Gość: Kot Filemon IP: *.aster.pl 04.03.07, 11:18 Ile rzeczy naraz i w jakiej konfiguracji wykonujecie w trakcie jedzenia ? Ja, dla przykładu, palę piję , oglądam TV, obgryzam paznokcie, drapię się, bekam, rozmawiam przez tel i lekko podsypiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx132 a czy Ty tez oddychasz w tym samym czasie?? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.07, 11:40 Cos mi sie zdaje,zechyba nie,no i nie myslisz!Jak bys myslal,to juz by bylo za duzo czynnosci do wykonania dla mezczyzny w tym samym czasie. wiem,ze mam racje! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Filemon Re: a czy Ty tez oddychasz w tym samym czasie?? IP: *.aster.pl 04.03.07, 12:14 Przepraszam, zapomniałem dodać myślenie, nie wziąłem pod uwagę faktu, że u kobiet (części), to niekoniecznie odruch bezwarunkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx132 To oddychasz,czy nie oddychasz? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.07, 13:04 Martwie sie,ze nie oddychasz;((((((((((((((((((A jak jesz,to przelykasz,czy tylko zujesz??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Filemon Re: To oddychasz,czy nie oddychasz? IP: *.aster.pl 04.03.07, 13:15 Nie mędrkuj, nie mędrkuj, mądralo. Ja sobie rurką wpuszczam, żeby trochę energii zaoszczędzić. Oddycham co 20 min, z pojemnością płuc 8 l mogę sobie na to pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx132 To jaka jest twoja pojemnosc mozgu? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.07, 13:19 Napewno mniejsza,niz moja skrzynka pocztowa! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: To jaka jest twoja pojemnosc mozgu? IP: *.chello.pl 04.03.07, 16:54 a bąków nie puszczasz? :) to by tak fajnie dopełniło całości :) Odpowiedz Link Zgłoś