Gość: Żakiewicz IP: *.net.pl 21.01.06, 19:32 Powiedzcie mi proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Jak jeść hamburgera? IP: *.e-wro.net.pl 21.01.06, 19:39 Z apetytem. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jak jeść hamburgera? 21.01.06, 20:02 A najlepiej wcale, bo można się zatruć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6kroków obżartucha Re: Jak jeść hamburgera? IP: *.chello.pl 21.01.06, 21:28 1. kupić hamburgera 2. odwinąc papierek 3. zdjąc górna pokrywę bułki. poczestowac tesciową. 4. to coś zwane potocznie mięskiem, chwycić kciukiem i palcem wskazującym i zamyszystym ruchem z półobrotu rzucic w dal/ na sufit, za siebie- wedle inwencji/ 5. dolną pokrywę bulki dać zebrzacemu malemu cygankowi 6. zjeśc papierek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str111 Re: Jak jeść hamburgera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 02:21 grunt się nie umazać keczukem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Jak jeść hamburgera? 22.01.06, 16:03 A gdzie dodaja keczuk do hamburgerow?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: Jak jeść hamburgera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 18:30 Sub JedzenieHamburgera () varGryz = Objetosc (hamburger)/Pojemnosc(paszcza) For i = 1 To varGryz paszcza.Open = true paszcza.Wnetrze = varKęs paszcza.Open = false Do Until paszcza.Wnetrze.Consistency = Soft paszcza.Move = Up paszcza.Move = Down Soften (paszcza.Wnetrze.Consistency); Loop Swallow(varKęs) Next End Sub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żakiewicz Re: Jak jeść hamburgera? IP: *.net.pl 26.01.06, 19:46 Gość portalu: Wrecekrzepki napisał(a): > Sub JedzenieHamburgera () > > varGryz = Objetosc (hamburger)/Pojemnosc(paszcza) > > For i = 1 To varGryz > paszcza.Open = true > paszcza.Wnetrze = varKęs > paszcza.Open = false > Do Until paszcza.Wnetrze.Consistency = Soft > paszcza.Move = Up > paszcza.Move = Down > Soften (paszcza.Wnetrze.Consistency); > Loop > Swallow(varKęs) > Next > > End Sub Ładny wierszyk. Podziwiam, bo sam jestem od dawna nie w temacie (programowania komputerów przy pomocy tych tajemnych języków, dzięki którym można z nimi rozmawiać i nimi sterować - "zrobię co zechcesz, tylko powiedz mi jak [czyli podaj ten cholerny algorytm fiucie!]"). Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Jak jeść hamburgera? 25.01.06, 19:01 tak, jak degustuje sie wino:) wypluwac kazdy kawalek... ;) Pauli -- Celuj w ksieżyc; nawet jeśli nie trafisz, to i tak znajdziesz sie między gwiazdami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia Re: Jak jeść hamburgera? IP: *.e-wro.net.pl 25.01.06, 21:15 Z lubością, delektując się każdym kawałkiem. Lubię hamburgery, wszyscy je lubia, bo gdyby bylo inaczej to MD poszedłby z torbami.Więc nie wydziwiajcie , tylko jedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: Jak jeść hamburgera? 25.01.06, 21:56 Jak zwykle źle postawione pytanie. Prawidłowo zadane powinno brzmieć: CZY w ogóle jeść? Prawidłowa odpowiedź: a na cholerę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Jak jeść hamburgera? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:53 Jeśli wymiary naszego otworu gębowego nie pozwalają ugryźć hamburgera (a tak ma 99,9% populacji), należy rzeczonego ułożyć pod kołem samochodu i przejechać go dla pewności ze dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś