Gość: j23 Re:dłuzszy dowcip o gejach: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 22:06 pomiędzy ten tego wsadziłbym niewidzialnego człowieka,a niech się dziwią Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: Dowcipy abstrakcyjne 11.02.06, 22:41 Siała baba mak, bo lubiła kompot. *** - Jaki to pociąg? - Żółty. - No ale dokąd? - Do połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.dolsat.pl 09.03.06, 15:13 - Synku,jedz chleb. - Nie lubię chleba,po co mam jeść? - Żeby być silnym. - Po co? - Żeby pracować. - Po co? - Żeby zarobić na chleb. - Ale ja nie lubię chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:47 były sobie dwie blondynki jedna była farbowana, a druga niechcący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genka Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.aster.pl 10.03.06, 23:01 nie żart ale coś co mnie nieodmiennie cieszy PIECHOTA MORSKA No jaka piechota, skoro oni pływają????? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika_vik Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.gdynia.mm.pl 11.03.06, 02:35 Siedzi sobie facet w domu, naraz patrzy, a tu z sufitu na wysokość jego twarzy zjeżdża pajączek i się pyta: "Masz młotek?" Zaskoczony gość mówi "Nie mam" A pajączek na to "To cześć!" Sytuacja powtarza się parę dni z kolei i w końcu facet kupuje młotek, siedzi z tym młotkiem i jak zwykle zjeżdża z góry pajączek. - Masz młotek? - Mam! - No to cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Dowcipy abstrakcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:41 Czym różni się wirus od zarazka? Odpowiedz Link Zgłoś
yuraathor Re: Dowcipy abstrakcyjne 13.03.06, 20:13 przyszła nauczycielka do lekarza, a on mówi: niech mi pani pałę postawi Odpowiedz Link Zgłoś