Gość: humorysta IP: *.wma.east.verizon.net 26.09.05, 04:02 Premier Kaczor prezydent Donald, tylko myszki Miki im brakuje do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: Witamy w Disneylandzie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.09.05, 05:12 sam jestes miki, ze takie wyswiechtane durnoty powtarzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humorysta Re: Witamy w Disneylandzie IP: *.com 26.09.05, 18:22 Ja nic nie powtarzam tylko samo mi sie skojarzylo. Od wielu lat mieszkam za oceanem i moj kontakt z polskimi obiegowymi durnotami mam bardzo ograniczony wiec nie wiedzialem czy takie skojarzenie juz sie komus wczesniej przede mna zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alia Re: Witamy w Disneylandzie IP: 213.25.20.* 27.09.05, 13:34 Trzeba było głosować na Mikkego to i Myszka Miki byłaby do kompletu Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Witamy w Disneylandzie 27.09.05, 13:54 miki to oni dopiero zaczna w sejmie odstawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humorysta Re: Witamy w Disneylandzie IP: *.wma.east.verizon.net 29.09.05, 03:40 No i mamy Mikiego Marcinkiewicza który wyglądem trochę przypomina psa Pluto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Witamy w Disneylandzie 29.09.05, 16:40 mi to on na pierwszy rzut oka skojarzył sie jedynie z Putinem, ale Pluto też pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś