Dodaj do ulubionych

Magiczna Gwiazda...

09.03.06, 11:51
Wklejam:

"Przedstawiam fakt. Kumpel ma matke ginekolog gdzies na Pradze (Szmulowizna) i przyszla panna ok. 16 lat. Po przebadaniu okazala sie ze jest w ciazy. Placze. Lekarka pyta sie kto jest ojcem. Placze. Ta sie jej dopytuje kto jest ojcem. Ona na to - nie wiem. Lekarka zdziwiona jak nie wiesz? Kto jest ojcem - Panna placze i mowi ze to przez Gwiazdę. Ta sie jej pyta co ona za bzdury opowiada a panna ze przez zwykla gwiazdę. No to kobita pomyslala ze panna jest jebnieta i ze gwiazda ja zaplodnila. Panna placze ta siedzi i nie wie co robic. Pyta sie dalej w jaki sposob ta gwiazda ja zaplodnila czy w nocy lezala w ogrodzie z rozchylonymi nogami czy jak. A panna na to nie to na imprezie. 5 panieniek kladzie sie na ziemi stykajac glowami i nogi na zewnatrz (jak ramiona gwiazdy) a kilku zawodnikow sobie jezdzi po nich i potem przeskakuje na nastepne ramie gwiazdy. Po prostu Gwiazda."
Obserwuj wątek
    • Gość: mi Re: Magiczna Gwiazda... IP: 195.150.233.* 09.03.06, 12:07
      • Gość: mi Re: Magiczna Gwiazda... IP: 195.150.233.* 09.03.06, 12:15
        za wcześnie wciśnęłam enter...

Słyszałam o podobnym przypadku, córka znajomej (14 latka) zaszła w ciązę w ten
        sam sposób ale nazywało się to stokrotka....
        Koszmar!
        • Gość: 34 Re: Magiczna Gwiazda... IP: *.rybnet.pl 09.03.06, 21:06
          ROTFLxDDDDD
    • uhu_an Re: Magiczna Gwiazda... 10.03.06, 00:31
      ta historie slyszalam x razy juz dawno, dawno temu.
    • anahella Re: Magiczna Gwiazda... 10.03.06, 03:01
      Przeraza mnie mysl, ze gdy bede stara i niedolezna to to dzisiejsze nastolatki
      beda rzadzic tym krajem. brrr
      • Gość: Bender Re: Magiczna Gwiazda... IP: *.chello.pl 10.03.06, 11:47
        i tak sie nie beda toba opiekowac.;o)
      • xxx131 Re: Magiczna Gwiazda... 10.03.06, 12:47

A czy mamy dzis lepszych rzadzacych? Popatrz szczerze: pokolenie dzisiejszych 30-latkow i 40-latkow jest przegrane... A teraz swoja zlosc przekazuja mlodym, a mlodziez doroslym... Po prostu takie kolo zamachowe...
    • judith79 Re: Magiczna Gwiazda... 10.03.06, 12:42
      z 15 lat temu slyszalam takie historie (chiba kiedys nawet w gazecie jakiejs
      pisali o czyms podobnym), zapomniales napisac, ze gwiazda to taka towarzyska
      gra w ktorej wygrywa ten pan co ostatni skonczy:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka