Dodaj do ulubionych

jesienna depresja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:31
no własnie macie jakieś sposoby jak sie jej pozbyć?
Obserwuj wątek
    • she8 Re: jesienna depresja 27.10.05, 20:49
      oczywiście: idę do sklepu i kupuję to, w czym mi ładnie, coś, co pięknie
      pachnie, coś, w czym wygodnie się chodzi. Potem wizyta u kosmetyczki, a do
      poduszki - wojak Szwejk dzielny. I już jest super.
    • trond Re: jesienna depresja 29.10.05, 00:41

Odpowiadasz na :

Gość portalu: jesienny smutas napisał(a):

> no własnie macie jakieś sposoby jak sie jej pozbyć?

na swój hamak narzucam skórę z niedźwiedzia(sztuczną).do garka wlewam mleko i
      wrzucam kasze manną.po ugotowaniu dolewam sok malinowy.żyrafie sprawiam szalik.a
      żonie się nie narażam,bo jesienna depresja to jest nic w porównaniu z zimową
      depresją jak nie da mi na gwiazdkę moich nowych nauszników.p.s.naturalnie pasuje
      mi jeszcze teqila (z grilla);-)
      • Gość: trusiaa Re: jesienna depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:15
        Na depresję zrobiłam sobie płatki owsiane na mleku - wlałam resztkę mleka z
        kartonu, potem otworzyłam nowy (tym razem z sokiem jabłkowo-miętowym) i luuu!
        To co wyszło miało smak i konsystencję miętowej pasty do zębów. Ale po
        opłukaniu na sitku i dolaniu nowej porcji mleka się zjadło. A wesoło mi do dziś!
        • Gość: trusiaa Re: jesienna depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 19:18
          Aha! Najlepszy, wypróbowany i jedyny sposób na depresję: pies. Własny.
          I najlepiej, żeby to suczka była.
          • wij.paszczak Re: jesienna depresja 01.11.05, 09:21
            Pies tak(ale nie suka tylko pies)
            Na depresję najlepsza jest zabawa z kilkuletnim dzieckiem(najlepiej własnym)
            • Gość: jesienny smutas Re: jesienna depresja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 12:02
              Dzieki spróbuje chyba wszystkiego naraz coś w koncu zadziała;)
    • twinn Re: jesienna depresja 01.11.05, 10:15
      extazynke proponuje;p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka