Dodaj do ulubionych

Skąd się biorą dzieci?

09.06.06, 10:24
?
Obserwuj wątek
    • Gość: dzieciorób Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 09.06.06, 10:53
      Z nienacka!
      • Gość: Kawa Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:58
        Kinder suprise :-)
    • pampolion Re: Skąd się biorą dzieci? 09.06.06, 13:39
      Z dziecińca
    • krotkofalowka Re: Skąd się biorą dzieci? 09.06.06, 15:03
      Bzdury jakieś !
      dzieciaki się biorą odm pana bociana...ona kasuje wszyskie inne podejrzenia...
    • lilarose Re: Skąd się biorą dzieci? 09.06.06, 15:45
      spadają z nieba
      • Gość: zenotka Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:47
        sa w kapuście
    • Gość: ala Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:53
      ze sklepu, idziesz i kupujesz, mnie dziadkowie powiedzieli ze zawsze wybierali
      najladniejsze dzieci:)
      • Gość: xyz Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.dwtele.pl 09.06.06, 16:05
        ostatnio zaslyszane podczas spaceru z psem (rozmowa 3 malych dziewczynek):
        - a ja wiem skad sie biora dzieci, bo pan ma taka rure, pani ma taki, no jakby
        to powiedziec...., otwor! i jak on wklada ta rure to pozniej sa dzieci :)

mam nadzieje, ze juz wiecie skad:)
        • Gość: paula Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:32
          ja ostatnio sie zastanawiallam jak to wytlumaczyc siostrzeniy i wymyslilam ze :
          tatus ma ziarenko takie jak fasolka daje mamusi oni sie bardzo kochaja <nie
          sex> bo dziecie nie wiedza co to, przytulaja, daja sobie buzi i potem mamusia
          zjada ziarenko od tatusia i rosnie dziecko przez 9 miesiecy
          gotowe :)
    • Gość: moniska01 Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.aster.pl 09.06.06, 23:23
      odpowiedź mojego syna:
      psecies z psedskola
      • Gość: m Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.06, 23:28
        Słyszałam takie powiedzonko (do kogoś drzemiącego):"nie śpij, bo ci dziecko
        podrzucą".
    • bajgielek Był taki dowcip 09.06.06, 23:36
      Jasiu pyta się taty skąd się biorą dzieci.
      - No wiesz Jasiu, wkłada się najdłuższą część ciała, tam gdzie mama robi siusiu...
      Wkrótce przybiega Małgosia:
      -Tato, tato! Jasiu wkłada nogę do sedesu!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka