Dodaj do ulubionych

Akcje w sklepach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 14:20
Najlepsze, najgłupsze, najśmieszniejsze, żenujące, wkurzające, zaskakujące akcje, sytuacje w sklepach, sklepikach, kioskach, marketach, bazarkach i w innych takich miejscach wymiany handlowej. Ufff..
Obserwuj wątek
    • noie Re: Akcje w sklepach 18.04.06, 18:29
      hmmm......smieszna byla akcja jak moj maz klocil sie z ekspedientka na temat
      rozmiaru mojego biustu ( chcialam kupic BH) :-D do dzisiaj wspominam :-)
      pozdrawiam
      noie
      • bujaka_jamajka Re: Akcje w sklepach 18.04.06, 21:14
        Byłam kiedyś z kolezankami w supermarkecie jakimś i oglądałyśmy sobie żele pod
        prysznic...a w zasadzie "wąchałysmy" je:) i moja uczynna kolezanka, żebym mogła
        się bardziej "sztachnąć" nacisnęła na butelkę z żelem w momencie kiedy miałam
        ja przy twarzy i cała zawartość znalazła się na mojej "buzi;)" i kurtce... hmm
        no ciekawie pachniałam nie powiem ale ile smiechu było kiedy próbowałam to
        troche z kurtki zczyścić ale niestety nie dało się gdyż ów żel pienił się
        niemiłosiernie...:)
    • Gość: git Re: Akcje w sklepach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:08
      Kupawałam stanik, mówię, że chcę rozmiar d, a sprzedawczyni na to : niemożliwe i
      ciach mi z łapami na biust, lekko si ę zdziwiłam....
      Innego razu w sporzywczym, nocnym, proszę o wodę mineralną, nie ma, a ja na to
      (poważnie i nieśwadomie), no to frugo!. Wszyscy w sklepie się śmiali
      • Gość: Szeherezada Re: Akcje w sklepach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:57
        Pare lat temu bylam w piekarni i bułeczki kupowała moja wiecznie zaganiana
        sąsiadka. Jak juz zapelniła siatkę chlebkiem, bułkami czy rogalami to w
        pospechu poprosiła jeszcze o.... kilo kartofelkow ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka