Dodaj do ulubionych

gry online

19.01.06, 09:36
Witam ponownie, właśnie pracuję na stronką ( draco.biz ) poświęconą grom flash i online. Zapraszam do odwiedzin, ale także proszę o komentarze co chcielibyście na tej stronce znaleźć? Moje propozycje: ankiety, forum o grach, może coś poza grami (np. dowcipy, humor)?. Czekam na komentarze i propozycje.
Pozdrawiam,
sin
Obserwuj wątek
    • Gość: żaba Re: gry online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:12
      To, jeśli można, prosiłabym o umieszczenie starej gry (podobnej do tetrisa) -
      nazywała się Columns. Tam spadały kolorowe kamienie szlachetne ;).
      Bardzo ją lubiłam, a znaleźć jej nie mogę...
      • 4nsi.c Re: gry online 19.01.06, 10:34
        Czy chodzi o grę tego typu?
        www.draco.biz/gra.php5?i=28
        Pozdrawiam,
        sin
        • Gość: żaba Re: gry online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:46
          Ba! Chciałabym, ale nie. Tamte kamienie były oszlifowane, "trójwymiarowe",
          całkiem duże i spadały na czarnym tle. Ale dzięki.
          • 4nsi.c Re: gry online 19.01.06, 11:00
            Może o taką gierkę chodzi? Opisz ją dokładniej to może gdzieś ją widziałem.
            www.caiman.us/scripts/fw/f1410.html
            • Gość: żaba Re: gry online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:05
              Oj ciepło ciepło! To już prawie to, moja wersja była po prostu starsza - sprzed
              jakichś 10 lat. Kamienie wyglądały nieco naturalniej - te są ciut neonowe.
              • 4nsi.c Re: gry online 19.01.06, 11:09
                Zerknij jeszcze tutaj:
                www.stare-gry.pl/?c=_gv&i=847
                • Gość: żaba Re: gry online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:13
                  No wiesz, już mi głupio, że tak starasz się mi pomóc.
                  To już prrrawie to, tyle że nie było tam tęczowych kulek...
                  • 4nsi.c Re: gry online 19.01.06, 11:21
                    No to do trzech razy sztuka, jak to się mawia ;) Szkoda tylko że nie wiem dokładnie jak to ma wyglądać. Bo jest tego całe mnóstwo. Ale jeżeli gra ma być naprawdę stara to zajrzyj na:
                    www.joriswit.nl/columns/
                    • Gość: żaba Re: gry online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:33
                      Jesteś naprawdę niesamowity, ale... gra nie była aż tak stara i chyba
                      poprzednia wersja ta z tęczowymi kulkami była njbliższa ideału.
                      Tak czy inaczej - baaardzo dziękuję! :)
                      • 4nsi.c Re: gry online 19.01.06, 11:42
                        Szkoda że nie znaleźliśmy tej co trzeba, ale jest całe mnóstwo remake'ów tej gry. Sam kiedyś grałem w grę na tych samych zasadach, ale nazywała się Blocks czy jakoś tak. Aż łezka się w oku kręci ;)
                        Trzymaj się ciepło i pozdrawiam,
                        sin
                        draco.biz
    • rexon12 Re: gry online 15.06.16, 15:44
      Fajna stronka :) Polecam też stronę gry-dlachlopcow.pl/
    • asiorekpe Re: gry online 28.11.16, 12:16
      Skoro grasz w gry online to czasem musi być Ci nudno. W tym wypadku polecam zajrzeć na stronę Google Play i ściągnąć jakąś fajną gierkę. Od siebie polecam Ci - play.google.com/store/apps/details?id=com.goodsofttech.coloringforadults
      Tłumacząc na polski są to kolorowanki dla dorosłych (dlatego, że wymagają mega starań by wyglądały ładnie!)
      Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka