mtv_fan 14.04.06, 13:04 Jakie znacie najgłupsze i najbardziej bezsensowne słowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mtv_fan Re: Najgłupsze słowo. 14.04.06, 17:19 drzejms-buond napisał: > hucpa! A co to znaczy :? Jak dla mnie to wymyślone przez moje koleżanki słowo TIBET oznaczające po prostu tyłek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesowa Re: Najgłupsze słowo. IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 14.04.06, 18:21 zajefajny "układ" równie durnowate! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzy Re: Najgłupsze słowo. IP: *.fampa.clk.net / 80.51.194.* 14.04.06, 19:20 dorożka - jakas sprzecznosc sama w sobie skryta w jednm slowie, mozne ż i r i d, a brzmi jak pisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Najgłupsze słowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:24 pachy,nie wiem czemu jakos tak mi dziwnie brzmi;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najgłupsze słowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 15:35 jak dla mnie pachy tez są dziwne:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilk Re: Najgłupsze słowo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:19 lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusław Re: Najgłupsze słowo. IP: *.aster.pl 17.04.06, 16:40 I po tym watku swietnie widac, ze uzytkownicy FH to - w wiekszosci - glupiutkie dzieciaki. Hucpa? Dorożka? Gdzie wyscie sie chowali, ze was te slowa dziwia/smiesza? Odpowiedz Link Zgłoś
eufrosyne Re: Najgłupsze słowo. 18.04.06, 13:20 hmmm... ostatnio to "układ" mnie śmieszy troszkę Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze słowo. 18.04.06, 15:34 MTV i wszystkie inne skróty wymawiane "z angielska" Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn krzesło 18.04.06, 16:50 Musi być z nim coś nie tak, bo często podawane jest jako przykład słowa właśnie, czyli czegoś, co ma swój desygnat. Spotykałem się z tym słowem często przy okazji omawiania relacji symbol-rzeczywistość czy np. filozofia Platona, "...widzą państwo, weźmy takie krzesło..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peonia Re: krzesło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:53 hehe dobre ale masz racje mnie też na filozofii podawali przykład krzesla - chyba dlatego,że to taki uniwersalny sprzęt;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afiliacja Desygnat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:32 głupie słowo :P Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: Najgłupsze słowo. 19.04.06, 16:36 yabol428 napisał: > MTV > i wszystkie inne skróty wymawiane "z angielska" Coś ci chyba odbiło, MTV to przecież najpiękniejsze słowo na świecie!!! No a jeśli nie samo słowo to przecierz nie liczy się to słowo tylko to co to znaczy. Ach moje słodkie mtv!Jak chcę je teraz pooglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrulka Re: Najgłupsze słowo. 22.04.06, 14:38 klozet; nie mogę nawet słuchać tego słowa śmieszy mnie i wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najgłupsze słowo. 23.04.06, 19:22 > Coś ci chyba odbiło, MTV to przecież najpiękniejsze słowo na świecie!!! No a > jeśli nie samo słowo to przecierz nie liczy się to słowo tylko to co to znaczy. > Ach moje słodkie mtv!Jak chcę je teraz pooglądać... To była celowa prowokacja :-P Natomiast przeciwko MTV nic nie mam, natomiast mam przeciwko wymawianiu skrótów z angielska. Jakby ktoś wymawiał to "emtefał", to nie miałbym nic przeciwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Najgłupsze słowo. IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 23.04.06, 19:18 Wzruszyłam się...nie jestem sama:))))najlepszy w moim życiu motyw z tym związany: współpracownicy w samie osiedlowym o babie z takiego stoiska: "królowa garmażerki":))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm jadłodajnia, palto (to chyba z elementarza), 19.04.06, 00:35 a także sporo idiotycznych nowości "zajefajny" plus cały slang dzisiejszej tzw. młodzieży "niezła suczka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: jadłodajnia, palto (to chyba z elementarza), IP: 212.182.73.