menopa 29.09.06, 14:32 Kto się orłem posługuje, niech się nie kompromituje. Kto mataczy do samouwielbienia, trafi kiedyś do sądu i więzienia. Kto tu wykupił bilboardy i nalepił mi te mordy? ...ktosie, których zwą lordy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menopa Re: Ktosie 01.10.06, 21:49 Powinnam nawymyślać nicków i pisac sobie odpowiedzi jak tu ktoś radzi,(jak wylansować wątek) ale w dobie ogólnego mataczenia , kłamstwa i hipokryzji, nie zrobię tego na zasadzie protestu. Może nie podałam dokładnie o co chodzi: słowo "kto" może być odmieniane przez przypadki:Kto się, kogo się, komu się, kim się, o kim się, o kto !i inne połączenia. Kto owoców nie jada, dostanie zajada. Kto ząbków nie myje, ma cuchnący.. ryjek. A może w tym temacie już wszystko zrymowane? Komu w drogę, temu... spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytryna Re: Ktosie IP: *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 01.10.06, 22:34 A nie powinno byc tak, ze ma sie koniecznie zaczac od "kto sie" ? tak jak lepieje od "lepiej" Kto sie pyta, bo nic nie wie reszte zycia spedzi w chlewie ;P Odpowiedz Link Zgłoś