Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? 13.04.05, 15:24
            (g)dzie(te)wice z tamtych lat?
          • Gość: yoma Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.crowley.pl 13.04.05, 15:29
            a gdzie ja mówiłam cokolwiek o dziewictwie?
            • Gość: n_l Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:46
              A na jaki post odpisywałaś? ;-)
              • Gość: yoma Re: jak sie pozbyc namolnego wielbiciela? IP: *.crowley.pl 14.04.05, 12:21
                Ostatni, celem posumowania dyskusji :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka