gosc_horrorum 25.01.06, 22:55 Ogladaliście dzisiaj show posła Gadzinowskiego pt. "W Hong Kongu" No ja boki zrywałem i pekałem ze smiechu. Super. Moze jest to gdzies na necie, bratu w Ameryce podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gfb Re: W Hong Kongu ... IP: *.e-wro.net.pl 25.01.06, 23:25 a co właściwie było w tym śmiesznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ui Re: W Hong Kongu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:15 Powinni ostrzegac poslow PiSu i LPR: "uwaga, za chwile bedzie trudne slowo", bo te glupki teraz smieja sie jak sie im zapoda jakas niepolska nazwe geograficzna. Moga tez byc tablice z sugerowanymi zachowaniami: aplauz, smiech, cisza matolki, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karybu Re: W Hong Kongu ... IP: *.budimex.com.pl 26.01.06, 17:37 ja się popłakałam ze śmiechu, szczególnie ta idea, żeby posłowie PiSu się położyli i wyciągnęli rękę... o tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morf Re: W Hong Kongu ... IP: *.ponar-wadowice.pl 27.01.06, 10:40 smieszne? no własnie niby co... ze koleś z Hong Kongiem wyjechał, zajebiscie płacą im gruba kase za głupie zachowanie i głupoty w tym sejmie , Z NICH sie trzeba śmiać Odpowiedz Link Zgłoś