siberienne 15.06.05, 15:33 Zakladam ;] Same korzysci :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apja Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 15:40 A jakie? Czy dają szynkę konserowa na święta? Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne chce zalozyc i sie przekonac ;] 15.06.05, 15:49 moze nawet rajstopki beda :) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: chce zalozyc i sie przekonac ;] 15.06.05, 16:22 a jakiego forum jestes moderatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: chce zalozyc i sie przekonac ;] 15.06.05, 20:54 Zwierzakowego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 20:00 juz jest, Wolnomularstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 20:56 ja bardzo chętnie - w ramach akcji protestacyjnej Związku proponuję głodówkę - mam parę kilo do zrzucenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 21:25 Ok.A przeciw czemu protestujemy ? Proponuje: Protest przeciw protestom! Nie oddamy Waszego watku ! czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 21:29 ustalimy to na tajnym zebraniu. Ps, zgłaszam swą kandydaturę na funkcję skarbnika nikt nie jest przeciw? to przegłosowane. Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 21:35 Zglaszam swoja kandydature na przewodniczacego zwiazku.Tez sprzeciwow nie ma? Super.Nie spodziewalam sie przyjecia przez aklamacje. Dziekuje fanom ! Wlasnie stalam sie nieusuwalna ze stanowiska ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanng Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych IP: *.olsztyn.mm.pl 15.06.05, 22:35 ja także chce pełnić jakąś funkcje :) - co mi drogie Panie mogą zaoferować :> p/w Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 22:44 Zglaszam swoja kandydature na przewodniczacego zwiazku.Tez sprzeciwow nie ma? Super.Nie spodziewalam sie przyjecia przez aklamacje. Dziekuje fanom ! Wlasnie stalam sie nieusuwalna ze stanowiska ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś stromiś Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 17:20 to jest śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 22:45 sory, nie to skopiowalem ;] ja także chce pełnić jakąś funkcje :) - co mi drogie Panie mogą zaoferować :> p/w Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Funkcja I sekretarza? moze byc ? 15.06.05, 22:49 Czy czlonek lepiej, szanowny kolego :]? ( sic ) Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: Funkcja I sekretarza? moze byc ? 15.06.05, 23:18 ble ;) - tak nisko mnie cenisz droga siberienne :> p/w Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne I sekretarz to malo ? 15.06.05, 23:19 I tak mmpm "demokratycznie"przejal juz najlepsze kaski:] Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: I sekretarz to malo ? 15.06.05, 23:20 no to ja chce być w radzie nadzorczej :P - to już zdzierże :) Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne rada nadzorcza w zwiazku zawodowym ? 15.06.05, 23:21 ech;] dziwny bedzie ten zwiazek.. Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: rada nadzorcza w zwiazku zawodowym ? 15.06.05, 23:22 heh ;) a kto mówił, że będzie normalny - w konncu jestesmy AeSami ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 23:14 Demokratycznie przejmuje funkcje prezesa i skarbnika. W wypadku niepodporzadkowania sie - watek zostanie usuniety. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Ja poproszę pizzę z ostrym sosem /bt. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.06.05, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 15.06.05, 23:21 to jest normalnie szantaż moderacyjny ;] - mmpm uważaj bo napiszemy hurtem do abuse <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 00:39 hm... pomysł mi sie podoba, tylko dlaczego na forum humorum? To od razy sugeruje, że ZZMS jest mało poważny. Protestuję! ps. nie chce żadnej funkcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 00:45 O wreszcie pierwszy protest zwiazkowy;] Trzeba watek dac na moderacje,mowisz ? ;] O funkcje sie nie martw i tak mmpm zabral wszystkie :] I w tym przypadku to ja protestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 00:50 a nie mozna załozyc Zgodnego Związku Zawodowego? Byłby to jeden jedyny taki związek na świecie. Na cholere tracić energie na wymyslanie i szukanie protestów? Głodować, spac na styropianach? Umartwiać się? Po diabła? I tak potem wróci nowe. Bądźmy zgodnym związkiem i spokój. Rajstopy i tak dostaniemy, bo sie nalezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 01:13 ZZZ ?Brzmi jak Brygada Zorro ;] Niech ci bedzie zwiazek bez styropianow :] Tez wole wygodne spanko. No jesli juz te rajstopy beda.... A co jeszcze? Ponizej zwiazkowa sygnaturka : Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 01:35 Nie ma tu co owijac w bawelne. Ja nadaje sie jedynie na rzecznika! Nie podlega chyba dyskusji fakt, ze narod mnie "szanuje" (co mozna sprawdzic zaciagajac opini chocby na Aqanecie) i z sercem na dloni do mnie lgnie. Wahalam sie przed podjeciem tej funkcji, ale doszlam do wniosku, ze dla dobra narodu jestem gotowa oficjalnie zostac przedstawicielem naszych wspolnych interesow i reprezentowac instytucje AES. Sprzeciwow nie widze- klamka zapadla. Dla Forum Humorum pisala Betty (aes) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 03:00 betty napisała: > Nie ma tu co owijac w bawelne. Ja nadaje sie jedynie na rzecznika! A ja na skarbnika. Mam dziurawą kieszeń! Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 03:18 Giwi mam zla wiadomosc. Pierozek_Monika juz zajela. Zostaly: wiceprezes i sekretarz generalny. Co bierzesz? Tez da sie polatac kieszenie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 11:08 to ja rezygnowac z rady nadzorczej ;) - chcieć byc wice prezes :) zreszta nadaje sie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 11:19 a co to za prywatne rozmowy na forum?:-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 11:37 związek zawodowy wywalczył już sobie pierwsze uprawnienie do prowadzenia prywatnych rozmów :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 12:52 Mogę kierować akcjami rozkładania styropianu lub rozlewania miodu w zależności od okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 07:42 to ja będę grać w orkiestrze związkowej może być puzon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.06.05, 07:53 Puzon zajęty. Tobie została tylko tuba. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 07:58 tuby nie chcę :-/ to może chociaż sex-of-on? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiegowy.z.Enronu Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych IP: *.godot / *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.05, 08:31 a ja mam do kupienia samochod i troche brakuje mi kasy, czy w zwiazku z powyzszym nie moglbym zajac sie finansami. Jestem osoba kreatywna i bardzo chetnie zajalbym sie ksiegowoscia. Z powazaniem ksiegowy z Enronu Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 10:56 ehemm czy ksiegowosc tez bedzie kreatywna?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne tak! bedzie kreatywna! 16.06.05, 14:42 bierzesz nieobsadzony wakat GLOWNEGO XIEGOWEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 12:36 Moze na nerwach ktos by zagral? Czy zawsze juz ja bede wiodla prym w tej dziedzinie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 10:24 do obsadzenia jeszcze stanowisko protokolanta. Kto chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
owca mamy poparcie! 16.06.05, 11:56 NKA nas kocha ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25269413&a=25278142 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: mamy poparcie! 16.06.05, 12:46 Wręcz przeciwnie, bunt w szeregach! :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25269413&a=25282669 Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Zwiazek Zawodowy Moderatorow Spolecznych 16.06.05, 12:54 Ja moge zostac przewodnicacym doracca nie-modelatorem. Mam duze zaplecze polityczne, w nastetnych e-wyborach startuje na e-prezydenta. Potrzebny wam taki czlowiek. LIGA POLSKICH HEFFALUMPOW - dziś trolle, jutro hakerzy! Mówimy im nie! Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Się przyłączę i... 16.06.05, 13:44 mając doświadczenie w propagandzie mogę prowadzić kampanie rozmaite;) Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 14:27 Przewodniczacy : - Siberienne Wiceprzewodniczacy : - Mmpm - Giwi Skarbnik: - Pierozek_Monika Rada Nadzorcza ( tez mamy ) -Yaang Rzecznik: - Betty Specjalista ds.propagandy : - w.s2 Komisja rewizyjna : - Jabbur Glowny negocjator: - ememzet Czlonkowie : - Kropka Honorowy czlonek : - Tebe UWAGA WAKAT!UWAGA WAKAT! -Sekretarz Generalny -Przewodniczacy Komisji Skrutacyjnej -Glowny Ksiegowy -Dyrektor Generalny Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika a hymn, to chyba autorstwa samoobrony, prawda? 16.06.05, 14:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=25269413&a=25288442 Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 14:55 ja modelatorem nie jestem, ale moge byc Glownym Ksiegowym, umieli liczyc do 100 i jestem bardzo kreatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 16:25 to teraz Jabbur powinien zredagować statut ;) no i chyba uroczyste otwarcie :> - czy jeszcze o czymś zapomnieliśmy hmm... o, a ktoś zarejestrował ten związek :> ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
yaang Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 16:26 oczywiscie Tebe przecina wirtualną wstęge :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 16:54 Ja polecam jeszcze wlasny herb: Biale nożyczki na czerwonym tle... moze być???? Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 17:57 xxx131 napisał: > > Ja polecam jeszcze wlasny herb: Biale nożyczki na czerwonym tle... moze być???? > ===== Białe? Bez żartów.... Tylko _złote_. Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 18:03 Platynowe kolego,platynowe :] Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 19:04 nalezalo by jeszcze miedzy nozyczkami do rysowac trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 20:13 xxx131 napisał: > nalezalo by jeszcze miedzy nozyczkami do rysowac trolla. Wiem, ze mam czarne i paskudne poczucie humoru, ale tym forum chyba moge pozwolic sobie na taka sugestie: Skoro nozyczki i troll, a symbolizowac ma ucinanie, to moze... ...e nie, lepiej nie powiem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: ... 16.06.05, 23:39 Hmm... Po dłuższym zastanowieniu się przypuszcza, że chodzi o ucinanie Krytyki (niekoniecznie wygodnej)... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: ... 16.06.05, 23:44 Niektorych zbyt duza Krytyka cisnie... w spodnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: STANOWISKA OBSADZONE 16.06.05, 23:30 Jasne, jak szaleć to szaleć: tytanowo-wanadowe z platynowymi wstawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 [...] 16.06.05, 23:34 No dobrze. Kto jest kim: wiadomo. Co to związek: wiadomo. ===== Kiedy będzie statut: nie wiadomo. Od czego zaczynamy: nie wiadomo. ===== Do diabła, kiedy pierwsza manifestacja? Czy szykować już materiał na transparenty? Odpowiedz Link Zgłoś
siberienne Re: [...] 16.06.05, 23:45 Statut - to do Jabbura. Niech pisze!!!! My go pozniej odrzucimy na walnym ;] Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: [...] 16.06.05, 23:52 w.s2 napisał: > Do diabła, kiedy pierwsza manifestacja? Czy szykować już materiał na transparen > ty? no! jeśli jesteśmy NORMALNI, to powinniśmy w sobotę dołączyć do parady NORMALNOŚCI!!! proponuję przygotować następujące koszulki: - jestem normalną lesbijką - tak wyglada normalna feministka - jestem bee ;-) - lubię gejów ... ... ... powinno być dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
betty Re: [...] 17.06.05, 00:39 owca napisała: > - jestem normalną lesbijką > - tak wyglada normalna feministka > - jestem bee ;-) > - lubię gejów - tak wyglada normalny cenzor! Odpowiedz Link Zgłoś