al.1 30.11.05, 09:36 ...czegoś na mikołaja? Ja na pewno nie dostnę poduszkowca. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okka Re: Kto nie dostanie 30.11.05, 09:56 Na pewno nie dostane widelca, ospy, oparcia od krzesla z opery wiedenskiej, gumowego kanarka, malego dziecka, wezwania do wojska, po glowie, nowego audi i malpiego rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Kto nie dostanie 30.11.05, 10:12 okka napisała: > Na pewno nie dostane widelca, ospy, oparcia od krzesla z opery wiedenskiej, > gumowego kanarka, malego dziecka, wezwania do wojska, po glowie, nowego audi > i malpiego rozumu. Mam nadzieję, że ptasiej grypy też od niego nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maslany.rogalik ...ten gapa. No 30.11.05, 10:03 nie byl widac grzeczny. Ja bylem;))) To dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: ...ten gapa. No 30.11.05, 10:24 maslany.rogalik napisał: > nie byl widac grzeczny. Ja bylem;))) To dostanę. Jesteś zbyt pewny siebie. Tobie poduszkowiec nie jest potrzebny. Możesz dostac od niego najwyżej cacko. Odpowiedz Link Zgłoś
maslany.rogalik Re: ...ten gapa. No 30.11.05, 10:32 al.1 napisał: > Jesteś zbyt pewny siebie. Tobie poduszkowiec nie jest potrzebny. Możesz dostac > od niego najwyżej cacko. Eee. Pesymizm, kolego, pesymizm. "Najwyżej" cacko? Zależy jakie... Bo takiego Grand Cherokee Limited mogłbym dostac. Jako cacko. Odpowiedz Link Zgłoś