betina_betina 16.12.05, 15:41 republika.pl/bartaz666/test.html dobre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxy_gen_86 Re: test do gimnazjum ;-) 16.12.05, 16:46 Pewnie wyjde na sztywniare ale co tam;P Według mnie to wcale nie jest smieszne... to jest żałośne! :/. Autor owego "testu" poszedł na łatwizne. Nie jest sztuką "spłodzenie" paru wulgarnych zdań bo to każdy potrafi (bez względu na wiek, płeć, wykształcenie itd.). Sztuką jest wymyśleć coś inteligentnego a zarazem śmiesznego. Coś co tylko na pierwszy rzut oka bedzie wydawać sie banalne a w rzeczywistości będzie (no właśnie) inteligentne. Dziekuje za uwage;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: test do gimnazjum ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 19:55 to jest forum humorum wiec Twoj komentarz jest zbedy, skoro jestes takim bucem to po co tu wchodzisz. Zyj i pozwol zyc innym. Odpowiedz Link Zgłoś
herbatniczka Re: test do gimnazjum ;-) 16.12.05, 19:59 Cholera, najwyraźniej mój zasób wulgaryzmów jest jeszcze nie pełny! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: test do gimnazjum ;-) 16.12.05, 20:04 No właśnie... FORUM HUMORUM... Odpowiedz Link Zgłoś
17_mgnien_wiosny Re: test do gimnazjum ;-) 16.12.05, 20:06 No właśnie HUMORUM a nie Żartum Prymitywum, więc powściągnij emocje Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: test do gimnazjum ;-) 16.12.05, 20:09 heh ale ja właśnie przeczytalam ten "test" i wyrazilam swoje emocje jakie na mnie wywarl. To zle?;P Odpowiedz Link Zgłoś