Dodaj do ulubionych

Poseł Anita Błochowiak

16.06.03, 16:16
No w końcu Forum Humorum, nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: józefka Re: Poseł Anita Błochowiak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 16:20
      no wlasnie. idealny obiekt do zartów. w ogole aż dziwne, ze do tej pory nie ma
      długasnego wątku nt. komisji wypborczej
      • wesoly.root Re: Poseł Anita Błochowiak 16.06.03, 19:30
        > no wlasnie. idealny obiekt do zartów. w ogole aż dziwne, ze do tej pory nie
        ma
        > długasnego wątku nt. komisji wypborczej
        mój Tata stwierdził kiedyś, że skoro przed rozgrywkami ligi mistrzów jest
        animacja z gwiazdkami, i orkiestra i chórek, to podobnie powinno być przed
        komisją śledczą. Moim skromnym zdaniem, gdyby taki dżingiel nawiązywał do
        tamtego i chór do tej samej melodii śpiewałby "komisja śledcza, komisja
        śledcza, komiiiiiisja śleeedczaaa!", to byłoby bardzo fajnie.
        pozdrawiam,
        w.r
        • Gość: Lapusz Re: Poseł Anita Błochowiak IP: *.crowley.pl 17.06.03, 09:21
          Świetne, Świetny pomysł, ociera się o geniusz! Komisja śledcza, komisja
          śleedczaa, Śledcza komisjaaaaaa! tiruriruriii... BUM! Piękne!!!
    • shelter Re: Poseł Anita Błochowiak 17.06.03, 11:34
      cos mi się robi jak o niej mysle albo jak na nią patrzę w zasadzie bardziej
      o kogos o tak mało inteligentnym wyrazie twarzy strasznie trudno zazwyczaj-ale
      ona- nie -robi to z taka płynnoscią,te wybałuszone gały,slicznie wysunieta
      szczęka,piękne miny;ekstaza na twarzy podczas rozmów z Leszkiem M,pogarda
      podczas zadawania pytan przez Rokitę czy Ziobro czy nawet jej stałą rywalke :p
      Renie B
      suną mi sie gorsze inwektywy ale po co zaraz poziom premiera osiągac...

dno po prostu dno

przepraszam musiałam sobie zrzucic
      • Gość: Karina Re: Poseł Anita Błochowiak IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.06.03, 13:45
        To był sprytny plan jakiegoś antyfeministy, by Błochowiak w końcu pokazać
        Polsce. ;) Pani poseł posiada wszystkie cechy by pokazać, że kobiety w polityce
        nie potrafią zachowac zimnej krwi a o twarzy pokerzysty to chyba nigdy nie
        słyszała. Ładna, zgrabna i... i to wszystko.
        • zwirekimuchomorek Re: Poseł Anita Błochowiak 17.06.03, 13:50
          ładna zgrabna ? ale a propos wczoraj usłyszałe w telewizorni taski mniej więcej
          tekst : a.błochowiak niedoszła modelka playboya - o co biega ? chciała a nie
          zakwalifikowała się?
          • shelter Re: Poseł Anita Błochowiak 17.06.03, 14:06
            nie to oni ją chcieli ale sie na razie nie skusila a duuzo cashu oj dużo
            proponowali
    • Gość: Komuch Wszystko o boskiej Anitce IP: *.retsat1.com.pl 19.06.03, 18:02
      INFO:
      www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/019.htm

MORALNOŚĆ:
      info.onet.pl/727840,69,1,0,120,686,item.html
    • hawk.eye Re: Poseł Anita Błochowiak 19.06.03, 18:58
      Ciekawe, kiedy Renia Beger da się nago zdjąć do jakiegoś magazynu rolniczego na
      rozkładówkę.
      • isis! Kogo mi przypomina Anita Błochowiak? 20.06.03, 01:39
        Już wiem kogo mi przypomina z twarzy Anitka!
        Przyjrzyjcie się jej zaciętej bladej twarzy z lekko wysuniętą szczęką. Toż to
        wykapana inspektor (chyba nie pomyliłam stanowiska) Pierzchała z "Trzynastego
        posterunku", ta od inspektora Kota! Tylko uczesać inaczej i identico!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka