Dodaj do ulubionych

dowcipy o Lepperze/Samoobronie

31.12.06, 12:01
Znacie jakieś fajne?
Obserwuj wątek
    • wampuka Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie 31.12.06, 12:30
      Dowcipy polityczne szybko się starzeją, niestety. Najlepszy o SamejBronie, jaki
      pamiętam, to:
      - Czy można zgwałcić prostytutkę?
      - Tak, ale tylko w s(S?)amoobronie
    • puuchatek Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie 02.01.07, 11:56
      Niestety, nie ma dowcipów o Smoobronie. Ludzie sobie różne historyjki opowiadają, z niektórych nawet sie śmieją, ale to nie są dowcipy. To wszystko szczera prawda.
      • Gość: ///// Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:40
        Ja znam jeden: wicepremier Andrzej Lepper.
        Jak ktoś się zwraca "panie premierze" do tego człowieka, to jest to dowcip jakich mało....
    • Gość: kalikst Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:11
      Przychodzi Lepper do swojego biura, a tu balanga. Wszyscy posłowie i pracownicy
      ubzdryngoleni. Lepper jest wściekły: - Ludzie - krzyczy - teraz, po tej aferze,
      musimy byc bardzo ostrożni, nie wolno nam balować! A tak w ogóle, to z jakiego
      powodu ta impreza?
      Ktoś odpowiada: - Dowiedzieliśmy się, że Renata miała właśnie okres!
      Na to Lepper: - A wiecie, z takiej okazji to ja się też napiję!
      • rixa Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie 07.01.07, 20:35
        Jedzie Lepper swoją limuzyną z szoferem po polskiej, wiejskiej drodze. Nagle
        pod koła wskoczyła świnia. Lepper każe kierowcy wytłumaczyć tę sytuację. Chłopak
        wraca po jakiejś godzinie, spocony, tajemniczo uśmiechnięty, w rozchełstanym
        ubraniu i bardzo, bardzo szczęśliwy.
        - Coś ty właśiwie robił przez ten czas?- kulturalnie warknął nasz kochany
        wicepremier.
        - Gospodarz dał mi pół litra, gospodyni wspaniałuy obiad, a ich 19-letnia córka
        chwilę niezapomnianej rozkoszy- zrelacjonował szofer.
        - Więc co im powiedziałeś, że tak zrobili?- dziwi się nasz (prawie) polityk?
        - Że jestem kierowcą Andrzeja Leppera i zabiłem świnię...

ps. kalikst, to było piękne!
    • Gość: pozdro Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: 149.55.30.* 08.01.07, 13:49
      Co bedzie jak ODPALISZ bombe podczas posiedzenia Samoobrony?
      SALATKA Z BURAAAKOW
    • Gość: misio Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:43
      Przychodzi Lepper do chińskiej restauracji i coś tam zamawia. Po chwili kelner
      przynosi pałeczki do jedzenia a Lepper na to:
      'A co mi pan tu przynosi???? Co ja, bęben zamawiałem?!?!?!'
      • Gość: łyżwa Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.chello.pl 24.01.07, 13:57
        rozmawiaja dwie prostytutki ...
        -wiesz byl u mnie wczoraj bardzo dziwny klient
        -tak a jaki
        -taki opalony po 50tce zaplacil zdjal spodnie i dawaj na recznym
        -ach ten andrzej jak nie zboze na tory to nasienie na podloge
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka