Dodaj do ulubionych

co za głupia istota!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:08
dziewczyna po liceum profilowanym (miała tam przedmiot związany z turystyką),
obecnie uczy się w kierunku turystycznym, jest na praktykach w biurze podróży
i w pierwszy dzień swojej pracy pyta się mnie, czy Lwów jest w Europie. po
chwilowym migotaniu serca odpowiadam jej, że jak najbardziej;] a ona na to, że
dziwne, bo jej to nie brzmi na kraj europejski... aha, zapomniałam dodać, że
ok miesiąc temu w jej szkole, na geografii były omawiane kraje europejskie (w
tym Ukraina;] )
czy spotkaliście się z bezmózgimi itsotkami, które dreptają po świecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Malatesta Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:22
      Podobna sytuacja ,siedzę w pracowni komputerowej na AE.Obok mnie trójka
      studentów z dziennych stosunków miedzynarodowych ,szukają danych w
      internecie ,coś ziazanego z handlem zagranicznym,slyszę tekst:
      -ty Praga ,to jest jakieś miasto nie?
      -nooo eee nie wiem
      -rzeka jakas
      -co ty stolica (dorzuca trzecia osoba)
      -czego?
      -no Węgier
      po chwili
      -no a Budapeszt?
      -co Budapeszt ,czego to jest stolica?
      nie wytrzymałam :
      Wegier ,serio tego nie wiecie?
      -a co my geografie studiujemy??!
    • Gość: Morela Złotowłosa Re: co za głupia istota!! IP: *.n.net.pl 15.04.06, 16:46
      Mam koleżankę,która NIE CHOWA MUSZTARDY DO LODóWKI,BO NA SłOICZKU JEST NAPISANE
      "PRZECHOWYWAć W CHłODNYM I C I E M N Y M MIEJSCU" A PRZECIEż W LODóWCE
      JEST JASNO!
      • Gość: jaa Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 16:57
        To sie z fajnymi panienkami kolegujesz.
        • Gość: Morela Złotowłosa Re: co za głupia istota!! IP: *.n.net.pl 16.04.06, 19:26
          Dlatego już się z nią nie koleguję. Tzn.widujemy się rzedko bo przeprowadziłam
          się. Ta sama 32-latka cztery lata temu zastanawiała się "kto grał KFOWADISA
          (czyli "głównego bohatera") w filmie 'Quo vadis'. Przyznaję ,że sama ją
          podpuszczałam... :) . Poza tym ja i mój Brat (młodszy o 12 lat) wmówiliśmy
          jej,że koty należą do... rodziny torbaczy. Przysięgam,że to,co napisałam to
          prawda,jakkolwiek absurdalnie to brzmi.
          • Gość: Michał M. Re: co za głupia istota!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.04.06, 08:26
            Swojej koleżance, króra deklarowała się jako wegetarianka, wmówiłem, że gdy się
            zje na śniadanie ser żółty i dżem, to w żołądku zajdzie reakcja:

ser + dżem --> kiełbasa + dwutlenek węgla

Najpierw nie wierzyła. Ale pomogła mi inna koleżanka, biolog. Autorytet
            zaważył, dziewczyna się poważnie przestraszyła, że naprawdę je mięsko.
            • callafior Re: co za głupia istota!! 27.04.06, 16:22
              :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
              Zważając na moją branżę (chemia) poskładałem się ze śmiechu...
    • Gość: Renek Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 20:38
      Jeżdże sporo po kraju swoją ciężarówką.Słucham tylko trójki ,ale często
      właczają sie jakieś lokalne stacje radiowe.A tam trwa jeden wielki konkurs.
      Ostatnio:Stolica Serbii?Zaazwyczaj na 10 pytań,9 osób prosi o podpowiedż.Tak
      jest i tym razem,prezenter podpowiada-zaczyna się na B.BOŚNIA triumfuje
      panienka.
      • Gość: bambi7 Re: co za głupia istota!! IP: *.csk.pl 15.04.06, 20:45
        A może to Belgrad?
        Byc może to Belgrad.
        Czyżby to był Belgrad?
        Dlaczego nie Belgrad?
        Eeeee... na pewno Belgrad.
        • Gość: ? Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:43
          a czy Belgrad nie jest przypadkiem stolica Serbii? a Zagrzeb jest stolica
          b.Bośni i Hercegowiny?
          • Gość: jjj Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 23:21
            Zagrzeb jest stolicą Chorwacji.
            • llukiz Re: co za głupia istota!! 15.04.06, 23:32
              Ateny są stolicą telekomunikacji
              • ppo Nieprawda! 23.04.06, 15:31
                Anteny są stolicą Olipiady ;)
    • yabol428 Re: co za głupia istota!! 16.04.06, 20:41
      Pamiętam jakiś teleturniej, w którym uczestnik zapytany o stolicę Łotwy odpowiedział: Estonia.
      • westpoint Re: co za głupia istota!! 16.04.06, 21:31
        Niezapomniane przeze mnie pytanie w teleturnieju milionerzy czyli "co odpada
        jaszczurce jak się przestraszy" i facet z czterech odpowiedzi wśród których
        oczywiście był ogon, wybrał że odpadają jej oczy...
        • yabol428 Re: co za głupia istota!! 16.04.06, 22:53
          westpoint napisała:

> Niezapomniane przeze mnie pytanie w teleturnieju milionerzy czyli "co odpada
          > jaszczurce jak się przestraszy" i facet z czterech odpowiedzi wśród których
          > oczywiście był ogon, wybrał że odpadają jej oczy...
          >

Teleturnieje to temat rzeka. Sam kiedyś (dość dawno, 11 lat temu) występowałem w "Jednym z dziesięciu" i tylko z tego samego odcinka, w którym występowałem, dowiedziałem się takich rewelacji, że Jan Olbracht był z dynastii saskiej, a Traviata była operą Moniuszki. Tą ostatnią odpowiedź wygłosił osobnik, który jako zawód podał "biznesmen", ponieważ, jak sam się przyznał, prowadził kiosk warzywny w Limanowej. Poza kamerami ten osobnik zagadnął mnie, z jakiej dzielnicy Krakowa jestem, a gdy powiedziałem że z Nowej Huty (bo tam wtedy mieszkałem), zapytał mnie czy znam jego wujka który też w Nowej Hucie mieszka, "no bo przecież w tej Nowej Hucie pewnie wszyscy się znacie". Tragedia.

PS. Pozdrawiam uroczą forumowiczkę Westpoint - dawno Cię tu nie widziałem, mam nadzieję że będziesz pisać częściej. Zakładam, że jesteś tą samą osobą, która pisała pod tym nickiem kilka lat temu.
        • Gość: krzychu Re: co za głupia istota!! IP: *.aster.pl 17.04.06, 16:42
          Zęby. Jaszczurka odrzucala zęby. A facet byl koszykarzem. A jego dziewczyna
          siedziala na widowni i nie wiedziala, gdzie sie ze wstydu schowac. Odpadl chyba
          przy drugim pytaniu.
          • Gość: xhack koszykarze IP: *.eranet.pl 20.04.06, 20:03
            dość często pojawiali się w milionerach.. zawsze ze wstrząsającym skutkiem (tzn.
            koła ratunkowe zużyte przy max. 500 zł..)
          • ppo To chyba ten koszykarz z Częstochowy, 23.04.06, 15:33
            który odpowiedział "rymy warszawskie" a nie częstochowskie i ugrał stówę.
      • Gość: on z cyklu teleturnieje :))))) IP: *.smstv.pl 16.04.06, 22:14
        video.google.com/videoplay?docid=-2667621731894567044&q=Zajecie.Wymagajace.Krzepy&pl=true
    • zazulka.1 Re: co za głupia istota!! 16.04.06, 21:26
      Po powrocie z Indii, sąsiadka zapytała mnie ; No i jak tam Indianie?
      • westpoint Re: co za głupia istota!! 16.04.06, 21:32
        zazulka.1 napisała:

> Po powrocie z Indii, sąsiadka zapytała mnie ; No i jak tam Indianie?

Hmm no i w sumie miałaby racje gdyby nie pomyłka Kolumba ;-)
        • Gość: folkatka Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 21:51

Studentka po III roku archeologii z uporem godnym lepszej sprawy przekonywała
          mnie że klasycyzm zaczął się w II poł. XIX wieku.Ja wiem, że oni tam preferują
          czasy grubo wczesniejsze, ale o tym, co było później, też moznaby było coś
          niecos wiedzieć, no nie??!
          • dr-divlo Re: co za głupia istota!! 16.04.06, 22:09
            moja siostra w krzyżówce:
            hasło: izotop tlenu
            moja siostra: azot
            :))
            • chili_p Re: co za głupia istota!! 16.04.06, 23:21
              ...mam dla was coś głupiego zasłyszanego w szkole,pytanie dotyczyło układu
              krwionośnego i tętnic , dziewczyna pyta mnie co to tętnice?
              ratunku!!!!!!!!
      • Gość: krzychu Re: co za głupia istota!! IP: *.aster.pl 17.04.06, 16:44
        A mnie (takze po powrocie z Indii) sasiad zapytal: sluchaj, czy tam to oni
        wszyscy sa Zydzi? Nie, to nie zart. Niestety.
      • shady27 Re: co za głupia istota!! 19.04.06, 23:25
        hahahahahahhaha
      • quba Re: co za głupia istota!! 24.04.06, 09:48
        Po powrocie z Indii, sąsiadka zapytała mnie ; No i jak tam Indianie

jak to ? sąsiadka wrociła z Indii i CIEBIE pytała "jak tam Indianie "

ano widzisz ! po co sie z kogoś śmiejesz skoro sama nie potrafisz prawidłowo
        zbudować zdania ?
        pozdrawiam
    • au.lait Re: co za głupia istota!! 17.04.06, 00:38
      A są takie i inne patelenki, co po tym świecie krążą i z niedouków się
      naśmiewają brzydko..
      • Gość: patelenka do au.lait IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:23
        ja się nie naśmiewam.... tylko takie osóbki mnie rozbrajają, a pozbieranie się z
        tego wstrząsu trochę trwa. mi też zdarza się palnąć głupote, ale bardziej z tego
        powodu, że jestem pokręconym człowiekiem, a nie, że jestem głupia.

ostatnio ta sama laseczka czyściła fotele w biurze dosią lemon (środek
        dezynfekujący do WC) :]

pozdrawiam
        • au.lait do patelenki 20.04.06, 10:25
          Luuuzz.. ;) Się wszystkim zdarza (no, normalne, że i mnie też)
          Pozdr.
          • ppo Ja tam się naśmiewam z głupoty 23.04.06, 15:37
            bo jest poprostu śmieszna! Dlaczego mam szanować kogoś, kto jest głupi, tylko
            dlatego, że jest głupi?! Tolerancja- ok, ale bez przesady. Głupoty nie można
            tolerować- trzeba ją piętnować i wyszydzać, żeby była wstydem!
            • au.lait Re: Ja tam się naśmiewam z głupoty 25.04.06, 00:02
              Echno, zbastuj człowieku. Na spokojność coś zażyj i luz... Albo na Forum
              Sardonicum przenieś czy gdzieś. I pozdr.
    • spiwor Re: co za głupia istota!! 17.04.06, 00:57
      Kolega miał lecieć samolotem i miał napisane na bilecie, że może mieć dwie sztuki bagażu - bagaż główny i bagaż podręczny, przed wyjazdem pakujemy rzeczy do samochodu a tam dwa plecaki i dwie walizki. cyt."Przecież nigdzie nie jest napisane ile ma być walizek".
      Kolega jest naprawdę niesamowity, jak ma coś ukroić i trzyma nóż w ręku to naprawdę zadziwijające jest to, że za każdym razem nie robi sobie krzywdy.
    • Gość: lusia Re: co za głupia istota!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 09:38
      A znajomi mojej mamy (starsze osoby) likwidują kolor w telewizorze (i oglądają
      czarno biały obraz) bo podobno wtedy dłużej kineskop wytrzymuje?!
      • ppo Oszczędliwość starych ludzi to temat rzeka 23.04.06, 15:55
        Pewna znajoma babcia napełniała miski wodą z kranu po kropelce przez parę
        godzin, żeby oszukać wodomierze. Najśmieszniejsze jest to, że wcale nie była
        biedna! Cóż... niektórzy mają problem ze zrozumieniem, że trumna kieszeni nie
        ma :D BTW- ten telewizor i tak ich przeżyje, choćby non stop był włączony. I to
        jest pewne pocieszenie. Hehe...
    • Gość: ździcharozklapicha Re: co za głupia istota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:19
      moja koleżanka rozwiązując krzyżówkę jako pseudonim Żeleńskiego wpisała Żel ;)
    • Gość: naina Re: co za głupia istota!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.06, 15:07
      Moja kolezanka na lekcji anatomii w studium med. powiedziala,ze na penisie sa
      dwie dziurki - z jednej leci mocz a z drugiej sperma

Moja siostra rozwiazujac krzyzowke - dzwiek na 3 litery - wpisala " bim" ;)
    • Gość: mimi Re: co za głupia istota!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.04.06, 15:26
      usmialam sie :)))
      kilka kwiatkow z mojej bylej pracy (szef lubil otaczac sie ludzmi z wyzszym
      wyksztalceniem, co nie oznacza, ze z jaka kolwiek elementarna wiedza ;)

***kolezanka uslyszawszy, ze kolega wrocil z Brukseli do swojej szefowej : "a
      ja myslalam, ze on byl w Belgii!" (jak on mogl byc w Brukseli skoro byl w
      Belgii? ;)
      ***inna kolezanka zadala rownie oslabiajace pytanie -"wiesz kupilam sobie
      perfumy "Mademoiselle", mozesz powiedziec mi co to oznacza, bo ja nie znam
      francuskiego" :(

• sylwiamich Re: co za głupia istota!! 17.04.06, 15:31
        Żebyście wiedzieli ile ja gaf strzeliłam...czasami mi sie mózg wyłącza.....
        • Gość: Izabella1991 Re: co za głupia istota!! IP: *.Red-83-59-228.dynamicIP.rima-tde.net 17.04.06, 18:11
          Teraz ja napisze o MOJEJ MATCE(niestety)"
          Mialam taka manie,ze postanowilam sie zaszczepic przeciwko zoltaczce,zarowno
          typu A jak i B,propozycja mojej matki:zaszczepilabys sie przeciwko AIDS-
          propozycja jak najbardziej ,,na powaznie"
          W wieku ok. 10 lat majac oceny bdb. z wiekszosci przedmiotow,postanowilam sie
          SAMA I SAMODZIELNIE nauczyc jez.hiszpanskiego.Wyporzuczylam ksiazke,,Hiszpanski
          dla poczatkujacych" i dawaj w te pedy sie uczyc.Szlo mi calkiem fajnie,az tu
          razu pewnego wracam ci ja po szkole i domu i....ksiazki nie ma.Ja w ryk,a
          szanowni rodzice najpierw niby tyz to nie wiedza,gdzie moja ksiazka jest...a
          potem oznajmiaja mi,ze ksiazke wyzucili!!!!Dlaczego???
          Otoz dlatego,ze cyt.,,jeszcze by mi sie w glowie pooprzewracalo,przestalabym
          sie uczyc w szkole !!!Ksiazka sie znalazla,a jakze-w szafce pod recznikami.
          Uczylam sie potem ,,po kryjomu"kiedy "starych" w domu nie bylo.Uwierzycie w to?
          Bo jezeli nie,to trudno,ale niestety to prawda.
          Co najsmieszniejsze,obecnie mieszkam i pracuje wlasnie W HISZPANII.
          P.S o moich starych to ja kiedys ksiazke napisze-takich psycholi to niestety
          nie zycze nikomu
          • Gość: Izabella1991 Re: co za głupia istota!! IP: *.Red-83-59-228.dynamicIP.rima-tde.net 17.04.06, 18:12
            Aha,widze tu literowki-mialo byc ,,wypozyczylam"
          • annajustyna Iza, a to nie Ty stworzylas caly cykl o ojcu??? 23.04.06, 15:01
            Swietne byly te posty! Moj ulubiony o remoncie lazienki! Pzdr serdecznie!
          • ppo Ja odkryłem, że jestem mądrzejszy od swojej matki, 23.04.06, 16:01
            jak miałem mniej więcej 13 lat. Nie było to wcale miłe odkrycie! Cóż, ewolucja
            i postęp istnieją. Co nie przeszkadza mi oczywiście dalej Mamę kochać.
            • aliyah Re: Ja odkryłem, że jestem mądrzejszy od swojej m 25.04.06, 09:55
              ppo napisał:

> jak miałem mniej więcej 13 lat. Nie było to wcale miłe odkrycie! Cóż,
              ewolucja
              > i postęp istnieją. Co nie przeszkadza mi oczywiście dalej Mamę kochać.

Może gdybyś odkrył, że jesteś mądrzejszy od ojca, to byłoby czym się chwalić, a
              tak? To nie ta kategoria wagowa...
    • salwatorka Re: co za głupia istota!! 17.04.06, 19:08
      niedawno gadałam z moim kolegą (jest kwiacień), był co prawda po używkach, ale
      co z tego.. stwierdził że nas całą zimę nie widział, to ja mu na to że zapadamy
      w sen zimowy, a on ze strasznym zdziwieniem w oczach sie zaczął pytac co i
      jak... czy nic nie jemy, czy do szkoły nie chodzimi, i wogóle jak to?? A ja mu
      oczywiście ze spokojem wszystko tłumaczyłam, poważna mina, wszelkie wątpliwości
      rozwiane.. on się w końcu spytał dlaczego zapadamy w ten sen, a ja że co mamy
      zimą robić? On że na sankach jeździć, bo jest śnieg. Ja się spytałam czy on
      widzi jakiś śnieg. On na to że taak bo przecież jest zima i jest snieg. Ja sie
      spytałam czy na pewno jest zima? On że no tak.. rozejżał się dookoła, zabaczył,
      że nie ma śniegu, po czym stwiersizł "a nieee jest jesień... ale to śnieg
      powinien jeszcze byc..." :D
      • spiwor Re: co za głupia istota!! 18.04.06, 00:12
        Najlepsze co usłyszałem od kolegi po używkach to:
        'Radio jest cudownym wynalazkiem - mogą go słuchać ślepi i oglądać głusi'
    • kadrowa Re: co za głupia istota!! 18.04.06, 00:44
      Człowiek nie jest doskonały nie wyłaczając mnie. M. in. ukończyłam Informatykę
      Gospodarczą. Wstyd się przyznać, ale kiedyś wracałam z W-wy do Katowic. Godz.24
      a mnie rozładowała się komórka. Więc, zakupiłam żetony (jeszcze w W-wie) i
      podeszłam do automatów i na tym etapie skończyła się moja samowystarczalność.
      Niestety nie potrafiłam sama rozpracować w zbyt krótkim czasie działania tego
      urządzenia z którego korzystałam pierwszy raz w życiu i zwróciłam sie o pomoc
      do jakiegoś starszego Pana. Pan popatrzył na mnie ze zgrozą, ale mi pomógł.
      Teraz sie z tego śmieję, ale wtedy nie było mi do śmiechu. Na usprawiedliwienie
      dodam tylko, że na nogach byłam od 3.00.(Wydaje mi się, że każdy ma za sobą
      jakieś gafy i trzeba się nauczyć z nich śmiać a nie tylko ośmieszać innych, tak
      jakby one nam sie nie przytrafiały)
      • the_dzidka Re: co za głupia istota!! 20.04.06, 10:44
        Kadrowa, ale jest róznica między gafą czy opisana przez Ciebie sytuacją, a
        zwykłym tępactwem i nieuctwem?
        Ja się nie smieję z mojej mamy, że nie umie wysyłać sms-ów, ale jak czytam na
        allegro "kułka do komurki", to mam ochotę wyć i walić glową o ścianę...
        • ppo Uważam, że dysortografia powinna być karalna 23.04.06, 15:48
          tak jak pedofilia. W końcu to też choroba, nie? ;)
        • frred Re: co za głupia istota!! 25.04.06, 10:19
          Laski, nie martwcie się. Ja kiedyś, będąc dobrze zaspany (nie zalany)
          machinalnie ugasiłem ognisko moczem. Ku zgorszeniu dziewczyny kumpla.
    • ewaggg Re: co za głupia istota!! 18.04.06, 01:05
      Pytanie w szkole pomaturalnej o profilu medycznnym na klasówce :
      Opisz położenie nerek.
      Odpowiedź:
      Nad pódupkami.
    • Gość: bilan [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 01:35
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: braat1 Re: prosze nie kasujcie tego postu!!! IP: *.centertel.pl 18.04.06, 08:46
        Ale, o co chodzi?
      • Gość: :> Re: prosze nie kasujcie tego postu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:53
        ?????????
    • Gość: braat1 Re: co za głupia istota!! IP: *.centertel.pl 18.04.06, 08:47
      Kolezanka mojej siostry, dlugo sie przygladala mapie, a w koncu zaskoczyla moja
      siostre pytaniem. Co to za panstwo na zachod od Bialorusi??
    • lilarose Re: co za głupia istota!! 18.04.06, 09:48
      Kumpel ze studiów miał kolegę (z innego wydziału), który nie wiedział, z czego
      pozyskuje się wełnę. Ja ze śmiertelnie poważną miną wcisnęłam mu, że wełnę robi
      się z kociego futra, które się otrzymuje, goląc koty. Oraz, że z futra kotów
      perskich robi się perskie dywany i stąd ich nazwa. Uwierzył!

Zaś kolega z pracy, który ma tytuł doktora, nie wiedział czy staw biodrowy to
      część ciała. Nie wiedział też, z czego się robi cukier (myslał, że się go
      wykopuje spod ziemi, jak sól)

Kolezanka w liceum do 17 roku życia wierzyła, że w blonie dziewiczej nie ma
      otworka, a krew menstruacyjna wypływa innym, specjalnym kanalikiem.
      • mmistique Re: co za głupia istota!! 19.04.06, 19:58
        > Kolezanka w liceum do 17 roku życia wierzyła, że w blonie dziewiczej nie ma
        > otworka, a krew menstruacyjna wypływa innym, specjalnym kanalikiem.
        Z podobnej beczki:
        Na jakimś forum czytałam posty faceta, który podawał się za studenta medycyny i
        z całą powagą twierdził, że u kobiety układ wydalniczy i rozrodczy sa połączone
        i że mocz wypływa przez pochwę.
        Mam nadzieję, że jednak kłamał z tą medycyną, ale chyba już zawsze będę z
        przestrachem spoglądać na młodych ginekologów.
    • Gość: misiaczek Re: co za głupia istota!! IP: *.it-net.pl 19.04.06, 20:39
      Podczas rozmowy kwalifikacyjnej w sprawie pracy w pewnym markecie było dwóch
      dyrektorów. W pewnym momencie jeden pyta drugiego dyrektora czy płaca netto to
      ta z podatkiem czy bez?
      (dla wtajemniczonych brutto=płaca+podatek)Takich mamy dyrektorów:/
      • Gość: EWa Re: co za głupia istota!! IP: *.CNet2.Gawex.PL 19.04.06, 22:31
        Autentyk z ustnej matury z polskiego sprzed ok. 4 lat. Komisja zadała pytanie
        wyciągające:- A może mówi ci coś termin "barok"?
        Gość milczał długo i miał przerób myslowy, po czym zdradził efekt przemyśleń:
        -"Ba" to nie wiem, ale "rock" to skała.
        Czy nie powinni mu od razu i angielskiego zaliczyć?
    • shady27 Re: co za głupia istota!! 19.04.06, 23:22
      tak......kolezanka szukala Polski na mapie Ameryki Polnocnej....doszla nawet do Alaski i stwierdzila "nie ma" no zesz
    • shady27 piramidy w starozytnym rzymie.... 19.04.06, 23:23
      dziewczyna po maturze, studentka historii
      • dr-divlo Re: piramidy w starozytnym rzymie.... 20.04.06, 18:47
        jakoś trudno mi w to uwierzyć żeby studentka historii nie wiedziała gdzie Polska
        leży.. Ja pierd.... :O
    • Gość: s. Re: co za głupia istota!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.06, 11:24
      Moja koleżanka dość długo wierzyła, że wróbelki to dzieci gołębi.
      Jak powstają dzieci?
      Poczas stosunku jedno jądro przechodzi przez penisa do pochwy, jak przejdą dwa to będą bliźniaki.
      • annajustyna Re: co za głupia istota!! 23.04.06, 15:11
        I tym samym niebezpieczenstwo zajscia w ciaze ma miejsce tylko 2 razy w zyciu
        jednego mezczyzny... I po co ten caly harmider z antykoncepcja?
      • salwatorka Re: co za głupia istota!! 23.04.06, 16:57
        to jak się robi trojaczki? :)
        • annika_vik Re: co za głupia istota!! 25.04.06, 10:20
          Jak to, nie wiesz?
          We dwóch :)))
          • Gość: joo Re: co za głupia istota!! IP: *.p.lodz.pl 27.04.06, 13:44
            Swoją drogą, jej chłopak musiał niezłe figury z nią odstawiać :-D
    • bagatella Re: co za głupia istota!! 20.04.06, 12:12
      pewna lalunia francuska na kolacji u znajomych dowiedziawszy sie, ze ja z
      polski jestem, zapytala gdziez ta polska lezy, gdzies w ameryce? na moja
      spokojna odpowiedz, ze w europie zrobila wielkie oczy, ze nigdy o tym nie
      slyszala. ale najbardziej mnie powalila jak bardzo powaznie zapytala, a jak wy
      tam piszecie, z prawej do lewej czy z lewej do prawej strony? bardzo powaznie
      odpowiedzialam, ze piszemy krzaczkami od gory do dolu jak japonczycy, uwierzyla.
      ogolny smiech niczego u niej nie zmienil. dziewczyna jest asystentka dyrektora
      w duzej miedzynarodowej firmie i wlada trzema jezykami.
      ludzka glupota nie zna granic
      • Gość: Izabella1991 Re: co za głupia istota!! IP: *.Red-83-59-230.dynamicIP.rima-tde.net 20.04.06, 19:46
        U mnie w pracy z kolei wyksztalcony Anglik(bylo nie bylo finansista)pyta sie
        mnie(wiedzac,ze jestem z Polski):
        -Potrzebujesz ty wize do Hiszpanii
        Odpowiadam,ze absolutnie nie od bodajze 1991,a w ogole od dwoch prawie lat
        jestesmy w E.U.a on na to:
        Aaaaa,nnno dobrze,a jakie jeszcze kraje sa w unii....Rosja tez?
        Rece,nogi i...wlosy mi opadly...:-))
      • yabol428 Re: co za głupia istota!! 20.04.06, 21:24
        Francuzi to temat-rzeka... Ja podczas pobytu we Francji spotkałem się m. in. z
        takimi pytaniami: czy po polsku pisze się cyrylicą? czy w Polsce istnieje
        telewizja? czy góry w Polsce są częścią Kaukazu?
        • bagatella Re: co za głupia istota!! 21.04.06, 17:37
          tak, tak francuzi to matoly nieuczone, nie na darmo zajmuja az 17 miejsce na
          liscie inteligentnych, tuz przed rumunia!
          milionerzy, wersja francuska oczywiscie, pierwsze pytanie za 100 euro, w jakim
          panstwie znajduje sie mur chinski? madra lala wykorzystala wszystkie trzy
          mozliwe jokery, potem pokazywali ja przez caly rok w zapingach.
          ale taki ten narod madry jest inaczej i ja ich musze znosic
          • Gość: salwatorka Re: co za głupia istota!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:25
            Kiedy Francuzki miały przyjechać do Polski na praktyki, zabrały ze sobą cały
            zapas pasty do zębów i papieru toaletowego, bo u nas czegoś takiego nie ma.
            Niektórzy Francuzi myslą, że Śląsk leży na Syberii, w Polsce mówi sie po
            rosyjsku... Kiedyś rozmawiałam ze studentem m.in. geografii z Francji
            oczywiście.. Spytał gdzie leży Polska bo on do końca nie pamięta... Wcisnęłam
            kita, że to takie małe państewko między USA a Kanadą... a on stwierdził, ze
            taaak rzeczywiście widział. :):)
            • kochanica-francuza Re: co za głupia istota!! 23.04.06, 13:53
              kurs na instruktorów tańca, egzamin z anatomii

wykładowczyni: czy może mi Pani powiedzieć coś, czego nikt w grupie nie wiedział?

ja: ??? [o matko Boska, z czegóż ona mnie walnie????????]

wykładowczyni: jaka jest funkcja układu nerwowego?
        • Gość: rzarufka Re: co za głupia istota!! IP: 195.25.76.* 26.04.06, 10:34
          JESTEM WE FRANCJI.... WALCZE DZIELNIE!
          POZDRO.
          • kochanica-francuza Re: co za głupia istota!! 26.04.06, 23:34
            Gość portalu: rzarufka napisał(a):

> JESTEM WE FRANCJI.... WALCZE DZIELNIE!
            > POZDRO.

o co walczysz i co tam robisz?
    • kochanica-francuza całe ich stada studiują na SWPS nt 23.04.06, 13:46
      • ppo Re: całe ich stada studiują na SWPS nt 23.04.06, 15:39
        Psycholodzy to już wogóle ignoranci niesamowici. Zadufani w sobie,
        zakompleksieni debilkowie. :)
        • kochanica-francuza Re: całe ich stada studiują na SWPS nt 23.04.06, 16:32
          ppo napisał:

> Psycholodzy to

z swps czy w ogóle masz na myśli?
          • Gość: psycholog Re: całe ich stada studiują na SWPS nt IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 24.04.06, 10:11
            Oczywiście, że w ogóle ma na myśli. Tak często ich odwiedza, że już bardzo
            dobrze się orientuje :)
            • kochanica-francuza Re: całe ich stada studiują na SWPS nt 24.04.06, 23:40
              Gość portalu: psycholog napisał(a):

> Oczywiście, że w ogóle ma na myśli. Tak często ich odwiedza, że już bardzo
              > dobrze się orientuje :)

a to w POlsce odwiedzający psychologów to ktoś śmieszny? a ich odwiedzanie jest
              wstydliwą tajemnicą? no, no... chyba nie tylko geje powinni powalczyć o tolerancję.
              • Gość: prawie psycholog Re: całe ich stada studiują na SWPS nt IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 25.04.06, 09:47
                No bez urazy :). Chodziło bardziej o koleżkę, który wygłasza poglądy na temat
                całej grupy zawodowej.

P.S. Na SWPS mam kilka koleżanek. W pełni zgadzają się z Twoją opinią.
                • kochanica-francuza Re: całe ich stada studiują na SWPS nt 25.04.06, 16:06
                  Gość portalu: prawie psycholog napisał(a):

> No bez urazy :). Chodziło bardziej o koleżkę, który wygłasza poglądy na temat
                  > całej grupy zawodowej.

:-)

>
                  > P.S. Na SWPS mam kilka koleżanek. W pełni zgadzają się z Twoją opinią.
    • annajustyna Bylam otoczona cala chmara takich istotek, 23.04.06, 14:50
      jak jeszcze pracowalam w bylym NRD... Katastrofa...
      • profes79 Re: Bylam otoczona cala chmara takich istotek, 23.04.06, 15:17
        Cytat przekazany przez kumpla po powrocie z USA:
        Skad jestes?
        Z POlski
        (cisza) a ktory to stan?
        Polska lezy w Europie, to nie jest stan
        (dluzsza cisza) A Europa to ktory stan?
        • salwatorka Re: Bylam otoczona cala chmara takich istotek, 23.04.06, 17:00
          profes79 napisał:

> Cytat przekazany przez kumpla po powrocie z USA:
          > Skad jestes?
          > Z POlski
          > (cisza) a ktory to stan?
          > Polska lezy w Europie, to nie jest stan
          > (dluzsza cisza) A Europa to ktory stan?
          hehehe świetne! :))
          • Gość: tommy Re: Bylam otoczona cala chmara takich istotek, IP: *.tls3.tor1.rogerstelecom.net 24.04.06, 04:52
            Slyszalem wywiad z Jessica Simpson na jednej ze stacji radiowych w USA i padlo
            pytanie-"czy probowalas kiedys Buffalo chicken wings?"(to jest bardzo popularny
            rodzaj kurzych skrzydelek pochodzacy z okolic Buffalo,NY),a ona na to "ze nie
            lubi miesa z buffalo"(czyli bizona).Typowy przyklad bezmozgowia.
          • callafior Re: Bylam otoczona cala chmara takich istotek, 27.04.06, 16:41
            Znajomy pracował w stanach przez kilka lat i opowiedział jak amerykańcy
            zastanawiali się ile zer ma milion. Pół biedy, że nie wiedzieli tego najprostsi
            fizyczni pracownicy, nie wiedział tego nawet kierownik całego działu
            hipermarketu! W rozwiązaniu tegoż "problemu" pomogła dopiero ... księgowa!
        • Gość: tommy Re: Bylam otoczona cala chmara takich istotek, IP: *.tls3.tor1.rogerstelecom.net 24.04.06, 05:08
          Mialem autentycznie to samo zdarzenie.Nawet przebieg rozmowy ktory napisales
          jest identyczny do mojego.Kolega byl ze mna przy tej rozmowie.Teraz mam
          pytanie:czy to nie zdazylo sie przypadkiem w Kanadzie nad jeziorem Simco
          podczas dlugiego weekendu pare lat temu?Moze twoj kumpel byl moim
          kumplem.Ciekawe.
          • Gość: jood Re: Bylam otoczona cala chmara takich istotek, IP: *.p.lodz.pl 27.04.06, 13:50
            Amerykanie i ich głupota to inny temat - rzeka. Moja koleżanka opowiadała po
            powrocie z USA, że pytali ją, czy Polska jest częścią Związku Radzieckiego, czy
            mamy tam drogi i supermarkety. Dla odmiany Francuz, mieszkający w Holandii
            pytał, czy w Polsce znamy banany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka