feminasapiens 31.12.06, 12:01 Znacie jakieś fajne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampuka Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie 31.12.06, 12:30 Dowcipy polityczne szybko się starzeją, niestety. Najlepszy o SamejBronie, jaki pamiętam, to: - Czy można zgwałcić prostytutkę? - Tak, ale tylko w s(S?)amoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie 02.01.07, 11:56 Niestety, nie ma dowcipów o Smoobronie. Ludzie sobie różne historyjki opowiadają, z niektórych nawet sie śmieją, ale to nie są dowcipy. To wszystko szczera prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///// Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:40 Ja znam jeden: wicepremier Andrzej Lepper. Jak ktoś się zwraca "panie premierze" do tego człowieka, to jest to dowcip jakich mało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalikst Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:11 Przychodzi Lepper do swojego biura, a tu balanga. Wszyscy posłowie i pracownicy ubzdryngoleni. Lepper jest wściekły: - Ludzie - krzyczy - teraz, po tej aferze, musimy byc bardzo ostrożni, nie wolno nam balować! A tak w ogóle, to z jakiego powodu ta impreza? Ktoś odpowiada: - Dowiedzieliśmy się, że Renata miała właśnie okres! Na to Lepper: - A wiecie, z takiej okazji to ja się też napiję! Odpowiedz Link Zgłoś
rixa Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie 07.01.07, 20:35 Jedzie Lepper swoją limuzyną z szoferem po polskiej, wiejskiej drodze. Nagle pod koła wskoczyła świnia. Lepper każe kierowcy wytłumaczyć tę sytuację. Chłopak wraca po jakiejś godzinie, spocony, tajemniczo uśmiechnięty, w rozchełstanym ubraniu i bardzo, bardzo szczęśliwy. - Coś ty właśiwie robił przez ten czas?- kulturalnie warknął nasz kochany wicepremier. - Gospodarz dał mi pół litra, gospodyni wspaniałuy obiad, a ich 19-letnia córka chwilę niezapomnianej rozkoszy- zrelacjonował szofer. - Więc co im powiedziałeś, że tak zrobili?- dziwi się nasz (prawie) polityk? - Że jestem kierowcą Andrzeja Leppera i zabiłem świnię... ps. kalikst, to było piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: 149.55.30.* 08.01.07, 13:49 Co bedzie jak ODPALISZ bombe podczas posiedzenia Samoobrony? SALATKA Z BURAAAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:43 Przychodzi Lepper do chińskiej restauracji i coś tam zamawia. Po chwili kelner przynosi pałeczki do jedzenia a Lepper na to: 'A co mi pan tu przynosi???? Co ja, bęben zamawiałem?!?!?!' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżwa Re: dowcipy o Lepperze/Samoobronie IP: *.chello.pl 24.01.07, 13:57 rozmawiaja dwie prostytutki ... -wiesz byl u mnie wczoraj bardzo dziwny klient -tak a jaki -taki opalony po 50tce zaplacil zdjal spodnie i dawaj na recznym -ach ten andrzej jak nie zboze na tory to nasienie na podloge Odpowiedz Link Zgłoś