* 19.04.06, 10:26 kilka głupich słów usłyszanych po drodze do pracy: (Pani do psa) "Chodź TUTEJ, zrobiłaś KUPĘ? no chodź TUTEJ!" pies nic nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.malpa Re: Najgłupsze słowo. 22.04.06, 14:55 "Nara" ("na ra"?), "dozo" ("do zo"?), "w porzo", "wiadomix", "cze" no i oczywiście "zajefajny". Wkurzają mnie też zdrobnienia używane w nadmiarze- "kremik", "pieniążki". A ze słów nie pochodzących z języka potocznego to śmieszą mnie słowa np. "przesłanka", "oblat", chociaż nie są one bezsensowne, a takich dotyczy wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Najgłupsze słowo. IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 23.04.06, 19:20 Baton, garmażerka, papcie Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Najgłupsze słowo. 24.04.06, 23:38 Jeszcze gorzej: papucie i papetki;D Odpowiedz Link Zgłoś
szuary Re: Najgłupsze słowo. 24.04.06, 23:38 Nie znoszę jak właściciele psów, mówią o sobie: pancia, pancio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Najgłupsze słowo. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.04.06, 01:46 kartofelki, palto, paltocik, szezlong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo_nia Re: Najgłupsze słowo. IP: 212.182.73.* 25.04.06, 18:44 ciapy=kapcie krosta Odpowiedz Link Zgłoś
elduderino Re: Najgłupsze słowo. 25.04.06, 19:36 A my kwestie głupiego słowa już kiedyś rozważliśny i bezapelacyjnie wygrały... DURSZLAK i PONTON!!!!!!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Najgłupsze słowo. 25.04.06, 21:07 a mnie strasznie smieszy RYNEK i FARTUCH Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Najgłupsze słowo. 26.04.06, 10:54 PING PONG zwany w polsce pimpągiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najgłupsze słowo. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 13:25 strugaczka Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: Najgłupsze słowo. 26.04.06, 16:47 kazde slowo jes bardzo glupi jak sie je powtorzy pare razy ale najglupsze dla mnie to chyba serce - kojarzy mi sie z serem :P wiele innych by sie jeszcze znalazlo ale teraz mi nie przychodza do glowy . Odpowiedz Link Zgłoś
tagutka Re: Najgłupsze słowo. 04.05.06, 23:10 A mnie od zawsze śmieszy PIDŻAMA i PUGILARES Odpowiedz Link Zgłoś
koka_z_boliwii Re: Najgłupsze słowo. 05.05.06, 19:04 bitefight w połączeniu z "proooooszęę, kliknijcie.." Odpowiedz Link Zgłoś
karawana6 Re: farfocle :) 05.05.06, 23:07 dziąsło (kolega sie kiedyś przejęzyczyl: "boli mnie dziąs") Odpowiedz Link Zgłoś
koka_z_boliwii Re: farfocle :) 05.05.06, 23:07 a ty nawet sprytu nie masz.. żal mi ciebie.. żeby tak otwarcie, się na pożarcie wystawiać... no, dobra, dobra: mtv, przyzwoita jesteś dziewczyna - gratuluję odwagi cywilnej*, jeśli pozwolisz ;-)))) * jakby było czego gratulować Odpowiedz Link Zgłoś
koka_z_boliwii Re: Najgłupsze słowo. 05.05.06, 23:13 nie podoba mi się słowo "komórka"... zupełnie nie wiem dlaczego, ale tak już jest.. a niech kto tylko spróbuje zaprzeczyć i zacznie przekonać, że to mądre i sensowne słowo jest, to... no to zawsze możemy podyskutować na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Najgłupsze słowo. 05.05.06, 23:42 Najgłupsze słowo - "Michnik" Odpowiedz Link Zgłoś
mtv_fan Re: Najgłupsze słowo. 21.05.06, 19:17 A, mnie jeszcze wkurza wajzaor ;p Jak moja koleżanka mi mówi"patrz, kupiłam sobie nowy wajzor!" to normalnie szału dostaje! Odpowiedz Link Zgłoś