ballest 28.11.09, 11:16 Biało-czerwony Stadion Śląski ? Czy uoni richtig wszystkic w doma majom, te gupie HADZIAJE! Nie yno, ze Slonskowi ME zabrali to tera jeszcze nom w Twarz plujom, , to se BRONEKNOTGELD cieszy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 11:20 Ballest a suyszous kedys ze cos co na sioua je ludziom wciskane sie pszijonuo? na tym stadionie bydzie tym wiyncyj szyldow w stylu "To My Narod Slonski" itp. Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 11:20 www.sport.pl/pilka/1,65029,7305339,Bialo_czerwony_Stadion_Slaski_symbolem_dupowatosci_.html Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 11:31 "Urodziłem się na Śląsku, jestem Ślązakiem. Gdy na dziewięć miesięcy wyjechałem do Warszawy, to czułem się jak na zesłaniu." to je zdanie symbol ps a jak niy to kibice same im to przemalujom, ale niywia czi wtedy niy bydzie tam blank inkszych kolorow;) Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 11:43 Fauxpas do potegi 10! Tego Slonzoki Gorolom nigdy niue zapomnom, to jest swinstwo, tak yno Gorol umiy! Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:00 nawet te mode juz im to niy podarujom: www.youtube.com/watch?v=0CB0tr4pbrY Odpowiedz Link
szwager_z_laband ps 28.11.09, 12:07 kibice ze ruchu pondom piyrsze: www.youtube.com/watch?v=ZabiVrv_hes Odpowiedz Link
ballest Re: ps 28.11.09, 14:46 kibice ze ruchu pondom piyrsze: www.youtube.com/watch?v=ZabiVrv_hes Polska Husaria. to mi sie nie podobou w tym Tekscie! Odpowiedz Link
gryfny Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:11 a mie to wisi,tyn "symbol PRL-u",mogom sie tam nawet szlaczek z Korfantym walnoc,tyn stadion i tak mo wyrok smierci po EURO 2012 Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:14 jo tak niy mysla - powia ci czymu oni se mogom starac jak bydom chcieli ale za kozdym krokym kery je pszeciw nom majom jednego wroga wiyncyj w nyszych rajach. nawet te co byli u Korfantego dzisiej na niych plujom. Odpowiedz Link
gryfny Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:19 bezto nie ma co wajac,same sie w kolano strzylajom a ze motywuje corozki wiecyj ludzi to fakt Odpowiedz Link
ramon6 Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:21 a co mie jeszcze bazi nerwuje, ze niymiecka oportunisty i archiektoniczne kurwy jak von Gerkan und Mark wszysko za piniondze robiom. Odpowiedz Link
gryfny Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:24 Ramon,nie znom ich, ale pamietej :biznes je biznes a geld nie smierdzi Odpowiedz Link
ramon6 Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:34 Jou jednego s nich znom, bo bou za moich czasow dwa semestry pszedymnom i asystyntym we "Gebäudekonstruktion". Ein riesen Windbeutel. Tera, jak sie niy myla je we Aachen profesorem. Nicht der Weg ist das Schwere, sondern das Schwere ist der Weg Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:56 szwager_z_laband napisał: > nawet te co byli u Korfantego dzisiej na niych plujom. -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Te od Korfantego juz dawno poumierali, myslisz jak Stix. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:58 wiysz kaj miyszko familia od Arki Bozka? W Niymcach. ps ale proboj dalyj:) Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 13:58 szwager_z_laband napisał: > wiysz kaj miyszko familia od Arki Bozka? > > > W Niymcach. > > > ps > > ale proboj dalyj:) ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------- Mozesz mi powiedziec, co ma dzisiaj do tego rodzina jakiegos Brozka, ktora mieszka w Niemcach? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 14:03 niy jakegos tam, ino tego Arki Bozka kerymu pynkuo serce jak widziou co Polska robi ze Slonskym - to on walczou o tyn polski Slonsk = tak mie uczyli pszinajmiyj w polskyj szkole. jak mosz jeszcze jakes zapytania to odpowia ci nanie jak byda nazod - narazie pyrsk! Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 14:31 szwager_z_laband napisał: > niy jakegos tam, ino tego Arki Bozka kerymu pynkuo serce jak widziou > co Polska robi ze Slonskym...... -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- ...i dlatego uciekl do Niemiec, podobnie jak Ty. Takie to sa slaskie patrioty. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 20:09 jak widza niy ino niymieckyj gramatyki ani niyznoosz, ale i polskyj geszichty on krepnou we Polsce ze zolu na to co Polska ze Slonskym zrobioua. coroski to gorzyj widza Twoja wiedza o Slonsku dej sie oszklic. Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 14:53 Szwager, Tys ale H-Jota przeceniou, tysz richtig na to liczou, ze uon cos wie na temat Arki Bozka???? Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 14:57 www.youtube.com/watch?v=xtySONPceR4 Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:00 Jak Poloki Königshütte na czerwono biolo pomalujom, to jou jeszcze do pancra wlezam i im te pieronstwo przewrocam! https://www.youtube.com/watch?v=WpcEcDooxTA&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:02 www.youtube.com/watch?v=r-zvy-VJLIg&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:03 www.youtube.com/watch?v=WpcEcDooxTA&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:10 www.youtube.com/watch?v=kz-vgZ1VHMY&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:14 www.youtube.com/watch?v=AUtsP7i6FOw&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:18 www.youtube.com/watch?v=PbQ0fspTWUs&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:20 www.youtube.com/watch?v=jH76scOav-A&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:21 www.youtube.com/watch?v=KAFUg_AbeqQ&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:22 www.youtube.com/watch?v=rqtx7h_79wg&feature=related Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:24 www.youtube.com/watch?v=49NpVigiAew&feature=related Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 20:10 Ballest tyn HJ to mi sie coroski to wiyncyj "cygonym" zdo Odpowiedz Link
ballest Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 20:18 szwager_z_laband napisał: > Ballest tyn HJ to mi sie coroski to wiyncyj "cygonym" zdo Mnie juz uot downa! Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:31 ballest napisał: > www.youtube.com/watch?v=AUtsP7i6FOw&feature=related ---------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------- No wlasnie, a kiedy Wy tak bedziecie rozmawiac o Slasku??? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 29.11.09, 08:26 to som podstawy o kerych my godac ani niy muszymy Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 15:17 ballest napisał: > Szwager, Tys ale H-Jota przeceniou, tysz richtig na to liczou, ze uon cos wie n > a > temat Arki Bozka???? ------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------- Richtig Balesciku, mam tego Brozka w " glebokim powazaniu ", Ich lebe hier und Heute, Ihr drescht nur Stroh. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 20:12 ja, ja, Ty ani po polsku dobrze niy piszesz, ani po slonsku niy poradzisz, i ani po niymiecku niy umisz jeszcze roz - dej sie oszklic. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 20:24 Jak widze jakie to " talenty " w Was drzemia, to jest dla mnie jasne, dlaczego ten Slask, tak " zajechany " zostal. Zwalaniem na goroli, siebie nie wybielicie. Ps. Szwager, zanim zaczniesz kogos pouczac na temat pisowni, to najpierw zlap sie za Swoj wlasny nos. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Prawda w oczy kole. 28.11.09, 20:29 Wy i te Wasze Verschwörungstheorien, jestescie bardzo nieszczesliwymi ludzmi, noszac tyle nienawisci w sobie. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:50 szwager_z_laband napisał: > "Urodziłem się na Śląsku, jestem Ślązakiem. Gdy na dziewięć miesięcy > wyjechałem do Warszawy, to czułem się jak na zesłaniu." > > to je zdanie symbol -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Boroczku, ale mi Ciebie zal, ze sie musisz tak meczyc, na tym dobrowolnym zeslaniu. Z drugiej strony dobrze Ci tak, bo jak to mowia: " cierp cialo, jak zes chcialo " Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Poloki plujom nom w gymba 28.11.09, 12:55 Hans_Jurgen, jak widza Ty nos niyznosz naprowdy. Slonzoki i Warszawioki to jak ogyn i woda, i symnom to nic spolnego niymo w zodnym kontekscie - nawet w tym kery bys se winszowou:)) Odpowiedz Link
szwager_z_laband plucie zle rozumiane 28.11.09, 14:09 to ze Slonzoki po wojnie siedzieli w polskich obozach to prowda, a sam tak ich boli to: "Plują nam w twarz od lat. Plują Niemcy, coraz głośniej domagając się „uznania praw wysiedlonych”. Plują Rosjanie, wmawiając nam sojusz z Hitlerem. Plują Żydzi, żądając odszkodowań za mienie wymordowanych przez Niemców obywateli polskich. I od lat naszego państwa nie stać na skuteczną pokazówkę przed tym czy innym sądem, na puszczenie z torbami tego czy owego gnojka. Polska dyplomacja w odwecie co najwyżej groźnie nadyma policzki. Może czas najwyższy przestać wmawiać sobie, że to tylko deszcz pada? Przykład dał 43-letni Zbigniew Osewski ze Świnoujścia, żądając przeprosin oraz pół miliona złotych zadośćuczynienia na cel charytatywny od wydawcy niemieckiego dziennika „Die Welt”, spółki Axel Springer AG, za użycie w publikacji określenia „polski obóz koncentracyjny”. Jak informuje Polska Agencja Prasowa, wniosek tej treści wpłynął do Sądu Okręgowego w Warszawie. „Nie można dopuścić, że to właśnie niemiecki dziennik wypisuje takie bzdury, iż obozy koncentracyjne były polskie” – podkreślił autor pozwu, dodając, że użycie takiego określenia szkaluje naród polski, fałszuje prawdę historyczną a także narusza jego dobre imię. Wczoraj Sąd Okręgowy w Warszawie bezterminowo odroczył proces z przyczyn formalnych, wyjaśniając, że Zbigniew Osewski musi przedstawić pisemną informację, czy pozwanym jest jedynie wydawca czy również autorka artykułu oraz redaktor naczelny pisma, a jeśli tak, podać ich adresy. Według radcy prawnego Lecha Obary, reprezentującego powoda, podmiot prawa niemieckiego, mający siedzibę w Niemczech, może być pozwany przez sąd w Polsce. Ani chybi, zapowiada się interesujący ciąg dalszy. Nareszcie." Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: plucie zle rozumiane 28.11.09, 14:27 Swager, plucie, jest pluciem, niezaleznie kto na kogo pluje. Plucie jest dla mnie zawsze czyms odrazajacym. Odpowiedz Link
socer-schlesier Baranek w wilczej skorze. 28.11.09, 18:48 hans-jurgen chyba Cie "nasi" chopcy rozpracowali.Z poczatku byles takim ze do rany przyloz ale coraz bardziej wychodzi ze jestes zwyklym "przebierancem". Odpowiedz Link
ballest Re: Baranek w wilczej skorze. 28.11.09, 18:52 Soccer, my poznomy zaroz "agenta" - ;) Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Baranek w wilczej skorze. 28.11.09, 19:16 Wy i te Wasze Verschwörungstheorien, jestescie bardzo nieszczesliwymi ludzmi, noszac tyle nienawisci w sobie. Odpowiedz Link
ballest Re: Baranek w wilczej skorze. 28.11.09, 20:16 Wiym, ze H-Jot zodny szprachy nie znou, uon jest z intelgencjom na baker;) Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Baranek w wilczej skorze. 29.11.09, 06:45 hans-jurgen napisal: Wy i te Wasze Verschwörungstheorien, jestescie bardzo nieszczesliwymi ludzmi, noszac tyle nienawisci w sobie. Chlopie moze mi napiszesz dlaczego twierdzisz ze jestem nieszczesliwy i nosze nienawisc w sobie? Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Baranek w wilczej skorze. 29.11.09, 08:52 socer-schlesier napisał: > Chlopie moze mi napiszesz dlaczego twierdzisz ze jestem nieszczesliwy i nosze nienawisc w sobie? -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Poczytaj z uwaga co tu niektorzy wypisuja, a bedziesz wiedzial, do kogo i dlaczego to zdanie dotyczy. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Baranek w wilczej skorze. 29.11.09, 09:10 Wy i Wasze bouo do kogo? Socer umi uwaznie czytac - ale o Ciebie bych tego niy padou. Odpowiedz Link
hans-jurgen Re: Baranek w wilczej skorze. 29.11.09, 09:40 szwager_z_laband napisał: > Wy i Wasze bouo do kogo? -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- Do Ciebie szwager, do Ciebie. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Baranek w wilczej skorze. 29.11.09, 09:45 acha, tera juz jo je dran:)) niy musisz za dwoch do mie godac bos podobno je starszy odymie:)) Odpowiedz Link