Gość: ktos IP: *.net / *.net 16.05.05, 14:59 jakie waszym zdaniem jak dla mnie mistrzostwo glupoty bije bejsbol i kulturystyka o ile smarowanie sie bejca i napinanie miesni mozna nazwac sportem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the.songless.bird Re: najglupsze sporty 16.05.05, 15:04 Krykiet-debilizm do kwadratu(to oczywiście moje zdanie):))) Jest bardzo popularny w Indiach,w końcu jakaś pamiątka po Brytyjczykach... Tylko jakoś dziwnie wyglądają śniadzi Hindusi w tych białych portkach i wełnianych pulowerkach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: najglupsze sporty 16.05.05, 15:10 Oprócz powyższych: a)amerykański futbol - minuta biegu, kupa luda jeden na drugim i godzina namawiania się. b) curling (szczotkowanie lodowiska) c) pływanie synchroniczne d) polska "ekstraklasa" piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:14 Curling jest fajny, nie znasz sie. Ja lubie szczególnie w damskim wykonaniu (niektore zawodniczki są ładne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:32 chyba boule...całe południe Francji w to gra;/(nie dziwne wiec,ze gra nieskoplikowana;0) cos jakby curling ale kulami sie rzuca.najpierw sie rzuca małą drewnianą kuleczke a potem zawodnicy staraja sie rzuciać dużymi metalowymi kulami jak najblizej małej(zwanej ponoć "świnką";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em.em.em Re: najglupsze sporty IP: *.godot / *.dip0.t-ipconnect.de 17.05.05, 11:11 Boule (albo petanqe - jakos tak w kazdym razie) jest super. Serio. Dziwny to jest "urban surfing" (nazwa wymyslona w piatek przeze mnie, jak to zobaczylem). Powiedzcie, jak wstawic fotki w necie, to dam linka. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: najglupsze sporty 16.05.05, 15:38 -pięciobój nowoczesny (tylko dla żołnierzy z naszej strony żelaznej kurtyny), -kombinacja norweska (tylko dla wyjątkowo niezdecydowanych), -chód sportowy (tylko dla Roberta Korzeniowskiego), -gimnastyka kobiet (tylko dla widzów- pedofili), -trójbój siłowy (tylko dla hmmmm... sam nie wiem kogo). . Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najglupsze sporty 16.05.05, 15:41 Plucie grochem przez rurkę (poważnie, jest taka dyscyplina!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: najglupsze sporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:36 Narażam się tym zapewne strasznie narodowi polskiemu, ale okropnie głupie są skoki narciarskie. Nie oszukujmy się, gdyby nie Adaś mało kto by to oglądał. Głupota tego sportu jest porównywalna ze skokami na bele czym do wody, tylko że sprzęt to zawsze dwie deski i nie do wody a na śnieg, albo z rzutem krzesłem do studni. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najglupsze sporty 16.05.05, 17:54 No to ja się też narażę, ale w sumie nigdy nie rozumiałem, co ludzi pociąga w piłce nożnej. 22 facetów ugania się przez półtorej godziny, żeby kopnąć w napompowany pęcherz. Gdzie tu sens, gdzie tu logika? I jeszcze takie tłumy ludzi chcą to oglądać. Co oni w tym widzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: najglupsze sporty IP: *.net / *.net 16.05.05, 19:58 <No to ja się też narażę, ale w sumie nigdy nie rozumiałem, co ludzi pociąga w piłce nożnej. 22 facetów ugania się przez półtorej godziny, żeby kopnąć w napompowany pęcherz. Gdzie tu sens, gdzie tu logika? I jeszcze takie tłumy ludzi chcą to oglądać. Co oni w tym widzą?> ja jestem kobieta i z przyjemnoscia ogladam ten sport ktory jest najlepszym sportem na swiecie football z jednej strony jest emocjonyjacy i fascynujacy ale z drugie prymitywny i brutalny i ty pewnie dostrzegasz tylko ta druga strone ale mnie tez jedna rzecz dziwi w tym dlaczego to mezczyzni kochaja ogladac ten sport a nie kobiety przecierz na boisku biegaja czasem takie ciasteczka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: najglupsze sporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:46 Tu się zgodzę. Wprawdzie kibicem piłki nie jestem i oglądam tylko jak są mistrzostwa świata, ale piłka nożna to moim zdaniem kwintesencja sportu, przynajmniej zespołowego. Chodzi o to, że prostszych zasad juz się nie da wymyslić: umieść przedmiot, tam gdzie przeciwnicy ci nie pozwalają. W sumie siatkówka, koszykówka i ręczna mają to samo, ale nożna jest ,,czystsza''. Oczywiście jest mase dodatkowych zasad na około (vide spalony), ale to tylko żeby zwiększyć dynamizm gry. Odpowiedz Link Zgłoś
callmenigel Re: najglupsze sporty 17.05.05, 19:20 > ja jestem kobieta i z przyjemnoscia ogladam ten sport ktory jest najlepszym > sportem na swiecie football z jednej strony jest emocjonyjacy i fascynujacy ale > > z drugie prymitywny i brutalny i ty pewnie dostrzegasz tylko ta druga strone > ale mnie tez jedna rzecz dziwi w tym dlaczego to mezczyzni kochaja ogladac ten > sport a nie kobiety przecierz na boisku biegaja czasem takie ciasteczka ... > Lubisz football? Powaga. Ja znam malo kobiet, ktorwe lubia i rozumieja football Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguś Re: najglupsze sporty IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:43 no i co w tym dziwnego ze kobieta moze lubic pilke nozna? ja tez lubie. ogladam a kiedyś czasem nawet zdarzalo mi sie pograc. ale i tak wole siatkowke! a co do glupich sportuw to: 1. brydz, szachy itd. -to sa sporty? 2. rajdy samochodowe 3. wedkarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: najglupsze sporty 17.05.05, 20:08 > 2. rajdy samochodowe czemu? taki sam sport jak kolarstwo i zuzel i te i inne motorazacyjne sporty.... Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: najglupsze sporty 17.05.05, 21:44 A myślałem ze beedę jedyna osobą która teeż piłki nożnej nie znosi. Do kompletu dodam jeszce żużel - kilku kretynów jeździ w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: najglupsze sporty 09.06.05, 17:49 w ten sposob mozna sprowadzic do absurdu kazdy sport. i nie naraziles mi sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: najglupsze sporty 16.05.05, 17:56 a wg mnie najglupszym sportem jest plywanie na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: najglupsze sporty 16.05.05, 17:58 xxx131 napisał: > a wg mnie najglupszym sportem jest plywanie na sucho. Tudzież szachy wodne :) Odpowiedz Link Zgłoś
parapluie Re: najglupsze sporty 16.05.05, 19:24 tudzież bierki elektryczne pod wodą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VK Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:39 xxx131 napisał: > pici polo! Zgoda, ale nie każde. Najgorsze jest na małe bramki, pod wodą i na żużlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 20:49 sex Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: najglupsze sporty 16.05.05, 20:50 Wekarstwo nazwać sportem:/ sam lubię połowić ale to żaden sport. Człek se z piwkiem nad wodą siedzi - to raczej kibicowanie I jeszcze wszelkie (?)sporty na koniach Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: najglupsze sporty 16.05.05, 21:51 WKW czy jak to sie nazywa......... a jesli sporty na koniach to nie sport to sport motorowe to tez sie nie licza... Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: najglupsze sporty 16.05.05, 21:54 Wszechstronny Końkurs Konia Wierzchowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych.lpr Re: najglupsze sporty 16.05.05, 22:05 mam znajomego konia, no i twarz Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: najglupsze sporty 17.05.05, 11:35 tak sobie myślę ,że niezłym sportem byłyby skoki narciarskie na łyżewkach figurowych w strojach łyżwiarzy figurowych. Osiągaliby na zjeżdzie prędkość 2 machy , a w locie mogliby kręsić te swoje piruety i inne takie. Można też by było chodziarzy ubrać podobnie. Szedł by sobie taki Korzeniowski w żabotach i kręcił dupką , pedałki na ten widok popuszczaliby w gacie i śliniliby się okropnie. a tak poważnie to chyba każdy sport wyczynowy doprowadza do niszczenia organizmu zawodnika i wzbogacenia się "działaczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedza Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:17 akurat sporty konne uwielbiam , ale co jest sportowego w brydżu sportowym , lub piłce wodnej , ktos mi powie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaterpoloStilon Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 13:23 > piłce wodnej , ktos mi powie ? Zap...dalaj codziennie na trening o 6 rano i 16 to sie dowiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
wio_lin Re: najglupsze sporty 17.05.05, 20:15 nie wiem czy najglupszy ale najnudniejsza transmisja to kolarstwo i pokazywanie peletonu przez 6 godzin non stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:13 Krykiet jest tez pasjonujacym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucie Re: najglupsze sporty IP: *.promax.media.pl 17.05.05, 23:00 hehe mimo ze lubie ten sport to wydaje mi sie glupi . mysle o zuzlu :) wyscigi na 8 skretów w lewo :P glupota :P ale przyjemnie sie na to patrzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: najglupsze sporty IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.05.05, 23:07 Ping-pong kieszeniowy...Kto grał, ten wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosciuwa Re: najglupsze sporty IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 27.05.05, 17:41 Kaiber tossing, po polsku rzucanie pniem na odleglosc, b.popularne w szkocjii. Nie rozumiem tez mistrzostw latawcow, jak to sie ocenia??? W Japoni sportem nazywaja kto dluzej wytrzyma w akwarium z elektrycznymi wegorzami, skorpionami albo szczurami. No i oczywiscie skok w bok . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: najglupsze sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:22 Kiedyś były transmisje z czegoś co nazywało się 'Gimnastyka artystyczna'. Szkoda, że już tego nie ma bo fajnie się z tego rechotało. Kobitka albo facet skakali z taką wstążeczką jakby wcześniej nawąchali się butaprenu albo ktoś im prąd do du.y podłączył. O rzucie kulą już nie wspomnę. Trenować kilka lat po to by raz w roku rzucić kulką przed publicznością.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DecoralWciążBiały Re: najglupsze sporty IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.05, 20:51 PRASOWANIE NA WYSOKOŚCIACH - jest takie coś! Przypinają się na linach wspinaczkowych do skały i prasują! Odpowiedz Link Zgłoś
irek.gorczok Re: najglupsze sporty 08.06.05, 21:05 kurcze gdzieś o tym słyszałem. Mógłbyś rzucić więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Boks! IP: *.idea.pl 09.06.05, 18:13 Ten sport jest bez sensu, przeciwnikowi zależy tylko na tym, żeby kogoś jak najmocniej walnąć w jakieś czułe miejsce. Najlepiej tak, żeby uciekł albo stracił przytomność. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Boks! 09.06.05, 18:16 Widze ze Idea GSM zafundowala Ci Neta Endrju, pewnie warunek kontraktu reklamowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grego5 Żużel IP: 209.161.215.* 09.06.05, 20:34 Bez wątpienia, żużel jest najdurniejszym sportem, o ile to wogóle można nazwać sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
mss71 Re: najglupsze sporty 10.06.05, 11:21 A jedzenie na czas, albo na ilość? To jest obrzydliwe! Odpowiedz Link Zgłoś