Gość: bingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 11:55 To slowa pisenki kiedys wielkiego hitu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tza vates Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 12:16 mam ten kawałek na vinylu - w refrenie jakoś leci: "przeleć mnie - te słowa niedorzeczne...", pani śpiewa pięknym głosem o swej fantazji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Przelec mnie!!! ??? 15.05.05, 14:06 A nawet napewno. Muz.H.Wojciechowski,sł.J.T.Stanisławski. Refren:przeleć mnie,to słowa idiotyczne przeleć mnie,tango niegramatyczne przeleć mnie,co to,co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Przelec mnie!!! ??? 15.05.05, 14:13 Cholerna skleroza!!!! tytuł: "Tango zalotne przeleć mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Przelec mnie!!! ??? 15.05.05, 16:07 spiewaly to Alibabki, widzialem kiedys "teledysk" do tej piosenki. To bylo cos w rodzaju reklamy LOT-u z lat 60, piosenkarki mialy na sobie kostiumy stewardess i spiewaly to w jakiejs hali na lotnisku czy w innym takim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:40 A mnie te slowa kojarza sie zupelnie z czym innym! Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Przelec mnie!!! ???, to jeszcze nic;) 16.05.05, 10:13 pare dni tem uw radiu94 slyszalam ciekawy utwor, muzyka jak do poezji spiewanej powiedzmy, wiec nie wzbudzila mojego zainteresowania. wiedziona jakims przeczuciem zglosnilam po paru chwilach i okazalo sie, ze tekst piosenki brzmial: a ona robi loda mu robi loda mu robi loda mu bo umi bo lubi a ona robi loda mu... itp :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ???, to jeszcze nic;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:04 mozesz prosze dotrzec do zrodel tej piosenki jest intrygujaca, chciaz "przelec mnie" to "kultowe" slowa Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: Przelec mnie!!! ???, to jeszcze nic;) 16.05.05, 13:11 Ty jakas zboczona jestes? To jest kawalek pt. "Robbie loe d'Amour" grupy SPEC. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Przelec mnie!!! ???, to jeszcze nic;) 16.05.05, 13:19 Brawoooo! Odpowiedz Link Zgłoś
domin1982 Re: Przelec mnie!!! ???, to jeszcze nic;) 16.05.05, 16:32 Czy to cos znaczy? Jesli tak, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ???, to jeszcze nic;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:15 Allibabki to te ktore robily u Niemena za chorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apja Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:08 kiedys bylam latem z moim pierwym chlopakiem na spacerze i on zaśpiewal mi 'przeleć mnie w tej koniczynie..." a ja zrozumiałam "przewróć mnie w tej koniczynie" i tak uczyniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:21 Nawte mu zazdroszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiatr Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:27 robie to bez uczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodny Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:47 warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tza vates Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:13 Alibabki jeszcze mają na koncie hicior "Grajmy sobie w zielone", dla mnie również niejednoznaczny (czyżby były inspiracją dla hiphopowego hitu Warszawskiego Deszczu /Tede, NumerRaz/ - "Gram w zielone"?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:07 a jednak ...babki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.acn.waw.pl 16.05.05, 22:14 a ja dawno temu w radiu usłyszałam taką oto reklamę: przelec mnie! nie raz nie dwa lecz więcej przelec mnie! weź w swoje ręce i wykorzystaj mnie! coś chyba dalej było ale nie pamiętam. i teraz pytanie czego to była reklama? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przelec mnie!!! ??? 18.05.05, 14:24 I tylko jeża przelecieć się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odro Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:54 nie dam sie ot tak po prostu!! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Przelec mnie!!! ??? 19.05.05, 13:46 Jeża łatwiej przejechać niż przelecieć. Przypomniało mi się, że muszę iść do fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 14:23 liczysz na przejazd. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Przelec mnie!!! ??? 19.05.05, 14:36 Jak już skończę ten kurs szybowcowy, to przelecę jeża! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Przelec mnie!!! ??? 19.05.05, 19:36 Ok. Jestem obcięty na jeża. Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Przelec mnie!!! ??? 19.05.05, 19:31 yoma napisała: > I tylko jeża przelecieć się nie da. A nieprawda! Od czego są lejki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:15 A ja znam całkiem fajną piosenkę:przelec mnie jak tak bardzo tego chce...przelec mnie o tak o yyyeeeehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:56 Otóż to. Pieprzyć tanich przewoźników. Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: Przelec mnie!!! ??? 20.05.05, 01:17 W piosence Alibabek było też jeszcze o przeleceniu srebrnym aeroplanem. A wszystko w bardzo wówczas modnym stylu retro ;-) Aeroplan - jak najbardziej falliczny. A może Alibabki pragnęły seksu z metalowym wibratorem w kolorze srebrnym? Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: Przelec mnie!!! ??? 21.05.05, 00:49 Był taki jeden w Jamesie Bondzie. Ale zębami by je przelatywał?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 12:51 Na fazie sie fajnie sie przelatuje, to trwa z dlugo dluzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finezja Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:59 czekam ,jestem gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Przelec mnie!!! ??? 27.05.05, 17:17 Kto powiedzial że przeleciec się jeża nie da? To w takim razie jak to robia jeże? kto mi odpowie. Zapytam publicznie na forum. A wam odpowiem: Na jeża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apja Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 18:43 Bingo a co mu zazdrościsz? Czy tego że go przewrócilam czy tego że go nie przeleciaŁam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Przelec mnie!!! ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:17 zazdroszcze przede wszystkim dobrego humoru i licze na dobra zabawe w temacie "przelec mnie", wiecej wpisow poprawi nam samopoczucie i rozbudzi fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś