Dodaj do ulubionych

samoopalacz - co z plecami ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 17:32
tylko proszę nie pisać, że to nie to forum,
pytanie: jak osoba, która mieszka sama ma sobie poradzić z posmarowaniem pleców samoopalaczem ?
wołać co kilka dni sąsiada? kumpelę ?
czy rączki wyłamać aby całemu być w słonecznym brązie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ona21 Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 27.03.07, 19:04
      bo to trzeba wyjsc na balkon, rozlozyc recznik, polozyc sie brzuchem do owego recznika, po czym powierzchnia tylnią plecną łapać promyki złocistego słońca :)
      Samoopalaczem - chyba tak jak myjesz zwykle plecy, ale ryzykujesz, ze beda niestety smugi i ogolnie do kitu :P
      • kszynka Re: samoopalacz - co z plecami ? 04.04.07, 23:58
        bycie singlem jest bardzo modne, ale niestety często niewygodne
        :-)
        • Gość: morning_gloria Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 05.04.07, 10:49
          Kiedy mieszkalam sama robilam to tak : spryskiwalam pusta wanne (te czesc na
          ktorej sie lezy plecami ;-)) samoopalaczem, po czym wchodzilam nago do wannny i
          ocieralam sie plecami o ta popryskana czesc ;-))))))
          Do dzis sie z tego smieje, ale jakos trza sobie radzic ;-p
          • t000mek Re: samoopalacz - co z plecami ? 05.04.07, 14:29
            heheheeh, czego to czlowiek nie wymysli, gratulacje dla tej pani za pomyslowosc,
            rozbawilas mnie z ta wanna:)
          • Gość: naiwna Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 00:23
            morning_gloria - POWAŻNIE?!
    • farelkaa Re: samoopalacz - co z plecami ? 27.03.07, 20:38
      sąsiada wołać jak najbardziej pod warunkiem, ze przystojny ;)
      • Gość: jaija Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.03.07, 22:35
        Jak to co? W końcu dupa blada!
    • macedonski.rozrywacz.niemowlat Re: samoopalacz - co z plecami ? 28.03.07, 20:17
      musisz nasmarowac bardzo gruba warstwe na brzuchu to wtedy przejdzie na plecy
      zwykle zajmuje to okolo 2 godzin
    • Gość: ??? Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: 213.134.181.* 29.03.07, 21:03
      o rany, ale mi folozofia, ja się smaruję sama
      da się , tylko trzeba chcieć a nie z lenistwa wymyślać kogo by tu zaczepić, żeby nasmarował plecy
    • gosia05 Re: samoopalacz - co z plecami ? 29.03.07, 23:58
      Najlepiej rozmaż trochę na kafelkach w łazience, a potem ocieraj się plecami,
      jak niedźwiedź o drzewo. Powinno się udać.
      • mana_mana Re: samoopalacz - co z plecami ? 30.03.07, 09:26
        Polecam jogę - nie będziesz miała problemów ze smarowaniem pleców, nawet po
        uprzedniejszym okręceniu owej ręki wokół tułowia.
        Z mniej czasochłonnych pomysłów proponuję chlapnąć samoopalaczem na wentylator
        i wypiąć plecki :)
    • Gość: Thar Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.netia.pl 30.03.07, 13:40
      He he. Przypomniał mi sie odcinek "Przyjaciół" w którym Ross opala sie
      natryskowo. Tylko, ze nie odwraca sie w odpowiedniej chwili i... no
      własnie "dupa blada" :)))
      • Gość: oka Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.bb.online.no 30.03.07, 22:21
        @Thar - i tak osiem razy :) one mississipi two mississipi...

A co do pleców: może kupić taki samoopalacz w sprayu, psiknąć za siebie i dać
        szybko wsteczny...?
        • Gość: figielek Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.rev.netart.pl 04.04.07, 12:48
          uzywam samoopalacz dove, do rozsmarowania go na plecach uzywam mojeg chlopaka:)
          • Gość: ciekawski typ Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:11
            A to do smarowania pierśi chłopak sie juz nie nadaje? :)
            • Gość: a.g.a.t.a faceta gratis:) IP: *.lodz.mm.pl 04.04.07, 19:54
              do kazdego opakowania samoopalacza powinni dodawac faceta gratis.w przeciwnym
              razie,produkt jest niepelny:)
              • purchawaa Re: faceta gratis:) 06.04.07, 17:48
                Gość portalu: a.g.a.t.a napisał(a):

> do kazdego opakowania samoopalacza powinni dodawac faceta gratis.w przeciwnym
                > razie,produkt jest niepelny:)

Tylko oczywiscie wysportowaneggo, kochanego, czulego i przystojnego...

A nie byle jakiego

A btw na www.dove.com po wypelnieniu ich ankiety mozna dostać upominki, trzeba
                im napisać by zaczeli dodawać do samoopalaczy samcze jednostki wmasowujace - cos
                ala hostessy w sklepach mrrrrr myslycie ze pomysl by przeszedl?
      • Gość: kacha Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: 195.47.201.* 05.04.07, 09:44
        A może lepiej idź sobie do solarium... Przynajmniej zamiast być żółta bedziesz
        fajnie i równo opalona:-)
        • martita503 Re: samoopalacz - co z plecami ? 05.04.07, 17:54
          nie zawsze jest sie zoltym. samoopalacze polecaja kosmetyczki, przynajmniej nie
          sa tak szkodliwe jak solarki.
        • Gość: widzlaem Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.pg.com 06.04.07, 13:34
          Solarium fajnie opalona? Daj spokój wygląda to tak samo sztucznie jak
          samoopalaczem.
    • Gość: yumyum nie pokazywać!!! IP: 217.153.145.* 04.04.07, 14:20
      Albo koś zadrudnić, do tej wdzięcznej roboty :)
      Ale są ludzie, którzy nie mają takich problemów; np: 42.pl/u/qOs
    • earlyyears Re: samoopalacz - co z plecami ? 04.04.07, 19:28
      ja moge Ciebie smarowac kilka razy dziennie, nie tylko plecki:)
    • Gość: tulipan Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 09:34
      sąsiada nie polecam, mężczyźnie nie powierzyłabym samoopalacza.. z
      doświadczenia wiem, że wymaże nierówno (mój tak robi, mężczyzna, nie sąsiad).
      Może lepsza sąsiadka? Albo koleżanka w pracy?
    • Gość: Agatt Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: 195.20.110.* 05.04.07, 13:33
      trza kupić w spraju
      • cerec Re: samoopalacz - co z plecami ? 05.04.07, 16:55
        ja moge plecki posmarować - dyplomowany masazysta :)
        • uyu Re: samoopalacz - co z plecami ? 05.04.07, 20:54
          Dodawac faceta do samoopalacza? A po co facet takim staruszkom, ktore nie sa w
          stanie same sobie posmarowac plecow?
    • sathi1983 Re: samoopalacz - co z plecami ? 06.04.07, 08:48
      Ja sobie radzę sama, nakładam foliowe rękawiczki i ...wyginam ciało śmiało.
      Może mam takie długie ręce hehehe :)
      Najpier smaruję od dołu a potem od góry.

Jak przeczytałam ten pomysł z wanną to padłam :D
    • Gość: Iwa Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 07.04.07, 16:48
      Mozna kupic taka myjke na kiju do mycia plecow. Na nia nakladamy samoopalacz i
      wygodnie i latwo wsmaruwujemy w plecy bez koniecznosci liczenia na sasiada, bez
      potrzeby wyginania sie w jodze. Dla chcacego nic trudnego.
      • zielone.ziolo Re: samoopalacz - co z plecami ? 09.04.07, 00:33
        Gość portalu: Iwa napisał(a):

> Mozna kupic taka myjke na kiju do mycia plecow. Na nia nakladamy samoopalacz
        i
        > wygodnie i latwo wsmaruwujemy w plecy bez koniecznosci liczenia na sasiada,
        bez
        >
        > potrzeby wyginania sie w jodze. Dla chcacego nic trudnego.

Ale z sąsiadem może być ciekawiej ;-)
    • jaceq Re: samoopalacz - co z plecami ? 07.04.07, 23:23
      Gość portalu: zosia-samosia napisał(a):
      > wołać co kilka dni sąsiada?

Hm, raczej jak zarazy unikałbym sąsiadek smarujących się barwnikami (a także
      tych grillujących sobie ciała w solarium).
      • Gość: lili Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 12:07
        plecy-żaden problem, samoopalacz w spray'u!!!

najlepsze są najprostsze rozwiązania ;)
        • ewa9717 Re: samoopalacz - co z plecami ? 15.04.07, 12:44
          Zadzwonić po najbliższego posła Samoobrony.
          • Gość: wr Re: samoopalacz - co z plecami ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:40
            Oficjalna wersja głosi, że to Ona zaatakowała tym olejkiem. Jego reakcja nosi
            znamiona samoobrony koniecznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka