Gość: pierdziel2 IP: *.attu.pl 14.05.07, 21:05 Ja zaczynam Kożuchowska - ble za cukierkowa, piszcie kto jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelia_aurita Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 14.05.07, 21:12 Edyta Jungowska i ten koleś, co udaje Presleya, jak sobie przypomne nazwisko, to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Lindy , Pazury i paru młodych "maczów" 14.05.07, 21:24 których nawet nie znam z nazwisk. pseudo-Presley - Michał Milowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aurita Re: Lindy , Pazury i paru młodych "maczów" 14.05.07, 21:40 o! Milowicz. właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Presley jak żywy, hihi 14.05.07, 21:47 www.filmpolski.pl/z1/94o/24894_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 14.05.07, 21:41 B.Linda, C.Pazura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.4web.pl 22.06.07, 14:40 Popieram!!! I do tego Krystyna Janda, blee... Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 14.05.07, 21:53 Karol Familiada i Agnieszka Wlodarczyk, pomimo ze jest moja zona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoldboczek Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.attu.pl 14.05.07, 22:38 Paschalska, łee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.attu.pl 14.05.07, 22:39 i wrednych moderatorów z FH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.05.07, 22:44 -Pazura Cezary -Pazura Cezary -Pazura Cezary!!! A potem: Paschalska, Bujakiewicz, Milowicz, baaardzo zabawna Niania Frania (ale beznadzieja) i Andrzej Grabowski - może być utalentowanym aktorem, ale za to, że wystąpił w Kiepskich, znielubiłam do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 14.05.07, 22:51 Foremniak, Kożuchowska, Brodzik itp, lepiej wymienić tych co lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 14.05.07, 22:56 Gość portalu: jaija napisał(a): > -Pazura Cezary > -Pazura Cezary > -Pazura Cezary!!! > > A potem: Paschalska, Bujakiewicz, Milowicz, baaardzo zabawna Niania Frania (ale > > beznadzieja) Dygant Agnieszka Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Niani nie znam, ale Dygant i tak nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
aangra Re: Schejbal , Szejbal ? uwielbiam tę wiedżmę ! 14.05.07, 23:24 Drewnianych braci Mroczek,ale ich właściwie trudno nazwać aktorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludożerca Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.kolornet.pl 14.05.07, 23:56 A ja bardzo dobrze trawię aktorów. Są lekkostrawni. Odpowiedz Link Zgłoś
baga4 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 15.05.07, 08:24 Naturszczyków bez dyplomu, co to nazywają siebie aktorami typu: Mucha, Mroczki, Wesołowski, Milowicz oraz innych, miałkich i słabych choć z dyplomami typu: Szejbal (córka), Linda, Zakościelny, Olszówka, Dancewicz. Widziałam też Małaszyńskiego na żywo w teatrze i niestety nie dorastał do pięt partnerom ( Wawrzeckiemu i Siudymowi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjantbenek Re: Pazury Cezara! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 05:56 Zarzucająca głową Krystyna Janda Jolanta Fraszyńska z ADHD Jungowska z permanentną rują Kozuchowska-z tym jej pieknum,szczerym usmiechem... Szapołowska-hrabina z przeceny(syndrom Tyszkiewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Pazury Cezara! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:10 o tak Jandy z tym jej nerwowym zgrymaszonym łbem nie CIERPIĘ a kiedyś była taką babka klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.man.polbox.pl 15.05.07, 11:12 Zbigniew Buczkowski gfx.filmweb.pl/p/351/po.67044.jpg jak go widzę to bym mogła rąbać kijem w telewizor... Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 15.05.07, 11:20 A ja go kocham po prostu. Zwłaszcza za film "Noc Świętego Mikołaja" (czy tak jakoś). Genialne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamia Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: 195.205.202.* 15.05.07, 12:19 cichopek i nie aktor ibisz jak mnie oni wkur.. w tym polshitowskim programie Odpowiedz Link Zgłoś
mario320 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 15.05.07, 13:10 Ciekawe, bo wielu nazwiski z Waszych list nie znam. Chyba do innego kina chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubię i już Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: 82.177.111.* 15.05.07, 13:14 nie trawię: - Milowicza, bleeeeeee - Pazury - te jego miny, ruchy, o rany......... coś mnie skręca, - bliźniaków z M jak Miłośc - feeeee oni tak dziwnie mówią i zachowują się jak... - Kożuchowskiej, -Paschalskiej czy jak jej tam - Takiego jednego co gra bodajże Igora czy jakoś tam we wspólnej ostatnio przez nich rzadko włączam TV bo po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
roto Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 15.05.07, 19:27 Ostałowska, miękka rura ,wiecznie ma problem , pewnie taką ma rolę , ale smętnie gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mróweczka Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.centertel.pl 15.05.07, 21:55 No, ale jak sie Ostałowska zobaczy w teatrze to sie zmieni zdanie. Ani śladu po Marcie Mostowiak. Ciarki przechodzą z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
roto Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 15.05.07, 22:42 O kurde , muszę się kiedyś wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 17.05.07, 11:42 mario320 napisał: > Ciekawe, bo wielu nazwiski z Waszych list nie znam. Chyba do innego kina chodze > . Bo to są aktorzy z "ogłupiacza" a nie z kina. Różnica mniej więcej taka jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.aster.pl 15.05.07, 23:46 -Maja Ostaszewska - nie ważne jaką gra role, nieważne czy się śmieje czy płacze, zawsze ma taki sam wyraz twarzy. -Paulina Młynarska (mina pt. zaraz sie rozpłacze) -Joanna Liszowska - zawsze jak ją widze kojarzy mi sie z II kategorii ku..iszonem, a po ostatniej reklamie lodów nawet z III -Małgorzata Potocka Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 16.05.07, 08:10 Bogusław Lidia, Piotr Adamczyk, większość serialu "M jak Mdłości"... Odpowiedz Link Zgłoś
ywonsia Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 16.05.07, 09:14 A. Mucha - Uygghhhhhhhhhhhhhhhh kiszki mi się przewracają jak słyszę jak ta panna szlocha, czy ryczy a nawet jak coś mówi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: 212.160.172.* 16.05.07, 09:16 Sapryk - wzedzie sie wp..doli z tym swoim obleśnym ryjem, skąd sie w ogóle k..wa wzięła ta aktorzyna?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 18.05.07, 01:37 Powoli nie mogę patrzeć na Szyca - za dużo go. Moją "ukochaną" "aktorką" jest Iza Trojanowska w "Klanie" :)))))))) Ten serial ma chyba 10 lat, a ona od pierwszego odcinka gra tak samo beznadziejnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska13 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 18.05.07, 08:16 wszystkich pseudo aktorów, dla których życiowymi rolami okazało się granie w kretyńskich serialach typu niania-srania; kiepscy; jakaś tam w opałach (nigdy nie oglądałam ale jak widze gębę tej pani w reklamie to mnie na wymioty zbiera) m jak miłość, na wspólnej, na dobre i na złe itp....są jeszcze jakieś inne emitowane od lat 10 i więcej, chore z założenia i świadczące o poziomie naszego społeczeństwa, skoro tak często oglądane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sddd Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:56 Anna Mucha, Milowicz, ta piosenkarka koło50 co gra w klanie (śpiewa ładnie - gra tragicznie), Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_1_2_3 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 18.05.07, 13:37 Śpiewa ładnie??!!??!! Dobre!!!!!!!!! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masiej Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.chello.pl 18.05.07, 19:47 Joanna Brodzik, Maciej Zakościelny nie trawie ich :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:12 nie lubicie? a oglądacie i znacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aangra Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 18.05.07, 20:36 Znam też Giertycha,salceson,czarną rzepę i też nie lubię;D Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? 13.06.07, 10:16 Anna Przybylska! Co prawda nie oglądam seriali (ani w ogóle telewizji), ale nie mogę znieść, jak ta malowana lala patrzy się na mnie z wszystkich możliwych reklam na mieście. Owszem, buzia ładna, do reklamowania kosmetyków się nadaje. Ale kiedyś czytałem wywiad z nią i wręcz się przeraziłem, jak można mieć tak pusto w głowie! Kompletne zero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania z Erewania Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 08:55 1.Elżbieta Zającówna-za całokształt 2.Jan Jankowski za Pawełka z "Labiryntu" 3.Anna Pobieża,bo przypomina mi dresiary z naszego osiedla 4.Radosław pazura,bo zlecił pobicie Merka Mostowiaka,oj spłakałam się przez niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila19 Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:17 Joanny Brodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Jakich polskich aktorów nie trawicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:59 ZDECYDOWANIE KRZYSI IBISZ W POLSACIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś