Dodaj do ulubionych

Imionowo-GRA!

31.03.06, 15:28
Więc tak:
Osoba pisze swoje imie, poczym nastepna pisze co o nim wie, i podaje swoje
itp.
NP:
A: Kaśka
B: Wszystkei Kaśki które znam maja blond wlosy, moje to MILENA.
C: Milena - imie mojej siorki.

ITP :P
milego smiechu i zabawy -
zaczynam;
SERENA
Obserwuj wątek
    • Gość: eri Re: Imionowo-GRA! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 31.03.06, 16:02
      serena ...104 BOSTO hihi
      ERYK
      • Gość: Zuzka Re: Imionowo-GRA! IP: *.172.wmc.com.pl 31.03.06, 16:06
        Eryk - ukochany syrenki Ariel :)

Zuzanna
        • Gość: eri:) Re: Imionowo-GRA! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 31.03.06, 16:20
          Zuzanna -ciągle panna :)
          Albin
          • serencia Re: Imionowo-GRA! 31.03.06, 16:39
            Albin - Balbinka :P
            • pepegi Re: Imionowo-GRA! 31.03.06, 16:58
              Balbinka to moja kuzynka

Zenobia
              • Gość: wodak Re: Imionowo-GRA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:19
                Zenobia - agorafobia

Bruno
                • westpoint Re: Imionowo-GRA! 31.03.06, 18:11
                  Bruno - Shulz lub lekarz z "Na dobre i na ze"

Iwona
                  • Gość: hej! Re: Imionowo-GRA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:09
                    Moja ciocia
                    • Gość: hej! Re: Imionowo-GRA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:10
                      Zapomniałam, moje imie: Patrcyja
                      • metalwrona Re: Imionowo-GRA! 31.03.06, 19:34
                        Patrycja- Pulpecja z Jeżycjady :D
                        Gabrysia
                        • Gość: gaa Re: Imionowo-GRA! IP: 193.0.78.* 31.03.06, 19:47
                          Gabrysia-Garbus(VW)

Agnieszka
                          • misiak38 Re: Imionowo-GRA! 31.03.06, 20:08
                            Agnieszka to silna dziewczyna.emocjonalnie

Paulina

--------------------------
                            Keep the music playing and love in your heart.
                            • Gość: elinia Re: Imionowo-GRA! IP: *.rybnet.pl 31.03.06, 22:10
                              Pauliny to uczynne dziewczyny
                              Eliza
                              • Gość: :) Re: Imionowo-GRA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 15:57
                                Eliza córeczka mojej znajomej
                                Marta
                                • Gość: zoe17 marta IP: *.drzewna / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:16
                                  marta - kolezanka ze studiow, spokojna

katarzyna
                                  • Gość: jjj Re: marta IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 01.04.06, 16:57
                                    Znam pewna Katarzynę, któa właśnie jest w ciąży. Piękna i mądra konieta.

Joanna
                                    • Gość: ula Re: marta IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 01.04.06, 17:04
                                      joanna ciągle panna
                                      Urszula
                                      • Gość: jagienka Re: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 18:39
                                        Urszula - zła z małej syrenki

JAgna
                                        • matthias_88 Re: marta 01.04.06, 20:10
                                          Jagna - Marczułajtis :)

Mateusz

• Gość: Autor Re: marta IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.04.06, 22:04
                                            Mateusz- ewangelista

Daniel
                                            • Gość: hihihi Re: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:02
                                              Daniel - mój znajomy, hodowca jadowitych węży, ryzykant:)
                                              Kamila
                                              • aalissson Re: marta 01.04.06, 23:51
                                                Kamila-była dziewczyna mojego faceta..

Mira..
                                                • karolaaa Re: marta 02.04.06, 00:17
                                                  Mira-moja ciocia,hrezstna mojego taty..kochana kobieta

Karolina :)
                                                  • Gość: basior Re: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 00:19
                                                    Karolina - panna która mojego 14-letniego wówczas faceta rzuciła na siano i
                                                    niemal siłą wzięła dwa razy:/ Sama miała ze 20 lat...
                                                    Barbara
                                                  • Gość: sklepowa Re: marta IP: *.ghnet.pl 02.04.06, 00:43
                                                    Barbara to żona górnika.

tadeusz
                                                  • madziaro1 Re: Tadeusz 02.04.06, 21:10
                                                    Tadeusz - mój były szef, który od 3 lat jest mi winien wypłatę, ale poza tym
                                                    zabawny facet

Magdalena
                                                  • rudaa26 Re: Tadeusz 03.04.06, 09:51
                                                    Magdalena - moja niezbyt sympatyczna sąsiadka.

Anna ?
                                                  • Gość: Mary z pakamery Re: Tadeusz IP: *.net-serwis.pl 03.04.06, 10:48
                                                    Anna - jesienna panna

Janusz?
                                                  • Gość: :) Re: Tadeusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:23
                                                    Janusz - roztargniony informatyk
                                                    Lidia
                                                  • wij.paszczak Lidia 03.04.06, 12:40
                                                    ..Chojecka...sportsmenka taka...
                                                    Scholastyka?
                                                  • Gość: perskie Re: Lidia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:44
                                                    Scholastyka - niezła sztuka
                                                    Renata
                                                  • Gość: rafia Re: Lidia IP: 195.150.233.* 03.04.06, 14:13
                                                    Renata - Beger
                                                    owies i ku..ki

Marcjanna?
                                                  • Gość: heeeee marcjanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:20
                                                    marcjanna - głupia panna!
                                                  • Gość: heeeee Re: marcjanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 19:45
                                                    moje monika
                                                  • Gość: @l@ Re: marcjanna? IP: *.aaanxx2.adsl-dhcp.tele.dk 05.04.06, 22:57
                                                    Monika-dziewczyna ratownika
                                                    Renata
                                                  • Gość: M. Re: marcjanna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 08:33
                                                    Renata - dziewczyna mojego brata.

Małgorzata
                                                  • kozaczek25 małgorzata 06.04.06, 12:18
                                                    małgorzata ma małego...fiata
                                                    zenobia
                                                  • Gość: sssss Re: małgorzata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:19
                                                    zenobia - kumpelka mojej kuzynki brata ciotki :)
                                                    Milenka
                                                  • Gość: d_anka Re: małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:44
                                                    Milenka - rozkojarzona panienka

Dominika
                                                  • Gość: a. Re: małgorzata IP: *.nfb.pl 09.04.06, 22:27
                                                    dominika - straszna flirciara, dziwczyny jej nienawidzą

agata
                                                  • rudzia20 Re: małgorzata 09.04.06, 22:30
                                                    Agata- kolezanka z ktora pracowalam:)

Asia
                                                  • lilarose Re: małgorzata 10.04.06, 11:49
                                                    Asia - roztrzepana blondynka w okularach, głosno sie śmieje

Darek
                                                  • Gość: o.n.a.1986 Re: Darek IP: *.chello.pl 10.04.06, 11:57
                                                    Darek moja pierwsza milosc..
                                                    mialam wtedy 6 lat

Agata
                                                  • Gość: Przemek Re: Darek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 00:28
                                                    Agata - gruba koleżanka z podstawówki, wiecznie dokuczano jej z powodu tuszy,
                                                    do dziś pamiętam jak się wściekała gdy chłopcy ją przezywali
                                                    Przemysław
                                                  • fale_morskie Re: Darek 16.04.06, 19:56
                                                    Przemek - mój wujek, mąż mojej Chrzestnej.
                                                    Angelika
                                                  • mtv_fan Re: Darek 17.04.06, 17:37
                                                    Imie mojej kolezankinki z przedszkola
                                                    Karolina
                                                  • eufrosyne Re: Darek 17.04.06, 18:06
                                                    Karolina - moja całkiem sympatyczna, wygadana, ale czasem złośliwa koleżanka

Marta
                                                  • dr-divlo Re: Darek 17.04.06, 19:22
                                                    Marta- anorektyczka

Kinga
                                                  • wij.paszczak Re: Darek 17.04.06, 20:46
                                                    Kinga-moja kuzynka...
                                                    Nicoletta
                                                  • sylwiamich Re: Darek 17.04.06, 20:53
                                                    Nikoletta-Córka sprzątaczki co oglada telenowele
                                                    Sylwia
                                                  • in_di_ra Re: Darek 17.04.06, 21:27
                                                    Sylwia-prawie imie mojej mamy, wszystkie Sylwie jakie znam to brunetki:)
                                                    Ermengarda:)
                                                  • sylwiamich Re: Darek 17.04.06, 21:34
                                                    To ja jestem klasyczne blondynka
                                                  • wij.paszczak Re: Darek 17.04.06, 21:39
                                                    Ermengarda-Boks i Mike Tyson..;)))
                                                    Aspazja
                                                  • Gość: jagna Re: Darek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:34
                                                    Aspazja - Bosz, jakie imie :P

Narcyzja Konfolencja XIII
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka