Gość: pscola Re: W tym watku jest juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 14:51 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Welcome back, Pscola! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 15:02 :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Przeczytalam wpisy i musze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 17:25 ...Was pochwalic: WATEK ZYJE :-))))))))))))))))))))))))))) !!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Przeczytalam wpisy i musze.. IP: *.visp.energis.pl 12.09.03, 20:12 Gość portalu: pscola napisał(a): > ...Was pochwalic: WATEK ZYJE :-))))))))))))))))))))))))))) !!:P Się staramy, jak możemy!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola sie starac musicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:00 bo mnie od poniedzialku znow nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: sie starac musicie 12.09.03, 21:37 Gość portalu: pscola napisał(a): > bo mnie od poniedzialku znow nie ma oj Pscola, Pscola, ale sobie podrozujesz,a my tutaj tak teksnimy Ale mam rozumiec ze w weekend jestes nasza???????? :)))))))))))) buziaczki i witamy w domku :D :D Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: sie starac musicie IP: *.visp.energis.pl 12.09.03, 22:44 independent-girl napisała: > Gość portalu: pscola napisał(a): > > > bo mnie od poniedzialku znow nie ma Kicha! Co ta nasza Pscola taka globtroterka się zrobiła? ;-) Pani Pscolo, nas interesuje czy Pani pobiera być może nauki w UJ? > oj Pscola, Pscola, ale sobie podrozujesz,a my tutaj tak teksnimy tęskiMY... Ufff. Już myślałem, że się Kasieńka pogniewała na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: sie starac musicie 13.09.03, 02:10 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): >> tęskiMY... Ufff. Już myślałem, że się Kasieńka pogniewała na mnie... oj nie!!! no co TY? Nie miałam za co :D troszke zajeta jestem ostatnio :( ale na mailika odpiszę :)* buziaczki nocne :)*** pozdrawiam Kejti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: sie starac musicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 11:48 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > independent-girl napisała: Kicha! > wiem, kicha jak nic Pani Pscolo, nas interesuje czy Pani pobiera być może nauki w UJ? - a czy Wy przypadkiem nie za duzo chcecie wiedziec ?? > > > oj Pscola, Pscola, ale sobie podrozujesz,a my tutaj tak teksnimy-> ja tez tesknie Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: sie starac musicie 13.09.03, 12:37 > > Pani Pscolo, nas interesuje czy Pani pobiera być może nauki w UJ? >- a czy Wy przypadkiem nie za duzo chcecie wiedziec ?? oj, a czy to naprawdę tak dużo? :)) Jesteśmy z Piecykiem ciekawi czy ja i Ty spotkamy się kiedyś na korytarzu ;-) Buziaczki Kejti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: sie starac musicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 13:03 independent-girl napisała: > oj, a czy to naprawdę tak dużo? :)) Jesteśmy z Piecykiem ciekawi czy ja i Ty > spotkamy się kiedyś na korytarzu ;-) > to tak , teoretycznie tak praktycznie to tylko wtedy gdy pani Kasia tez na Batorego bywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: sie starac musicie 13.09.03, 15:46 Gość portalu: pscola napisał(a): > independent-girl napisała: > > > oj, a czy to naprawdę tak dużo? :)) Jesteśmy z Piecykiem ciekawi czy ja i > Ty > > spotkamy się kiedyś na korytarzu ;-) > > > > to tak , teoretycznie tak > > praktycznie to tylko wtedy gdy pani Kasia tez na Batorego bywa :))) oj to jednak nie :) ale teoretycznie - też fajnie heheheeh pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: sie starac musicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 16:18 teoretycznie bede chodzic ze zdjeciem i wypatrywac ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: sie starac musicie IP: *.visp.energis.pl 13.09.03, 21:17 Gość portalu: pscola napisał(a): > Pani Pscolo, nas interesuje czy Pani pobiera być może nauki w UJ? - a czy Wy > przypadkiem nie za duzo chcecie wiedziec ?? A coś Ty taka tajemnicza? Nieuchwytna... Jak mgiełka... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: sie starac musicie 14.09.03, 12:44 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Gość portalu: pscola napisał(a): > > > Pani Pscolo, nas interesuje czy Pani pobiera być może nauki w UJ? - a czy > Wy > > przypadkiem nie za duzo chcecie wiedziec ?? > > A coś Ty taka tajemnicza? Nieuchwytna... Jak mgiełka... ;-) No, no no ...wlasnie, Piecyk ma rację :))) A propos zdjęcia Pscolko...nie mam już blond włosków,ale reszta zostaja ta sama :D Buziaczki Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: sie starac musicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 12:56 > > > > A coś Ty taka tajemnicza? Nieuchwytna... Jak mgiełka... ;-) -> wcale NIE !! > > A propos zdjęcia Pscolko...nie mam już blond włosków,ale reszta zostaja ta > sama :D -> w zasadzie moge powiedziec to samo :D >:* Odpowiedz Link Zgłoś
jk13 I niech się dzieje wola Nieba.... 28.07.04, 22:41 Z nią się zawsze zgadzać trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: W tym watku jest juz IP: *.ipt.aol.com 13.09.03, 18:21 masz jeszcze jeden.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsonans Re: W tym watku jest juz IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 14.09.03, 18:03 Taaaak.. pobijamy rekord. taaak, taaak. jak najwięcej wpisów!!! Brawo za inicjatywę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy I Ugo naszym Przyjacielem jest! ;-) IP: *.visp.energis.pl 14.09.03, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: I Ugo naszym Przyjacielem jest! ;-) 15.09.03, 08:35 Oj jest jest :-) Więc Ugo drogi staraj się, staraj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: I Ugo naszym Przyjacielem jest! ;-) 15.09.03, 22:42 No bardzo mi miło. Cała przyjemność po mojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Gratulacje dla UGO :) 14.09.03, 23:18 Dzięki ,staram się jak mogę a jak nie mogę to się nie staram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: i siodma strona :) 14.09.03, 23:18 U mnie dopiero trzecia bo sobie ustawiłem po 300 wątków na stronie :-) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola A ja sie z Wami .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 21:28 .....zegnam, czytamy sie najpozniej za tydzien. pozdrawiam, P. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Jaka szkoda... :-((( Bye, Pscolka! IP: *.visp.energis.pl 14.09.03, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: A ja sie z Wami .. 15.09.03, 08:34 Gość portalu: pscola napisał(a): > .....zegnam, czytamy sie najpozniej za tydzien. > No ja mam nadzieję,że to będzie totalne najpóźniej :)* Miłego cokolwiek tam nie robisz :D > pozdrawiam, P. > :-) Ja również... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Stosunkowo poźną porą wpis dla IG :-* IP: *.visp.energis.pl 15.09.03, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Stosunkowo poźną porą wpis dla IG :-* 15.09.03, 22:56 Dziękuję :-) Ale jestem zła, bo ktoś się zaczyna podawac za mnie :/ Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Stosunkowo poźną porą wpis dla IG :-* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 07:45 Też byłbym zły! Nawet się nabrałem na tamten "nowy" wątek. Mało się nie dopisałem. Zmień nicka (na tym forum). Ale ktoś Cię chyba zna (bo piecyk.kaflowy to chyba nie Ty?). Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Stosunkowo poźną porą wpis dla IG :-* 16.09.03, 10:34 Najlepiej się logować ale i tak nie ma rady na takich oszołomów. Dołoży kropkę lub myślnik albo zmieni nieznacznie kolejność liter co często jest niedostrzegane na pierwszy rzut oka. A tego wątku i tak nie przebije, chyba że będzie sam(a) pisał(a). P.S.Może to ten sam co kiedyś założył wątek dla dupków i okazał się jedynym dupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Stosunkowo poźną porą wpis dla IG :-* 16.09.03, 10:54 ugo napisał: > Najlepiej się logować ale i tak nie ma rady na takich oszołomów. Dołoży kropkę > lub myślnik albo zmieni nieznacznie kolejność liter co często jest > niedostrzegane na pierwszy rzut oka. A tego wątku i tak nie przebije, chyba że > będzie sam(a) pisał(a). > P.S.Może to ten sam co kiedyś założył wątek dla dupków i okazał się jedynym > dupkiem. No ja się loguje ZAWSZE i stali bywalcy Forum to wiedzą :) A indpendent-GRIL i piecykowi.kaflowemu szybko sie forum znudzi, a juz na pewno nie beda dzialam na moja szkode :) Zaufajcie mi, bo ja im ufam, wiec...chyba nie beda chcieli bym zmienila do nich podejscie :) Jeszcze raz dzieki za troske Buziaczki dla Naszego Przyjaciela Ugo :)* Kasia Wasza Niezależna Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Stosunkowo poźną porą wpis dla IG :-* 16.09.03, 10:51 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Też byłbym zły! Nawet się nabrałem na tamten "nowy" wątek. Mało się nie > dopisałem. Zmień nicka (na tym forum). Ale ktoś Cię chyba zna (bo > piecyk.kaflowy to chyba nie Ty?). A ja już wiem kto to. Ktoś kto bardzo dobrze mnie zna i ja ICH też. Z resztą Piecyku...chyba dla Ciebie to jasne,że ten ktoś musi mnie znać skoro piecyk.kaflowy? :P I zła już nie jestem,a le na początku eh :P Dziekuję za troskę Buziaczki :)** Kasia Wasza Niezależna Odpowiedz Link Zgłoś
amisia_19 Re: W tym watku jest juz 14.09.03, 22:50 607 to od dziś mój szczęśliwy numerek :)))) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol n/t Wymyśliłam sobie, ze będę ten wątek podbijać.. IP: *.crowley.pl 15.07.04, 09:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol n/t ...własnie tutaj, coby mnie nikt nie znalazł.. IP: *.crowley.pl 15.07.04, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol n/t ...dokonam niespodziewanych przesunięć na ... IP: *.crowley.pl 15.07.04, 09:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol n/t ...liście i nikt nie będzie wiedział, chyba że IP: *.crowley.pl 15.07.04, 09:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol n/t ..ustawi sobie inny porządek wpisów! No to pa! IP: *.crowley.pl 15.07.04, 09:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol n/t Podbijam! Bo mam wolną chwilkę! IP: *.crowley.pl 16.07.04, 12:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: W tym watku jest juz IP: *.crowley.pl 01.09.04, 10:24 Podbijam. Wróciłam z urlopu, to podbijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: W tym watku jest juz IP: *.crowley.pl 20.09.04, 09:34 No to podbijamy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: W tym watku jest juz IP: *.crowley.pl 20.10.04, 15:40 Czyżbyśmy zapomnieli? Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Mylisz się, moja droga - pokonałam Cię! 16.09.03, 10:55 Mnie może tak, ale wątek TEN jest niepokonany i ja o to zadbam :) Pozdrawiam Kasia Ich Niezależna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy IG, tylko nie udawaj, że nie wiesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 12:49 ... kto to jest dyrektor.forum... ;-))) Buźka! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: IG, tylko nie udawaj, że nie wiesz... 16.09.03, 13:06 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > ... kto to jest dyrektor.forum... ;-))) > > Buźka! :-))) Wiedziałam w momencie jak czytałam post Pana Dyrektora :)* Dzięki :)* Buźka ogromna Kasia Twoja Niezależna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: IG, tylko nie udawaj, że nie wiesz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 13:39 independent-girl napisała: > Wiedziałam w momencie jak czytałam post Pana Dyrektora :)* Kurde! A niby skąd?! Spryciula!!! :-))) > Buźka ogromna > Kasia Twoja Niezależna Oh! thnx! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: IG, tylko nie udawaj, że nie wiesz... 16.09.03, 15:42 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > independent-girl napisała: > > > Wiedziałam w momencie jak czytałam post Pana Dyrektora :)* > > Kurde! A niby skąd?! Spryciula!!! :-))) > Hehe...wyczułam znajomy zapach :)* > > Buźka ogromna > > Kasia Twoja Niezależna > > Oh! thnx! :-D Nie za ma co :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy A ja jeszcze nie śpię... IP: *.visp.energis.pl 16.09.03, 22:34 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: A ja jeszcze nie śpię... 17.09.03, 00:11 ... i ja rowniez nie :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Też nie śpię już - Tobie polecam kefir danone ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 08:39 Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Witam 17.09.03, 13:07 i żegnam zarazem. Z pewnych względów nie będę tu pisał aż do odwołania. Sorry. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Witam 17.09.03, 13:13 Wybaczamy Ugo,ale wierzymy,że wrócisz do nas jeszcze :) Buźka :)* Kasia Jego Niezależna Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Też nie śpię już - Tobie polecam kefir danone 17.09.03, 13:19 Skończyło się na połówce dużego jogurtu jagodowego z częstochowskiej mleczarni :) Ale było dobre :))))))) I kaca nie ma, tylko pić się ciągle chce ;P Kasia Twoja Niezależna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Też nie śpię już - Tobie polecam kefir danone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 13:49 Na pragnienie ponoć najlepsza gorąca herbata. Nawet latem! Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Też nie śpię już - Tobie polecam kefir danone 17.09.03, 18:57 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Na pragnienie ponoć najlepsza gorąca herbata. Nawet latem! Wiem z autopsji! Nie ma lepszego napoju dla mnie niż... ZIELONA herbatka, gorąca czy zimna -zawsze dobra,ale wolę gorącą :-) Kasia Twoja Niezależna Pijąca Właśnie Zieloną Herbatkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Też nie śpię już - Tobie polecam kefir danone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 07:46 independent-girl napisała: > Wiem z autopsji! Nie ma lepszego napoju dla mnie niż... ZIELONA herbatka, > gorąca czy zimna -zawsze dobra,ale wolę gorącą :-) Well... Ja nie lubię zielonej. Ale zaraz sobie zrobię zwykłą czarną, gorącą... :-) > Kasia Twoja Niezależna Pijąca Właśnie Zieloną Herbatkę piecyk gazowy Twój zależny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Też nie śpię już - Tobie polecam kefir danone 18.09.03, 09:59 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Well... Ja nie lubię zielonej. Ale zaraz sobie zrobię zwykłą czarną, > gorącą... :-) A czarna kiedyś dla mnie była No.1 ! Ale zielona ją wyparła :) Ogólnie uwielbiam herbatkę :) A teraz idę sobie jakieś śniadanko skołować :D > > piecyk gazowy Twój zależny :-) <wstydniś> :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikor Re: W tym watku jest juz IP: *.walcz.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 20:41 A drugi raz się liczy? Jak tak, to wpisuje się drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Ćśśś 18.09.03, 09:37 Ja się wpisuję po raz kolejny, ale nie mówię o tym głośno ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl KAŻDY raz sie liczy!!! n/t 18.09.03, 09:48 Gość portalu: Sikor napisał(a): > A drugi raz się liczy? Jak tak, to wpisuje się drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy No, ja nie wiem, kto tu jest starszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:15 Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: No, ja nie wiem, kto tu jest starszy... 18.09.03, 23:39 ...no właśnie, drogie Dzieci! Bo zaraz sprawdzimy które z Was ma już dowodzik w kieszeni :P Albo każde z Nas wpisze tyle wątków ile ma lat :P Hehe Pozdrawiam Kasia Jego* Niezależna :)* * - Piecyk Gazowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Męczące to by było... 19.09.03, 00:15 ...wpisywać tyle wątków, ile się lat ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Madziu, dziękujemy za hity! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 09:46 I prosimy o więcej! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: W tym watku jest juz IP: *.ice.ae.wroc.pl 20.09.03, 17:07 no dobra masz nastepny Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Nie narzekaj IG, nie narzekaj 20.09.03, 18:33 Za to ja jestem. Miało mnie nie być do odwołania. Właśnie odwołuję i teraz będę tu gościł częściej. W sumie myślałem że odwołanie nastąpi znaaaaaaaacznie później ale sprawy ułożyły się inaczej dlatego I'm back. Muszę trochę nadrobić. Pozdrowienia dla stałych bywalców wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola jesce troske i jestem :) IP: 2.3.STABLE* / *.zeork.com.pl 20.09.03, 19:26 -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola a jak znam ...... IP: 2.3.STABLE* / *.zeork.com.pl 20.09.03, 19:28 ...piecyka to zaraz bedzie weszyl gdzie ja jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: a jak znam ...... IP: *.visp.energis.pl 20.09.03, 20:20 Gość portalu: pscola napisał(a): > ...piecyka to zaraz bedzie weszyl gdzie ja jestem :P Skarżysko Kamienna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: a jak znam ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 23:23 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > > Skarżysko Kamienna? nieeeeeeeeeee :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: a jak znam ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 08:00 Gość portalu: pscola napisał(a): > Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > > > > > > Skarżysko Kamienna? > > > > nieeeeeeeeeee :P Poddaję się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Re: a jak znam ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 17:55 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Poddaję się... no trudno..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola ale chciałam zauwazyc ,ze nam sie .... IP: 2.3.STABLE* / *.zeork.com.pl 20.09.03, 19:33 ....chyba grono powieksza ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola i dodac,ze ogromnie..... IP: 2.3.STABLE* / *.zeork.com.pl 20.09.03, 19:35 ...stesknilam sie z Wami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś