tfuj_aniou_strusz 20.02.03, 11:53 pytanie natury naukowej, dlaczego bak puszczony w kapieli bardziej smierdzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalor_god Re: Bąki w wannie 20.02.03, 12:08 zachodzi przypuszczenie, że bąk puszczony klasycznie rozchodzi sie z chwilą uwolnienia. niebagatelne znaczenie mają tekstylia, które nie tylko filtrują ale i zatrzymują (zaleznie od faktury barchanów) co bardziej toksyczne związki. piard wanienny nie tylko uwalniany jest tuż nad wodą bo do tafli dociera w formie nie naruszonej (w tzw. bąblu waniennym) ale i droga do nosa jest skrócona bo nos w pozycji siedzącej bliżej jest źródła. mr fart Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Bąki w wannie 20.02.03, 14:15 kalor_god napisał: > zachodzi przypuszczenie, że bąk puszczony klasycznie rozchodzi sie z chwilą > uwolnienia. niebagatelne znaczenie mają tekstylia, które nie tylko filtrują ale > > i zatrzymują (zaleznie od faktury barchanów) co bardziej toksyczne związki. > piard wanienny nie tylko uwalniany jest tuż nad wodą bo do tafli dociera w > formie nie naruszonej (w tzw. bąblu waniennym) ale i droga do nosa jest > skrócona bo nos w pozycji siedzącej bliżej jest źródła. > > mr fart Fani puszczania bąków w wannie to tzw"wanzonuny", którzy je jeszcze gryzą! pryyyyyk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyperstein Re: Bąki w wannie 21.02.03, 02:13 Poniewaz istnieje "podkoldernik jadowity" , baka w wannie proponuje nazwac "dupobrzdek glebinowy" albo "parzydup babelkowaty". Moze ktos z Was ma inne pomysly? A swoja droga, to fajnie walnac sobie z rury podczas kapieli ! Milego pierdzenia.;-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulbul Re: Bąki w wannie IP: 195.117.18.* 21.02.03, 13:47 Nie ma co wymyślać on już ma swoją nazwę to bulgotnik wanienny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Bąki w wannie IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.03, 01:32 Gość portalu: bulbul napisał(a): > Nie ma co wymyślać on już ma swoją nazwę to bulgotnik wanienny. Wybulgotnik wanienny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłytjan Re: Bąki w wannie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.03, 10:58 Proponuje nazwać bąka waniennego "podwodne emocje" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Bąki w wannie IP: *.ras11.gaatl-i.alerondial.net 21.02.03, 03:07 "dwubablan kapielowy" " cztero pierdzian grochu" Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god jakby na temat 21.02.03, 16:53 Angielski dżentelmen zażywa odświeżającej kąpieli, w pewnej chwili zdarzyło mu sie puścić podwodnego, przeciągłego bąka. Chwilę później wchodzi do łazienki lokaj; ściereczka przewieszona przez ramie, taca, butelka i szklaneczka... - Bob, przecież Cię nie wzywałem - dziwi sie dżentelmen - Ależ sir, słyszałem wyraźnie: "Bob, bring a bottle of bourbon"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIS Re: Bąki w wannie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.03, 18:02 Zajebista sprawa. J uż dawno tego nie robiłem, zamieniłem wannę na brodzik, przecież nie pójdę do sąsiadki i nie poproszę jej o udostępnienie wanny w celu dokonania eksperymentu... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Bąki w wannie 21.02.03, 18:38 Uważajcie by nie wypłyneła "Yellow submarine"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając! Re: Bąki w wannie IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 21:59 witam! może założymy jakiś klub miłośników puszczania bąków w wannie - moim zdaniem full wypas! w zasadzie jest to jedyny powód dla którego warto się kąpać! B Ą K I W W A N N I E R U L E Z ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Bąki w wannie IP: *.chello.pl 21.02.03, 23:43 Słyszałam o dwubulgotanie waniennym co nie jest pozbawione racji bo pierwsze "bul" towarzyszy wytworzeniu się bąbla a drugie przy jego uwalnianiu się do atmosfery. Poza tym odróżnia sie jeszcze nastepujące gatunki podstawowe: podkołdernik jadowity cichacz fotelowy pierdziel pospolity smrodzian kapustny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerio Re: Bąki w wannie IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 22.02.03, 10:45 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Słyszałam o dwubulgotanie waniennym co nie jest pozbawione racji bo > pierwsze "bul" towarzyszy wytworzeniu się bąbla a drugie przy jego uwalnianiu > się do atmosfery. > Poza tym odróżnia sie jeszcze nastepujące gatunki podstawowe: > podkołdernik jadowity > cichacz fotelowy > pierdziel pospolity > smrodzian kapustny Jest jeszcze "wypisk panienski" Pozdroff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurpiak Re: Bąki w wannie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.02.03, 12:02 > Jest jeszcze "wypisk panienski" ... i "grzmocian robotniczo-chlopski" Chrumpffff!! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Bąki w wannie 22.02.03, 12:46 i oczywiście " hemoroidnik tryskający" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: experymentator Re: Bąki w wannie IP: 195.202.86.* 23.02.03, 11:39 Proponuje jeszcze jedna nazwę: dwubulgotan kapielowy moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
cyperstein Re: Bąki w wannie 24.02.03, 20:23 Przyszedl zajaczek do burdelu, a poniewaz mial malo kasy bajzelmama mu zaproponowala szklana kule Poszedl zajaczek do numeru, napelnil wanne, wlazl do niej i relaksujac sie w kapieli zaczal przygladac sie kuli. Krecil ja w lapkach, krecil, az wreszcie wkurzony wycedzil przez zeby:"Ty, moze choc pierdniesz - dla orientacji.":)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Bąki w wannie IP: proxy / 10.30.1.* 24.02.03, 21:21 Wielkie wrażenie na otoczeniu robi zwykle GRZMOT BRETOŃSKI, po fasolce. Odpowiedz Link Zgłoś
tfuj_aniou_strusz Re: Bąki w wannie 25.02.03, 14:30 he he he nie sadzilem ze takie zainteresowanie wzbudzie temat :D jestem za zalozeniem ligi dwubulgotow waniennych mozna by urzedzac zawody :D itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naukowiec Re: Bąki w wannie IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 26.02.03, 02:45 Moim zdaniem cale ta dyskusja wskazuje jak malo wiemy o tak istotnej sprawie. Np. czy ktos sprawdzil eksperymentalnie jak wyglada sprawa zapalania bakow po przejsci ich przez wode? Wiadomo, ze na sucho pala sie bardzo ladnie i w zaleznosci od sily zwieracza ( sphinceter ani) moga sluzyc nawet za miotacz ognia z zasiegiem do 50 cm. A podwodne? Nie ma w swiatowej literaturze zadnych miarodajnych materialow. I to dziwne. Zbliza sie wojna iracka i np. oddzial polskich pletownurkow po sutym obiedzie z grochowka i kapusniakiem mogly spowodowac duze zamiesznie w jakims porcie irackim i to nigdy nie bedac dostrzezonym ( tylko te babelki !). Wydaje mi sie ,ze ktos powinien napisac na ten temat prace doktorska. Ja moge byc recenzentem i ewentualnie powtorzyc zaproponowane eksperymenty. Z glebokim powazaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_pierdzioch Re: Bąki w wannie IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:45 kiedys siedzac we wannie wytworzylem cos co nazwalem: Wodogrzmot Wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: Bąki w wannie IP: 217.153.90.* 03.04.03, 16:26 Dobra nazwa bo naukowa .... Uwodniony czteropierdzian flogistonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozarets Kapie się po to żeby wąchać baki!!! :)) IP: *.acn.pl 05.04.03, 10:02 Odpowiedz Link Zgłoś