Gość: dzieciorób Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 09.06.06, 10:53 Z nienacka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawa Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:58 Kinder suprise :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krotkofalowka Re: Skąd się biorą dzieci? 09.06.06, 15:03 Bzdury jakieś ! dzieciaki się biorą odm pana bociana...ona kasuje wszyskie inne podejrzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:47 sa w kapuście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:53 ze sklepu, idziesz i kupujesz, mnie dziadkowie powiedzieli ze zawsze wybierali najladniejsze dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.dwtele.pl 09.06.06, 16:05 ostatnio zaslyszane podczas spaceru z psem (rozmowa 3 malych dziewczynek): - a ja wiem skad sie biora dzieci, bo pan ma taka rure, pani ma taki, no jakby to powiedziec...., otwor! i jak on wklada ta rure to pozniej sa dzieci :) mam nadzieje, ze juz wiecie skad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:32 ja ostatnio sie zastanawiallam jak to wytlumaczyc siostrzeniy i wymyslilam ze : tatus ma ziarenko takie jak fasolka daje mamusi oni sie bardzo kochaja <nie sex> bo dziecie nie wiedza co to, przytulaja, daja sobie buzi i potem mamusia zjada ziarenko od tatusia i rosnie dziecko przez 9 miesiecy gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniska01 Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.aster.pl 09.06.06, 23:23 odpowiedź mojego syna: psecies z psedskola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Skąd się biorą dzieci? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.06.06, 23:28 Słyszałam takie powiedzonko (do kogoś drzemiącego):"nie śpij, bo ci dziecko podrzucą". Odpowiedz Link Zgłoś
bajgielek Był taki dowcip 09.06.06, 23:36 Jasiu pyta się taty skąd się biorą dzieci. - No wiesz Jasiu, wkłada się najdłuższą część ciała, tam gdzie mama robi siusiu... Wkrótce przybiega Małgosia: -Tato, tato! Jasiu wkłada nogę do sedesu!!! Odpowiedz Link Zgłoś