mela1 22.07.07, 21:35 Znacie miejsca, glownie sklepy, restauracje, ktore sa tak slynne, ze nadal trzeba do nich stac w kolejce? Szczegolnie interesuja mnie warszawskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oka Re: Nadal stoja kolejki IP: 85.252.66.* 23.07.07, 10:10 w Tłusty Czwartek - Blikle na Nowym Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina. Re: Nadal stoja kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:55 Zielona Budka przy Puławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: Nadal stoja kolejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 15:30 Obgadam teraz mój ukochany Innsbruck! Otóż tam w czasie wyprzedarzy bielizny Palmersa,są owszem kolejki już przed sklepem,ok.9.15.-9.30. ok. 10-15 osób,nic wielkiego,ale jednak. No i jeszcze bywają kolejki zimą po grzańca/kiełbaski... Odpowiedz Link Zgłoś
alefajnie Re: Nadal stoja kolejki 23.07.07, 15:50 bar "Tylko" na ul. Leszno ew. Górczewskiej jadłodajnie dla bezdomnych pod PKiN zapiekanki w nocy pod PKiN kebab pod kinem Bajka chińczyk na Marymoncie Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Nadal stoja kolejki 23.07.07, 18:21 Od paru lat prawdziwie komusze kolejki pod apteką na Narutowicza w Lublinie. Leki tam są ponoć tańsze o 20% niż gdzie indziej. Ludziska przyjeżdżają nawet z odległości 50 km. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_rura Re: Nadal stoja kolejki 23.07.07, 19:57 kolo mielca, kolejki pod oknem mojej starszej mlodej w dodzinach: 9 - 12, ja ciebie Misiu to poznam, oj poznam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: Nadal stoja kolejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 23:08 I to jakie! Za najlepszymi na świecie lodami w Krakowie na Starowiślnej...mmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Re: Nadal stoja kolejki IP: *.broker.com.pl 24.07.07, 10:53 do urzędów, w sprawie wymiany dowodu osobistego. dłuuuugie, że hej! kanapkę można zjeść własną, przyniesioną. czasem niezbędna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hieronim do...toalet damskich IP: *.doswell.com.pl 24.07.07, 14:25 w kinach, teatrach o imprezach masowych nie wspominając. zastanawiam się kto nie trzyma norm: budynki, organizatorzy czy nasze panie? a już zupełnym odjazdem jest stacja benzynowa, bodajże BP w Płońsku , ostatnia przy wjeździe na dwupasmówke do Warszawy. nieodmniennie odbywa się tam sabat pań, którym sie po drodze do lasu wyjść nie chciało. co gorsze, blokują również męski kibel wobec czego zawsze załatwiam się na trawniczek za stacją Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Nadal stoja kolejki 14.08.07, 18:47 Dla mnie odjazd to CODZIENNA kolejka przed godziną ósmą do banku PKO BP na Grójeckiej. Z rana dają kredyty których nie trzeba spłacać czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Nadal stoja kolejki 14.08.07, 19:01 To miejsce już nie istnieje... :( Ale jeszcze kilka lat temu w barze "Szwajcarskim" na samiutkim początku Nowego Swiatu zawsze była kolejka. Naprawdę eklektyczna, egalitarna i ogólnoludzka Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Nadal stoja kolejki 14.08.07, 22:16 z tym barem szwajcarskim to prawda. czasem nawet okienka nie starczalo, zeby wystac swoje i skonsumowac na miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś