Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:29
Jaka słowo określające dziewczynę używane przez facetów najbardziej Was
wkurza? Ja na przykład uważam określenie "moja dupa" za skrajnie obraźliwe i
mam ochotę zamordować delikwenta!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lodziara Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:29
      aha, jeszcze "panna" mnie dobija :-(
      • primasort Re: Do dziewczyn 03.05.07, 20:37
        E no. Lepsze panna niż lodziara.
        • Gość: lodziara Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 20:42
          ale lodziara jest bardziej twardzielskie!
          • Gość: viki Re: Do dziewczyn IP: *.sotn.cable.ntl.com 03.05.07, 21:13
            uffff biedny delikwent
    • Gość: Ola_W Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:18
      mój eks zwracał się do mnie 'żabo' albo 'żabko'- jak tak można mówić do
      kobiety?! jeszcze mnie wkurza 'moja niunia'
      • Gość: edyta Re: Do dziewczyn IP: 208.40.29.* 04.05.07, 18:50
        A mój mąż od wielu lat do mnie mówi "kicia" i ja to bardzo lubię :)
        • edka-schizofredka mojego exa kuzynka tez kicia byla ale sie 10.05.07, 14:49
          z turasem puscila i teraz inaczej na nia w domu mowia :-O
    • Gość: filozof nie zoofil Re: Do dziewczyn IP: *.smstv.pl 03.05.07, 21:33
      Czyli jak powie moja lodziara albo lachociąg to ok? Ciekawa relatywizacja.. hmm:)
      • Gość: ja24 Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:38
        wszystko zależy od relacji jakie maja partnerzy. mój facet mówi do mnie
        czasami 'głupia ci..' ale oboje wiemy że to w zartach i nie obrazamy się na
        siebie za takie mocne-pieszczotliwe słowa:-)
        • Gość: Tiomek Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:45
          Gość zapytał, co was najbardziej wkurza. Potem zbierze wszystko do kupy, co mu
          usłużnie podsuniecie, i wykorzysta do własnych celów. Litości...
          • Gość: viki Re: Do dziewczyn IP: *.sotn.cable.ntl.com 03.05.07, 21:49
            ja nie lubie gdy mi mowi lala to takie "dodowate"
          • Gość: lodziara Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 22:22
            jestem gościówą, w dodatku babsko-solidarna :-)
        • annika_vik Re: Do dziewczyn 03.05.07, 22:30
          Współczuję.
          • annika_vik Re: Do dziewczyn 03.05.07, 22:33
            Dla wyjaśnienia - współczuję osobniczce "ja24" chłopaka.
            • Gość: 7.62x54R Re: Do dziewczyn IP: *.smstv.pl 03.05.07, 23:48
              Są tacy, co przed ślubem babę na rękach noszą, są Ą Ę, kulturni, że hej, w życiu
              żadnego przekleństwa, zawsze zadbany i potrafiący o kobitę zadbać, nie pije i
              nie pali (kryje się) a po ślubie sruuu garniturek - i się okazuje, że kopytami
              stuka i ogonem się podpiera, zaczyna się prawdziwe kurna życie, że przy tym
              żarciki, których koleżance współczujesz są leżeniem w hamaku na Jamajce przy
              Bejrucie w 83.
              • mc_pele Re: Do dziewczyn 04.05.07, 19:53
                Gość portalu: 7.62x54R napisał(a):

> Są tacy, co przed ślubem babę na rękach noszą, są Ą Ę, kulturni, że hej, w
                życi
                > u
                > żadnego przekleństwa, zawsze zadbany i potrafiący o kobitę zadbać, nie pije i
                > nie pali (kryje się) a po ślubie sruuu garniturek - i się okazuje, że kopytami
                > stuka i ogonem się podpiera, zaczyna się prawdziwe kurna życie, że przy tym
                > żarciki, których koleżance współczujesz są leżeniem w hamaku na Jamajce przy
                > Bejrucie w 83.

