yossarian.zalogowany 18.08.06, 12:40 Klasyka to "Poczet włoskich bohaterów wojennych" i "Tajniki kuchni bryryjskiej". Od siebie mogę dodać: Kodeks etyczny Jacka Kurskiego Księga kondolencyjna Józefa Stalina Współczesna polska myśl szkoleniowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedzoslaw Re: Najcieńsze książki świata 18.08.06, 13:06 "Ukryte światy liryczne w twórczości Mandaryny" Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Najcieńsze książki świata 18.08.06, 13:08 Wojciech Wierzejski "Tolerancja jako fundament nowożytnej myśli europejskiej" Roman Giertych "Teoria pedagogiczna" Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Mój osobisty top one: 18.08.06, 13:17 "Sawar wiwr edług Andrzeja Leppera" Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Mój osobisty top one: 18.08.06, 13:36 Ryszard Kalisz "Dieta cud" Danuta Hojarska "Sztuka autoironii" Renata Beger "Nowoczesne trendy fryzjerskie" Kazimiera Szczuka "Prowadzenie domu i problemy wychowawcze polskiej matki" Aleksander Łukaszenko "Historia europejskiej demokracji na Białorusi" Rafał Wiechecki "Zagadnienia oceanografii a zadania dla ministerstwa" Jacek Kurski "Umiłowanie Prawdy jako fundament politycznej rywalizacji" Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Mój osobisty top one: 18.08.06, 14:20 Jarosław Kaczyński: "Moje kobiety" Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian.zalogowany Re: Mój osobisty top one: 18.08.06, 16:26 Realizacja misji przez Telewizję Publiczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Mój osobisty top one: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:16 Dodam jeszcze: "Dowcipy niemieckie" Doda: "Szkolne lata" E.Górniak: "Moi przyjaciele dziennikarze" R. Giertych: "Moi przyjaciele" R. Wiechecki "Zagadnienia morskie" P. Gosiewski: "Zbiór filipik" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: hm, Szczuka akurat jest matką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:58 Nie jest :] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hm, Szczuka akurat jest matką 19.08.06, 16:50 Gość portalu: :)) napisał(a): > Nie jest :] Jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: hm, Szczuka akurat jest matką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 07:17 Jakiś dowód? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hm, Szczuka akurat jest matką 20.08.06, 19:34 Gość portalu: :))) napisał(a): > Jakiś dowód? A ty masz dowód, że nie jest? Hehe. Szczuka ma syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: hm, Szczuka akurat jest matką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:44 Znam ją osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hm, Szczuka akurat jest matką 20.08.06, 21:21 Gość portalu: :))) napisał(a): > Znam ją osobiscie? Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: hm, Szczuka akurat jest matką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 07:46 Twoj problem Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hm, Szczuka akurat jest matką 21.08.06, 14:08 Gość portalu: :))) napisał(a): > Twoj problem Jak ją znasz osobiście, to ja jestem królowa Małgorzata, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łpbuz Re: Najcieńsze książki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 04:14 >>L. Wałęsa - "Nowy, wspaniały Grass" >>A. Kwaśniewski - "Autobiografia. Lata między uzyskaniem tytułu magistra a nawróceniem religijnym" >>"Co mężczyźni wiedzą o kobietach?" Odpowiedz Link Zgłoś
smiley4u Re: Najcieńsze książki świata 19.08.06, 17:02 Tadeusz Rydzyk - Prowadzenie pełnej księgowości w warunkach działania na rynku medialnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cav Re: Najcieńsze książki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:35 A.Lepper "I ty możesz mówić wykwintną polszczyzną" K. Ratzinger "Blitzkrieg: Teoria i Praktyka Wojny Pancernej dla Małoletnich" L. Wałęsa "Chcieć a Musieć: zarys logiki formalnej dla studentów politologii" R. Giertych "Byłem homofobem: i ty możesz się ujawnić" T. Rydzyk "Żydzi- Nasi Starsi Bracia w Wierze w Nauce J.P. II" L. Kaczyński "Dowcip i fraszka niemiecka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cav Re: Najcieńsze książki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:56 E. Górniak "Wokalistyka" "Droga do Zwycięstwa"- praca zbiorowa reprezentacji Polski w piłce nożnej pod red. L. Benhakkera, przekład z języka niderlandzkiego Mandaryna "Naśladowanie świętej pustelnicy Anny z Nikomedii" K. Szczuka i K. Dunin "Chcemy zostać w domu i lepić pierogi" W. Putin "Pieśni i tańce ludu czeczeńskiego" +płyta audio O. ibn Laden "Pokój w nauce Proroka" prof. ASP w Wiedniu A. Hitler "Malarstwo pejzażowe" Mieszko I "Wybrałem monogamię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Najcieńsze książki świata IP: *.CNet2.Gawex.PL 20.08.06, 09:08 L. Kaczyński - Kynologia stosowana" Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian.zalogowany Re: Najcieńsze książki świata 20.08.06, 14:35 Jak bawić się bez alkoholu- podręcznik Owoce przyjaźni polsko- radzieckiej Raport z budowy autostrad w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
proz Program gospodarczy PiS - aż dziwne, że nikt nie 19.08.06, 23:23 wpadł na to... i jeszcze "Lista zrealizowanych obietnic wyborczych" tejże organizacji... Odpowiedz Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Program gospodarczy PiS - aż dziwne, że nikt 20.08.06, 07:47 Donald Tusk "Umiem przegrywać" książka dwóch autorów - K. Szczuki i J. Rokity "Wady wymowy i ich leczenie" Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Program gospodarczy PiS - aż dziwne, że nikt 20.08.06, 13:30 Aleksander Kwaśniewski "Abstynencja dyplomatyczna a warunki geograficzne: zachowanie abstynencji w podróżach do Europy Wschodniej (na przykładzie Charkowa)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Program gospodarczy PiS - aż dziwne, że nikt IP: *.smstv.pl 20.08.06, 16:33 jedzoslaw napisał: > Aleksander Kwaśniewski "Abstynencja dyplomatyczna a warunki geograficzne: > zachowanie abstynencji w podróżach do Europy Wschodniej (na przykładzie > Charkowa)" B. Jelcyn "Jak przestałem pić" (przypisy: J. Himilsbach) J. Oleksy i J. Dziewulski "1001 fryzur na lato" J. Oleksy i L. Miller "Wiara czyni cuda, czyli jak zaufałem Panu" J. Stalin "Ojcostwo, czyli rozterki dobrego polityka i ojca" L. Wałęsa "Jak straciłem honorowe obywatelstwo Gdańska" (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeleń Re: Najcieńsze książki świata IP: *.c9.msk.pl 20.08.06, 16:58 ,,Pielęgnacja włosów wg.Oleksego"; ,,Strategie Polskiej reprezentacji w piłce nożnej"; ,,Siła uśmiechu"-Romek G.(samiwiecie kto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cav Re: Najcieńsze książki świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:20 R. Beger "Czytam i piszę- podręcznik dla szkół podstawowych" A. Macierewicz "Hipnoza Wzrokiem w Praktyce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Najcieńsze książki świata IP: *.CNet2.Gawex.PL 20.08.06, 19:24 L. Kaczyński-Jak przemawiać Odpowiedz Link Zgłoś
sum_tzw_olimpijczyk Re: Najcieńsze książki świata 20.08.06, 20:31 "Poradnik dla piszących blogi" - R. Czarnecki Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: Najcieńsze książki świata 20.08.06, 20:42 Tolerancja w praktyce - praca zbiorowa LPR. Miłosierdzie w praktyce - autor j.w. Jak się uczyć, żeby zdać maturę - Roman Giertych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Najcieńsze książki świata IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 23.08.06, 23:21 R.Beger " I ty mozesz mieć ku..ki w oczach - kurs dla początkujących" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercer Re: Najcieńsze książki świata IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 20:49 1. Słynni angielscy kochankowie (to wzięte z Hotelu Zacisze) 2. Żydowskie legendy sportowe (to z "Czy leci z nami pilot") M Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Najcieńsze książki świata 20.08.06, 21:06 -Historia czechosłowackiej żeglugi transoceanicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: Najcieńsze książki świata 21.08.06, 12:01 Potrawy kuchni holenderskiej Sztuka Dyplomacji - G.W. Bush jr. Techniki terrorystyczne w teorii i praktyce - podrecznik dla poczatkujacych - Dalaj Lama E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercer Re: Najcieńsze książki świata IP: 217.168.131.* 22.08.06, 12:18 Historia czechosłowackiej żeglugi transoceanicznej. hehe- ale taka akurat była; Czechosłowacja miała państwowego armatora, a jego statki miały macierzysty port w Szczecinie. Pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: Najcieńsze książki świata 21.08.06, 12:52 "Historia sztuki portugalskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
gothica666 Re: Najcieńsze książki świata 21.08.06, 13:15 "Pokora i skromność esencją kobiecości" Dorota Rabczewska - Doda Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Najcieńsze książki świata 22.08.06, 15:58 "Tajniki śpiewu" - Mandaryna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Najcieńsze książki świata IP: *.CNet2.Gawex.PL 22.08.06, 17:11 dieta dla figury - Renatka Be. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Najcieńsze książki świata IP: *.CNet2.Gawex.PL 23.08.06, 14:27 A. Maciarewicz-Czy te oczy mogą kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: Najcieńsze książki świata IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 23.08.06, 23:10 "Jak czerpać radość żyjąc ubogo" T.Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Najcieńsze książki świata 24.08.06, 12:52 "Miłość chrześcijańska" ksiądz prałat Jankowski Odpowiedz Link Zgłoś