Gość: gracka Re: Prezenty od teściowych IP: *.dynamic-ww-3.vectranet.pl 23.01.16, 00:09 Moja teściówka dała swojemu synowi na urodziny dywanik łazienkowy "bo ten stary jest już taki brzydki". A ja dostaję... dużo dobrych rad przyprószonych złośliwością i opakowanych w krytyczne spojrzenia. Miła Krysia... Odpowiedz Link Zgłoś
inka.0202 Re: Prezenty od teściowych 24.01.16, 22:54 lekko obtłuczony dzban na duże kwiaty z tekstem- będziesz miała wreszcie w domu coś ładnego..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
abel-ardi Re: Prezenty od teściowych 29.01.16, 08:58 Czasem dostaje perfum, budzik. Najpierw jednak pyta co by mi się przydało. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Prezenty od teściowych 29.01.16, 17:22 naprawdę chciałabys dostać od teściowej sweter albo bluzkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Prezenty od teściowych IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.19, 09:08 A ja mam odwrotnie od teściów dostałem skarpety , a córce kupili bluzkę i sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
kajm4 Re: Prezenty od teściowych 16.01.19, 11:18 Moja teściowa ma dwie synowe (zaznaczę tylko że ja szydełkuję od zawsze a ona zaczęła jak zobaczyła moje robótki, wcześniej szyła na maszynie). Jedna synowa ma całą chatę w jej robótkach, firanki w oknach, serwety na stołach, nawet choinkę w aniołkach jej roboty. Ja, ta druga synowa, też to mam, tylko że sama sobie zrobiłam. Na ostatnią gwiazdkę dostałam ... serwetki papierowe dekoracyjne. Teściowa zawsze powtarza, że matka powinna traktować swoje dzieci tak samo. Trochę mi przykro, ale siedzę cicho bo moje córki są traktowane przez teściów bardzo dobrze i nie chcę tego psuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: showna Re: Prezenty od teściowych IP: *.bts.as62651.net 11.03.24, 09:50 Kwiaty doniczkowe, rośliny do ogrodu, kieliszki do wina i wino, kieliszki do szampana i szampana, świece proste białe, wazon szklany walec i bukiet kwiatów do tego, znajomi którzy zapraszają do domu z ogrodem dostają albo dobrej jakości łopatę albo super grabie. Ewentalnie jakieś dobre sprzęty: kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/mediaexpert Zerknijcie sobie na stronę. Aktualnie jest sporo dobrych kodów rabatowych do media expert. Odpowiedz Link Zgłoś