spatologizowana_sempiterna 16.06.03, 16:16 No w końcu Forum Humorum, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: józefka Re: Poseł Anita Błochowiak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 16:20 no wlasnie. idealny obiekt do zartów. w ogole aż dziwne, ze do tej pory nie ma długasnego wątku nt. komisji wypborczej Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.root Re: Poseł Anita Błochowiak 16.06.03, 19:30 > no wlasnie. idealny obiekt do zartów. w ogole aż dziwne, ze do tej pory nie ma > długasnego wątku nt. komisji wypborczej mój Tata stwierdził kiedyś, że skoro przed rozgrywkami ligi mistrzów jest animacja z gwiazdkami, i orkiestra i chórek, to podobnie powinno być przed komisją śledczą. Moim skromnym zdaniem, gdyby taki dżingiel nawiązywał do tamtego i chór do tej samej melodii śpiewałby "komisja śledcza, komisja śledcza, komiiiiiisja śleeedczaaa!", to byłoby bardzo fajnie. pozdrawiam, w.r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lapusz Re: Poseł Anita Błochowiak IP: *.crowley.pl 17.06.03, 09:21 Świetne, Świetny pomysł, ociera się o geniusz! Komisja śledcza, komisja śleedczaa, Śledcza komisjaaaaaa! tiruriruriii... BUM! Piękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Poseł Anita Błochowiak 17.06.03, 11:34 cos mi się robi jak o niej mysle albo jak na nią patrzę w zasadzie bardziej o kogos o tak mało inteligentnym wyrazie twarzy strasznie trudno zazwyczaj-ale ona- nie -robi to z taka płynnoscią,te wybałuszone gały,slicznie wysunieta szczęka,piękne miny;ekstaza na twarzy podczas rozmów z Leszkiem M,pogarda podczas zadawania pytan przez Rokitę czy Ziobro czy nawet jej stałą rywalke :p Renie B suną mi sie gorsze inwektywy ale po co zaraz poziom premiera osiągac... dno po prostu dno przepraszam musiałam sobie zrzucic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Poseł Anita Błochowiak IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.06.03, 13:45 To był sprytny plan jakiegoś antyfeministy, by Błochowiak w końcu pokazać Polsce. ;) Pani poseł posiada wszystkie cechy by pokazać, że kobiety w polityce nie potrafią zachowac zimnej krwi a o twarzy pokerzysty to chyba nigdy nie słyszała. Ładna, zgrabna i... i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekimuchomorek Re: Poseł Anita Błochowiak 17.06.03, 13:50 ładna zgrabna ? ale a propos wczoraj usłyszałe w telewizorni taski mniej więcej tekst : a.błochowiak niedoszła modelka playboya - o co biega ? chciała a nie zakwalifikowała się? Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Poseł Anita Błochowiak 17.06.03, 14:06 nie to oni ją chcieli ale sie na razie nie skusila a duuzo cashu oj dużo proponowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Wszystko o boskiej Anitce IP: *.retsat1.com.pl 19.06.03, 18:02 INFO: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/019.htm MORALNOŚĆ: info.onet.pl/727840,69,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Poseł Anita Błochowiak 19.06.03, 18:58 Ciekawe, kiedy Renia Beger da się nago zdjąć do jakiegoś magazynu rolniczego na rozkładówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Kogo mi przypomina Anita Błochowiak? 20.06.03, 01:39 Już wiem kogo mi przypomina z twarzy Anitka! Przyjrzyjcie się jej zaciętej bladej twarzy z lekko wysuniętą szczęką. Toż to wykapana inspektor (chyba nie pomyliłam stanowiska) Pierzchała z "Trzynastego posterunku", ta od inspektora Kota! Tylko uczesać inaczej i identico! Odpowiedz Link Zgłoś