Dodaj do ulubionych

Jak jeść to . .

IP: *.aster.pl 04.03.07, 11:18
Ile rzeczy naraz i w jakiej konfiguracji wykonujecie w trakcie jedzenia ? Ja,
dla przykładu, palę piję , oglądam TV, obgryzam paznokcie, drapię się, bekam,
rozmawiam przez tel i lekko podsypiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx132 a czy Ty tez oddychasz w tym samym czasie?? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.07, 11:40
      Cos mi sie zdaje,zechyba nie,no i nie myslisz!Jak bys myslal,to juz by bylo za
      duzo czynnosci do wykonania dla mezczyzny w tym samym czasie.

wiem,ze mam racje!
      :)))
      • Gość: Kot Filemon Re: a czy Ty tez oddychasz w tym samym czasie?? IP: *.aster.pl 04.03.07, 12:14
        Przepraszam, zapomniałem dodać myślenie, nie wziąłem pod uwagę faktu, że u
        kobiet (części), to niekoniecznie odruch bezwarunkowy
        • Gość: xxx132 To oddychasz,czy nie oddychasz? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.07, 13:04
          Martwie sie,ze nie oddychasz;((((((((((((((((((A jak jesz,to przelykasz,czy
          tylko zujesz??? ;)
          • Gość: Kot Filemon Re: To oddychasz,czy nie oddychasz? IP: *.aster.pl 04.03.07, 13:15
            Nie mędrkuj, nie mędrkuj, mądralo. Ja sobie rurką wpuszczam, żeby trochę
            energii zaoszczędzić. Oddycham co 20 min, z pojemnością płuc 8 l mogę sobie na
            to pozwolić.
            • Gość: xxx132 To jaka jest twoja pojemnosc mozgu? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.07, 13:19
              Napewno mniejsza,niz moja skrzynka pocztowa! ;)))))
              • Gość: ola Re: To jaka jest twoja pojemnosc mozgu? IP: *.chello.pl 04.03.07, 16:54
                a bąków nie puszczasz? :) to by tak fajnie dopełniło całości :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka