little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 15.10.06, 13:36 Kto powrócił dziś z urlopa, Ale pisać nie ma czasu, Za kapliczką da mu kopa Biskup w gaciach (tych z atłasu). Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 15.10.06, 13:53 Kto obawiałby się wilczka co powrócił w miejskie mury. Wpadnie w łapy popa milczka, po wypiciu seks-mikstury. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 16.10.06, 09:46 Kto zaś wilczka się nie lęka, Małomówny pop mu zwisa - Niech mu opat w łożu stęka U Świetego Witalisa. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 16.10.06, 10:42 Kto nie cieszy się, że Wolfik Wrócił do nas po urlopie Temu ksiądz ubrany w golfik Bardzo chętnie dziś nakopie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 16.10.06, 10:47 Jeśli teraz, po urlopie wilczek lenił się tu bedzie Ksiądz zanurzy go w ukropie w czasie rundki po kolędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 16.10.06, 10:55 A kto tu pogania Wolfa Miast mu sto dni dać spokoju Arcyksięcia niech Rudolfa* Niech pobzyka sobie w znoju. Męczennik, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 16.10.06, 10:59 A kto tutaj słówka "niech" Bezsensownie nadużywa Tego niech porośnie mech Tako rzekła święta Iwa. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 16.10.06, 11:24 Kto - miast stu dni - trzy mi przyda (w delegacji-m gdyż do piątku), Niech go kocha Święta Ida Po bożemu, od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 16.10.06, 14:11 Kto nie wróci z delegacji, jak obiecał, zaraz w piątek. Tego pchnie do masturbacji znany prałat, na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 16.10.06, 14:33 Kto nie wróci, temu kęsim (Ja tam wracam, bo mi straszno): Przeor wliczy go do mięsiw I nakarmi cały klasztor. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 17.10.06, 09:44 Kto zaś bedąc w delegacji, wisi ciągle na tym wątku. Temu mnisi po kolacji zrobią laskę w ciemnym kątku. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 17.10.06, 10:13 Komu laskę zrobią mnisi, Niech udaje "wszystko cacy". Mnie to dzisiaj jakby wisi, Bo ja jeszcze jestem w pracy. (a nie ma mnie od jutra, o!) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 17.10.06, 11:36 Kto pracuje tak zażarcie, że mu nawet wszystko wisi. Temu pomoc już na starcie oferują jurni mnisi. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 17.10.06, 13:23 Kto pracuje dziś tak pilnie, Że tu pisze moskaliki, Tan zatańczy wnet, gdy silnie Pieprznie go w tyłek pop dziki Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 17.10.06, 13:34 Kto uwagę ma podzielną (Na moskalik i na pracę), Temu pop porą niedzielną Z wszystkich mszy przekaże tacę. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 17.10.06, 13:40 Kto na tacę się zasadza I moskale ciągle płodzi Temu w pracy poprzeszkadza Pop, gdy miotłą mu dogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 17.10.06, 14:13 Kto nie skrawa ni obrabia, I znienacka mi tu przyrżnie, Zęby straci, gdy na grabiach Za kapliczką w trawę wyrżnie. Ale tacą się mogę podzielić, czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 17.10.06, 14:36 A kto się tu wilczkiem zowie, chociaż ząbki wyrośnięte, tego podrapią po głowie wszystkie prawosławne święte. > Ale tacą się mogę podzielić, czemu nie. Reflektuję, dla mnie 80%. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 17.10.06, 14:44 OK, wszystko w żółtym bilonie dla Ciebie ;-))) Kto wilkowi zęby liczy Okiem mu w metrykę łyska, Cienko-cienko wnet zakwiczy Za kościołem w Teremiskach. PS. W Teremiskach to chyba św. Wajrak bije? Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 17.10.06, 14:52 Kto Teremiskami straszy I Wajrakiem niewyżytym, Temu narobi do kaszy Pop, w skupieniu należytym. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 17.10.06, 14:58 Kto chce wilka karmić kaszą, Choćby guanem przyprawioną, Tego taką właśnie paszą Napcha pop ze swoją żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 17.10.06, 15:41 Kto mnie tutaj paszą Napchać dziś próbuje, Tego pop wraz Saszą Przy kapliczce struje. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:06 Kto od wczoraj nic nie pisze bo zmarznięty grzeje dłonie niech dostanie skrętu kiszek, ksiądz go wyklnie na ambonie. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:11 Kto zaś pisze mimo ziąbu Dzielnie chucha w dłoń zgrabiałą Temu wnet zabraknie prądu I go walnie prałat pałą. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Słowo się rzekło - mój pierwszy moskalik 18.10.06, 20:14 Kto tu chętnie się udziela, Moskaliki tworząc cacy, Tego kapłan co niedziela Zwolni z obowiązku tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Słowo się rzekło - mój pierwszy moskalik 18.10.06, 20:18 Kto rymuje tu z zapałem swój moskalik tworząc pierwszy tego opat nazwie "wałem" za najszczerszy z jego wierszy. PS. Pozdrowionka dla Ashton :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Słowo się rzekło - mój pierwszy moskalik 18.10.06, 20:22 Kto się dotąd nie udzielał poetycznie się nie bawił tego tydzień opierdzielał będzie pop i wciry sprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Słowo się rzekło - mój pierwszy moskalik 18.10.06, 20:29 Kto rymować nie potrafi Tak jak ja, nie przymierzając Tego przeklnie ksiądz z parafii Rozgrzeszenia mu nie dając. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Słowo się rzekło - mój pierwszy moskalik 19.10.06, 10:57 Kto tak świetnie debiutuje stając się nadzieją wątku. Temu pop co ma trzy... wleje w stringi kubeł wrzątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:29 Kto by zechciał zamknąć wątek Zanim wrócę tu na stałe Na tym w każdy świątek - piątek Proboszcz niech swą ostrzy strzałę. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:33 A kto dokądś się wybiera i porzuca towarzyszy tego niech dorwie cholera i niech w kruchcie zjedzą myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:36 Kto zamknięcie wątku wieszczy, że aż strach opada blady upiór będzie go złowieszczy straszył co noc dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:40 Kto już moskalików nie chce Bo pisanie ich mu brzydnie Tego proboszcz w Rezurekcję Wyzwie z ambony ohydnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:42 A kto nie jest na wygnaniu Tylko komp mu coś nawala Temu grzecznie św. Franiu Będzie wciąż się kłaniał z dala. Biedna jestem, różne sprawy załatwiam z kafejki i zajrzałam tutaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd. 18.10.06, 20:47 Kto nie westchnie "biedna Ira" empatycznie się nie wczuje tego zgwałci triumwirat lub pop co sam ma trzy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 18.10.06, 21:45 Kto nad Irą się użala, choć to babka twarda wielce. Temu wredna św. Ala w oko wsadzi dwa widelce. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 18.10.06, 22:40 A kto Irze nie współczuje Że korzysta dziś z kafejki Temu pop co ma trzy... Wetknie w zadek mordoklejki. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 18.10.06, 23:26 Kto kafejkę ma za dopust albo nawet wielką karę. Temu pop w największy odpust wsadzi dwa kanarki w szparę. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:12 Kto z kanarka w szparze dachu się nad wyraz nie ucieszy To ten w Górnym Karabachu Dziś z leciwym popem zgrzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:23 Kto zaś myli szparę w dachu z taką w dolnej części ciała. Temu kleryk, dla obciachu, wpuści w łoże cud pedała. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:28 Kto kanarki chce stosować aby niezbyt lotnie psocić. Tego zacznie pop masować by go nieco podochocić. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:28 Kto o szparach debatuje, Zamiast skupić się na pracy, Temu pop swe słynne ch... Wsadzi - strzeżcie się rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:39 Kto nie myśli dziś o szparce i do pracy skocznie bieży. Tego zgwałci na koparce mnich Bazyli z Białowieży. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:39 Kto ma tylko szpary w głowie To intelekt przed te dziury Pod kapliczką, w jakimś rowie Wyparuje mu do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:42 Kto erotomana miano Nosi z dumą bądź też z trwogą Tego pogna wnet na siano Pastor - ten z kulawą nogą. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 19.10.06, 11:59 Kto zaś pracuś jest szalony i nie czuje innych potrzeb. Tego za sprawą popa żony czeka nieodległy pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd. 19.10.06, 12:02 Kto robotą tylko żyje Zamiast skupić się na śmianiu Temu głowę zaraz zmyje Zakonnica - ta w przebraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 19.10.06, 18:02 Kto poważny jest ogromnie i nie smieje nigdy się. Ten ucierpi nieprzytomnie czując jak ministrant ssie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 19.10.06, 11:30 Kto ma pisać tu za karę zamiast z czystej dobrej woli. Temu utnie pop fujarę, po niej miejsce zaś posoli. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja.......2300 19.10.06, 11:41 Kto nie szuka liczb okrągłych a mu same lezą w łapy. Ten w gromadzie mniszek krągłych zmieni postać swą w ochłapy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 19.10.06, 11:46 Kto nie pisze tutaj z musu i pisania ma wciąż mało. Ten za małą garść kuskusu odda popu swoje ciało. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 19.10.06, 18:43 Kto pisanie moskali ogólnie już chromoli, ten się na wonnym sianie od mnicha nie wyzwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 19.10.06, 20:03 miało być: Kto moskali pisanie ogólnie już chromoli, ten się na wonnym sianie od mnicha nie wyzwoli. Cos mnie rozproszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 19.10.06, 20:40 Kto zaś weny już nie łapie i pisanie mu nie idzie Tego Lechu z matką w klapie wyzwie jutro: brzydki Żydzie! Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 19.10.06, 20:51 Kto wyzywa mnie od Żydów, choć to wielce niestosowne, temu dziś patron Talibów włoży na łeb niewymowne. PS. Łapie, łapie, tylko musi zaraz iść. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 10:18 Kto na głowie stringi nosi dupę zaś pakuje w czapkę. Tego jednym ciosem skosi pop przebrany za swą babkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 10:26 Kto przy piątku wciąż pracuje, Mimo że już weekend prawie, Temu proboszcz pożałuje Rozgrzeszenia w bocznej nawie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 10:40 Kto by chciał już nie pracować w piatek, a to dzień roboczy. Temu ego zdemolować zechce pop, w seksie ochoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 10:45 Kto podnosi postulaty Żeby piątek był dniem wolnym, Ten pojedzie na Kabaty Metrem - z popem tym swawolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 13:39 A kto przeciw jest piątkowi w własnym domu i bamboszach. Tego fani rydzykowi znokautują w Karkonoszach. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 13:42 A kto poniedziałki kocha Weekend wita z wielkim żalem Ten niebawem już zaszlocha Gdyż dostanie pastorałem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 15:57 Kto weekendów nie uwielbia za to woli tyrać srodze. Temu w gacie wpuści kiełbia stary rabin, w synagodze. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 16:24 A kto nie lubi pracować Chociaż to rozwijające, Temu będą wnet rachować Rabini kości na łące. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 21:44 Kto w piątkowy wieczór w domu Siedzi, miast śpiewać i tańczyć Ten jawnie, nie po kryjomu Będzie księdza dzieci niańczyć. (dziś siedzę w domu, ale jutro i pojutrze nadrobię, hyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurrara Re: Moskalików cd.- 3 edycja. IP: *.chello.pl 20.10.06, 21:51 Kto nie rzeknie, że w sobotę wreszcie można, kurczę, pospać, temu zdeprawować cnotę ruszy w koloratce postać. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 20.10.06, 22:21 Kto nie pośpi nic w sobotę a niedzielę przechromoli. Ten choć uratuje cnotę, walnie z popem sześć jaboli. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 21.10.06, 08:30 Kto zaś wstał o 8 rano zamiast pospać sobie trochę. Temu pysk ozdobi szramą pop co znanym jest pieszczochem. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 21.10.06, 14:11 Kto ominął po obiedzie krótką drzemkę dla urody. Tego w krzaki pop wywiedzie i go bzyknie, choć niemłody. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 21.10.06, 18:41 Kto mnie dzisiaj tu nie wesprze w utrzymaniu pierwszej strony Tego rzuci między wieprze wściekły pleban z Landskorony. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 21.10.06, 18:46 Kto tu moskalików wcale nie poważa, temu pik bez liku Święty Jerzy wraża. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 22.10.06, 07:23 Kto udanych tu moskali Naklepał był całą furę Temu babcia św. Wali Zrobi w tyłku drugą dziurę. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 22.10.06, 10:29 Kto prześpi niedzielę całą Albo spędzi ją w kościele Ministrant go walnie pałą Chociaż głupi jest jak cielę. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd.- 3 edycja. 22.10.06, 15:21 A kto nie śpi, kiedy może tylko wtedy, gdy nie trzeba tego zgolą tępym nożem będzie "help" wołał do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 22.10.06, 19:05 Kto na mojżeszowe tablice nie zważa, temu wnet na głowę spadnie krzyż z ołtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 22.10.06, 19:37 Kto uparcie utrzymuje, że pochodzi wprost od małpy. Tego pop co ma trzy... zgwałci na rogatkach Jałty. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 22.10.06, 19:42 Kto zaś twardo tu obstaje, że go jakiś pan bóg stworzył. Tego kleryk z jednym jajem całą noc będzie chędorzył. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd. 22.10.06, 20:14 A kto nie chce Panu Bogu świeczki świecić ni ogarka wnet od czarcich zginie rogów kiedy się przebierze miarka. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 22.10.06, 20:24 Kto obrazić małpę zechce Mówiąc: krewną tyś Romana Pleban kijem go połechce I powali na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 22.10.06, 23:58 Kto zaś patrząc sobie w lustro, widzi tam Adama tylko. Temu już w kolejnej dobie rabin skłuje oko szpilką. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 07:27 Kto się swoich przodków wstydzi Chociażby i małpy nawet Tego zleje św. Idzi Robiąc z tego wielką sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 08:12 A kto chciałby swój rodowód wywieść z biblijnych baśni. Tego czeka seks korowód z popem i plebanem na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 23.10.06, 08:51 Kto od małpy nie pochodzi, Lecz być może od wypławka, Temu poda pleban w Łodzi Ekskrementy w małych dawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 09:19 Kto zaś ród swój wywieść może wprost od wilków lub szakali. Temu prałat (O mój Boże!) krucyfiksem w łeb przywali. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 10:00 Kto zaś w sposób oczywisty dziadka miał z nierogacizny. Tego pop, chłop pełnokrwisty wyśle w miasto bez bielizny. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 10:03 Kto posądza tutaj popa O kradzież bielizny damom Zarobi tęgiego kopa W zadek pod cmentarną bramą. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 23.10.06, 10:31 Kto zaś popu pożałuje Na biusthalter oraz stringi, Pop opuncją go pokłuje Za kapliczką Świętej Kingi. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 10:34 Kto mi powie że ja popu Czegokolwiek dziś żałuję Będzie sporo miał kłopotów Gdy go pop postraszy nogą. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 23.10.06, 10:55 Kto mi powie, że ja powiem, Że on popu etcetera, Śliczną dziurkę mu ołowiem Zrobi popadija Wiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 11:04 Kto zaś nie wie że miął pop nasz Żonę Wacię (już nieboszczka) Zapali z szamanem hasz I mu szaman łóżko oszcza.* * Co za idiotyzmy można pisać, byle tylko był rym ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 11:14 Kto przez popa by pozwolił szamanowi łóżko oszcz... Temu rabin przypier..li demolując jego postać. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 23.10.06, 11:29 Kto nie wierzy, że moskalik Sens ma oraz "wyższe racje", Pop nabije go na palik I zje z chrzanem na kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 17:45 Kto nie wierzy ze imc Giertych Glupszy jest niz Jas Fasola Tego wysle na rytmike Do zakonnic do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 20:02 Kto dostrzega nadgorliwie u imć Tuska ślad rozumu. Temu proboszcz litościwie do odbytu wleje rumu. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 23.10.06, 20:31 Kto chce rum spożywać dupą, Choć to bardzo dziwny sposób, Tego organista z trupą Zj.bie w pozycji lotosu. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 20:58 Koumu rumu tu wchłanianie wręcz jakkolwiek nie pasuje. Tego w łapy swe dostanie znany pop co ma trzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 21:15 Kto z jaboli na rum przeszedł (awans to społeczny wszak) Na cmentarzu ŚP Grzesiek W rzyć mu wrazi róży krzak. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 23.10.06, 21:21 Kto tu na –uje kiepsko rymuje I zna tyko możliwość jedną Temu nocą dziś coś zmajstruje Pop z popadią brzydką i wredną. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 21:28 Kto nie wie że pop ma nogi Więc żadnego rymu nie ma Tego czeka zawód srogi Bo mu grozi anatema. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 22:05 Kto jest ślepy w rymu kwestii i zaczepia rymujących Ten w objęciach mnicha - bestii wnet dołączy do cierpiących. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 22:33 Kto popełnia nadużycie Nazywają bestią mnicha W tym zakocha się dziś skrycie Przechodzona siostra Zdzicha. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 23.10.06, 22:52 Kto by mnicha bronił ostro twierdząc głupio, że to gość Temu prałat z własną siostrą wrażą w prawe oko ość. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 23.10.06, 22:58 Kto chce dziś straszyć prałatem Oraz jego miłą siostrą Tego szaman zleje batem I wydmucha go dość ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 24.10.06, 10:58 Kto prałata gospodynię Uporczywie "siostrą" zowie, W kolegiacie w Gostyninie Da mu buzi LPR-owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 24.10.06, 11:03 Kto by nie chciał dziś całusa Od podopiecznego Romka Tego weźmie rabin z USA Do łożnicy w znanych Wronkach. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 24.10.06, 11:36 Kto mu zaś pogryzie wargi Z namiętności zbytnio szczerej, Po kazaniu Xiędza Skargi Zapoznamy go z karcerem. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 24.10.06, 11:40 Kto karceru się nie lęka I mea culpa nie woła Przed tym będzie pop nasz klękać Tam gdzie grabarza stodola. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 24.10.06, 12:27 Kto klasyczna się łaciną Popisywać wszakże będzie, W chramie koło Koszalina Pop* od tyłu go posiędzie. *Taa, stary znajomy pop, co ma trzy kończyny dolne. Nasz bohater.... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 24.10.06, 21:46 Kto łaciny nie poważa i używa mowy dziadów Tego biskup spod Zbaraża zgwałci na oczach sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 24.10.06, 22:09 Kto nie widzi, że w Matrixie naród nasz siedział cały. Ten na wielkim krucyfiksie wnet zawiśnie u powały. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 24.10.06, 22:13 Kto tu żyje fantastyką Miast natychmiest zejść na ziemię Tego faroż walnie kryką W tyłek a nawet i w ciemię. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 24.10.06, 22:30 ira22 napisała: > Kto tu żyje fantastyką > Miast natychmiest zejść na ziemię > Tego faroż walnie kryką > W tyłek a nawet i w ciemię. Walnęłam byka. Wstydzę się bardo i posupuję łeb popiołem. Za karę napiszę kilka razy: faroRZ, faroRZ, faroRZ, Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 25.10.06, 08:28 Kto na ziemię mnie namawia, Kiedy ja chcę mieszkać w Shire, Tego proboszcz spod Wrocławia Rozpaloną skarci fajer- ką. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd. 25.10.06, 09:49 Kto przy środzie o weekendzie Marzy, pracę mając za nic Ten wnet z popem tańczyć będzie Lepszy niż z gwiazdami taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 25.10.06, 15:47 Kto się wzbrania z popem tańczyć Chociaż tań pop przecudnie Będzie mniszce dzieci niańczyć Które biskup zrobił cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 25.10.06, 16:28 Kto duchowne tu osoby tańcowaniam mamić raczy. Temu pop sam czubek głowy wsadzi w zad biskupiej klaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 25.10.06, 16:56 Kto tu klaczy chce zaszkodzić, Choć to nie humanitarne, Tego w tany będzie wodzić Pop, gdzie mogiły cmentarne. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 25.10.06, 17:14 Kto tu krzywdzić chce zwierzątka Choć jest to przeciw ustawie Od proboszcza złapie prątka* Kiedy ten go zdybie w nawie. * To jest bardzo zjadliwy prątek i wystarczy tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 25.10.06, 17:28 Kto uważa głowę w dupie za krzywdzenie księżej klaczy. Ten zasiądzie wnet na słupie, biskup zaś go obsobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 25.10.06, 17:36 Kto chce innych na słup wsadzić- -przyjemnością tą uraczyć tego biskup wnet okadzi dymem z gówna owej klaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 25.10.06, 18:41 Kto podsuwa pomysł klechom by kadzidło robić z łajna. Temu kleryk walnie dechą tam gdzie sodalicja tajna. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 25.10.06, 18:48 Kto tu dechą na kobiety chciałby się zamierzyć podle, tego spotka pop niestety i przeleci w damskim siodle. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 25.10.06, 23:44 A kto kobiet nie miłuje postęując z nimi wrednie. Tego pop, co ma trzy... prosto w czoło dechą je...bnie Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 26.10.06, 13:16 Kto wredotą jest z natury I się na innych wyżywa, Tego proboszcza kocury Oszczają, że będzie śpi(e)wał. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 26.10.06, 12:47 Kto powiedział, że z kopfschmertzem Można moskaliki płodzić, Pop go pogna gdzie Uherce (a zaś start to będzie w Łodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 26.10.06, 13:06 Kto z kopfschmerzem się dziś zmaga I mimo tego coś tworzy, Tego wredna baba-jaga Z popem ostro pochędoży. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 26.10.06, 13:21 Kto jest meteoropatą I przez halny z łba ma dynię, Prosi popa, by łopatą W cerkwi dobił go w Będzinie. PS. Idę umrzeć, cicho kwiląc. Chyba, żeby nie, to do jutra... I żadnych igraszek z popem, bo mi się w mózgu bełta! Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 26.10.06, 13:51 A kto „spod samiuśkich Tater” I na halny nieodporny Tego wikarego „wiater” Zmiecie w sposób wręcz potworny. A u mnie taka lampa dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
marynka7 Re: Moskalików cd. 26.10.06, 14:20 Kto jest aż taki królewic, Że mu wiater w główce mąci, Tego niechaj Liga Dziewic *Obydwu pozbawi prąci. *Bo to mutant jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 26.10.06, 17:51 Kto tu prącia innym liczy I zagląda do majteczek, Tego szybko rozdziewiczy Pop i klapnie go w tyłeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 27.10.06, 10:31 Kto z zasady jest dziewczynką I mu prącia zbędne całkiem, Da je popu pod Sidzinką Amputować (nawet wałkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 27.10.06, 14:39 Kto zaprzeczy że dziewicy Jest potrzebne właśnie prącie Ten u proboszcza w pinicy Spędzi zimę całą w kącie. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 27.10.06, 15:17 Kto zaś powie, że potrzebne, Nie dodając, jak używać, W łeb go ksieni ścierką j..nie (no, do rymu mu da w łeb), Na poboczu gdzieś w pokrzywach. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 27.10.06, 15:21 Kto nick taki wybiera, że kusi nim dziewczynki- - dostanie jak cholera od popadii babinki. Odpowiedz Link Zgłoś
marynka7 Re: Moskalików cd. 27.10.06, 17:08 A temu, kto miast pracować, Na różnych forach świntuszy, Zgnije wnet trzewi połowa (pomimo z niebem sojuszy). Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 27.10.06, 17:30 Temu kto nic nie świntuszy I tylko pracuje stale Św. Andrzej urwie uszy Gdy go zdybie w kwirynale. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 10:55 Kto zaniedbuje moskale Bo go nęci polityka Temu dziurkę zrobi w pale Koleżanka OjRydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 15:31 Kto moskala nie skleci Nawet bez sensu całkiem, Tego pop dziś przeleci Posługując się wałkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 15:34 Kto zaś tutaj nie wie że Pop ma ...nogę a nie wałek Ten ze strachu s...a się Gdy go dorwie ksiądz pedałek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 15:50 Kto tu zaś nie wie, iż ten pop Ma …nogę tylko dla rymu, Tego wnet rabin – tęgi chłop Skłoni do dziwnych wyczynów. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 15:53 Kto mo powie że rym tutaj Nie jest usprawiedliwieniem Sroga czeka go pokuta: Prześpi się z rabinem leniem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:00 Kto mi tutaj chłopem-leniem (choć rabinem) w łóżku grozi, tego obfitym nasieniem znany nam pop "ponawozi". Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:19 Kto nasienia chce unikać Choć KrK To piętnuje Będzie nocą dziarsko brykać Z popa szwagra siostry wujem. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików 2400 28.10.06, 16:25 Kto nie widzi że cyfrka Tu okrągła się maluje Tego OjRydza szwagierka Goźnym psem dzisiaj poszczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików 2401 28.10.06, 16:29 Kto nie zacznie nowej setki I ostatniej w wątku tym Pozna zęby księżej fretki (tutaj nie wiem jaki rym). Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:22 Kto w ogóle chce unikać Choć to jest szkodliwe wielce Tego niech kochaś kleryka Pogoni pieszo pod Kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:35 Kto tutaj na rekord poluje I sam tu sobie odpowiada, Tego wiadomo czym „opluje” Pop – a mężczyzna to nie lada! Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:39 Kto super mężczyzną straszy I namawia go na plucie Zmówić ma 100 ojczenaszy Pod kapliczką w Nowej Hucie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:47 A komu ogier pasuje Co ma ogromną potencję Ten ciężko odpokutuje: PiS wygra drugą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:54 obrobka_skrawaniem napisała: > A komu ogier pasuje > Co ma ogromną potencję > Ten ciężko odpokutuje: > PiS wygra drugą kadencję. Kto mnie tutaj karą straszy Niewspółmierną do przewiny Temu mogą pupę zaszyć Moherowe zacne syny. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:58 Kto mnie straszy moherami Niezależnie od powodu, Tego pop z trzema jajami Zaspokoi dziś bez wzwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:02 Kto twierdzi ze satysfakcja Mieć uzasadnienie musi Tego czeka seks-atrakcja Z rabinem na Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:20 Kto atrakcje seksualne Dziś mi tutaj obiecuje, Tego czeka niebanalne Spotkanie z popem3…. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:26 Kto mi tutaj dobrze życzy (za co ślicznie mu dziękuję) Forsę rabin mu pożyczy A szaman go wymasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:32 Kto powie że hipcio nie jest Delikatny jak mimoza Tego wpiszą w kleszy rejestr Bo to jest prawie że gnoza. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:50 Kto hipcia tu poprzestawiał, tudzież pomieszał tematy, tego anioł będzie zbawiał, a Lepper da mu krawaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 18:03 Kto się już pożegnać musi I zabrać się do roboty Tego klecha nie udusi Bo docenia jego cnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 18:00 Kto mi powie że przestawiam Chociaż nie przestawiam wcale Temu w kieszeń puści pawia Kleryk co chleje wytrwale. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:42 Kto po rekord sięgnąć nie chce Twierdzą że to nie wypada Tego nocą w św. Ewce Dorwie zjawa siosry blada. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:51 Kto tu wyższość pokazuje Bo ma sieć lepszą być może, Tego ów pop, co ma …nogi Przeleci nimi w komorze. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 16:57 Kto mi powie że ja wyższość Komukolwiek okazuję Temu pop przepowie przyszłośc Po tym jak go skopie...(jeśli nie nogą słynną,to czym chcesz) Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:05 Kto tu kopać chce bliźniego, Niezależnie jaką nogą, Tego kleryk wraz z kolegą Podtopić w kiblu dziś mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:09 Kto się zbytnio boi kopa Bo się delikatnym mieni Ten zostanie sługą popa Księdza, rabina i ksieni. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 28.10.06, 17:24 A kto nie jest delikatny Tylko jak ten hipopotam, Ten będzie bardzo podatny Na agitację (a co tam!) Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd. 29.10.06, 06:10 A kto czasu nie przestawił i wstał, jak co dzień, do pracy, niech go dziś cholera strawi i wyśmieją wszechpolacy. Odpowiedz Link Zgłoś
eilean_donan Re: Moskalików cd. 29.10.06, 06:11 Gwałtu, rety, kto odkrywa, że się raptem wątek kończy, trzy dni będzie dogorywał, gdy go dorwie mnich w opończy. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 29.10.06, 08:09 Kto tu martwi się o wątek Choć reaktywacja będzie Zasiądzie w najblższy piątek Na biskupim on urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 10:55 Kto żadnego moskalika Nie chce dziś napisać tutaj Tego pop nasz nie wybzyka Bo to radość nie pokuta. Odpowiedz Link Zgłoś
little-bad-wolf Re: Moskalików cd. 30.10.06, 11:50 Kto nie pisał, bo zapieprzał, Ostro orząc niwę w pracy, Na łeb mu założy wieprza Patron mrówek, św. Ignacy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 12:34 Kto już niwę swą zaorał, Może się już bawić tutaj, Tego narzędziem przeora Zadowoli święta Ziuta. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Moskalików cd. 30.10.06, 13:13 Kto w kościele wczoraj nie był Przedkładając nań zakupy, Temu ksiądz ze wszystkich swych sił Wnet dobierze się do d... Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 13:18 Kto w tygodniu chce kupować Po dniu całym ciężkiej pracy Urwie głowę mu Rydzowa I biskupom da na tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 15:33 Kto dał siebie otumanić konsumpcyjnym stylem życia. Tego zechce pop omamić podczas wódki razem picia. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 15:37 Kto nie wie że kosumować Trza by rosła koniunktura Na plebani w Koziegłowach Już nań czeka synekura. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 18:32 Kto o duchu zapomina bo konsupcja go pożera. Temu wnet organiścina da po mordzie, choć to sknera. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 18:40 Kto tu straszy biciem mordy choć "morda" nieładne słowo Temu moherowe hordy Skopią dupsko. Daję słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 18:56 Kto skopaniem dupska grozi choć i w mordę by się wzięło. Tego biskup wzrokiem zmrozi wieńcząc seksualne dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:00 Kto tu dzisiaj propaguje Przeróżne seks - perwersyje Temu popa... (co tam chcecie) Wejdą jak w masełko w...szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:03 Kto za Irką dziś nadąży - wielki pokłon mu oddaję. Ten wszelako będzie w ciąży z klechą, z jednym tylko jajem. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:06 Kyo ojcostwo przepowiada Jednojajowemu klesze Temu rabin bobu zada Ku mojej wiekiej uciesze. Nie martw się, to będzie delikatne manto :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:10 Kto zaś ciąży się obawia z klechą, z jednym tylko jądrem. Ten (choć wcześniej puści pawia) dzieci będzie miał przemądre. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:16 Kto by sądził ze ja zamiar Mam wziąć w tym wyścigu udział Temu szaman poda namiar Do eremu na bezludzia. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:22 Kto nie pisze choć się przecie Zbliż rychły koniec wątku Tego najzwyczajniej w świecie Skopie rabin już przy piątku. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:32 Kto zaś wątek ten zarzucił choć już zbliża się the end Ten się bedzie wkrótce smucił od nadmiaru mnisich mend. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:40 Komu zaś niestraszny mendy Bo se kupił jakąś maść Będzie miał u Paetza względy Abyś mógł a wrażenia paść. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:44 Kto zaś by pogardził maścię ( menda też stworzenie boże) Może spotkać się z napaścią I zasnąć "w księżej oborze". Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:50 Kto nie cieszy się z naszego Super-moskalików wątku, Przeorysza od Idziego Wleje mu do ucha wrzątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 15:40 Kto się nagle tutaj zjawia I od razu kłócić chce się Temu eremita pawia Puści w kieszeń w Staryn Lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 18:48 Kto przyłazi, choć go nie chcą Tutaj już w ogóle widzieć, Tego w dybach wnet zakleszczą Rabin oraz pop (o wstydzie!) Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 18:54 obrobka_skrawaniem napisała: > Kto przyłazi, choć go nie chcą > Tutaj już w ogóle widzieć, > Tego w dybach wnet zakleszczą > Rabin oraz pop (o wstydzie!) Hm, k o g o nie chcą tu już widzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 18:57 ira22 napisała: > obrobka_skrawaniem napisała: > > > Kto przyłazi, choć go nie chcą > > Tutaj już w ogóle widzieć, > > Tego w dybach wnet zakleszczą > > Rabin oraz pop (o wstydzie!) > > > Hm, k o g o nie chcą tu już widzieć? ------- No kogo? I kto? Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:05 > ira22 napisała: > > Hm, k o g o nie chcą tu już widzieć? palnick napisał: > No kogo? I kto? No właśnie! To ci dopiero zagadka! Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:13 palnick napisał: > ira22 napisała: > > > obrobka_skrawaniem napisała: > > > > > Kto przyłazi, choć go nie chcą > > > Tutaj już w ogóle widzieć, > > > Tego w dybach wnet zakleszczą > > > Rabin oraz pop (o wstydzie!) > > > > > > Hm, k o g o nie chcą tu już widzieć? > ------- > No kogo? I kto? > No właśnie, kto? Kogo? I niby czemu? Kto powie że rymujących Na tym wątku widzieć nie chce Dołączy do pokutujących Aż mu głupot się odechce. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:23 Kto by powiedział ze lubić Wszystkich tu koniecznie trzeba, Temu pobożni Kaszubi Wyślą jeszcze dziś do nieba. > No właśnie, kto? Kogo? I niby czemu? Ale pytań się namnożyło. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:30 Kto nie dając odpowiedzi Cudze powtarza pytania Do wielkanocnej spowiedzi Będzie nago zaiwaniał. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:45 A kto jest niedomyślny i do siebie to bierze, tego z nieba umyślny przetrzepie w dwa pacierze. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:53 Kto nie umie rytmu trzymać ani rymu w moskaliku. Temu będzie musiał trzymać pop, gdy będzie robił siku. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:56 Kto pogania do pisania I daje zjeść kolacji Temu przeorysza Frania Niech da dużo satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:59 Kogo portal straznie wqrwia Bo chodzi jak mucha w smole Tego czeka chyba studnia Lub mu sznur da św. Bolek. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:08 Kto wciąż zwleka tu z moskalem Choć ja piszę jak ta głupia Niech dopieści siostrę Walę I niech doń woń dojdzie trupia. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:12 A kto widząc Matkę wątku Nie powita jej radośnie Tego tak gdzieś koło piątku Pop niech powiesi na sośnie. Czołem Immo :-))) Wyscig cię zwabił? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:31 Czołem Iro and company! Sprawdzam, czy nie broicie zanadto ;-) Matkę wątku świątobliwą Kto tu wita jak należy To namaścim go oliwą I niech na ołtarzu leży. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:40 Kto zaś pisząc o oliwie I ołtarzach o mnie myśli Tego dzisiaj nadgorliwie Obrobią trzej egzorcyści. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:14 Kto poleca siostrę Walę jako parę do igraszek. Temu kisiel zrobi w pale przewielebny ojciec Staszek. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:16 Kto sondą straszy Palnicka Chociaż chłopak to bojowy Tego niech kleryk wybzyka Żeby mieć dziewictwo z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:20 Kto obraża siostrę Walę Mówiąć: igrać z nią nie będę Uśnie w księzym kwirynale I faktycznie złapie mendę. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:21 Kogo kleryk już wybzyka w niwecz obracając cnotę. Temu pop chętnie powtyka swoje...nogi gdzieś pod płotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:25 A komu trzy popa nogi Nie dostarczą satysfakcji U rabina z synagogi Niech poszuka on atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:33 Kto (gdy wygra maraton) Nie postawi litra wódki Z klechą gadce nada ton Mówiąc: Twój hm...jest zbyt krótki. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:23 Kto się dokąś strasznie śpieszy i tu bluzga na portalik. Z tym pop dzisiaj chętnie zgrzeszy wiążąc mu na szyi szalik. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:07 palnick napisał: > Kto nie umie rytmu trzymać > ani rymu w moskaliku. > Temu będzie musiał trzymać > pop, gdy będzie robił siku. A to do kogo było? I niby kto ma komu i co trzymać, bo nie załapałam. Kto się czepia bez powodu i zarzuca innym grzechy, temu sondę do przewodu* włożą dzisiaj w nocy klechy. * i to z obu stron naraz! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:35 Kto zaś lubi tylko siebie innych mając całkiem za nic. Tego ostro pop przej..bie choć nie przejdzie smaku granic. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:43 Kto mi je..nie ze smakiem Obiecywać dzisiaj raczy, Ten się przejedzie okrakiem* Na dzikiej plebana klaczy. * i bez siodła Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:47 Kto zaś taką tu możliwość wątpliwością podszyć raczy. Tego wielka spolegliwość ważna będzie dla rogaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:50 Kto zaś sieje tu niepokój I o nielubieniu bredzi Temu klechy dziurę w kroku Niech zaleją stopem miedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 19:55 Kto o zalewaniu dziurek bredzi dziś przy poniedziałku, temu pop wnet zrobi murek z tyłu, w pionowym przedziałku. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:06 Kto aktywny jest tu wielce Chocia dziś jest poniedziałek Temu opat swym widelcem Zrobi równy dość przedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:09 Kto zawzięcie tu rymuje Chocia dziś jest poniedziałek Temu przeor swoim ... rozumem Wytłumaczy kwestię całek. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:17 Kto się dziwi wybuchowi wielkiej dzisiaj aktywności Temu przeor dziurę zrobi (w głowie) i połamie kości. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:24 Kto tu całki chce tłumaczyć W poniedziałkowy wieczorek, Temu pop już nie wybaczy I włoży oset w rozporek. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:35 Kto tu matce się naraża Wymachując jakimś ostem Tego zgwałci swołocz wraża W środę, tuż przed Wielkim Postem. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:39 A kto tu się matką mieni Pojawiając się od święta, Tego mnisi nawiedzeni Przelecą, że popamięta. Witaj droga Immanuelo. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:42 Kto by matkę chciał tu widzieć wręcz bez przerwy, nie od święta. Ten za cyce będzie wisieć w nawie - tak że popamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:46 Komu znowu cyce w glowie oraz inne popie ..... temu sie przetnie w połowie a potem się zalakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:49 Kto za cyce wieszać damę Chciałby obojętnie którą Kiedy spotka Dalajlamę Wyjdzie ztego z w głowie dziurą. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:56 Kto zaś cyce pieścić lubi nawet damy, która sucha. Tego kleryk przychołubi oraz wleje mocz do ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:04 Gdy kto twierdzi że jak dama To od razu ma być tłusta Temu miły Dalajlama Wetknie rybi ogon w usta. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:07 A kto lubi rubensowskie I nalane tłuszczem panie, Temu pop obleje woskiem Tak, ze mu nigdy nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:10 Kto tu straszy "niestawaniem" Chłopa na schwał ( wszak nim Palnik ) Tego w łapy swe dostanie Poznański biskup - analnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:19 Kto tu nagle stracił wenę Lub gorzałki stawiać nie chce Spotka Św.Filomenę I po pupie ją połechce. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:23 A kto innym tu polotu Braki jakieś wypomina Tego przyszpili do płotu Cała mnichów dziś drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:19 A kto tutaj wie na pewno Jakim ów Palnick jest chłopem, Tego ksiądz pośle po drewno Tak, ze nie trafi z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:25 Kto przyczaił się w kąciku I czeka na tam na Bóg wie co Tego zamknie Rydz w chlewiku I obrobi mu rzyć świecą. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:33 Kto tu świecą innym grozi choc maja z siecia klopoty, temu sie wnet rzyć wymrozi pozbawiajac dzisiaj cnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:54 Komu odświeżanie strony Nic wogóle nie pomaga Będzie wkrótce pwiecieszony Przez szarytkę choć to zgaga. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:57 Kto coś wolnu tu rymuje Bo jakość nie ilość ceni Temu popa co ma nogi Odbije szalona ksieni. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 30.10.06, 20:49 Kto ma grzeszki na sumieniu I rad matki tu nie widzi Tego w Ostrej Bramy cieniu Wychędoży święty Idzi. PS. Ukłony dla szanownej Obróbki Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:02 A kto grzeszki i grzechy niewinnym wypomina, ten będzie dziś u klechy rozporek wnet zapinał. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:29 A kto tutaj śmiele sięga Po te dwa i pół tysiąca Tego ksieni niedołęga Zadowala od miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:33 Kto nie sięga bo się boi O rzeczony litr gorzały Temu wkrótce mili moi Ksiądz kardynał ujmie chwały. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:35 Kto mi powie że moskali Nigdy już nie będziem pisać Temu farorz łeb rozwali Tam gdzie płynie rzeka Cisa. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:39 A kto mówi, że moskale Będą żyć tu wiecznie prawie, Ten będzie w niebiańskiej chwale Żyć we śnie oraz na jawie. Odpowiedz Link Zgłoś
obrobka_skrawaniem Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:36 A kto nie chce tutaj złapać Końcowego postu w wątku Temu pop musi nakapać A potem wrzucić do wrzątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:37 Kto mi tu zadowolenia Pozazdrościł niezbyt ładnie Tego siostra Ifigenia Może chcieć utopić w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Moskalików cd. 30.10.06, 21:39 Kto by wygrał wyścig teraz Walnął dwa tysiące pięćset Temu znany pop przechera Wielkę okaże atencję. Odpowiedz Link Zgłoś