"Ą Ę"- hehe, super powiedzenie, szkoda że nie przyjeło się i wymiera, tak
                jak "jak bum cyk cyk" ;)

odnosząc się do tekstu - święta racja, tak właśnie jest, dlatego moje panie
                kochane nie szukajcie sobie świętych dobrze zarabiających panów bo skończy się
                smutno, najlepsze są ziomki co już od młodego pokazują jak się żyje w Polsce -
                przy takim to można tylko zaskoczyć się pozytywnie :D
                • Gość: naiwna Re: Do dziewczyn IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 20:02
                  Czyli normą w Polsce wśród młodego pokolenia jest teraz zwracanie się do
                  dziewczyn per "lachociąg"? I tym dziewczynom "lepiej, żeby się to podobało"? bo
                  każdy kulturalny, który potrafi wymyślić dla swojej ukochanej oryginalne a NIE
                  NACECHOWANE NEGATYWNIE, NIE WULGARNE określenie to na pewno typas, z którego po
                  ślubie (?) wylezie diabeł?

Dziewczyny, na litość boską, nie dajcie się zwariować.
                  • mc_pele Re: Do dziewczyn 04.05.07, 20:26
                    Gość portalu: naiwna napisał(a):

> Czyli normą w Polsce wśród młodego pokolenia jest teraz zwracanie się do
                    > dziewczyn per "lachociąg"? I tym dziewczynom "lepiej, żeby się to podobało"?
                    bo
                    >
                    > każdy kulturalny, który potrafi wymyślić dla swojej ukochanej oryginalne a
                    NIE
                    > NACECHOWANE NEGATYWNIE, NIE WULGARNE określenie to na pewno typas, z którego
                    po
                    >
                    > ślubie (?) wylezie diabeł?
                    >
                    > Dziewczyny, na litość boską, nie dajcie się zwariować.

gdzie tam!!! nie pisałem o chamstwie ale o zwykłych facetach co to sobie w
                    życiu przeklinali, popołudnia spędzają na browarze i bilardzie ze znajomymi
                    zamiast na lekcjach Hiszpańskiego i Francuskiego i nie kończyli prawa na UJ
                    tylko... hehehehe... historię na jakimś mniej znanym ale zawsze uniwersytecie ;)
                    co do określenia "lachociąg" to myślę że jest ono jednak potrzebne w obecnych
                    czasach, nazywanie szanującej się kobiety "lachociągiem" jest absolutnie nie na
                    miejscu i niedopuszczalne ale czy na miejscu jest nazywanie klientki która
                    pewnie więcej osobom dała i obciągneła niż my możemy sobie wyobrazić "damą"? :D
                    • Gość: naiwna Re: Do dziewczyn IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 21:09
                      myślałam, że mowa tu o NORMALNYCH dziewczynach o.o
                      • mc_pele Re: Do dziewczyn 04.05.07, 21:12
                        Gość portalu: naiwna napisał(a):

> myślałam, że mowa tu o NORMALNYCH dziewczynach o.o

w sumie to odniosłem się do wypowiedzi 72R.386xv albo coś w tym stylu o
                        facetach, nie o kobietach :)))
      • Gość: lodziara Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 10:17
        przecież o lachociągu nie powiedziałam ani słowa. A na poważnie to lodziara też
        jest nie do przyjęcia.
        A i jeszcze "suczki". To chyba ma służyć podniesieniu sobie przez mówiące
        to "pieski" -psikuty (bez s) samooceny.
    • ashton Re: Do dziewczyn 04.05.07, 10:34
      "Niunia" i "lalka".
      • Gość: oka Re: Do dziewczyn IP: 85.252.65.* 04.05.07, 12:19
        Mój znajomy o swojej kobiecie wypowiadał się per "myszka". Na dobrą sprawę przez
        kilka lat, które ze sobą spędzili, nie słyszałam ani razu w jego ustach jej
        prawdziwego imienia.

Ona zresztą o nim mówiła "niuniu" i już nie pytajcie, czemu nikt jej znieść nie
        mógł...
        • mc_pele Re: Do dziewczyn 04.05.07, 19:57
          Gość portalu: oka napisał(a):

>
          > Ona zresztą o nim mówiła "niuniu" i już nie pytajcie, czemu nikt jej znieść
          nie
          > mógł...

hehehehe, jak ja dowiedziałem się że mój najlepszy kumpel z ulicy nie
          jest "makaronem", "makim" czy "makelele" ale "ciumciurusiem" tarzałem się ze
          śmiechu :D
          • Gość: heheheh Re: Do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 14:11
            Lachon... :))
            • Gość: misshehe Re: Do dziewczyn IP: *.marketing-house.pl 11.05.07, 15:15
              Pomijając wszystkie inwektywy, mnie jeszcze razi "kolesiówa":D A
              dzięki "Włatcom much" przepadam za facetką;)
              • Gość: k Re: Do dziewczyn IP: 217.153.94.* 11.05.07, 15:30
                -sikorka
                -sraka
                -sztorka
                -pussi
                itd.
              • mindsailor Re: Do dziewczyn 13.06.07, 12:29
                nienawidze okreslenia facetka!!! mój teśc tak mówi o mojej córce i za każdym,
                razem mnie szlag trafia! i go poprawiam, że to nie żadne facetka, ale
                dziewczynka:)
    • Gość: truskaweczka Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 14:34
      Byłam bardzo grubym dzieckiem,w związku z tym spotykałam ę z niewybrednymi
      epitetami zwłaszcza kolegów oto niektóre z nich
      -tucznik
      -świnia czasem z przydawką gruba
      -wieloryb
      -Żanuaria
      -wieloryb
      -Peggy
      Mój kolega z pierwszej pracy,jak źle załatwiłam sprawę mówił o mnie(donosiły
      "życzliwe"koleżanki, sama też słyszałam):
      -nielot
      -sierota
      -niedouk
      -tępa
      Przykre.Przykre jest też do dziewczyny powiedzieć szlauf,na szczęście nikt mnie
      tak nie nazwał.
      • skandynawska.zorza.polarna Re: Do dziewczyn 13.06.07, 10:38
        Przesłuchajcie sobie "W imieniu dam" Hey - kwintesencja nielubianych zwrotów do
        kobiet.
        Dodam jeszcze tylko:
        -rura
        -niunia (ja tak mówię co najwyżej na swojego psa)
        -blondyna (nienawidzę)
        • Gość: ptysiunia Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 11:39
          A mój mąż mówi do mnie grubasie,smoczyco,ale robi to pieszczotliwie,więc się na
          niego nie gniewam.Ale włosy mi się na głowie jeżyły,jak kumple o swoich
          dziewczynach mówili moja świnia
          • skandynawska.zorza.polarna Re: Do dziewczyn 13.06.07, 16:07
            Mój były chłopak mówił do mnie "głupku leśny" a ja do niego po prostu "głupku",
            ale tylko w żartach. Mam nadzieję... :P
    • Gość: blue Re: Do dziewczyn IP: *.petrus.com.pl 16.06.07, 20:28
      Sunia. I wlasnie tego typu oznaczające brak szacunku.
    • the.ctphr Re: Do dziewczyn 19.06.07, 12:56
      Kolega za określenie "foczka" (rzucone bezosobowo, nie do kogoś czy o kimś
      konkretnie) dostał raz pękiem kluczy po łbie od młodej, acz ostro wojującej
      feministki...
    • Gość: kasia Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:22
      mój sąsiad mówi na dziewczyny SIEKIERKI a jego brat SIKORECZKI uwierzcie jak
      idzie laska i usłyszy ale idzie siekierka to od razu ucieka dlatego kole.ś nie
      ma dziewqczyny... mój facet mówi na mnie kociask i mi sie tam to podoba fajnie
      tak niby słodko a jednak słowo kociak ma poazurki a ja taka jestem:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka